Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5389) Cashdroid válasza Rickazoid (#5388) üzenetére


Cashdroid
csendes tag

Üdv Mindenkinek! Már 1 ideje (kb. 1-1.5 Hónapja) olvasgatom EZT a fórumot. Kb 1 hónapja ÉN is 1 Motorola Milestone tulaj vagyok. Ha nem baj pár darab észrevételt Én is megosztanék:
Pl: elsö, hogy a kamera szélén nálam is van kb. 2 pixel csik. 2. Fentebb olvastam hogy a beszélgetési minőségröl beszélnek, nekem azzal az lenne a problémém, hogy ha 1 bizonyos irányban/tartásban van a telefon folyamatosan vizhangzik, mindig visszahallom a hangom, de véletlenszerüen, érdekes megvan pl: melyik telefon márkával ha beszélek "nem szereti":)
3. Egy nagyon nagy fájó pont, h a Párom nem tud engem Hívni! (Ő Vodás én Telenoros Vok)
1-2 másodperc szünet nála és 1böl foglaltat jelez neki, de soha nem akkor ha éppen beszélek! Ami még érdekesebb, h nem is jelzi nekem, h lett volna nem fogadott hivásom, de a call log-ban természetesen be van jegyezve mint beérkezö hivás. Ebben tud valaki segíteni, h beállítási hiba vagy mi lehet? A Másik, h a teló tetején lévö állapot jelző LED milyen idöközönként villog? Mármint miket jelez, mert nekem pl: Teljesen véletlen szerüen müködik, valamikor jelzi, h volt nem fogadott hívás máskor nem, össze vissza! Hát igazából ez lenne a 2 fontos kérdésem illetve tapasztalatom, bárkinek hasonló? Köszönöm elöre is

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.