Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6814) inf3rno


inf3rno
nagyúr

Menet közben meggyőztek az újabb patch-ekről készült videok, hogy nem is annyira szörnyű a karakter készítés és az ára sem vészes már, ezért úgy döntöttem, hogy ideje megvenni. Az első benyomások nem túl jók a játékról, a karakter szerkesztő elég esetleges, néha fókuszt veszít egy eszköz, és egy másikat kezdi állítgatni, illetve a fej forgatása lassú és körülményes. A szín választás is problémás, nem lehet beírni az rbg kódot, tekergetni kell, aztán vagy eltalálod, vagy nem. Ehhez képest viszonylag tűrhető fejeket lehet kihozni a dologból. Én ebből indultam ki, és egész jó lett a végeredmény. [link] Miután elkészültem a karakterrel elindítottam a játékot, gyakorlatilag az első pár képkocka után kifagyott a játék, a hang ment, de csak fekete képernyőt láttam. Semmire nem reagált, úgyhogy kénytelen voltam kilőni feladatkezelőből. Nem túl bíztató így elsőre... Szerencsére nem kellett előlről kezdenem a karakter készítést újraindítás után felajánlotta, hogy resume, és másodikra lement a nyitó jelenet. Az irányítás kicsit szokatlan nekem, mintha lenne egy delay, mire reagál a wasd-ra, de gondolom idővel megszokom majd. Tulképp nagyjából rendben van az egész, viszont van két dolog, ami miatt írok.

Az egyik, hogy zajos a kép (a páncélon látszik leginkább), a másik, hogy pixeles a haj. Bármi ötlet ezekre? GTX 750 Ti-vel próbálom. Nem a legjobb kártya, de azért ennél többet vártam. A settings-ben sem találtam semmi speciális videobeállítást, úgyhogy gondolom az nvidia vezérlőpultban kéne belőni valamit.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.