Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-21 19:00:29

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48051) Papi86 válasza alisck (#48050) üzenetére


Papi86
csendes tag

Az volt az első, ahol megnéztük, de 30%thm volt a tvken. azért 230k-ra nem szertnék 300k-t vissza fizetni. :-/ De majd most újra körül nézek, hátha valahol elcsípek valamit.

(#48052) Papi86 válasza nimfas (#48048) üzenetére


Papi86
csendes tag

Szia! Ha samsung telefonod van, akkor nem kell csinálnod színes képeket. Ha lehet tükrözni a samsung telót is az lg tvkre, akkor vetítsed ki a képet és csupán annyit kell tenned, hogy beírod a tárcsázóba a *#0*# és bejön egy menü ahol kijelzőt tudsz tesztelni, felső sorban ott vannak a színek is, csak rányomsz és egyből kidobja, ha van pixel hiba. Én legalábbis így fogom megnézni, ha sikerül megvenni a tvt.

(#48053) parkr válasza Papi86 (#48051) üzenetére


parkr
őstag

tesco-ban nincs ilyen modell? ott tuti 0 thm-esre adnak 50k felett

de lehet jobban jársz, ha vársz még jövőhétig, biztos lesz még valahol akció

(#48054) alisck válasza parkr (#48053) üzenetére


alisck
tag

jaja, akár a tesco is, de szerintem is várj még 1 hetet, utánna úgyis fogják nyomatni az akciókat mindenhol, tuti meg lehet valamit majd csípni...

(#48055) Fuvaros


Fuvaros
senior tag

Kérdésem lenne azokhoz, akik DIGI müholdas Smart Cardot kaptak mostanában és otthon idei LG tv-jük van Magic Remottal:

Müködik-e az digis csatorna infó (ami a beltérin fut most nálunk) és hogyan hozható elő könnyen? Mely gombbal müködik?

Cél: átállnánk beltériről beépített Ci+ kártyára. Fotón mutatom mire gondolok: (bár ez nem az a bizonyos LG tv)

Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...

(#48056) Paal


Paal
csendes tag

Két hete pénteken beszereztem egy 47LB671-est. Eddigi véleményeim:

Bolt:
Én bevállaltam az Electro-store-t, ára miatt rendben volt + reményeim szerint az aktuális CIB-es hitelkártyás akció miatt még ebből le fog jönni 15 ezer Ft, így már 165K-ért sztem nagyon jó vételt csináltam. (remélem elektronikai áruház a kategóriája a kártyatermináljuknak, ha nem, akkor 180K is bevállalható ár)

