Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#19001) Csakénvagyok válasza Lirion (#18996) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Mégegyszer. Ha már addig eljut a dolog hogy mások után illegeti magát, engedi megcsókolni, még ha nem is ő a kezdeményező, már régen rossz, valami már elromlot, s nem biztos hogy érdemes fojtatni. Értelmes felnőt emberekről beszélünk, nem holni csitrikről, akiket könyedén kibeszélnek a bugyijukból. Aki nem képes megérteni/megbeszélni a problémát, nincs világos kiforott véleménye egy kapcsolátról, nem tiszta hogy mit adhat ő és hogy mit várnak el azért amit ő kap a másiktól, más karjaiban keresi a boldogulást, még ha csak egyszeri félrelépésről is van szó, az elmehet, nincs rá szükség.

Mondom, szó sincs merev álláspontról, mégúgyse féltékenységről. Sokmindent szabad, csak felelőségteljesen. A tetteknek következményei vannak, ugyanakkor nem szabad eljutni a titkolózásig. Van aki ezt megérti, megvan a kölcsönös bizalom, nincs értelme semmiféle felelőségre vonásnak, sem féltékenységi rohamoknak.

Nem hiszem el hogy valaki nem bírja magát megtartóztatni, hogy feltétlenül szüksége van egy második valakire is, hogy csak kalandozásra vágyik. Nem vakságról, kizárólagosságról van szó, de az érzelmek szorosan össze vannak kapcsolva a testiséggel.

naam: Hívd el, ne filóz azon hogy mit gondol. Ha eljön, első kapu bevéve, ha nem még futhatsz egy-két kört, de már kevés esélyel

[ Szerkesztve ]

(#19002) naam válasza Csakénvagyok (#19001) üzenetére


naam
csendes tag

Tehát szerinted felesleges késlekednem azzal, hogy csak felajánlom neki a lehetőséget?
Egyébként olyan rossz, hogy mindenki mást mond. :D

(#19003) Lirion válasza naam (#19002) üzenetére


Lirion
addikt

Hivd el persze, de ne kerdezd, hogy megy-e. Amit kiokoskodtal az jo, de meg jobb, ha azt mondod 1-2 baratoddal mesz. Ok persze nem mennek, ughogy kettesben kell mozizni. :)
szal ne kerdezdm hanem mond h mesz, jojjon o is.

(#19004) orbano válasza naam (#19002) üzenetére


orbano
félisten

szerintem nincs általános recept erre. neked kell tudnod, hogy milyen viszonyban vagytok. ne a mozizással akarj kikezdeni vele. dumáljatok, menjetek egytt hazafele, és ha látsz némi érdeklődést, hívd el. ha pedig ez már megvolt, akkor nincs hova gondolkodni, el kell hívni és kész.

egyébként meg: főleg suliban, ne kezdeményezz ilyen direkt módon. tereld úgy a témát ügyesen, hogy ne kelljen elhívnod sehova. essen róla szó, hogy mozi, meg valami új film, jajj de érdekes, meg kéne nézned valakivel, persze nem túl levágósan. ha akar valamit úgyis a szájába tudod rágni, hogy eljöjjön veled és még azt is fogja hinni, hogy az ő ötlete. de ezt a "szia, elgyüsz velem moziba" dolgot hanyagold szvsz. ennél még az első verzió is jobb, hogy felajánlod, ha van kedve, menjen el veled.

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#19005) naam válasza orbano (#19004) üzenetére


naam
csendes tag

"szerintem nincs általános recept erre. neked kell tudnod, hogy milyen viszonyban vagytok. ne a mozizással akarj kikezdeni vele. dumáljatok, menjetek egytt hazafele, és ha látsz némi érdeklődést, hívd el. ha pedig ez már megvolt, akkor nincs hova gondolkodni, el kell hívni és kész."

Hát, egyszer véletlenül hazakísértem. :D Egyébként tényleg véletlenül: nekem még várnom kellett sokat a buszomra azt hiszem, aztán úgy maradtunk. :)

"ha akar valamit úgyis a szájába tudod rágni, hogy eljöjjön veled és még azt is fogja hinni, hogy az ő ötlete."

