Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4951) jjeahh válasza st81 (#4949) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Csak nehogy csalódj, mint én... :U Nemrég pont a compact sorozatot nézegettem g6 és gh2 alá makró fotózni meg videózni, szal az igényeim hasonlóak, de szerencsére még időben rájöttem, hogy a nem fluid fejes állványok egyszerűen használhatatlanok videó közben svenkelésre... így nem vettem meg a ki s manfit, csak pénzkidobás lett volna :((( Egy normál nem fluid fejjel amikor el akarod fordítani a kamerát, nehezen indul meg, majd kattanás után ugrik egyet, megáll, majd megint ugrik, megáll, szóval recsegve-ugrálva fordul, mindez nem csak a képen látszik, hanem a felvételbe is behallatszik. A legolcsóbb fluidos alternatíva valszeg a Weifeng FT-717A vagy egy Velbon PH-368 + egy bármilyen stabil állvány. Én a Manfrotto MT293A4-t néztem ki, avagy a 290-es sorozatot, de nyilván vannak olcsóbbak is.

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#4952) st81 válasza jjeahh (#4951) üzenetére


st81
tag

Aha, szóval az általam kinézettek inkább fix témára jók. Pedig úgy képzeltem el, hogy meg lehet lazítani annyira, hogy fokozatmentesen forduljon a fej...

(#4953) jjeahh válasza st81 (#4952) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Lehetséges, de sokkal valószínűbb, hogy akadni fog szerintem... nekem 3 hama és egy vanguard van, mindegyik akad vagy ugrással indul, pedig próbáltam már megkenni is őket :DDD Ezzel szemben az említett fluid fejes weifenget is kölcsönkapom néha, és tökéletesen simán lehet vele svenkelni, az eredmény összehasonlíthatatlanul jobb.

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#4954) st81 válasza jjeahh (#4953) üzenetére


st81
tag

Köszönöm az infót!

(#4955) st81 válasza jjeahh (#4951) üzenetére


st81
tag

Néztem néhány Vanguard-ot, ami olcsóbb a Manfrotto-nál. Ezek:
[link]

[link]
A fentiek pisztolyfejesek, nem tudom hogy ezzel könnyebb-e pozícionálni, fontos-e?
Ez pedig nem pisztolyos:
[link]

A fentiek között van vagy 15eFt különbség. Kérdés, hogy a drágább ennyivel jobb-e?

[ Szerkesztve ]

(#4956) jjeahh válasza st81 (#4955) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Ha akarsz videó alatt svenkelni, akkor fluid fejest nézz vagy fluid fejet és alá fej nélkül állványt, előző hsz-kben leírtam miért. Az ilyen fejek folyadékos csillapításúak, ezért nem ugrálnak, nem akadnak, finoman járnak.
Mondjuk te tudod, végülis azt veszel amit akarsz, csak számíts rá, hogy videózás közben egy normál nem fluid fejes állványon valószínűleg nem fogod tudni mozgatni a kamerát.

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#4957) st81 válasza jjeahh (#4956) üzenetére


st81
tag

Szóval ebben az árkategóriában a Vanguard-hoz kapható gömbfejek is olyanok, mint a sima 3d-s fejek?
Nem igazán értek hozzá, nekem minden gömbfej egyforma:-(

(#4958) Quent1n válasza st81 (#4955) üzenetére


Quent1n
senior tag

Markolat nélkülit én nem vennék videózásra. Pisztolymarkolat v sima az meg ízlés kérdése, a pisztoly szerintem kényelmesebb ha a videózás a fő cél. Mozgás tekintetében azt mondom el kell menni, ki kell próbálni. Ha elég finom a kezed akkor lehet, hogy az olcsóbbal is remekül elvagy és nagyobb akadások/röccenések nélkül tudod mozgatni.

Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

(#4959) kellcucc


kellcucc
aktív tag

Megvettem életem legelső állványát egy Manfrotto 725B személyében, ezelőtt soha nem volt állvány a kezemben, így minden újdonság volt. Az eladó nem tudta megmondani, hogy mikori darab, de mivel 2008-ban befejezték az értékesítését, én olyan 8-10 évesnek tippelem. Akkoriban 32 körül volt újonnan, én 16-ért vettem meg. Állapota hibátlan, szinte karcmentes, mintha új lenne (esetek 99%-ában stúdióban volt használva). D3300, 18-105-höz vettem.
És akkor egy kis leírás róla:
A lábai nagyon könnyen járnak, könnyen, de egyben mereven rögzíthetőek, teljesen kihúzott állapotban is nagyon stabil (géppel együtt). kép
A legnagyobb magassága 167 cm (a cseretalp tetejéhez mérve).Szállítási méret 50 cm. 1,5 kg. Kaptam hozzá a Manfrotto hordtáskáját is.
A gömbfej nagyon gyorsan és erősen rögzíthető, miután rögzítettem a gépet (már nem mozog) még rá lehet tekerni vagy 20°-ot, szóval atomstabil. A gömbfej rögzítő műanyagja elfordítható az orsón, így akár rögzített állásban oda tekerem ahol nekem nem zavaró (praktikus).
Nem tudom mi a szakszó a cseretalp rögzítő fülre, de az roppant mód tetszik, hogy a fület elfordítva felpattan egy pöcök biztosítva magát a pozícióban és csak akkor fordul vissza, ha lenyomom a talpat, be a helyére. A fület biztosítani is lehet, a képen látható elfordítható pöcökkel, amit ha elfordítok felugrik egy kis tüske, így nem lehet a fület elfordítani, ergo nem esik soha le a gép. Kép
A fő szempont amiért ilyen állványt kerestem, az az, hogy megfordítható a középoszlopa (hátha egyszer használni fogom így is :D )
Kép
Hiába nincs rajta kampó, normál állapotában is lesúlyozható ha lepattintom a műanyagot a cső végéről, a lukakon át tudok fűzni spárgát és rákötök súlyt ha úgy van. (szerintem nem lesz rá szükség, de a lehetőség adott).
A középoszlop rögzítője nagyon egyszerűnek tűnik nekem, de mégis tök masszívan megfogja az oszlopot a géppel együtt.
Panoráma fotózni nem jó a gömbfej - mondják. De ha nem húzom meg teljesen a gömbfejet, akkor el tudom forgatni (kis erőt kifejtve). Nem hiszem, hogy ez nagyon problémát okozna a szerkezetnek, mert elpusztíthatatlannak tűnik (az eladó szerint), na jó, szerintem is. Szóval lehet hogy panorámázni is fogok vele.
Még annyit, hogy talán 20°-ban lehet a lábakat kihajlítani.
Köszi, hogy elolvastad, remélem te is olyan boldog leszel az állvánnyal, amit veszel majd, mint én :K

[ Szerkesztve ]

(#4960) Somansky


Somansky
aktív tag

Sziasztok!

Most készülök megvélni alig hasznát Manfrotto 055PROB állványomtól és esetleg a hozza adott 488RC2 gombfejemtől is.
Egy ennél kisebb és könnyebb állványt szeretnék. A Manfrotto Befree és 190GO között hezitálok. Hásznál valaki ilyet? A 190GO vagy 190PRO4 is franko lenne, többet tud, de kell hozza a plusz fej, na meg nagyobb is.
Mi a véleményetek?
Ha nem viszik el a 055öst akkor tuti mellé egy Befree lesz kiábránduláshoz.

www.somansky.com

(#4961) Tomi_Sci


Tomi_Sci
őstag

Sziasztok!

15k körül keresek egy könnyen hordozható állványt, aminek egy Oly E-PL5-öt kéne megtartnia, néha egy könnyebb vakuval. (metz 36). Gömbfejeset szeretnék mindenképp.
Edigitalnál nézelődök, de szóba jöhet ebay is.
Hama Traveler Compact Pro-t és Manfrotto Compact Light-ot nézegettem, van esetleg jobb vétel a kategóriában?
Elképzelhető, hogy kicsit magasabb is jó lenne, ha nem megy a hordozhatóság rovására.

