Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-09-08 07:24:37

LOGOUT.hu

Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9542) Rommel6600


Rommel6600
őstag

Sziasztok,
Homatics Box R 4K Plus: Jó lesz, megtartom! :K

Egész hétvégén nyüstöltem, minden videót lejátszott. (És ez a lényeg)

Ami bajom volt vele, az kiderült, hogy valójában az Androidos DS Video app hibája, így már igazából csak arra kellett rájönnöm, hogy a hangnál -300ms "késleltetést" kellett beállítani fixen a VLC-ben az összes lejátszásra, és így már minden pöpec. (Akármilyen hangsávot állítgattam, volt késés a hanggal, passtrough esetén még nagyobb. Én csak stereoban hallgatok mindent ráadásul azt is csak a tévé hangszóróival: nem érdekelnek a különböző hangtömörítések meg sokpontsok-hangsávok. Inkább csak szívok velük, hogy a beszédhang alig érthető, közben meg egy pisztolylövést még a szomszéd is hall annyira hangos... :(( )

Lokálisan semmit nem játszottam le vele, csak streamet a saját (távoli, nem helyi háló ☝) NAS-omról DS Video-val, de minden is simán és nagyon szépen megy 4K DV HEVC 10bit HDR10+ 80Mbps-ig. (Lehet tovább is jól menne, de nem akartam tesztvideókkal kínlódni, filmből meg ilyet találtam, de ez is már egy 80gigás film volt, szerintem valahol ez lehet a max usecase)

Ami még hátravan a beállítások terén az a távirányító. Állítólag a Homatics távirányítója is bt-os, de valamiért a tévémet jelenleg infrán vezérli. Viszont szépen működik a vezérlés, mindkettővel, oda-vissza. (a tévé bt-os távirányítója is vezérli a box-ot, és a Homatics távirányítója is a tévét). Ezzel majd elkínlódok később, ha lesz rá érkezésem, de nem létkérdés.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.