Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:42:01

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy S20 FE topik
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!

Specifikáció:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1551) samu74 válasza Badboys (#1550) üzenetére


samu74
addikt

Van igazság benne amit írsz, de azért foglalkoznak a problémával is.Most itt gondolok arra hogy vagy 2 update jött a touch hibára is. Meg valamelyik külföldi portál oldalán olvastam ,hogy akinek az FE teloján probléma volt az érzékeléssel, annak a béta 11 telepítés után megszünt ez probléma. Szóval megy a fejlesztés/javitgatás a felszín alatt,csak kicsit lassan. Mondjuk az viszont bosszant hogy az S20 széria után nem erre a típusra jön az update közvetlen...

-----------

(#1552) Sn00k


Sn00k
veterán

Mozgat engem is ez a keszulek meg az itt olvasottak ellenere is. Max elallok ha nem jon be. En az 5g verzwt szeretnem de csak szinte sufniknal talaltam, illetve E-magon meg, de ott is eleg erdekes hogy a forgalmazonal van ahol valami factorygsm vagy mit ir, szoval eleg erdekes. Meg az arak is ossze vissza vannak tobb egyforma keszuleknel is teljesen valtozo arak vannak. Ennek szerintetek mi lehet az oka? Vagy amelyiken tul nagy a kedvezmeny az lehet akar egy elállásból vissza kuldott telefon es azert olyan olcso a tobbihez kepest? En ettol elegge fazok. Ha mar kifizetek ennyi penzt akkor szeretnek zsir uj telot kapni nem egy mas altal vissza kukdott “hasznalt” telefont...

[ Szerkesztve ]

3njoy the Lif3

(#1553) Sn00k


Sn00k
veterán

Itt is pl 2-3 nak is teljesen valtozo az ara. En kodos kekben szeretnek erdekes modon az a legolcsobb de vajon miert :F
[link]

3njoy the Lif3

(#1554) lacko22


lacko22
aktív tag

Sziasztok, én is tettem egy próbát az 5G verzióval de nekem nem jött be teljesen de ha jófele indulna el a Samsung akkor verhetetlen széria lenne de így más nevet adnék ennek a típusnak Galaxy S20 Failed Edition.

Oneplus 7T- ről szerettem volna váltani főleg a kamera miatt mert írták, hogy milyen jó ami igaz is szerintem a hátlapira.
De szerencse, hogy egymás mellé tudtam tenni a kettőt és meglátni a fő különbséget a fényerőt meg hogy az FE-nek fakóbb a képe és akárhogy állítgatom nem tudtam a színhőmérsékletet befolyásolni túlszaturált nem élethű színek voltam zöldes-szürke fátyolossággal, egyszerűen nem esett jó ránézni a telefon kijelzőjére tudom ez nem csúcskategória de akkor is. A Oneplus kijelzőjét is a Samsung gyártja de azon sokkal jobb a kép, nem hittem el hogy a Samu magának gagyibb kijelzőt gyárt ilyen árban mint a konkurenciájának...
Ami jó egyébként az FE-ben az a hangrendszere ami nagyon hiányozni fog mert az qrva jó de tényleg, élvezet rajta hallgatni a spotify-t, a fényképezője is nagyon jó ez is hiányozni fog, de a kijelző az nekem nagyon eldöntötte, hogy nem kell sajnos, ezen bukott meg nálam.
A szoftverét azt szokni kell mert a Oneplus sztem verhetetlen , Samsungnál sokminden nem túl logikus de szokható.
A hívások közben sistereg a hang bármilyen hálózatot hívok ez meglepő volt, a hangminősége az jó, de ez sistergés zavaró sztem.
Az akksi is jóval gyengébb mint amit megszoktam meg a lassúsága is szokatlan volt még 25 wattal is gyengusz, az új oneplusok már 65 wattal töltenek.
Kijelzőnél a fantom érintési problémát csak a tesztprogrammal tudtam reprodukálni, azért gindzsolni kellett egy ideig, de használat közben nekem egyáltalán nem jelentkezett semmilyen probléma.
Az előlapi kamerát nappal érdemes tesztelni mert sötétben nekem elég homályos képeket lőtt.
Diginél a Vowifi és Volte és a közöttük levő váltás stabilitás jól működik ez tetszett nem kell állítgatni mint a Oneplust, Vodafone volte is megy szépen gondolom a többi szolgáltatóval is jó.
Ezt a két márkát ha összegyúrnák akkor lenne az igazi ultra best buy de így mindkét márka kompromisszumos főleg a poweruser-eknek.

