Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5393) Shrike7973


Shrike7973
senior tag

Sziasztok!

Pár, az újabb Froyo-hoz kapcsolódó kérdésem lenne, amit akár a android appz-nál is feltehetnék, de inkább itt.

1.) A 2.1 Éclair és az új kiadott Froyo mennyire "Motorolás"? Szóval egy alap google android rendszerről van szó, vagy van különbség speciálisan erre a milestone-ra nézve? (Azon túl, hogy belepakolta a Motonav trialt).
Ehhez kapcsolódóan meg lehet változtatni a virtuális billentyűn a lenyomás piros színét másmilyenre?

2.) Olvastam, hogy a gyári Froyo natívan tágoatja az App2SD-t. Ebből én azt szűrtem le, hogy a telefonon alapból rajta lesz az alkalmazás, de nem volt. Ezért feltettem marketről a free version-t; mert azt olvastam, hogy csak ad-free lesz a megvett verzió. Érdemes szelektálgatni, hogy melyik programot tesszük telefonra memóriába, vagy SD-re? Az elején filózgattam, hogy mondjuk ez egy játék, ez interaktív, akkor maradjon telóban; amelyik meg nem annyira kell, hogy gyorsan menjen, az menjen SD-re... De nincs tapasztalatom ezzel, egyáltalán van észrevehető különbség az SD-n tárolt programok futtatása (sebesség) közben?

3.) Van észrevehető sebességkülönbség a telefon rendszerén akkor, ha az általam ismert, nem rendszerprocesszusokat (facebook, poweramp, stb.) valamilyen taskmanagerrel (advanced task killer) kilövögetem, vagy csak az akksiidő nyújtható meg vele? Azt olvastam, hogy maga a rendszer, ha kell a memória, akkor kilövi a memóriából ezeket, ez oké. De ezek a processzusok most memóriát esznek csak (blokkolt processzus?), vagy néha a CPU-t is dolgoztatják?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.