Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#18001) Csakénvagyok válasza Zomb€€ (#17997) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Nehogymár, nem lehet apróságok miatt féltékeny lenni. Nah jó lehet, énnekem is az exemek fojton bizonygatni kellet hogy ha még beszélgetek másokkal msn-en, az nem jelent semmit. Szóval én úgy oldottam meg hogy megadtam neki a jelszvamat, s máris visszavett a hisztikből. Tehát csináld úgy hogy leelenőrizhető legyél részéről, látva hogy nincs titkolnivalód, s esélye megvan bármikor nevedben kiadja magát, már sem vonzó sem idegesítő nem lesznek a szokásaid. Jah, és ha rendes sose fogja kiadni magát teneked, vagy ha igen, rögtön be is száol róla, nehogy rossz néven vedd, agy úgy érezd hogy kihasználja a lehetőséget. És a kölcsönösség elve itt is érvényesülhet.

Orsi: Ezek szerint magányosan fogok meghalni? Viccet félretéve, szerintem mégha feltárod ok-okozati viszonyokat, s pontosan ismered az érzéseidet, azokat irányítani nem tudod. Ha képes is vagy mindent máskép csinálni, érzéseket irányítani sose fogsz. Ha megtehetnéd, te lennél a legboldogabb ember a földön. Inkáb evvel van a gond, s nem a válaszokal.

[ Szerkesztve ]

(#18002) Csakénvagyok válasza Csakénvagyok (#18001) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Ha feljebb nem lettem volna teljesen világos. Persze hogy mindenkinek kell az intimszféra, de hát egy kapcsolat kompromiszumokkal jár. Ha te azt akarod hogy elfogadjon olyannak amien vagy, fogadd el te is őt olyannak amien. És még működhet a dolog.

(#18003) Cs.Orsolya válasza Kokkantas (#17999) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

Sure. :K

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#18004) Cs.Orsolya válasza Csakénvagyok (#18001) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

Az érzéseket nem lehet, és felesleges is befolyásolni, vagy irányítani. Az érzéseket meg kell élni, és megfigyelni, hogy mit is jelent az, hogy érzel, és érzéseid vannak. Egy idő után ennek segítségével el tudsz távolodni az érzéseidtől egy fajta szemlélődő módba, ahol az érzéseid jönnek-mennek, míg Te belül mégis mozdulatlan maradsz, és nem hagyod, hogy magukkal sodorjanak, mint a szél a leveleket. Így az érzéseiddel majd fokozatosan kibékülsz, és nem fognak felzaklatni. Lesznek, de uralni fogod őket, nem pedig ők uralnak téged, ahogyan most. Ezt gyakorolni kell minden egyes nap. Ezt hívják önuralomnak. Magasabb szinteken belső békének.
Amint uralod az érzéseidet, onnantól eldöntheted, kit akarsz szeretni, és mikor, mert már nem lesz tétje annak, hogy szeretsz-e, vagy szeretnek-e. Ide hosszú út vezet, de járható. Tapasztalatból mondom. ;)

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#18005) whitezo88 válasza Cs.Orsolya (#18004) üzenetére


whitezo88
nagyúr

gondolom aki nem képes uralni, annak vannak a legnagyobb szerelmi bánatai vagy éppen ellenkezőleg: a föld fölött jár és lila köd.

(#18006) Csakénvagyok válasza Cs.Orsolya (#18004) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Amint uralod az érzéseidet, onnantól eldöntheted, kit akarsz szeretni, és mikor, mert már nem lesz tétje annak, hogy szeretsz-e, vagy szeretnek-e

Jaj, ez rémísztő. Hogy semmi értelme se legyen a szeretenek. Vagy ép ellenkezőleg hogy irányitott szerelemmel indokold hogy akarsz valaki mellet lenni. Önuralomnak meglehet hogy hívják, de ha még belső béke is így néz ki nem kérek belőle, inkább hánykolódok tovább. A sava-borsát veszti így el az élet.