(#1555) leslien válasza Sn00k (#1553) üzenetére


leslien
nagyúr

utánvéttel vedd meg a kéket max visszaküldöd ...

lacko22

pedig jobb a 7T nél és vissza fogsz térni....

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1556) pattantyu


pattantyu
tag

Sziasztok!

Új telefont szeretnék venni. Eddig S9+-om volt. Ahogy olvasom, sajnos elég sok a kompromisszum az s20 fe-vel is. Én az 5G-s verziót néztem ki. Viszont nem látom sehol normál 2 év áfával. Lehet, hogy ezt nem lehet itthon hivatalosan kapni, csak kintről behozottak vannak, EU-s 1 év garival?

(#1557) samu74 válasza Sn00k (#1553) üzenetére


samu74
addikt

A kék a nyerő. :D Nálam legalábbis. Mondjuk árban is.De ez a mobilcorner elég sufninak tűnik nekem.

-----------

(#1558) Bdanyy válasza pattantyu (#1556) üzenetére


Bdanyy
addikt

igen, nincs hivatalosan itthon egyelőre

http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

(#1559) Sn00k válasza samu74 (#1557) üzenetére


Sn00k
veterán

Az a baj nagyon más hely nincs csak sufni cég ahonnan belehet ezt a nyomorult 5 G-t szerezni :DDD

1555 leslien: Még kitalálom a pixel 4a 5G is versenyben van. Pixel 5 vennék de csak januárban jön meg az alzára, máshol sajna ezt sem lehet megvenni.

Tiszta vicc a 21 században nem tud az ember olyan telefont venni, amit szeretne , mert nem forgalmazzak kishazánkban. Bár erről biztos a KIS szó jelentése tehet :/

3njoy the Lif3

(#1560) leslien válasza Sn00k (#1559) üzenetére


leslien
nagyúr

olyan helyen kell megvenni, ahol van személyes átvétel a boltban14 napos elállásnál...utána már Samsung egy évig javítja , ha EU -s a készülék... enyém Trubadúros és javítják számla ellenében...

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1561) Bdanyy


Bdanyy
addikt

az utóbbi 20 év tapasztalati alapján nekem másfél év körül döglöttek be még pont gariban a telefonok (előtte is, de az még 1 éven belül van). Így visszagondolva kb 3 telefonom úszta csak meg a főpanelcserét... Ami 2 évig kibírta (vagy gyárilag van javítás után), az hosszútávon is viszonylag hibamentes maradt. Kicsit tartanék az egy évtől, max úgy, ha utána egyből eladom akkor ugranék bele :) Lehet ez lesz, annyira nincsen számomra kompromisszummentes modell jelenleg egyik gyártónál sem. (talán a pro max, csak ahhoz új óra is kéne, azzal együtt meg 3 s20 fe 5g kijönne belőle :D )

[ Szerkesztve ]

http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

(#1562) Vyndree válasza Sn00k (#1559) üzenetére


Vyndree
őstag

Lehet érdemes várni néhány hetet, 2021-től a jelenlegi jótállási idő helyett az eladási ártól függően sávosan fog változni a kötelező jótállási időtartam akár 3 év is lehet.