A tv-ről:
Pénteken kifizettem, hétfőn szállították volna, de nem bírtam magammal és szombaton bementem érte személyesen. Segítettek kivinni a kocsihoz, hátsó ülésre pont befért. Otthon a talpak felszerelése egyedül is ment, időközben már a fali tartó is megjött hozzá. Tartó kapcsán utólag jól döntöttem, hogy olyat vettem, ami kihúzható a faltól, mert az USB/HDMI portok – számomra szokatlan módon – nem a szélén vannak, így elég nehézkes lenne ezek használata.
Külsőleg nagyon szép, sajnos ennek a felülete is eléggé tükröződik, ugyanúgy mint a Samsung 42C650-es elődjének. A ChanSort ajánlásáért nagyon hálás vagyok a fórumtársaknak, mert végre egy program, amely több gyártó listáját is kezeli + a referenciaként használható csatornalista 2 perces feladattá szűkítette a Digi 130 csatornájának a rendezését. Azért kritikaként megjegyezném, hogy sajna az LG tv-ben lévő csatornaszerkesztője is katasztrófális, még jó, hogy van a program..
WebOS – kettős a véleményem.
Plusz: Ötletes, a magic remote nagyon jó, hangkeresés is pöpec, jól felismeri a magyar dolgokat is, rendezett, jól átlátható
Mínusz: nagyon lassúnak érzem, de lehet, hogy „belakva” jobb lesz. :W
Guide használata sztem botrány. Ennek azonnal fel kellene jönnie, közben a tv képet látni, ahogy ezt egy 5 éves Samsung modell is tudja. Minek ezt külön alkalmazásban kezelni? (Ami ráadásul 5-10mp alatt indul el – szánalmas!)
PIP – a bolt honlapja és több forrás szerint a készülék tudja a picture-in-picture funciót (1 tuneresnek van írva), de sehol sem találtam. Neten rákeresve, csak egy LG-nek írt wish-listre tette fel vki.. Akkor ezek szerint nincs benne. Vki még azt írta, valamelyik fórumon, hogy csak akkor van, ha PC van kötve a tv-hez. Vkinek erről van tapasztalata?
LG store – nem értem miért ezt a megoldást erőltetik a tv gyártók. Annyira egyértelmű, hogy előbb-utóbb mindenki Androidot fog a tv-kbe tenni és azt tölt le az ember, amit akar. Most elég szűknek érzem a kínálatot, de az általam már évek óta használt tv-n lévő youtube szépen működik, megy a hang keresés, ezt teljesen rendben van. + mobilon nézett youtube videó egy mozdulattal a tv-re átrakható, ha azonos wifin van minkét eszköz. :C
Az alkalmazáskínálat gondolom úgyis bővülni fog folyamatosan, így azért ez a legkisebb problémám.
Kép beállítások – jó lenne „szakértői” segítség, hogy milyen beállítás lenne a legjobb. Talán a neten ez is megtalálható lesz hamarosan.
3D – ez nekem újdonság volt, pen drive-ról nem működött tökéletesen, de külső winyón megvolt valszeg a megfelelő átviteli sebesség, így onnan szépen működik!
Digi mivel a DVB-C jelet kódolás nélkül adja, így a felvételt is kipróbáltam, jól működik. – Guide itt jön be a képbe, hogy ennek sokkal gyorsabban kellene működnie :W

Összességében, bár lehet, hogy nem ez jön ki a fentikből, de elégedett vagyok a tévével!

Egyelőre ennyi, bocs a hosszúságért!

(#48057) Fuvaros válasza Paal (#48056) üzenetére


Fuvaros
senior tag

örülünk az elégedettségednek....

Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...

(#48058) Linkh


Linkh
tag

Olvasva a véleményeket, egyre inkább hajlok afelé, hogy az okos tv helyett, veszek egy sima, fapadost. Ennek a smart résznek van valami érdemleges része, vagy csak annyi, hogy netezel a tv-n? Mert WiiU konzollal is rá tudom varázsolni a netet bármelyik tv-re.

(#48059) Mp3Pintyo


Mp3Pintyo
aktív tag

Vásárlás előtt állunk és 2 játékos játszik:
LG 47LB671V
LG 47LB731V
Több helyen utánaolvasva és a képeket nézve az alábbiak derület ki:
731: hangszóró előre néz
Másfajta talp

Ez alapján a 671-es képfrissítése "csak" 100 Hz míg a 731-es 200 Hz (LG Motion Clarity Index: 700 és 800 alapján)
Bár máshol azt olvastam ua a panel van mindkettőben.

1. A 671-es hangja érezhetően rosszabb-e a hangszóról elhelyezése miatt?
2. Most akkor 100 Hz vagy 200 Hz a 671 és ha csak 100 akkor az érezhető-e a képminőségben?

Előre is köszi a segítséget!

https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók

(#48060) Athoszka


Athoszka
tag

Ma sikerült venni egy 42LB671V-t tv-t. Eddig tapasztalat, hogy nagyon világos képnél látszik a sarkosodás. Nagyon kis mértékben. Igaz még nem próbálgattam semmilyen beállításokat.

(#48061) alisck válasza Paal (#48056) üzenetére


alisck
tag

Mondjuk nem értem, hogy egy TVt minek kell annyi minden hülyeséggel telitenni, meg ilyen os olyan os... Teljesen igazad van pl az androidot említve, lehetne mindenen egy egységes fasza rendszer azt annyi, úgy szabod magadnak testre meg azt csinálhatnál vele, amit akarnál, szerintem mindenki jobban örülne neki. Persze azért alá kellene rakni egy jobb hardvert is...
Na de lehet h én is akkor veszek ilyen tvt... :D :))

(#48062) ambudriver


ambudriver
tag

Sziasztok!