(#18007) tildy válasza Zomb€€ (#17997) üzenetére


tildy
nagyúr

Ha ilyen miatt elveszíted, akkor nem si érdemeltmeg téged.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#18008) concret_hp válasza Csakénvagyok (#18001) üzenetére


concret_hp
addikt

te el tudnád viselni, hogy örökké bizalmatlanok veled? :U

vagy fullba vagy sehogy :D

(#18009) Cs.Orsolya válasza whitezo88 (#18005) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

A szerelemben a tudat nagyon nyitott és befogadóképes. Szinte szűretlenül kapja az információkat és energiát mind a külvilágból, mind a belső világból, a tudat mélyéből. Ezek tömege és ereje nagyon elsöprő tud lenni. Éppen ezért nem pusztán az érzelmeket kell tudni uralni - amik alapvetően csak jelző eszközei annak, ami történik velünk, mint pl. egy barométer -, hanem tudni kell uralni a gondolatainkat, és a tetteinket is ahhoz, hogy ezek a hatások ne sodorjanak el minket. Az ember imád száguldozni, imád sodródni, a Változás folyamán utazni. A tudatunk egy nagy utazó, amiben ha szelet kap a hajója, akkor a leglelkesebb.

A szerelem egyfajta széllökés ennek a hajónak, éppen ezért imádja mindazt, ami vele jár. Még a szenvedéses felét is. Minél nagyobb a boldogság és öröm, annál több szenvedéssel jár majd. Mert az energia, amivel jár alapvetően sem nem pozitív, sem nem negatív. Semleges. Az egyéni átélő dönti el majd, hogy ez neki meddig és miként jó, és honnan már rossz. Ahol ez utóbbi döntés születik, ott kezdődik a szenvedés. Éppen ezért, a tudatunk hiedelmei gyártják meg a szerelem szenvedéses oldalát, és hozzák létre a lelki kínokat. Ha a hiedelmeidet amiket a szerelemhez társítasz átalakítod, akkor fog megszűnni a szenvedés.

A következő hiba, amit elkövetünk, hogy a szerelemnek tárgyat is adunk, ez a kedvesünk. És a hiedelmeinket tovább bonyolítjuk a kedveseinkhez társított hiedelmekkel és tapasztalatokkal. összekapcsoljuk a tárggyal mindazt, ami a szerelemről hiszünk, ráadásul a tárgyáról tapasztaltakkal tovább bonyolítjuk a szerelemhez társuló hiedelmeinket. Így zárjuk be magunkat egy egyre bonyolultabb labirintusba, amiből aztán már ki sem találunk. A szerelem így válik a tudatunk csapdájává, és elkezd tombolni, mert a bezártságot nagyon nem bírja.

S vannak egyéb más tényezők is, de azzal már nem terhelek most rá a fentiekre. :)

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#18010) Cs.Orsolya válasza Csakénvagyok (#18006) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

:D

Amikor az előzőeket írtam, el sem olvastam, amit írtál! :)

Mint mondtam az előbb, a tudat imád utazni. A szerelem pedig szél a vitorláinak. Olykor lélekvesztő vihar, máskor sebesen száguldozás a ragyogó napsütésben.

Amíg nem ismersz más erőforrásokat az utazáshoz - pl. vallási gyakorlatok -, addig ragaszkodni fogsz a szerelemhez. S alapvetően igazad van. Csak, akkor fogadd el, és viseld el azt, ami ezzel jár: 1 adag boldogsággal 3 adag szenvedés!

[ Szerkesztve ]

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#18011) Cs.Orsolya válasza Cs.Orsolya (#18010) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

Egy fontos dolgot kihagytam:
A szerelemmel semmi gond nincsen. Sőt! Állítólag, ha a tudatosságunkban, az önuralmunkban elég fejlettek vagyunk, akkor az "irányított" szeretet arról szól, hogy mindenbe szinte szerelmes vagy, és már nem kell szenvedned ettől az állapottól. Mert hogy alapvetően ez az, ami a természetes állapot, ill. hogy nincs már az, amitől elmúlna. Tiszta marad. Hiedelmektől, tévedésektől, és hiányoktól mentes állapottá válik.
Egyszóval, nem elveszíted az önuralommal és lelki békével a szerelmet, és az élet sava-borsát, hanem állandósítod a "szerelmesség" állapotát. S a különleges, másik jelenlétéhez kötött állapotból hétköznapi, saját jelenlétedhez kötött állapot lesz. Azt hiszem, így a legegyszerűbb megérteni ezt.
(Persze, vannak nálam sokkal okosabbak, akik jobban el tudják ezt mondani. :B )

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#18012) Csakénvagyok válasza Cs.Orsolya (#18010) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Pedig én úgy érztem hogy nekem akarod mondani ;]

Orsi, én ebben nem hiszek. Maradok inkább a hagyományos felejtésnél.

szerk: Elbxtm a linket.