Igazából nem tudom van-e érdeklődés a részéről, nem igazán reménykedek abban, hogy ő maga mondaná. Persze semmi sem lehetetlen. :)

"ezt a "szia, elgyüsz velem moziba" dolgot hanyagold szvsz. "

Úristen, nem, ez szóba se jöhet. :)

"Amit kiokoskodtal az jo, de meg jobb, ha azt mondod 1-2 baratoddal mesz. Ok persze nem mennek, ughogy kettesben kell mozizni."

Az elég átlátszó lenne szvsz. :D

Egyébként nem akarok elsietni semmit. Egyrészt a mozikínálat abszolút silány, másrészt meg nem akarom, hogy a kapkodás miatt rosszabbul alakuljanak a dolgok.

[ Szerkesztve ]

(#19006) Csakénvagyok válasza orbano (#19004) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Pedig én általánosan hívom el őket valahová. Persze a mozi az nagyon intim, elsőrandi szagu. S igyekszem mindig másövé vinni, mást csinálni (még ha leplezett is, de ez első randi), ne legyen az hogy persze őt is ide hoztad (szeretek bővebb baráti körön belül csajozni, ezért ismerik egymást), s természetesen mindenféle beszélgetéseken túl vagyunk, eddigre azért már sejtem a választ.

naam Egyébként nem akarok elsietni semmit. Azért igyekez. Ha nem tudod mien helyre vigyed, hídv el olyan helyre ahol nem csak te meg ő vagytok, valamien társaság, mittomén vidámpark, játékterem, stb. , te tudod mi van felétek, mi tetszik neked (olyan helyre ne menj ahol te unnád magad) és mi jöhet be neki. Így még úgy tünhet hogy csak két barát nem el szórakozni, ha mégse venné a lapot.

[ Szerkesztve ]

(#19007) naam válasza Csakénvagyok (#19006) üzenetére


naam
csendes tag

Értem, köszi. A dilemmám mégis az továbbra is főleg, hogy direkte randira hívjam, vagy csak úgy, el valahová. Mindkettőnél érzek előnyt is meg hátrányt is, ezért nem tudom... :F

(#19008) Csakénvagyok válasza naam (#19007) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Persze hogy direkt randira, csak úgy hogy el valahová. Ha akar valamit érezni fogod.

(#19009) naam válasza Csakénvagyok (#19008) üzenetére


naam
csendes tag

Szépen összevontad a kettőt. :D Nem akarom kisajátítani magamnak a topikot, de ezzel meg lehet az a baj, hogy ha nem mondok valamit határozott dolgot, célirányosan, hanem csak úgy el valahová hívom, akkor - még ha igent is mond - nem lesz belőle semmi. Sajnos láttam már ilyet.
De lehet csak túlkombinálom. :D

(#19010) orbano válasza naam (#19005) üzenetére


orbano
félisten

mondd el neki ezt, hogy gondolkodtál, mit nézzetek meg a moziban, de annyira silány a felhozatal, hogy inkább valami mást kell kitaláljatok. felhozol 2-3 választási lehetőséget és valamelyiket lenyomod a torkán :D

egyébként nem kell azt várni, hogy magától mondja, nem fogja. de terelheted úgy a társalgást, hogy neki csak helyeselni kelljen, vagy finom jeleket adnia, hogy érdekli a dolog.

az érdeklődésről pedig annyit, hogy az azért látszani szokott. mennyit kommunikáltok? hogyan viselkedik veled? meg szokott érinteni, bökdösni, szokott-e gúnyolódni veled, nevet-e a vicceiden/megszólalásaidon, még ha nem is neki mondod? oké, ezek sablonok, meg nem is feltételei a szimpátiának, viszont tipikus alapesetek, amiknek nem feltétlenül tulajdonítasz jelentőséget.

A vér nem válik VAZZE!™

(#19011) orbano válasza Csakénvagyok (#19006) üzenetére


orbano
félisten

Én mindig konkrét tervvel állok elő. Persze az első randira már úgy megyünk, hogy van valami: egy közös buli, vagy bármi, ahol megismerkedtünk és kialakult az egyértelmű kölcsönös szimpátia. Ezt a "nem tudom mit akarhat, de majd elhívom randira és kiderül" dolgot soha nem próbáltam, és nem is szimpatikus. A randi ne a kiváltó ok legyen, hanem a következmény. Szerintem sokan itt cseszik el.

A vér nem válik VAZZE!™

(#19012) tildy válasza Csakénvagyok (#19006) üzenetére


tildy
nagyúr

A mozi a leggázabb randi első alkalommal, szerintem. Meg úgy ajándéknak is...