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

(#4962) Studi válasza Somansky (#4960) üzenetére


Studi
addikt

Szia!

A 190GO-t nem ismerem, de ha már a Manfrotto BeFree-ig eljutottál, akkor érdemes megnézned a Benro Travel Angel szériáit. Én is BeFreeért mentem a boltba, de Travel Angellel jöttem ki. Valahol korábban írtam már itt pár sort róla, számomra kényelmesebb a használata (pedig Manfrotto 055-ről érkeztem én is), mint a BeFree, és egy picit masszívabbnak is tűnik. Emellett monopodként is használható az egyik lába.

szerk: a Benro magassága is nagyobb, teherbírása is, súlyban minimálisan több az alu Befreenél. És ami sokat nyomott a latban, hogy a próbálgatás alatt a Befreevel kétszer csíptem be a kezem, míg a Benroval azóta sem. :)

[ Szerkesztve ]

(#4963) Somansky válasza Studi (#4962) üzenetére


Somansky
aktív tag

A Benrot én is néztem, valóban egy kaptafa, csak többet tud, mint a befree, de ahogy megláttam Made in China már le is tettem róla :D
A Benro A1692TV0 Travel Angel II MG állvány néztem. Könnyű és tud amit tudnia kell, de elég Manfrotto fun vagyok. ;)

UI: Ja és a cseretalp nekem nem jön be a Benroban, mert nem tekerhető fel a gépre kézzel, nekem meg néha le kell vennem vagy éppen a manfrotto gyors talpat felakaszthatom a vállszíjamra...

[ Szerkesztve ]

www.somansky.com

(#4964) Studi válasza Somansky (#4963) üzenetére


Studi
addikt

Érdemes beugrani egy olyan boltba, ahol van mindkettőből. Hamar elmúlik a fanság, írtam, én is 055PROB felől jövök. :)

(#4965) Somansky válasza Studi (#4964) üzenetére


Somansky
aktív tag

Ha marad a 055 akkor jo a Befree is, ha megveszik akkor meg 190GO lesz szerintem,
Amúgy nekem is sokat csücsül hátul a tokban a 055, de néha előveszem, ha éppen fotóznom kell ezt azt.
Az a baj, én soproni vagyok, és erre sehol egy használható volt, még Győrben sem...így marad youtube :D

A cseretalpja a Benronak, akkor sem tetszik!

[ Szerkesztve ]

www.somansky.com

(#4966) FLx válasza Somansky (#4965) üzenetére


FLx
addikt

A Benro minden szempontból jobb, a Befree-hez adott gyári fej hulladék, max kompakt gép alá jó, ráadásul single action. És mivel a Benro Arca kompatibilis, olyan talpat veszel ami csak tetszik. :)

(#4967) Somansky válasza FLx (#4966) üzenetére


Somansky
aktív tag

Köszi. Meggondolom, a befreerol letettem, de itt van meg a 190Go! :-) Benrohoz olyan talp kellene ami gyorsan feltekerheto szerszam nelkul, mint a manfrottos.

[ Szerkesztve ]

www.somansky.com

(#4968) FLx válasza Somansky (#4967) üzenetére


FLx
addikt

Nem tudom melyiket nézted, de elvileg mind olyan...

(#4969) Studi válasza Somansky (#4967) üzenetére


Studi
addikt

Kézzel elég stabilan be kell tekerni, de valóban, egy 5Ft-os kell, hogy legyen a közeledben, hogy ráhúzd erősen. Ez azért nem olyan nagy eszközigény szerintem. Amúgy a csavar az alján kivehető, cserélhető más gyorscseretalp csavarjára, ha úgy tetszik.

Ha valakit érdekel: van egy utángyártott Manfrotto RC2-es fejekhez való cseretalpam. Abszolút új, használva nem volt, mire megérkezett vágottszemű barátainktól addigra lecseréltem az állványom. :DDD Esetleg cserélném Arca Swiss cseretalpra.

szerk:
amúgy itt van rögtön két darab kézzel betekerhető cseretalp a Benrohoz egy ezresért.

