Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-04 10:42:45

LOGOUT.hu

Hasznos információk, tanácsok:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4981) rien válasza zenefan (#4971) üzenetére


rien
senior tag

Waauuu :C :C :C
Igen ez az :K Aquaflex!!!!! :DD Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm! :R :R :R :R :R

Sorry, hogy hosszú lesz, de próbálok mindent elmondani ami dereng :B :D
Szóval az alap nem stimmel, vagy nem egyre gondolunk. Az általad linkelt Aquaflex Promo A1-ben 1:07-től jön az amit én keresek (lehet az eleje is az ennyire nincs bennem a szám, bár gondolom az is az) és ez nem csak hasonlít valamire hanem fix, hogy 100% egyezőségű egy 90-es évekbeli számmal. Gondolom ezt a mix. első hallgatása időpontjából (ami 90-es évek közepe/vége felé lehetett) és a mixben lévő többi szám alapján ami tuti mind a 90-es évekből van. Annyi még beugrott, hogy ez a szám folyamatosan lassul a mixben (lehet így van alapból is a szám vége) aztán egy félgondolatnyi :D szünet és nagyon gyorsan kezdődik a Blue Jeans: a csaj eldarálja, ha jól emlékszem zene nélkül, hogy Blue jeans baby is all what I like my sexy blue jeans baby for you is alright oh blue jeans baby is all what I like my sexy blue jeans my blue jeans baby és indul a zene ami folyamatosan visszalassul a normál tempójára
Ez a mix nekem egy 90 perces kazin volt még és tuti fordítani kellett a B-re, lazán szám közben :DDD csak azt nem tudom, hogy egy vagy több mix volt rajta. De a kazin volt magyar szám is szóval elképzelhető, hogy magyar dj remeke :) mert a kazin volt a Soho Party - Baby nem kell más és az Alvajárók - Extázis című száma is.
Mégegyszer nagyon sorrry a hosszért, de nem megy a ki a fejemből a szám :B és így a bővített infó alapján hátha meglesz valakinek :)

[ Szerkesztve ]

----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.