A napokban vettem egy LG 47LB650V televíziót.(lecseréltem a régit) Sajnos nem látja a D-Link DNS-320 NAS-t a hálózaton. Azaz látja, csak olvasni nem olvassa. Nem DLNA szabvány. Ha a NAS-ra telepítek twonky szervert talán működni fog. (kicsit macerás)

Kérdésem: Megéri a NAS-t piszkálni, vagy továbbra is az Egreat lejátszóval használjam tovább a tv-t? Az Egreat ismeri az iso-t, mkv-t stb... gyakorlatilag mindent.

A véleményeteket előre is köszönöm!

(#48063) alisck válasza Mp3Pintyo (#48059) üzenetére


alisck
tag

47LB731V [link]
47LB671V [link]

731- 800Hz
671- 700Hz

Én annyit tudok mondani a 100 és 200 Hz között, hogy az ügyfeleimnél láttam ugyan azzal a beltéri egységgel 100 Hz-es tvn a képet és 200 Hz-es tvn és bizony a 200 Hz-es nagyságrendekkel jobb volt...
De hogy melyiket vedd, az attól függ mennyi pénzed van... :)

731 - [link]
671 - [link]

(#48064) alisck válasza ambudriver (#48062) üzenetére


alisck
tag

Lehet, hogy úgy kéne belőnöd a nas-t, hogy cifs megosztás legyen és rakni rá nevet és jelszót... Volt már pár ügyfelemnél ilyesmi probléma és aqz segített. NFS helyett próbáld a megosztást CIFS-re állítani és úgy, hogy az eléréshez kérjen nevet/jelszót...

(#48065) ambudriver válasza alisck (#48064) üzenetére


ambudriver
tag

Szia!

CIFS-en is van. Látja a nas-t de nem olvassa. Nem kér felhasználónevet és jelszót...Egyszerűen nem látja a videókat, képeket.

(#48066) szabferi válasza Linkh (#48058) üzenetére


szabferi
tag

A netezés sztem a legkevesebb ami a smartságból jön....

Ami sztem nagyon jó a smart TVkben: a DLNA támogatás, 3D (ha jól saccolom a nem smart TV nem tud 3Dt, de majd javítsatok ha nem így van) illetve a Youtube app. Én ezeket használom, és bár kezdetben én is úgy voltam hogy legyen jó TV és nem kell smart, hiányoznának ezek a funkciók.

Főleg annak tekintetében, hogy mi a kínálat: nagy TVt smart nélkül szerintem már egyszerűen nem lehet kapni. Szóval a smartság mostmár nem extra hanem normál alapdolog. (kb olyan mint a kalaptartó, a Trabant 601 reklámjában még extraként volt odaírva... manapság meg már kínek tűnik fel hogy van :) )

(#48067) TaylorPro válasza alisck (#48063) üzenetére


TaylorPro
addikt

Ezt most konkrétan erre a két modelre érted? A 731 képe láthatóan jobb mint a 671-é? Mert akkor nem agyalok tovább a 47 LB671 és a 42 LB730 között. Marad a 42 LB730.

Más: Hívtak ma a digitalko-tól hogy jött 42 LB731 hogy jó lesz-e mert én a 730-ast rendeltem meg. Mondom nem, mert színben nem tetszik. Ok, csak így karácsonyra nem ígérik hogy megkapom.

Kitartok a gari miatt, meg kényszerből nem szeretnék mást.

[ Szerkesztve ]

Pixel 8 Hazel

(#48068) atirag


atirag
őstag

Nem találtam egyértelmű választ arra a kérdésre ,hogy az lb650 es az lb671 között van e különbség a panelban. Mert az egyik boltban azt mondtak csak a 671-esben van ips panel.

(#48069) alisck válasza ambudriver (#48065) üzenetére


alisck
tag

Hát lehet h az a probléma, hogy nem állítottad be h kérjen nevet meg jelszót... Én beltériknél szoktam ezzel szívni... állítsd be h kérjen nevet/jelszót... hátha fog menni...