[ Szerkesztve ]

(#4970) Somansky válasza FLx (#4968) üzenetére


Somansky
aktív tag

Amin van kis bilincs, tehat beakasztható pl egy válpántba.

www.somansky.com

(#4971) FLx válasza Somansky (#4970) üzenetére


FLx
addikt

Benro-n is van a hivatalos oldal szerint, az más kérdés, hogy ennél fogva sehova nem akasztanám be, nem erre találták ki.

(#4972) Nyx89


Nyx89
aktív tag

Sziasztok!

Elso allvanyom megvasarlasahoz szeretnek toletek tanacsot kerni. 1200D es par konnyebb objektiv lenne a porondon(50 1.8, 70-300), protre illetve tajfotozas, de kesobb valtozhat a dolog. Elso kiszemeltem egy Manfrotto Compact Advanced allvany lett volna, amig nem volt szerencsem kiprobalni eloben MM-ben, kicsit csalodtam a stabilitasaban, erosebbre szamitottam. Igy elkezdtem egyel fentebbi kategoriaban gondolkozni, megpedig Induro vonalon.

Tripod: AT213 vagy AT 214 (Melyiket erdemes venni? Jol hasznalhato az extra labresz?)
Fej: BHS2

Ez a kombo nagyjabol 40-42 korul allna meg ujonnan. Mit gondoltok, megfelelo ez az osszeallitas? Ha nem, mit ajanlotok?

Elore is koszonom a segitseget,
Udv

(#4973) kutymorg


kutymorg
tag

Még mindig nagy a dilemma:
Manfrott 055XPRO3+054 95eFt-ért vagy INDURO AT313 (vagy AT413)+ BHD1 78eFt (vagy 85eFt)

(#4974) ANOka válasza kutymorg (#4973) üzenetére


ANOka
őstag

Ha szavazni kell, akkor én a Manfrotto összeállításra szavazok, mert azt ismerem és csak pozitívak a tapasztalataim vele.

(#4975) Obladee


Obladee
csendes tag

Sziasztok!

Kisméretűre (32-35cm) összecsukható, könnyű (1-2kg) állványt keresek 20e Ft-os árkategória környékén.
Épület- és tájfotózáshoz használnám, D3200 vázzal, max fél kg-os obival. Magasságban 150-160cm-t érzem ideálisnak, 140cm alatt azt gondolom már túl alacsony. Első állványom lenne, hobbifotózáshoz.

Ebay-ről még soha nem rendeltem semmit, nem tudom mekkora macera ill. rizikó, ezért előnyben vannak az itthon kapható állványok. Ha csak kintről lehet ilyen árban elfogadható állványt szerezni akkor megpróbálkozom vele.

Visszakeresgélve a topicban a weifeng Q 668-at valaki ajánlotta, de itthon nem találtam forgalmazót.
Ezen kívül más állványt tudtok ajánlani?

Köszi!

(#4976) torzo


torzo
Ármester

Üdv. mesterek!

Arca swiss rendszerű gömbfejből az Induro-n kívül milyet ismertek még, illetve melyiket ajánlanátok?
Az Induro BHD fejek jónak tűnnek nekem, de nem vagyok valami nagy szakértő gömbfej ügyben.
100 k-ig mehet a dolog árban.

köszönöm

(#4977) FLx válasza torzo (#4976) üzenetére


FLx
addikt

Mekkora teherbírás kell? Nekem Markins-om van pl. az ég és föld az induro-hoz képest, ahogy az RSS is például. :) Mondjuk az ára is. :)

(#4978) torzo válasza FLx (#4977) üzenetére


torzo
Ármester

Köszönöm a választ.

D800 és egy tami 180/3.5 makróoptika, szóval max 1,5 kg. A említett Indurok 15-20 kg-ig terhelhetők, de gondolom, a teherbírás a stabilitás markere.
Ha jól sejtem, az ajánlott márkák meghaladják a 100 k-t, igaz? Na, majd utána nézek.

még1x köszi

[ Szerkesztve ]

(#4979) torzo válasza FLx (#4977) üzenetére


torzo
Ármester

Uniqballról van véleményed?

