Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  RAM topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:00:17

LOGOUT.hu

A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59047) Chaser válasza fudi2002 (#59046) üzenetére


Chaser
titán

mivel most nagyon nem kell még 2x32 olyan alapon vettem hogy elfér
viszont 2x16-osból van egy fehér és fekete kitem is, igaz "csak" e-die ( : viszont non-rgb, sztem mindent elmond hogy második este már kivettem ezt a qrva csillámpóni hányást a gépből és ment bele a fehér 2x16
valaki mondta hogy g.skillnél bios-ban ki lehet lőni gb x470 lapban, hát már újabb lapom van de a crucialt nem látja az biztos, amit találtam neten az hogy semmit, nincs megoldás, USZAV az rgb részlege, úh. nem fogom megtartani ha nincs valami titkos tipp a likvidálására ami nem filc/szigszalag/kupak és egyéb ( :
ez az a tipikus eset, ha azt mondanák visszaadják a 100+ ezer ft-ot, megtarthatom a ramot de azzal a kitétellel hogy használnom kell, azt mondanám köszönöm, de addig vidd innen ezt a sz@rt amíg nem nyomom az ánuszodba ( :

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  RAM topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.