Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-06 13:51:19

LOGOUT.hu

Gyakran ismételt kérdések

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1901) CB válasza #45553408 (#1899) üzenetére


CB
senior tag

Elemezzük már ki, hogy a PH van a fórumozókért, vagy a fórumozók a PH-ért. Ez egy érdekes kérdés. Engem is érdekel, mert kezdek eltévedni az alárendeltség erdejében.

40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.

(#1902) Kasya válasza westlake (#1891) üzenetére


Kasya
nagyúr

Azt hittem egyedül vagyok ezzel a gondolatmenettel.

(#1903) Sirandrish válasza lezso6 (#1880) üzenetére


Sirandrish
legenda

2 perc alatt megtaláltam....ezigen :C

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1904) dobragab válasza CB (#1901) üzenetére


dobragab
addikt

Eddig a PH! volt a fórumozókért, te csak annyit tettél meg, hogy a reklámot nézegetted, ami ilyen diszkrét mértékben nem erőfeszítés.

Amióta ennyien használunk AdBlock-ot, azóta sok az ingyen fórumozó, aki még a reklámot se nézi, csak a szervert terheli. Részben emiatt kaptunk egy lehetőséget, hogy támogassuk az oldalt, ha szeretnénk.

[ Szerkesztve ]

Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

(#1905) Sirandrish válasza dobragab (#1904) üzenetére


Sirandrish
legenda

Ez nem lehetőség hanem szolgáltatás ami a TE életedet/forumozásodat könnyíti meg.
Nem támogatásról van itt szó, még akkor sem ha sokan ezt gondolják..

Hozzáteszem engem egyáltalán nem zavar a reklámozás.
Ha csak kicsit is segítem ezzel a PH-t akkor áldásom rá!! :K

Hozzáteszem azt is hogy akkor is beperkáltam volna ha csak simán segítséget kérnek :K

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1906) Depression válasza westlake (#1891) üzenetére


Depression
veterán

" Örülök neki, hogy téged ez "szórakoztat". Lehet, hogy téged ez nem érdekel, de nekem igenis tényező."

Az, hogy kiemelt lett a neved? Tényező miben? Eskü, nem értem. Utaljunk neked is egy kis reklámdíjat?

Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

(#1907) Viktor0610 válasza Depression (#1906) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

"Utaljunk neked is egy kis reklámdíjat?"

Én is már a számlaszámának elkérésén gondolkodtam. :)) Aztán rájöttem, gyerekes vagyok. Nem kicsit, nagyon... ;]

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html --- olcsóbb lett!!!

(#1910) westlake válasza Depression (#1906) üzenetére


westlake
félisten

Tehát az az ember is érezze magát megtisztelve, és kiemelve, aki a népek között járkál egy hirdetéssel a mellén és a hátán? Komolyan? Most már kíváncsi vagyok, hogy is "fajul" az az egész téma.
Minden bizonnyal az én gondolkodásmódom a hibás, hogy nehezményezek valamit, amit nem kértem. Nem kértem, de mégis megkaptam és érezzem magam miatta megtisztelve. Érezzem magam megtisztelve amiatt, hogy a nick-emre kattintva az oldal hirdetése nyílik meg. Érezzem magam megtisztelve amiatt, hogy fizettem az oldalnak (amit "ingyen" is használhattam) és emellett hirdethetek egy fizetős szolgáltatást az oldalnak. Hadd gondolkozzam ezen egy kicsit...

#1911: Mindegy, hagyjuk. Egyáltalán nem azért írtam, hogy nyerészkedjek a dolgon. Semmi szükségem nincs arra, hogy bárki fizessem nekem ezért. Sajnos nem a kívánt hatást éretem el vele.

#1913: Nagyfiú vagyok már, el tudom dönteni, hogy miért írok és miért nem. Ehhez neked (és másnak) semmi köze.