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#19013) naam válasza orbano (#19010) üzenetére


naam
csendes tag

Ezekre eddig nem igazán figyeltem oda, majd igyekszem a jövőben. :)

(#19014) Csakénvagyok válasza tildy (#19012) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Tildyke, én is ezt mondtam, orbano akarja moziba küldeni.

(#19011) orbano : Én is, csak a megismerkedés már megvolt, mivel általában ismerősök közt válogatok.

(#19015) Goose-T válasza tildy (#19012) üzenetére


Goose-T
veterán

Szerintem igazából tökmindegy, a hangsúly azon vagy, hogy adja elő a randimeghívást.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#19016) orbano válasza tildy (#19012) üzenetére


orbano
félisten

nekem eddig sosem volt vele bajom. persze túl sokszor nem éltem vele, egy teázó, vagy séta a margitszigeten jobb. de ez sem a világvége, ha legényünk ezt tartja kényelmesnek.

A vér nem válik VAZZE!™

(#19017) Csakénvagyok


Csakénvagyok
őstag

A lány, aki átformálta az életem. Csöpögő vagy naív?

(#19018) orbano válasza Csakénvagyok (#19017) üzenetére


orbano
félisten

aranyos naív :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#19019) adalbert1 válasza Csakénvagyok (#19017) üzenetére


adalbert1
veterán

Túl hosszú... :U

(#19020) orbano válasza adalbert1 (#19019) üzenetére


orbano
félisten

könyvekkel nem nagyon találkoztál még mi? :P

A vér nem válik VAZZE!™

(#19021) adalbert1 válasza orbano (#19020) üzenetére


adalbert1
veterán

Romantikus regényeket tényleg nem sűrűn olvasok... ;] De még novellákat sem. :)

(#19022) Wolverine válasza adalbert1 (#19019) üzenetére


Wolverine
félisten

/sign

Ilyen hosszú blogpostot az utóbbi időben max. a konteóblogon vagy Izom Tibornál vagyok hajlandó elolvasni :U

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#19023) Lirion válasza naam (#19005) üzenetére


Lirion
addikt

"Az elég átlátszó lenne szvsz."
blabla, ha szerinted nem vágja le, hogy mit akarsz, amint kiejted a szádon, hogy mehetne veled/veletek vhová, akkor nagyon naiv vagy. A nők nem hülyék, sőt, a metakommunikációt sokkal jobban olvassák tudattalanul, mint a férfiak, ezért akkor is tudják, hogy akarsz vmit, ha meg se szólalsz. Bárhová is hívod el, az mindenképpen kettesben eltöltött percekkel-órákkal végződne, az pedig kb lényegtelen, hogy előtte 10-20 percet a haverok is ott voltak. Viszont ha úgy hívod el, hogy igazából lényegtelen, hogy megy-e vagy sem, mert nélküle is jól el leszel, akkor nem lesz semmilyen következménye, ha nemet mond.

Ha direkt módon akarod megközelíteni, akkor meg kérdezd meg tőle, hogy rövid, semleges beszélgetés után, hogy "szerinted egy magadfajta aranyos lányt miért lenne érdemes jobban megismerni?". Ha erre felsorol néhány indokot, akkor már sínen vagy (de még mindig nagyon könnyen elcsúszhatsz) és biztos, hogy szívesen találkozna veled.

Találkozóra meg ne hívd úgy, hogy nincs programod. Az a legrosszabb, mikor álltok és agyaltok, hogy most mi legyen.. amúgy is neked kell irányítanod. A programot meg úgy állítsd össze, hogy az számodra legyen élvezetes, hidd el, hogy akkor a csaj is élvezni fogja (kivéve, ha mondjuk kilátóba vinnéd és neki tériszonya van :D).
Egyébként a mozi tényleg rossz, nem lehet közben dumálni, sem egymást megérinteni. Én találkozók alkalmával úgy tervezek programot, hogyha korábban nyugodt körülmények között találkoztunk, dumáltunk, akkor randin vmi aktívabb dolgot csinálunk, pl. kori, paint ball, squash vagy akármilyen nem szokványos cucc, ha viszont úgy találkoztunk, hogy nem nagyon tudtunk beszélgetni, akkor nyugodtabb helyre viszem a csajt, de akkor is próbálok különlegesebb helyet keresni. Pesten van ilyen bőven, de azt nem tudom, te merre laksz. :)

[ Szerkesztve ]

(#19024) bandus válasza Lirion (#19023) üzenetére


bandus
veterán

egy gyors, egy órás, tanulásközbeni szünethez valami jó ötlet? :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#19025) orbano válasza Lirion (#19023) üzenetére


orbano
félisten

"blabla, ha szerinted nem vágja le, hogy mit akarsz, amint kiejted a szádon, hogy mehetne veled/veletek vhová, akkor nagyon naiv vagy."