[ Szerkesztve ]

(#18013) elmoraan (r) válasza Cs.Orsolya (#18010) üzenetére


elmoraan (r)
aktív tag

1v3?
Ez átlag, legvalószínűbb érték, vagy medián? :U
És mekkora a szórás? ;)

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#18014) Kokkantas


Kokkantas
aktív tag

Fú vazze, még tudok csajozni. :DDD (Bár köcsög szexmániás WoW-osként mutattak be.)

[ Szerkesztve ]

(#18015) whitezo88


whitezo88
nagyúr

én ma 6ra megyek a Nőhöz. muszáj lesz finoman tisztáznom vele, hogy nem az étel miatt találkoznék vele hanem Őmiatta, mert a héten tapasztaltak után (meg akart hívni valakit) még nem igazán vágja. de én sem voltam egyértelmű amikor megbeszéltük egy hete. majd meglátjuk.

[ Szerkesztve ]

(#18016) Csakénvagyok válasza whitezo88 (#18015) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Hajrá. Oszt óvatosan, ne hozz szégyent ránk ;]

(#18017) whitezo88 válasza Csakénvagyok (#18016) üzenetére


whitezo88
nagyúr

Nos, amíg nem találom magam szembe az "aranyos vagy de csak barátkozni szeretnék" nevű ledönthetetlen fallal, addig bizakodom.
ty ;]

(#18018) fordfairlane válasza whitezo88 (#18015) üzenetére


fordfairlane
veterán

Mondd azt, hogy nem valami különleges látvány téged enni látni! Hátha, hátha megérti a célzást! :))

[ Szerkesztve ]

x gon' give it to ya

(#18019) Dylen válasza Kokkantas (#18014) üzenetére


Dylen
aktív tag

Úgy látszik van, akinek ez jön be ;]

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#18020) fordfairlane válasza Csakénvagyok (#18001) üzenetére


fordfairlane
veterán

Nehogymár, nem lehet apróságok miatt féltékeny lenni.

Lehet, de én azt nagyon nem bírom. Nekem is van ismerősöm, akinek a barátnője nagyon féltékeny, (és konkrétan nála van is rá oka), de én ezt nem tudnám elviselni. Abból indulok ki, hogy bízom a partneremben, addig mindenképp, amíg nem adja jelét az ellenkezőnek. Nekem alapvető dolog a bizalom egy kapcsolathoz, és abba a rendszeres féltékenységi jelenetek nem férnek bele, különös tekintettel arra, hogy nem csaltam meg egyik barátnőmet sem.

[ Szerkesztve ]

x gon' give it to ya

(#18021) whitezo88 válasza fordfairlane (#18018) üzenetére


whitezo88
nagyúr

vagy majd kipróbálom a "Dan Clark randizási kézikönyve"-ben foglaltakat ;]

(#18022) Csakénvagyok válasza fordfairlane (#18020) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Pontosan. Viszont gondold bele magad az ő helyzetébe. A srác folyton flörtöl, hát kell neki is valami megnyugvás. Mellesleg ha elvárod hogy elfogadjanak olyannak amien vagy, miérrt ne fogadnál el őt is. Csak a lehetőséget adod meg, az már iritáló ha álandóan leellenőriznek. Viszont sok lánynak a lehetőség is elég ahoz hogy bebizonyísd alaptalan a vádaskodása. A klinikai esetekről nem vitázunk.

szerk: látvány téged enni látni!. Hát, nem tudom kinek jönn be ez a duma. Mosolyt, nevetést még meg lehet dicsérni, de evést. Mi van ha picit duci a csaj, s félreérti. De ha nem is, csak nem álítasz oda hogy szeretlek látni zabálni (direkt túlzok). ;]

[ Szerkesztve ]

(#18023) fordfairlane válasza Csakénvagyok (#18022) üzenetére


fordfairlane
veterán

Hát, nem tudom kinek jönn be ez a duma.