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#1911) Ispy válasza westlake (#1891) üzenetére


Ispy
veterán

Azt még megértem, hogy téged zavar a linkelt név, szeretnél anonim maradni, ok. De ez:

El tudom azt is fogadni, hogy jelenleg ilyen, de akkor legyen már valahogy honorálva, hogy valójában én is reklámozom a szolgáltatást. Magyarul pénzt keresek az oldalnak. Vagy csak én tartom furcsának, hogy elvárják tőlem, hogy ingyen hirdessek valamit?

Na ezt nem értem. :U

Mégis mit szeretnél? Utaljon vissza neked az oldal a nevedre kattintott és éves díjat vásárolt felhasználók után 10%-ot a haszonból? :Y

(#1910) westlake

Nem kell itt érezni semmit, de most már komolyan a bolhából csináltok elefántot, egy nyomorult linkről van szó, amire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy tolakodó lenne.

[ Szerkesztve ]

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#1912) radi8tor válasza westlake (#1910) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

hidefninja.com-on jártál már? Nézz be a fórumba. És ott még drágább is a prémium tagsági (igaz ott életre szól).

⭐ Stella

(#1913) Depression válasza westlake (#1910) üzenetére


Depression
veterán

Ha megmutatod, hogy mikor hőbörögtél a PH! félisten felirat ellen, majd folytathatjuk a témát. Addig nekem csak annyi lesz, hogy boldogan látom a te neved is kéken, pirosan.

[ Szerkesztve ]

Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

(#1914) beg válasza westlake (#1910) üzenetére


beg
veterán

Mondok egy jó példát: jön infó egy topikban, hogy akciós a féklámpa visszahúzó rugó. Nem egyszer 3-4 ezer ft kedvezmény jön össze. Emellé megcsinálom a topiklakók segítségével a féltéglázott telefonomat, amit amúgy kidobnék vagy alkatrésznek eladnék. Újabb több ezer marad a zsebben. Egy évre kifizettek párezer klubtagsági díjat, de még mindig azt érzem, hogy én tartozok a fórumnak. Ezért ez a szolid nick színezés a minimum.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#1915) D1Rect válasza westlake (#1910) üzenetére


D1Rect
félisten

Én örülnék neki, ha lenne egy "full hide" opció...

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#1916) westlake válasza beg (#1914) üzenetére


westlake
félisten

Ugyanazt leítad, mint ő.
Megint csak azt tudom mondani, hogy ez a ti döntésetek, a ti nézeteitek. Nekem mi (és bárki másnak) miért kellene így gondolkodnunk?
A végén megint megint nekem kellene kényelmetlenül éreznem magam, mert fel mertem emelni a szavam valami miatt.

#1915: Most rajzoltál (te is) célkeresztet a homlokodra, ahogy én is tettem az elején. Mindegy, én már megszoktam ezt, nem az első alkalom. Mondjuk a hosszú évek alatt megváltozhatott volna az emberek gondolkodása és többen kiállhatnának azokért a dolgokért, amik zavarják őkert. Talán ehhez is több időnek kell eltelnie. Én kitartok a végsőkig. ;)

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#1917) beg válasza westlake (#1916) üzenetére


beg
veterán

Dehogy kell. Nem azért vagyunk itt, hogy egyezzen a véleményünk. Csak leírtam az én álláspontomat.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#1918) tkesy válasza Sirandrish (#1895) üzenetére


tkesy
őstag

Bár Parci mindjárt kioszt néhány sallert, hogy még mindig ez a téma, de én szívem szerint letörném a kezét annak aki kitalálta és csinálja ezt az egy hsz-ben válaszolunk mindenkinek, (kivéve ha linkeli a hsz-eket), mert iszonyat sz*r dolog így visszakeresni dolgokat...
Tény hogy van összefoglaló az elején, de abban nincs / (nem is lehet benne) minden, és "újként" sokszor kénytelen vagyok bogarászni, mivel a kérdezésre vagy nem kapok választ, vagy a "használd a keresőt" válasz jön. a TG meg nem áll ott a nap 24h-ban, hogy válaszoljon..
Ok, használom a keresőt és megpróbálom visszakeresni, és akkor jön az a csodálatos dolog, hogy találtam ugyan vmit,- ami rendszerint több hsz-n keresztül folytatódik,- de kézzel kell utánamenni és szó szerint bogarászni a hsz-k között,- mivel sokszor csak nicknév van beírva az adott részhe, se hsz szám, se link,- ahelyett, hogy a válasz gombokon keresztül gyorsan és kényelmesen eljutnák a keresett információhoz...

