Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:27:28

LOGOUT.hu

[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11193) Stauffenberg válasza assemble (#11192) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

"mert nem fogsz leulni vele egy huzamban 9 orat bongeszni, hanem pl 2-3 nap alatt jon ossze, amibol tobb nap keszenlet van, jo esellyel WiFi-vel bekapcsolva, x cuccal folyamatosan szinkronizalva, stb, es igy mondjuk birja 6-7 oraig."

Naponta töltöm, pedig nincs agyon nyúzva. De beágyaztam a screenshotot, ott is látszik, hogy alig több, mint egy napja volt lehúzva töltőről amikor a kép készült.

"Az "App Killer"-ek pedig talan 2.2 ota semmit nem hasznalnak..."

Watchdogot használok telefonon, ami nem klasszikus app killer, hanem csak akkor jelez ha valami beakad, indokolatlanul pörgeti a CPU-t és képes is szabályosan leállítani azt. Örülök, hogy te évek óta nem találkoztál ilyennel, de nálam megesik. Nem mondom, hogy nagyon sűrűn, de például a böngésző szokott néha napján ha esetleg úgy megy a háttérbe, hogy egy kívülről behívott plugint tartalmaz az oldal. Jó példa erre a Flash Player, akkor is ha a böngészőben egyébként tiltva van a megjelenítése.

"minosegi alkalmazasokbol tengernyi van"

Nem akartam az iPad témát folytatni, mert igaz, hogy nem itt a helye. Viszont ebben kitartok. Ezek közül hányra tudsz rámutatni ami van droidra is? Vagy éppen a REDsync és a hozzá hasonlók mikor árasztják el a Google Playt? És ez? Na és ez?Nem akarom a végtelenségig sorolni őket. Hétköznapi igényekhez mindkét platformon remek alkalmazások vannak, de például a fenti példákra nincs droidos megfelelő vagy ha igen akkor kevés és/vagy gyenge minőségű. Lehet azzal jönni, hogy ez szűk rétegnek szól, de például a REDSync komoly játékszer, komoly munkához, ráadásul a többi is roskadásig árasztja el az iTunes-t, szóval igény az csak van rájuk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.