Vagy szimplán balfasz.

A vér nem válik VAZZE!™

(#19026) *Ropi* válasza bandus (#19024) üzenetére


*Ropi*
félisten

Az ágyad. ;) :DDD

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#19027) naam


naam
csendes tag

Lirion: picit félreértettél, de tudom mit akarsz mondani, és köszi. :)
orbano: mi lenne ha megpróbálnád mindezt személyeskedés nélkül? Persze lehet nem komolyan gondoltad, csak én nem tudok felnőni a te sajátos humorérzékedhez... :U

(#19028) orbano válasza naam (#19027) üzenetére


orbano
félisten

Hol személyeskedtem?

A vér nem válik VAZZE!™

(#19029) Leeza


Leeza
tag

Jól van, kezd izzani a levegő! :))

"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan

(#19030) naam válasza orbano (#19028) üzenetére


naam
csendes tag

"vagy csak szimplán balfasz"

Itt. Vagy rosszul gondolom? :)

(#19031) orbano válasza naam (#19030) üzenetére


orbano
félisten

1. nem neked szólt, hacsak nem veszed magadra
2. rosszul fogalmaztam: az a balfasz, aki azt hiszi, hogy nem lehet egy csajt úgy elhívni moziba, hogy ne legyen levágós. szimplán közelítés kérdése. a jó eset az az, amikor a csajnak fogalma sincs miért hívod el valahova, de reménykedik, hogy randizni akarsz. szerintem.

A vér nem válik VAZZE!™

(#19032) Lirion válasza bandus (#19024) üzenetére


Lirion
addikt

Marmint suliban 2 ora kozotti szunetben vagy otthon, tanulas kozben?

(#19033) naam válasza orbano (#19031) üzenetére


naam
csendes tag

Akkor bocs, félreértettem. Tényleg azt hittem rossz szándékból írtad, de akkor szent a béke. :)

(#19034) Lirion válasza orbano (#19031) üzenetére


Lirion
addikt

Ne abban remenykedjen, h randizni akarok vele, hanem h tetszik nekem. :) Randi az azoknak a privilegiuma, akikkel mar lefekudtem, addig csak talalkozok vannak, amikbol vagy lesz vmi, vagy nem. Nekem ez a velemenyem. :)

(#19035) orbano válasza Lirion (#19034) üzenetére


orbano
félisten

nálam randi = találkozás egy lánnyal annak okán, hogy valamilyen kapcsolatot alakítsatok ki. hogy ez most dugás, vagy randi, az tök8. szerintem.

A vér nem válik VAZZE!™

(#19036) Csakénvagyok válasza bandus (#19024) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Éjfélkor, néz meg egy természetfilmet ha magányos vagy ;]

(#19037) tildy


tildy
nagyúr

Azon gondolkodok nekem volt-e randi, vagy mi számít randinak. :F :U

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#19038) fokukac válasza tildy (#19037) üzenetére


fokukac
nagyúr

attól függ.
találkoztál lánnyal? ;]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#19039) *Ropi* válasza tildy (#19037) üzenetére