(#1563) Jakesz


Jakesz
őstag

Sziasztok!
Néhány hónapon belül cserélni szeretném a Galaxy S7-emet, és az S20 FE-vel szemezek. Az S7-hez képest nagy ugrást jelent átlagfelhasználói szempontból? Mert az S7-em az esetek 90%-ában nagyon gyors még, csak az akku gyenge már. Az idei Exynos procikat meg nagyon leszólják, a kérdés, hogy ez felhasználói szempontból is érezhető, vagy pusztán a benchmark tesztekben nem tud akkora pontszámmal villogni? Illetve fontos lenne a jó üzemidő. A topikot olvasva több embernél olvastam, hogy ennek a modellnek sem olyan kiemelkedő. Én 60 hz-en használnám a kijelzőt, ezzel a 6 órás kijelzőidő elérhető?

(#1564) Badboys válasza samu74 (#1551) üzenetére


Badboys
őstag

Van egy ilyen nevű app Samsung Accessory Service. Szükség van rá amennyiben órát is használsz. Amennyiben jól emlékszem 900 Huf a storban. Lehet tévedek, de nem is ez a lényege. Folyamatosan össze omlik napi szinten megszámlálhatatlanul . Letörlöd, vissza telepíti önmagát. Gyakorlatilag amire kellene arra használhatatlan. Nyár óta folyamatosan csesztetik a samut a használók, hogy illő lenne javítani mert nem működik. Szerinted, hogy áll a dolog? Azért vannak gondok a háza táján. Páran dicsérték a kijelzőt szerintem meg enyhén szólva is hagy maga után kívánni valót. Félre ne értsd nem vitázni akarok. Használom mert használnom kell. Csak szúrja a szemem az ára és a használati érték közti különbözet.

(#1565) samu74 válasza Badboys (#1564) üzenetére


samu74
addikt

Elhiszem hogy van gond az appal,bár nem értem ha gyári(samsung) app akkor hogy fizetős? Általában azok az appok fizetősek amiket valaki fejleszt és tesz közzé .

Jakesz nekem volt S7,ahhoz képest ez egy komolyabb cucc. Üzemidőben is meg kamerában sokkal komolyabb. 60 hz-en biztosan jó üzemidő lesz,bár nekem "megszerette" a 120 hz-et a szemem. :)

[ Szerkesztve ]

-----------

(#1566) Jakesz válasza samu74 (#1565) üzenetére


Jakesz
őstag

Nekem nem fontos a 120 hz, mert bár eddig csak áruházban próbálgattam kiállított telefonon, de ha egy ilyen látványfunkciótól első látásra nem dob az ember hátast, akkor később sem fog. Jobb lesz nekem a plusz 30% üzemidő :)

[ Szerkesztve ]

(#1567) justmemory válasza Jakesz (#1563) üzenetére


justmemory
senior tag

Szia,

én viszonylag hosszan itt leírtam a tapasztalataimat. Ma reggel 95%-al vettem le a töltőről olyn ½8 körül; most (19:11) 45%-on áll úgy, hogy csináltam mindent amit ott leírtam. Már ha valaki(ke)t örökké ez az üzemidő-dolog foglalkoztat. Én Samsung A5 (2015)-ről váltottam, nyilván ahhoz képest hatalmas ugrás.

--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

(#1568) eami válasza justmemory (#1567) üzenetére


eami
addikt

csak óvatosan mert még a végén rád sütik, hogy nem mondasz igazat :DDD :DDD ;]

(#1569) Vyndree válasza Jakesz (#1566) üzenetére


Vyndree
őstag

Szerezz be egy kicsi 5000-es akkubankot és megoldja azt a gondot, ha az intenzív használattól le akarna merülni napközben. Nekem még eddig mindig kibírta estig, de ott van az akku a táskámban így nem aggódok emiatt. A 120Hz-en meg ne spórolj, hidd el megéri használni.