Mármint arra értettem, hogy önmagára mondja, "Nem nagy élmény engem enni látni". De igaz, már régen rossz, ha egy poént magyarázni kell.

x gon' give it to ya

(#18024) fokukac válasza elmoraan (r) (#18013) üzenetére


fokukac
nagyúr

nem, szerintem ezt még köbre kell emelni, az a legvalószínűbb érték! :))

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#18025) mmdms


mmdms
addikt

az imént kaptam egy érdekes sms-t egy lánytól, aki valószínűleg ottvolt a tegnapi szalagavató bálon. idézem: fúúúj te beledugtad a számba a nyelved???
ebből még ki lehet jól jönni? mert nagyon szimpi a csaj csak nem nagyon emlékezik a dolgokra...

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#18026) McKane


McKane
senior tag

Hello mindenkinek!

Egy újabb tanácsra lenne szükségem.. Szerintetek egy kapcsolatban bevállalható 5-6 év korkülönbség a férfi javára?

Üdv.: McKane

(#18027) Csakénvagyok válasza mmdms (#18025) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Szerintem. Vagy majd lelövi más?

McKane: Ha beleférsz.

[ Szerkesztve ]

(#18028) mmdms válasza Csakénvagyok (#18027) üzenetére


mmdms
addikt

nem gimis az illető. csak ő is ott volt. na mindegy megírtam neki hogy nem csak beledugtam a nyelvem a szájába hanem még mozgattam is :))

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#18029) fordfairlane válasza mmdms (#18028) üzenetére


fordfairlane
veterán

Ez hibátlan válasz, én sem tudtam volna jobbat. :)

x gon' give it to ya

(#18030) johnjohn válasza mmdms (#18028) üzenetére


johnjohn
addikt

Biztos a szája volt ? Kár !

(#18031) lorcsi válasza Csakénvagyok (#18027) üzenetére


lorcsi
veterán

nem a legjobb ez a számolósdi, főleg felfele
19<--25-->36
azért ez nagyon sok :(

(#18032) whitezo88


whitezo88
nagyúr

Ma nagyon meglepődtem magamon hogy milyen (is) vagyok:
Kellemes este volt, de nem azért mert bármi történt volna. tul.képpen egy le-lcsbzés nélküli lcsb alakult ki, órákon át dumáltunk, nagyon jól éreztünk magunkat. bornak örült, el is fogyott. a palacsinta is, még hoztam is haza :D rengeteg minden szóba került, párkapcsolat, szabadidő, szórakozás, társaságok.
meg kell mondjam, nem bánkódok amiatt hogy nem néz ki hogy összejöhetünk, mert nagyon közvetlen és szeretnivaló lány "így is".
elmesélte ennek a palacsintázásnak a hátterét is: szokása, hogy ha segítenek neki vagy kisebb szívességet tesznek, mondogatja hogy majd süt neki palacsintát, és igazából én voltam az első aki ezt be is váltatta, de többször mondta hogy örült hogy szóba hoztam ezt a héten, és nagyon jól telt az este.
felajánlottam, hogy majd legközelebb én sütök neki ha ő jön el hozzám, mondta hogy mindenképpen :)

[ Szerkesztve ]

(#18033) Csakénvagyok válasza whitezo88 (#18032) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Alakul, az még meglessz neked.

(#18034) whitezo88 válasza Csakénvagyok (#18033) üzenetére


whitezo88
nagyúr

köszi a bíztatást, ha lesz valami lesz, ha nem nem. elég mozgalmas napjai vannak, rengeteg haver akikkel folyton elvan, mindig hívják ide-oda, persze mindig megy is :)

(#18035) fokukac válasza mmdms (#18028) üzenetére


fokukac
nagyúr

csak a nyelved?
semmi komolyabb? :P

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#18036) cherilady válasza McKane (#18026) üzenetére


cherilady
tag

Hali!

Attól függ h a hölgyemény mennyi idős!?

Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure

(#18037) mmdms válasza fokukac (#18035) üzenetére


mmdms
addikt

sajnos semmi komolyabb :N

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#18038) tildy válasza lorcsi (#18031) üzenetére


tildy
nagyúr

Már miért lenne sok? :)
Jó e 25el számoltad, 22vel jobb az arány:
18<-22->30

Esmein: te meg ne légy jós :P
Múltkor is az a repülős téma, mostmeg ezt látom.... :DDD
Egyébként attól is függhet a dolog, lélekben mennyinek érzi magát az ember.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#18039) McKane válasza cherilady (#18036) üzenetére


McKane
senior tag

Hello!

15 éves.. Mármint a hölgy..

Köszi a véleményeket.. :R

Üdv.: McKane

(#18040) Csakénvagyok válasza lorcsi (#18031) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

De monjuk a lineárisan növekvő fügvényt behelyetesíthetnénk evvel is, de akkor már egy picikét bonyolultabb lenne kiszámolni. De a másik képlet tökéletesen megfelel a célra, vagyis elég jól behatárolja azt a célközönséget, aki még párt szokott keresni.
A görbe. ;] , csak hogy érthetőbb legyen.

[ Szerkesztve ]

(#18041) Apollyon válasza McKane (#18039) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Uhhh...
Nos én 22 vagyok, de 18 alattiakra rá se nézek. Pedig nem lenne gáz, mert nem látszom annyinak amennyi vagyok, de áá...
20 évesen volt egy egyéjszakás kalandom egy 15 évessel és az is csak azért mert eléggé fejlett volt már testileg másrészt meg ő kezdeményezett.. de kapcsolatban tuti nem lettem volna vele, beszélgettünk is és mondta a szülei megölnének ha egy 5 évvel idősebbel látnák.

Ha nem akarsz életre szóló kapcsolatot, meg nem viszed sokat a veled egy korosztályban lévő társaságba (attól függ hány éves vagy) akkor nem lehet gáz, csak még tudni kell az ilyen kis fiatalkákról, hogy még valamelyest gyerekek, nem úgy látják a világot mint egy öt évvel idősebb...
Persze ha már ő 20 lesz és nála 5-6 évvel idősebb vki jön akkor már kiegyenlítődik, de egy 15 éves még erősen fejlődés alatt áll.

De persze a ti döntésetek, mindenki azzal van együtt akivel akar!

[ Szerkesztve ]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#18042) orbano válasza whitezo88 (#18032) üzenetére


orbano
félisten

azért azt ne várd, hogy megmondja, azért hívott át, mert teccöl neki :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#18043) whitezo88 válasza orbano (#18042) üzenetére


whitezo88
nagyúr

azt nem tudom hogy én tetszem-e neki, azt tudom h van 1 srác aki neki tetszik de mivel kint lakik a 'csába így mondta h valszeg vele úgyse lesz semmi.

(#18044) bandus válasza McKane (#18039) üzenetére


bandus
veterán

akkor ne.. egyzserűen akkora a különbség agyilag, hogy nem éri meg :) csak megszívnád, ha valami titokzatos oknál fogva beleszeretsz.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#18045) orbano válasza McKane (#18039) üzenetére


orbano
félisten

szeirntem csak az foglalkoztasson, hogy neked kell-e, vagy sem...

A vér nem válik VAZZE!™

(#18046) orbano válasza whitezo88 (#18043) üzenetére


orbano
félisten

veled majd lesz :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#18047) lorcsi válasza tildy (#18038) üzenetére


lorcsi
veterán

ok, kinek mi a sok, de a józan ész mást mond

28-->42
30-->46
valami hibádzik a képletben :(

(#18048) Kokkantas válasza orbano (#18046) üzenetére


Kokkantas
aktív tag

Háddeezthogysmiért? Honnan a fenéből veszed ezt az optimizmust?

(#18049) Apollyon válasza Kokkantas (#18048) üzenetére


Apollyon
Korrektor

A pesszimizmussal ellentétben az optimizmus egyedül ami életképes, főleg a nők terén.
Egyszer meg majd biztos lesz neki, csak nem fog nő nélkül leélni hatvan évet...

Ebben az esetben az egyenlet:
pesszimizmus < 0
optimizmus = realizmus :DDD

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#18050) orbano válasza Kokkantas (#18048) üzenetére


orbano
félisten

Ezt Te nem értheted :) De ha teheted egyszer próbáld ki.

A vér nem válik VAZZE!™

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.