(#48070) alisck válasza atirag (#48068) üzenetére


alisck
tag

[link]
Én ilyet találtam... Elvileg van a 650esben is, hacsak az lg nem téved...

(#48071) OldMike válasza atirag (#48068) üzenetére


OldMike
őstag

Az ilyen eladók igen messziről "ugatják" a témát. Vagy ami még rosszabb, azért hülyítenek, hogy a drágábbat vedd.
Mind a két tévében ugyanaz az IPS panel van, a 67x tudja a helyi sötétítést is, azonban ez a készülék szoftverében van, és a 65x szoftverében gyakorlatilag elérhetetlenül letiltják.

42LM660S

(#48072) atirag válasza OldMike (#48071) üzenetére


atirag
őstag

Megéri megvenni a a 671-est? 30ezerel drágább. A magic táv annyira jo? Kihasználja egy átlag user? Smart részt nem használom .

(#48073) Stevenstyle válasza atirag (#48072) üzenetére


Stevenstyle
senior tag

Hali! Szerintem nem kérdés. A képminőség érezhetően jobb a 67x szériánál (annak ellenére, h mindkettőben ugyanaz az IPS panel van ahogy azt már a kolléga is említette) , a Magic Remote maga 10 lenne és anélkül sokkal nehézkesebb az irányítás szerintem. Persze ez csak szubjektív vélemény :)

[ Szerkesztve ]

(#48074) #94529552 válasza Athoszka (#48060) üzenetére


#94529552
törölt tag

A képbeállításra van itt pár segítség: [link] [link] [link], kinek melyik tetszik, ezek egy alapot adnak amit saját ízlés szerint lehet finomítani.
Én a Helyi sötétítést alacsony szintre állítva használom, szerintem így a legjobb. A külön színenkénti beállításokat nem érdemes állítgatni, csak profiknak, megfelelő tesztprogramokkal és képekkel.
A Tru Motion-t is saját ízlés szerint kellene. Elég sok idő kell mire valaki normálisan, minden profilra beállítja.

alisck A két típust, csak egymás mellett, és ugyanolyan forrásról, és hajszálra ugyanazon beállításokkal lehetne összehasonlítani, egyébként semmi értelme.Én 99%-ig biztos vagyok hogy így nem lenne megkülönböztethető a két tévé.
TaylorPro, Én simán elhoznám a 731-et, azzal az árnyalatnyi színeltéréssel. Aztán meg mi lesz, ha nem kapnak a másikból?

(#48075) huncutka1029 válasza Papi86 (#48052) üzenetére


huncutka1029
addikt

azt ne feledd el, hogy a telefon kijelző nem full HD, a tv meg igen.
Így vagy nem lesz teljes kijelződ, és a széleken levő pixelhibákat nem látod, vagy torz kép lesz, ami megint azt eredményezi, hogy nem tudsz minden pixelt tesztelni.
A tv kép beállítás speciális menüjében is van belső minta, olyan monoszkóp jellegű, azzal is látod ha szar, vagy nagyon nem életszerű a kép.
Jó az a vörös zöld kék fehér fekete tesztkép, paintban 3 perc, és egy USB-ről azonnal látod mi a stájsz.
Ezen ne spórolj. ;)

[ Szerkesztve ]

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#48076) atirag válasza Stevenstyle (#48073) üzenetére


atirag
őstag

Köszönöm a választ. Nem tudom. Egyelőre megrendeltem,hogy holnap megyek érte,de már eléggé beálltam a 230ezerre ez meg ugye 30-al drágább és keresem azt amivel igazán meg tudom győzni magam:)

(#48077) huncutka1029 válasza nimfas (#48048) üzenetére


huncutka1029
addikt

LG pixelhiba

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#48078) huncutka1029 válasza #94529552 (#48026) üzenetére


huncutka1029
addikt

Igen, jó lenne, de most még túl drága!
:C

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#48079) TaylorPro válasza #94529552 (#48074) üzenetére


TaylorPro
addikt

A 730 illik a centersugárzómhoz, ezért kivárok.