Abban egyetértek veled, hogy ez fórum, és nem chat, de ha lehet ne öntsük már ki a gyereket is a fürdővízzel együtt az ablakon...

>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<

(#1919) wwenigma válasza westlake (#1916) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Legalabb egy kicsit legyetek mar elnézőek, én az első 1 hónapban le se vettem volna a Premium tag feliratot, had szerezzen mindenki tudomast arrol hogy létezik ez az opció....

tkesy: sokkal idegesitobb amikor 15 új hozzaszolas van a topikban, 2 embertol, mert mindegyikben masiknak valaszolt. Masreszt pedig a rangrendszer miatt en megertek mindenkit, aki igy boostolna... :U

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#1920) #02683648 válasza Graphics (#1799) üzenetére


#02683648
törölt tag

Az vili h te nem akarsz semmi látható jelet arról h befizetted, de az legyen az utsó szempont h "Vitaalapot kepez, az ujoncok lehurroghatnak emiatt" ---> erre szolgál a "rejt" gomb.

Én főleg a MA részt látogatom, de döbbenet h oda milyen figurák szoktam időről időre beszabadulni még úgy is h engem konkrétan semmi miatt nem hurrognak, épp ezért kb 0.00-t érdekel h bármi kapcsán mi rólam a véleményük. Beszól akkor ignore, ennyi.

Szerk: bocsánat vmi miatt nem mutatta az új hszeket a gép így csak utána derült ki h több százzal korábbira válaszoltam.

[ Szerkesztve ]

(#1921) westlake válasza tkesy (#1918) üzenetére


westlake
félisten

A tetteimért vállalom a felelősséget. Egész nyugodtan "kioszthat" bárki azért, mert kiállok valamiért, amiben hiszek, de ez azt a másikat minősíti, nem pedig engem.

Tehát szerinted sokkal jobb megoldás lenne az, ha az elmúlt fél órában mindenkinek külön válaszoltam volna, aki konkrétan nekemtámadt, mert szóltam valami miatt? Mindig is annak a híve voltam, hogy minél kevesebb (külön) hozzászólás, annál jobb. Ott van a Ctrl + F funkció, nem szégyen használni. Ha tiltva lesz, terészetesen nem fogom alkalmazni, de addig is ezt a módszert fogom alkalmazni minden egyes alkalommal, amikor csak tehetem.

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#1922) PindurAnna válasza Sanyi.mTs (#1866) üzenetére


PindurAnna
Közösségépítő

Megnyitod a privátokat és a privátok főoldalán beírod a jobb felül a keresőbe a szót, és kilistázza kivel privátoztál az adott szóval :)

(#1869) Viktor0610 Az elsőre írtam, nem a névváltásra.

Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

(#1925) Lauda válasza westlake (#1897) üzenetére


Lauda
félisten

En megertem a bajod. Biztos csiszolnak meg a dolgokon, nekik is uj ez a helyzet. Addig legy turelemmel kicsit. ;)

(#1918) tkesy Dehogy nehez visszakeresni. A felhasznalo nevet ugyis bemasoljak valaszkor. Keress ra csak siman a nevemre a felso keresomezoben es voila, az ossze hsz-ban adott valaszt kidobja. :K

szerk: amugy ez nagyon nem ide tartozik. Jobb lenne ezt a javitsuk a ph-t topikban kitargyalni.