(#1570) justmemory válasza eami (#1568) üzenetére


justmemory
senior tag

:DDD:P

--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

(#1571) samu74 válasza Jakesz (#1566) üzenetére


samu74
addikt

Azt csak gondolod. :) De persze kinek mi a fontos.Nálam kb. 5 percig volt 60 hertzen. :D

-----------

(#1572) zsolez76 válasza samu74 (#1571) üzenetére


zsolez76
tag

Nálam egy másodpercet sem volt ... :D

(#1573) Mátésum válasza zsolez76 (#1572) üzenetére


Mátésum
aktív tag

Nálam még a telefon sem 😁😁😁 A szekrényben várja a karácsonyt, de már néha be-be kapcsoltam. Feleségemé lesz, de úgy látom, hamar a Honor 20 helyett nálam is csere lesz...

(#1574) eladogeppc


eladogeppc
veterán

Na srácok !
Lekopogom... Első körben tetszik, hogy a telefon standby üzemideje jobb mint az S20 és S20+ párosé. Bár nekem most a Wifi szarakodik.
Miért van az, hogy Wifi-re csatlakozáskor szerinte nincs internet szolgáltatás, megkérdezi, hogy be kívánom-e állítani azt, hogy ha nincs internet, akkor mobilnet irányba menjen-e ki.
Digi-s 500/400 kevés neki ?

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#1575) samu74 válasza eladogeppc (#1574) üzenetére


samu74
addikt

Én is észrevettem hogy néha az 5 ghz-es hálózatra azt írja "nem megfelelő jelszó " :D ...A béna telekom router le lesz cserélve, nálad esetleg a router beállitasokban kellene egy kicsit kotozni, szinte biztos helyre jönne. Gondolok itt arra,hogy a sávot megváltoztatod(pl.automata helyett 11-es sávra), vagy a routert újraindítod, esetleg eltávolítod aztán újra hozzáadod. Sokszor a router bénázik.

-----------

(#1576) Vyndree válasza eladogeppc (#1574) üzenetére


Vyndree
őstag

Hogy érted a Digi-s 500/400 kevés neki? Mikor kiírja hogy nincs internet csatlakozás, annak semmi köze a neted sebességéhez. 30-50 megás neten már nem akadozik, sőt a 10-en se legfeljebb lassabban tölt be. Ez felett csak a letöltésnél veszed észre a különbséget.
Nálam is volt ilyen hiba, de megtaláltuk az okát, milyen routert használsz?

(#1577) gatto_ válasza eladogeppc (#1574) üzenetére


gatto_
senior tag

Ez speciel lehet most a Digi sara. 2-3 napja szarakodik a Digi net. A Diginet topikban csak ma van vagy 100 hozzászólás az egész országból.

(#1578) eladogeppc


eladogeppc
veterán

TPLink Archer C5 van beállítva a Digi alá. iPhone 12 mini, Huawei P10 Lite tökéletesen működik ezért furcsállom. Állítottam már a Router-t az atyaúristenhez is.

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#1579) Vyndree válasza eladogeppc (#1578) üzenetére


Vyndree
őstag

Első körben tedd vissza a router beállításait gyáriba, indítsd újra és nézd meg úgy. Amit a szolgáltatódtól kaptál modemet, az is ad wifit, azon is próbáltad? Ott olyan 40-50Mbit/s 2,4GHz-es jelet keress, az alján megtalálod a nevét és a jelszót.
Majd vázold a hibád vázolod ebben a topicban, ha itt nem jársz sikerrel akkor nézz be ide is

(#1580) eladogeppc válasza Vyndree (#1579) üzenetére


eladogeppc
veterán

Másik két telefon tökéletes !