(#4980) FLx válasza torzo (#4978) üzenetére


FLx
addikt

Markins és RRS olyan 3-400 dollár körül van átlagban, persze vannak drágább fejeik is, de 200mm-ig ezek simán jók. Én Hollandiából rendeltem az enyémet nemrég. Uniqball jónak tűnt, majdnem vettem is, de azért vannak hátrányai. Ezt érdemes megnézni:

https://www.youtube.com/watch?v=Y9pCP7jr91w

(#4981) ANOka válasza torzo (#4979) üzenetére


ANOka
őstag

Az Uniqball újonnan 100-150k!
Persze a minőségére nem lehet panasz...

(#4982) torzo válasza FLx (#4980) üzenetére


torzo
Ármester

A Uniqball nagy ötlet, kétségtelen. Azonban már hallottam esetről, hogy bekrepált. Ahhoz elég drága.
Mielőtt megveszek valamit, szeretem megtapizni, kipróbálni, szóval ez a külföldről rendelés nem a kedvencem.
Na, még görcsölök rajta egy keveset. :U

(#4983) Somansky


Somansky
aktív tag

Jelentem megvettem a Manfrotto 190GO! állványt és úgy érzem jo döntés volt. Nekem bejön. Kicsi, könnyű és jól funkcionál. Célnak teljesen jó lesz. S jó áron is jutottam hozza. :)

www.somansky.com

(#4984) torzo válasza FLx (#4977) üzenetére


torzo
Ármester

Hosszas búvárkodás után Sirui K-40x. Arca swiss koppintás és úgy látom, elég jól sikerült. Alig 60 k-ból volt meg. Tetszik.

[ Szerkesztve ]

(#4985) Studi válasza torzo (#4984) üzenetére


Studi
addikt

Az Arca Swiss egy szabvány, nem kell koppintani. :)

(#4986) Nyx89 válasza Nyx89 (#4972) üzenetére


Nyx89
aktív tag

Esetleg erre valaki tudna valami velemenyt mondani? Vagy ha teljesen rossz az otlet akkor merre erdemes nezelodnom? Elore is koszonom

(#4987) Studi válasza Nyx89 (#4986) üzenetére


Studi
addikt

Mindkettő jó választás, ezek bőven jó állványok a te cuccodhoz. Az alapvető különbség a 3 és 4 szekciós között az a szállítási méret: a 214-es 10 centivel kisebbre összecsükható. Cserébe picit többet kell tekergetni, amikor kinyitod teljes magasságra, és egy nagyon picit stabilabb a három szekciós. De én bátran venném a 214-est, hurcolni sokkal kényelmesebb, főleg ha magaddal vinnéd kirándulni is.

(#4988) torzo válasza Studi (#4985) üzenetére


torzo
Ármester

Ebben természetesen igazad van. Azonban az Arca swiss gyártott (és talán gyárt most is) gömbfejeket. A Sirui ennek tökéletes és jól sikerült másolata.

(#4989) hibavissza


hibavissza
veterán

Van valakinek tippje/tapasztalata megbízható ebay eladóra utángyártott gorillapodhoz és rávaló gömbfejhez.
Ahogy keresgettem az egykilós már elég lehet (MILC). :F

A háromkilós Joby elég brutál árban van az utángyártottakhoz képest. Ekkora különbség láttán már nem sok bizodalmam van a noname cucchoz. Valamiért megveszik a Joby-t is.

[ Szerkesztve ]

(#4990) Balinov válasza hibavissza (#4989) üzenetére


Balinov
félisten

csak 1 tipp, nem biztos,hogy be fog valni, de keressel ra az Amazon UK Warehouse deal-ek kozott, hatha talalsz megfelelo aron.