*Ropi*
félisten

Nekem volt egy R. Andi nevű "versenyzőm". Ez annak számít? :DDD

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#19040) proof88


proof88
addikt

Mondjuk annak idején, amikor még láma voltam, középsuli talán 2. osztályában nagy makkja volt oszttársamnak, mert összejött egy másik osztályból egy csajszival, de nem ő kezdeményezett, hanem csak elkezdtek mosolyogni egymásra meg köszönni, ha látták egymást, de a fiú "félt" a csajtól, és végül a csaj szólította le egy pénteken, hogy órák után van-e ideje kicsit. Azóta is együtt vannak. :D Mondjuk én sajnálom, szerintem túl sokat vannak együtt és ezért még olyan jó haverjai sincsenek a fiúnak, mert folyton a csajjal van. Meg állandóan egymással beszélnek telefonon is, sokszor órák között, de mit beszélhetnek... pedig már 4-5 éve vannak együtt, de kicsit betegesnek tartom, hogy folyton telefonon is beszélgetnek. Ehh, órák után sem lehet vele normálisan beszélni, mert hívja a bnőjét, ehh... :F Amúgy én örülök neki, csak hát értitek, mintha más nem is létezne... mintha a csaj teljesen beszippantotta volna... amúgy az a csaj tetszett nekem anno, csak ugye láma voltam meg pelyhes bajszú és nem szólítottam meg nőket, mert para volt. :DDD

(#19041) Csakénvagyok válasza proof88 (#19040) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Irigység, féltékenység??

(#19042) rlazol


rlazol
addikt

megint itt, megint szabadon. :D

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#19043) proof88 válasza Csakénvagyok (#19041) üzenetére


proof88
addikt

Nem vagyok se irigy, se féltékeny. Viszont én még ilyet senkinél nem láttam. Meg nem tartom egészségesnek, hogy valaki egész életét úgy élje le, hogy számára csak egy ember létezik. Mármint nem úgy, mint barátnő, feleség, hanem mint EMBER. Szóval, ha van barátnőm, és sokat akarok vele lenni, attól még szentelhetek időt másra is ... és kell is szentelni másra is időt.

(#19044) Csakénvagyok válasza proof88 (#19043) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Igazad van.
Én is ismerek ilyen párt, csak az van hogy én les.@rom. Mondjuk nem is volt sosem a haverom.

(#19046) ^Clown válasza lezso6 (#19045) üzenetére


^Clown
veterán
LOGOUT blog

Ezzel maximálisan egyetértek. Nem szabad vakon feltenni mindent egy lapra, mert hatalmasat lehet esni. Én is voltam már így, sajnos nem is egyszer...

Üdv mindenkinek amúgy :)

(#19047) Bibby válasza proof88 (#19043) üzenetére


Bibby
addikt

Az ilyen kapcsolatok fulladnak meg rövid időn belül. Körülöttem meg hány ilyet látok... az emberek hihetetlen hülyék, másoknak és maguknak is be akarják bizonyítani hogy mekkora a szerelem.
Egy csaj ismerőssel, társaságban sokszor leültünk filmezni. Film előtt hosszabban beszélt telefonon a barátjával, elmondta hogy most fogunk egyet mozizni. Vége után rögtön ismét beszéltek, hogy mi újság? De van hogy még film közben csörgött a telefon... :W

Ελευθερια η θανατος

(#19048) proof88


proof88
addikt

Engem sem érdekel különösebben a dolog, de hogy lehet bírni ezt? Nem értem. Akkor is már 4-5 éve vannak együtt... én is szeretek a barátnőmmel lenni, de basszus, az ember szeret haverral is lenni (na nem úgy :D), meg van amikor egy kis nyugira vágyok, egyedüllétre, stb.

(#19049) Lirion válasza proof88 (#19048) üzenetére


Lirion
addikt

Hogy képes vki egyetlen emberre elpazarolni a fiatalságát? :Y
Egyébként úgy lehet bírni, hogy a haverod valszeg úgy gondolja, önerőből soha nem lesz képes bnőt szerezni, ezért megragad az első lehetőségnél.. A legtöbb fiú ilyen, bár ilyen mértékben nem gyakori az együttlét.

(#19050) BloodRay válasza Lirion (#19049) üzenetére


BloodRay
veterán

Én ugyan nem ennyire mániákus mértékben(állandó telefonálástól meg is bolondulnék), de legtöbb időmet a barátnőmmel töltöm(legtöbb de nem az összes...). Szimplán azért mert együtt érezzük magunkat a legjobban és hiányzik a másik.
25 éves vagyok és nem érzem, hogy "elpazarolnám" a fiatalságom...
Tudom, hogy szinte bármikor fel tudnám szedni aki megtetszik, csakhogy az már az enyém.
Kiéltem magam korábban és megtaláltam az igazit.
Egyébként jelenlegi barátnőm elött én sem tudtam elképzelni, hogy így meg tudok változni.
Majd ha te is megtalálod az igazit(ha megtalálod), akkor te is másképp fogsz gondolkozni.

[ Szerkesztve ]

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.