Pixel 8 Hazel

(#48080) huncutka1029 válasza Fuvaros (#48055) üzenetére


huncutka1029
addikt

Ezt már kérdezted.

Ha a tv tunerén hangolod be a csatornákat, természetesen lesz műsorinfó, és műsorújság is.

Megnyomod a távirányítón a home vagy a görgető gombot és a műsorinfó sávon megjelenik.
Vagy a home gombbal előhívod a főmenüt, és a programkalauz opcióra kattintasz

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#48081) nimfas válasza huncutka1029 (#48077) üzenetére


nimfas
addikt

Ez a TV-re is érvényes? Csak mert monitor van írva mindenhol.... :DD

(#48082) Csocsesz75


Csocsesz75
őstag

Had kérdezzem meg itt is, akinek új, idei LG tv-je van és UPC Mediacarddal nézi az adást, annak műsorújság alatt van tv képe hanggal a kis ablakban bal felül ?

(#48083) huncutka1029 válasza nimfas (#48081) üzenetére


huncutka1029
addikt

tv-re is ez áll. :K

7 alpixel, vagy 3 főpixel

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#48084) #94529552 válasza TaylorPro (#48079) üzenetére


#94529552
törölt tag

A bútorhoz meg a 731V illik jobban. :C .
Fuvaros Az OK gombra látod a címet és az időtartamot. Az info gombra előbb egy rövidebb ismertető, másodikra már részletesebb leírás, meg műhold, és csatorna információ is látható. Valószínűleg szebb képe is lesz. Cserébe lassul a csatornaváltás, és önállóan kell programozni, rendezgetni, vagy külön programmal ( ChanSort)szerkeszteni a csatornákat. Az EPG-re is várni kell mire betölti, ott egy kis ablakban lehet a az éppen futó adást látni, mellette meg az infot, alatta meg a többi csatorna műsorát olvasni.

(#48085) nimfas válasza huncutka1029 (#48083) üzenetére


nimfas
addikt

Azért remélem beleférek a 3 napba...
"3 napon belül az LG minden pixelhibára (akár egyetlen alpixelre is cseréli az LCD monitorjait!"

(#48086) Papi86 válasza huncutka1029 (#48075) üzenetére


Papi86
csendes tag

Igen, már később gondoltam rá hogy a telefon nem biztos hogy kirakja full hdra de az s4 elvileg full hd-s... nah mindegy ha nem sikerül telóról kirakni a színeket, akkor természetesen paintbe hamar összedobom.

(#48087) Papi86 válasza parkr (#48053) üzenetére


Papi86
csendes tag

Köszi a tippet, megnézem majd a tescoba is, hogy van e ilyen modell. Hàtha...

(#48088) kelepce válasza Csocsesz75 (#48082) üzenetére


kelepce
tag

Baloldalon a csatorna nevére kell kattintani, ekkor mutatja az adott csatornán éppen futó programot képpel és hanggal.

(#48089) Athoszka válasza #94529552 (#48074) üzenetére


Athoszka
tag

Köszi! Majd végignézem ezeket a beállításokat. Eddig bejön a tv. Végre sikerült a 3D-t is kipróbálni. Érdekes ha HDMI-n keresztül játszottam le nem volt tökéletes a kép, de viszont winchesterről nem volt gond.

(#48090) jalicsbal


jalicsbal
tag

Sziasztok!

Segítségeteket kérném.
LG 49LB5500 TV-t szeretném megvenni. Mindenféle video-t lejátszik usb-ről?
mkv-k avi-k stb..
Eddig mindig Samu tv-im voltak, azok minden HD filmet lejátszottak. LG-ről nincs tapasztalatom.

Előre is köszi

(#48091) jalicsbal válasza jalicsbal (#48090) üzenetére


jalicsbal
tag

valamelyik zavaros angol nyelvű fórumban olyasmit olvastam, hogy mkv-kat csak hang nélkül játszik le..
Létezik?