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#1581) Vyndree válasza eladogeppc (#1580) üzenetére


Vyndree
őstag

Lehet, hogy csak ez akad össze valamivel. Nálam az újraindítás segített, de másnap visszajött ez a hiba, a modem csere megoldotta a gondom. Amúgy a telefon azt írta "nincs internet szolgáltatás" közben volt és működött rendesen. Ha neked odaát nem tudnak segíteni akkor lehet az S20-ban van a hiba, irány a szerviz. Azért mondtam hogy fuss előtte néhány kört, ne vidd egyből garival vissza, mert ha semmi baja tehát ok nélkül viszed be, akkor számolhatnak fel költséget.
Három hónapja csak mobilnetet használunk otthon is minden telefonnal, sokkal stabilabb és nem kell kapcsolgatni ha elmegyek itthonról vagy hazajövök, és nem is meríti annyira.

(#1582) samu74 válasza eladogeppc (#1578) üzenetére


samu74
addikt

Öcsém galaxy A8 telefonja folyamatosan szarakodott a UPC routerrel, nekem meg a páromnak az S10 hasított vele. Nálunk max sebesség ment mindig ,nála meg ilyen 1-2 megabit. Érdekes mód más routerrel meg ment normálisan. Szóval az hogy egyikkel jó másikkal meg nem,de sokszor akkor is routerrel kell szórakozni.

-----------

(#1583) Vyndree válasza samu74 (#1582) üzenetére


Vyndree
őstag

Ezért írtam neki, hogy a Digi routerével is próbálja ki, vagy ha van még esetleg elfekvőben régebbi akkor azokkal is, hogy egyértelműen kiderüljön hol van a bibi.

Néhány éve mikor itthon a Telekom által adott (Cisco) routernél gyorsabbat szerettem volna vettem egy Asus hiper-szupert de az se hozta az elvárt sebességet. Még vagy hármat kipróbáltam, mind visszaküldtem 14 napon belül. Végül a Telekom adott egy Sagemcom-ot amivel minden készülék hibátlan volt és a laptopot, táblagépeket is szereti, szóval ezt ki kell sakkozni.

(#1584) samu74 válasza Vyndree (#1583) üzenetére


samu74
addikt

Ja,nekem is a telekomos sagemcom,de ugye 4k video stream(teloról a tv-re) megfektette.Lőttem egy Asus ac 1200 routert, az még azt a sebességet se hozta mint a sagemcom mert nem gigabites a wan/lan portja. Ment is vissza a francba, hétfőn jön meg a TP LINK AX10.Azt dicsérik meg tudja a wifi6-ot.Meglátjuk.

[ Szerkesztve ]

-----------

(#1585) pattantyu


pattantyu
tag

Ma voltam a média marktban. 220 a sim s20 FE, tehát nem az 5G verzió. Mi a véleményetek róla amúgy? Nagy a különbség a 4G, meg az %g verzió közt? A SD proci miatt lenne érdekes, nekem sokkal jobban tetszik.

Köszi!

(#1586) Vyndree válasza pattantyu (#1585) üzenetére


Vyndree
őstag

leslien amint megérkezik el fogja mondani a frankót, vagy lehet jobban jársz ha vissza olvasol. :)
Az 5G verzió jelenleg még nincs forgalomban Mo-n, tehát a garancia miatt elgondolkodtató. Elvileg van rá egy év, de megoszlanak a vélemények, sokak szerint a szürke importból származó termékekre itthon nem érvényesíthető.

(#1587) leslien válasza Vyndree (#1586) üzenetére


leslien
nagyúr

sokak szerint a szürke importból származó termékekre itthon nem érvényesíthető. ..

leírtam többször is... nem fogok győzködni senkit ...én élvezem elvagyok mint hal a szatyorban...


[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1588) dionaea


dionaea
őstag

Nekem a héten érkezik olvastam hogy van rajta fólia gyárilag. Ez szolgáltatós készülékeknél is igaz?

(#1589) justmemory válasza dionaea (#1588) üzenetére


justmemory
senior tag

Az enyém Telekom-os, azon volt gyárilag.

