Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1119) kali válasza D4ni (#1118) üzenetére


kali
legenda

ameddig jobban követtem az s7 témákat, addig jellemzően a vodafone kapcsán írtak problémákat, meg néhánya azt, hogy a telekomos okés.
ami nálam volt, az telekomos volt (a készülék és a firmware verzió is), nem tapasztaltam problémát.
akit most hirtelen volt lehetőségem megkérdezni, a srácnak s7 edge, a párjának s7, mind a kettő telekomos készülék és szoftver, a megjelenéskor azonnal megrendelték és azóta használják, csak kibukott volna ennyi idő alatt...
igaz, az s6 kapcsán is beugrott ilyen probléma, a témájában írta is a haverom, hogy még alaplapot is cseréltetett ismerős útján a szervizben, mert sokszor problémás volt a hálózat kezelése a telefonon (vodafone) - ami más telefonnal nem jelentkezett azonos helyen és hálózati módban, adott sim kártyával -, de nem oldotta meg a gondot.
nekem samsung készülék egy note 4 volt a 6s plus előtt, sosem volt vele hálózati problémám. (telekomos volt a készülék és a szoftver is.)

az ios más azért, mint az android, de teljesen megszokható, akár meg is szerethető, nekem például nem okoz gondot, hogy sűrűn ugrálok a platformok között, de még a párom is gyorsan átszokott androidról, amikor először iphone-ja lett.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.