[ Szerkesztve ]

(#1926) sutykuru válasza beg (#1914) üzenetére


sutykuru
tag

Tehát ezzel hátrányba kerülsz azokkal szemben akik nem támogatták az oldalt. (jó-jó, nem vásároltak meg bizonyos szolgáltatásokat és kiváltságokat)
Ennek eredménye megint csak az lesz mint a HA-n: "Fizetett érte..."

(#1927) holozis_HUN válasza beg (#1914) üzenetére


holozis_HUN
veterán

+1 maximálisan :R

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#1928) westlake


westlake
félisten

Akkor közelítsük meg más irányból a kérdést:
Webes vásárlás, van 14 napom, hogy elálljak ettől. Elállnék a vásárlástól, mi a teendő? Mivel ez is egy fontos kérdés, kérném, hogy ezt is vegyétek fel a "GYFK"-be.

Nagyon szívesen támogatom az oldalt majd akkor, ha nem leszek hirdetőtábla.

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#1929) Viktor0610


Viktor0610
MODERÁTOR

.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html --- olcsóbb lett!!!

(#1930) wwenigma válasza westlake (#1928) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Már kibontottad és használtad, nincs refund.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#1931) westlake válasza wwenigma (#1930) üzenetére


westlake
félisten

Keress rá az idevonatkozó szabályokra.

Play nice!

(#1932) Atikusz válasza westlake (#1910) üzenetére


Atikusz
senior tag

Én teljes mértékben egyetértek westlake-kel.

Én is nehezményezném, ha a felhasználói nickemből hirdetésre mutató link lenne.

Ha már a Prémium tagságra előfizet az ember, akkor a nick - ha már egy webes hivatkozássá változtatják - ne egy látens hirdetési oldalra mutasson már, hanem mutasson például az adott Prémium user adatlapjára.

A legegyszerűbb az lenne, ha egy külön színnel - és esetlegesen jelzéssel - megkülönböztethetőek legyenek és kész, nem kell, hogy más weboldalra mutató linkké változzon a nick, anélkül is jól meg lehet különböztetni a prémium tagokat.

(#1933) radi8tor válasza Atikusz (#1932) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Milyen más weboldalra mutat a link? :U

⭐ Stella

(#1934) Lauda


Lauda
félisten

Ti dolgotok, szerintem kar a hisztiert. Parci is irta, hogy

kialakul, azért változik ennyire, mert épp alakul az egész
én jobban örültem volna a prémium tag feliratoknak, de más mód is lehet végülis az egész terjesztésére

Nehany napon belul ki fog ez alakulni.

Most olvasgatok egy regi bejegyzesemet es ott fekete a nickem es nincs linkesitve:

;]

[ Szerkesztve ]

(#1935) MineFox54 válasza Viktor0610 (#1883) üzenetére


MineFox54
őstag

Most látom csak.

Háromszor feltettem a kérdést már Parcinak, de minden egyes alkalommal áthaladt felette/nem volt hajlandó válaszolni.

És ténylegesen érdekel, hogy miért kell eltüntetni a logout linket X idő után.

(#1936) Proxy2


Proxy2
aktív tag

Én vállalom hogy westlake prémium tagsági díját befizetem,
cserébe a prémium tagságát töröljétek, utáljátok vissza a pénzét.
Probléma megoldva.

Bocs westlake, megértem amit írsz, de felettébb idegesítő is egyben.

[ Szerkesztve ]

Proxy5

(#1937) Viktor0610 válasza MineFox54 (#1935) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Ettől még egy légy szívest odaböffenthettél volna. :P

Örülök, hogy összejött! :D

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html --- olcsóbb lett!!!

(#1938) westlake válasza Proxy2 (#1936) üzenetére


westlake
félisten

Vicces amit írsz, de ez nem így működik. Nem gyerekek vagyunk, kezeljünk mindent komolyan. Ha idegesítő amit írok, akkor le tudsz tiltani. Ha már prémium vagy, használd is az előnyeit. Ettől függetlenül kedves a felajánlásod, de ennek nem ez a módja. Hidd el, nem hiányzik az a 4.600 forint.

