Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-08 20:34:45

LOGOUT.hu

Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51954) creation válasza Quent1n (#51950) üzenetére


creation
senior tag
LOGOUT blog (1)

Ne haragudj, de sehol nem írtam árat, hogy meddig mehet :R

Rámutattam egy kis kompaktra, ami iszonyat olcsó, de egy szóval sem mondtam, hogy az az árkategória érdekel. (Persze azért ragadjunk meg a realitás talaján. A cég területéről a gép soha nem fog kilépni.)

A külföldi rendelés sajnos nem játszik, mi több még az is meg van szabva, hogy honnan tudom beszerezni, ugyanis zárt céges beszerzési láncunk van. Így elsősorban az érdekel, hogy a feladatra megfeleljen. És kb az érdekel, hogy milyen típus az ami jó lesz.... Azt hogy honnan vesszük meg az már a beszerzési osztály feladata, nem az enyém :)

Tehát akkor a kérdés még ugyanaz.

"Munkafolyamatok dokumentálására vadászok olcsó kompakt gépet. Nem fogok a világ másik végéről fotózni semmit. Így a zoom maximum a makróknál jön szóba.
Feladata egy mérőszobán előforduló termékek dokumentálása (hogyan van felhelyezve méréshez), esetlegesen reklamációk kezeléséhez (makró egy furatról, repedésről, sérülésről).
Saját akkus modell lenne a legjobb, akkor nem kellene töltőt venni meg aksikat, amit aztán mások elkunyerálhatnak. Fémházas (némileg behatásoknak ellenálló modell) előnyben. De az ellenkezőjéről is meggyőzhető vagyok."

Köszönöm segítségeteket előre is :R

"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.