--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

(#1590) Badboys


Badboys
őstag

Itt a frissítési ütemterv amennyiben hinni lehet neki. [link]

(#1591) mtm800 válasza dionaea (#1588) üzenetére


mtm800
senior tag

Telenoroson is van

(#1592) dionaea


dionaea
őstag

Szuper Köszönöm s8 at váltok hat eg, hangyanyit nagyobb lesz. Mar varom kivancsi vagyok érezni fogom-e a megérte váltani érzést

(#1593) m1lan válasza leslien (#1587) üzenetére


m1lan
őstag

Konkrétan az S20 FE 5G-re is rákérdeztél? Mert az oké, hogy a szürke importos 4G verziót javítják egy évig, hiszen bőven van hozzá alkatrész a hivatalos magyar forgalmazás miatt, de olyanról én még nem hallottam, hogy bármelyik gyártói szerviz javított volna olyan készüléket, ami hivatalos úton be sem jött az országba. Hogyan cserélnek pl. alaplapot?

[ Szerkesztve ]

Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX

(#1594) leslien válasza m1lan (#1593) üzenetére


leslien
nagyúr

Konkrétan az S20 FE 5G-re is rákérdeztél?

frankón ekkora sügérnek nézel?! itt van kezemben van egy 5G ,akkor szted mi a cerkárol kérdezek úgy,h Turbadoból vettem!?
alkatrészt is megrendeli a Oktogon szervíz....

egyébként tessék aznapi téma itt [link]

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1595) Badboys válasza leslien (#1594) üzenetére


Badboys
őstag

Tudomásom szerint a Turbado egész euban bezárta a boltokat már vagy 2-3 hete. Kamu cég volt. Áfacsalásból éltek amennyiben jól emlékszem. Na ennyit erről a webárúházakról.

(#1596) Vyndree válasza Badboys (#1595) üzenetére


Vyndree
őstag

Nem fogod tudni meggyőzni róla, add fel. :) Mondjuk azért mert megszűnt még a garancia élhet, bár nem tartom valószínűnek tök mindegy mit mondtak a szervizben. Majd ha baj lesz kiderül, hogy mégse volt olyan olcsó. Nem rendelnék ilyen cégtől 180 ezer forintért, de még 1800Ft-ért se.

(#1597) leslien válasza Vyndree (#1596) üzenetére


leslien
nagyúr

tegyük fel ,h nincs garancia... akkor is inkább Snapdragonost garancia nélkül mint a beteg Exynost vegyek.. btw van Generali smart biztosítás es benne van a telo is 300k ig jó vagyok..
csak már rühelem ,h mindig kitaposom mindenki előtt az útat
többen is lusták utána járni és a megfelelő kérdéseket feltenni..
egyébként van ismerősöm is Oktogon szervizben..

Turbado megszűnése nem probléma mivel azt a számlának mondhatót is elfogadják...

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1598) caveman1


caveman1
tag

Sziasztok!

Szeretnék a telóhoz venni egy 15 W-os vezeték nélküli töltőt, csak az lenne a kérdésem, hogy milyen töltő fejjel fog menni rendesen a töltés 15 W-al? Ha a hozzá kapott 15W-os töltőre dugom rá (persze megfelelő minőségű, gyorstöltésre alkalmas kábellel) akkor tudni fogja a 15W-ot? Van még itthon egy másik QC3.0 30W-os töltőfej, esetleg az is ó lehet?

Köszi a segítséget!

(#1599) eami válasza leslien (#1597) üzenetére


eami
addikt

btw van Generali smart biztosítás es benne van a telo is 300k ig jó vagyok..

akkor olvasd át még egyszer,,, mert egyrészt töréskárra van, másrészt sajnos változott nem rég :(

[ Szerkesztve ]

(#1600) leslien válasza eami (#1599) üzenetére


leslien
nagyúr

miben változott? én törésre gondoltam...ha alaplap hibás lenne akkor tutira lezúznám...

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.