Egyébként bárki csinálhat viccet abból, ami miatt szóltam, ez engem egyáltalán nem érdekel. Mindenkinek joga van a véleménynyilvánításhoz.

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#1939) MineFox54 válasza Viktor0610 (#1937) üzenetére


MineFox54
őstag

:B :K

Bocs Parci. Tehát akkor: kérlek szépen válaszolnál a kérdésre? Miért kell eltüntetni a Logout linket X hónap után? Nem érdekes hogy mikor írt utoljára, ha nem láttam még a blogját. Remélem válaszolsz! :R

(#1940) #51736960 válasza MineFox54 (#1939) üzenetére


#51736960
törölt tag

fizess elő prémiumra, úgy hátha hamarabb választ kapsz :DDD

(#1942) MineFox54 válasza #32839680 (#1941) üzenetére


MineFox54
őstag

Ebbe bele sem gondoltam :) Remélem azért nem tiltott le :D

(#1943) #51736960 válasza #32839680 (#1941) üzenetére


#51736960
törölt tag

lol :)

(#1945) Gyula84 válasza MineFox54 (#1942) üzenetére


Gyula84
veterán

már mindegy :( :D

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#1946) Viktor0610 válasza #05304832 (#1944) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Lehet, azért, mert még ő sem tudja? Vagy azért, mert hétvége van?

Komolyan nem értelek néhányotokat, miért nem tudtok egy kicsit türelmesebbek, megértőbbek lenni... :F

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html --- olcsóbb lett!!!

(#1948) Racecam válasza MineFox54 (#1939) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Sem Parci, sem Kalandor nevében nem tudok válaszolni (szerintem egyébként Parci már válaszolt, vagyis reagált erre), de csak azért, hogy ne lógjon a levegőben kicsit felvázolom, a lehetséges indokokat.

Az első és nyilvánvaló, hogy ezzel kvázi ösztönözve vagy, hogy írj a Logout-ra. És akkor 2 hónapig újra ott lesz a linked. :K
A másik ok, hogy bár lehet, hogy benned fel sem merült, de sokan vannak akiknek régóta kifejezett vágyuk volt, hogy mivel már nem használják a Logout-ot ne is legyen ott a linkje az nick nevük alatt.

Tudom, hogy most jöhetne a pro után a kontra, hogy viszont sokan szeretnék, ha mindig ott maradna és egy kattintással el lehetne jutni a user Logout-os írásaihoz, illetve, hogy egyáltalán jelezve legyen hogy neki van ilyen. Ezt is tudomásul vesszük, ezért is írta Parci, hogy még nincs teljesen kiforrva a dolog. De ha végül megszületik a végső változat, akkor már az lesz, és azon nem fogunk változtatni.

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#1949) TigerCat válasza MineFox54 (#1939) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Ez tényleg érdekes... Nemrég egy kattintást követően láttam régebbi bejegyzést is. Vagy ez új funkció?

A másik sem teljesen oké. Ha a nevemre kattintok, az adatlapomnak kellene bejönnie, ahol lehetne felhívás a prémium rendszerre. De hogy kapásból azt vágja be, hááát..., nem logikus.

Oké, a közösség klassz, szeretem a PH!-t, naponta járok ide, ráadásul még 2 topikom is van, a pénzt szívesen fizetem a fejlesztésekre, fenntartásra, reklámmentességre, stb., de ezt kicsit visszalépésnek látom.

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#1950) zseko válasza westlake (#1910) üzenetére


zseko
veterán

No offense, megértelek, csak egy dolgot nem értek. Ha nem az első ~30 órában fizettél elő, akkor hogy nem olvastál fórumot (vagy hogy nem tűnt fel, hogy egyesek 'mások')?

(#1918) tkesy az se jobb mikor valakitől egymás után 5-6 olyan poszt van amiben 2-3 szó van csak.

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.