(#48092) ZiD


ZiD
tag

Sziasztok,
Ismerősöm keres TV-ét, és mivel a passzív 3D-t preferálja, így LG-ből keresgetne. Nekem Samu van, így lövésem sincs a 2014-es LG-ről.
Keret kb. 250.000 HUF, minimum 47-es kéne, és a fő felhasználási terület:
- Film gépről, de a saját lejátszó is ki lenne használva.
- Netezés is elvileg ki lenne használva.
- Xbox-al játék.

Melyik sorozattól felfelé lenne érdemes nézelődni?

Köszi, Gábor

[ Szerkesztve ]

(#48093) jalicsbal válasza jalicsbal (#48091) üzenetére


jalicsbal
tag

Kezd összeállni a kép. Gondolom olyan MKV hangját nem játssza le aminek dts hangja van. Jól látom?
LG oldalán látom hogy dts támogatás - nincs :(

(#48094) alisck válasza jalicsbal (#48093) üzenetére


alisck
tag

Valószínű, hogy az lesz a baj igen... Én azt mondom, hogy a külső médialejátszók szerintem jobbak, mint ami a tvkben alapból van... Én kb amikor kijöttek az első médialejátszók még kínából rendeltem cirka 27 ezer ft körül egy no name akármilyen lejátszót és azóta hibátlanul működik és minden formátumot a mai napig szépen csodálatosan lejátszik még hálózaton keresztül is az 50-60 gigás filmekkel sincsen problémája... :C
Persze 1 távirányítóval többet kell kezelni vagy veszel egy univerzális vmi jófajta logitechet.,.. :)

[ Szerkesztve ]

(#48095) jalicsbal válasza alisck (#48094) üzenetére


jalicsbal
tag

köszi a választ.
Mivel Hálószobában legalapabb Samu tv-m minden mkv-t minden hangsávval hibátlanul lejátszik, ezért nem akarok pöcsölni és elfelejtem ezt az LG-t :(

(#48096) jalicsbal válasza jalicsbal (#48093) üzenetére


jalicsbal
tag

Viszont a hangsávok között lehet váltani ezen a tv-n? (LG 49LB5500)
Mert általában a magyar sávok mindig AC vagy DD

(#48097) alisck válasza jalicsbal (#48095) üzenetére


alisck
tag

Szerintem Tv választás terén, de ne csak tvről beszéljünk, ugyanez igaz a számítástechnikára és sokmindenre, hogy akkora kínálat van, annyi féle fajta "faszságot" próbálnak már beleintegrálni a dolgokba, hogy egész egyszerűen nem tudja az ember, hogy mit és milyet vegyen, illetve még a fele extrát sem használja ki...
Valljuk be őszintén srácok, én is rohadtul olyan vagyok, hogy legyen persze benne minden, legyen full extrás, tudjon sütni, főzni, takarítani, meg örülök neki, hogy van, de amikor eltelik egy idő, rájössz, hogy basszus hiába van benne annyi funkció meg minden, abszolút nem használod ki...
Én amondó vagyok, de lehet, hogy csak én vagyok ezzel így, hogy csináljanak olcsóbbat is meg drágábbat is, de felesleges mindenféle hülye szoftverekkel meg hülyeségekkel telepakolni...
De lehet, hogy én tévedek és másképp látom a dolgokat.... :R

(#48098) berbatov2 válasza ZiD (#48092) üzenetére


berbatov2
senior tag

Lb 670/71-bol a legnagyobbat ami belefer a keretbe. Ez most a bestbuy.

(#48099) Z.É.T. válasza ZiD (#48092) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Szia!
Ha biztosan elég a 47", (ideális méretnek pl. ITT tudtok utánanézni ) akkor LB730/731
Ha kell az 55", akkor LB670/671

[ Szerkesztve ]

(#48100) direwolf válasza alisck (#48097) üzenetére


direwolf
őstag

Jól látod! Egyszerű, de nagyon szép panelt 5-6 hdmivel a népnek, olcsón! SEMMI más nem kell bele. Se tuner, se smart, se hangszóró stb. Ekkor leszek boldog :R

"I've seen things you people wouldn't believe"

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.