Az en SRL-Zoom-om is onnet van, kb 2 eve vettem, mikor a font nem volt ugy elszallva az eurohoz kepest es akkor valami 25-30€ kozott volt a komplett .Annyi kinja volt, hogy a csomagolas picit serult volt, de amugy a gorillapod (es a ball head) hibatlan allapotban van azota is.

udv
B

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#4991) hibavissza válasza Balinov (#4990) üzenetére


hibavissza
veterán

[link]

[3 kilós]

Ilyenek vannak. SRL-Zoom gömbfejjel nem jön ki 25 alatt. 445 a font :W

Top Rated seller. Ha akkora szart árulna képtelenség lenne. Ha a Joby csak triplája lenne itthon (számlával), akkor nem nézegetném az Ebay-t. :(

Igazából keresem az érveket a Joby mellett. Nekem - totál egyszerű hobbyzásra. Unom már a szenvedést a fűcsomó és kavics a fotóstáskán kombóval küzdelmet.

[ Szerkesztve ]

(#4992) Balinov válasza hibavissza (#4991) üzenetére


Balinov
félisten

hmm..nem is gondoltam volna,hogy ennyire olcso. ugylatszik, makom volt, mert meg elfogadhato €.£ arfolyamnal rendeltem.

Amugy kell neked az SRL-Zoom? Nekem D90+18-105VR-re jo volt, de azota lett egy Pana G3, igaz nem probaltam meg ki a gorillapoddal, de a kisebb valtozat talan elegendo es nem kell a dragabb srl-zoom..

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#4993) hibavissza válasza Balinov (#4992) üzenetére


hibavissza
veterán

G5-höz szánom. Max. kitobival. Igazából elég lenne az egykilós is, de az is 12 rugó gömbfej nélkül itthon. Egy jóféle babzsák is megtenné, de az sem sokkal kisebb a táskában. Meg azért a gömbfej több szabadságot ad.

Nézegettem a képeimet, hol ez, hol az maradt le, mert nem a komponálással, hanem a gép rögzítésével foglalkoztam. Most valahogy rákattantam az éjszakai talajszintről fotózásra. Lehet, hogy fél év és elmúlik... :)

[ Szerkesztve ]

(#4994) Balinov válasza hibavissza (#4993) üzenetére


Balinov
félisten

nem akarok mas penztarcajaban turkalni, mert nem ismerem a koltsegvetest (egyebkent annyiert tenyleg nem khm... olcso) en bevallalnam az ebay-es cuccot. max ha nem jo, vakut tartani meg mindig jo:)

Hirtelen otlettol vezerelve megneztem a nemet amazon warehouse dealjeit is, de az meg brutalabb arugyileg, mint az angol

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#4995) hibavissza válasza Balinov (#4994) üzenetére


hibavissza
veterán

Azt hiszem megveszem az Ebay-es cuccot. A gömbfej már ránézésre oltári gagyi, de adok egy esélyt. Kis G5-öt szerintem megtartja....kiderül.

Köszi a linkeket!

[ Szerkesztve ]

(#4996) Balinov válasza hibavissza (#4995) üzenetére


Balinov
félisten

nics mit.

meg valami. par honappal, talan tobb mint 1 eve is, asszem itt linkeltek valami normalisabb, nem ultragagyi Gorillapod klon-t. olyan 20$ koruli ebay-es aron. Erdemes lenne visszaolvasni a linkkert. :U

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#4997) zolko74


zolko74
tag

Sziasztok! Egy Manfrotto 190DB-re állványra rárakható egy Velbon PH-368 fej?

(#4998) jjeahh válasza zolko74 (#4997) üzenetére


jjeahh
nagyúr

tudtommal csak átalakítóval, a manfrotto 3/8-as mount, a velbon 1/4

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#4999) zolko74 válasza jjeahh (#4998) üzenetére


zolko74
tag

Köszi! :R

(#5000) Victoryus94


Victoryus94
őstag

Sziasztok, egy MILC géphez keresek OLCSÓ állványt.
Az össz súly 0,6 - 0,8 kg körül van obival együtt.
Viszont amennyire lehet, stabilat szeretnék.
Most vettem a gépet, és szó szerint minden pénzem elment, szóval tényleg olcsó állvány kéne (akár használtan is), de nem merek megvenni egy 3-4 ezres állványt, mert ha egy kis széltől összeesik akkor inkább várok 2 hónapot a vásárlással.

Mit javasoltok?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.