Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  iPod Touch (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#10017) Gordiann


Gordiann
őstag

Sziasztok!

Aki megteheti és MC-s 8gb-os,vagy 2G-s touch-a van, most egy egész gördülékenyen működő rendszert hoztam össze, pedig jb-ellenes voltam, de olyan pluszokat ad, ami megéri.
Tehát amiket telepíteni kell (sztem):
(winterboard és gyári wallapaper engedélyezés kerülendő, mert belassítják a gépezetet, és én az SBSettings-et sem szeretem nagyon, kicsit tákolásos felülete van én úgy érzem, nem tisztán apple :) (de ez csak személyes vélemény))

MyOS - engedélyezni kell vele a multitaskot. (mást nem!) (számomra a rotation lock része, ami nagyon fontos)
Simple Background - wide wallpaper lehetőség, az oldalakat lapozva megy odébb a háttérkép is! És kevesebb erőforrást igényel, mint a gyári háttér! Nem akad vele különösebben az ipod.
App Switcher Brightness - a multitask ipod kezelő alá berak egy fényerő csúszkát.
Direct Closer (Pro) - duplakattra egyből úgy jön elő a multitask, hogy bezárhatóak az appok, ott van a kis piros jel, meg mozognak. Így is lehet váltani, nyomni őket, de gyorsan be is zárhatóak.
GridTab for Safari - ez még tesztelés alatt van nálam. Safariba sokkal gyorsabban lehet vele tabokat váltani, átláthatóbb.

Ezt aki felteszi egy tiszta, új rendszerre (másokkal nem összeszemetelve az ipodját), akkor egy elég jól működő, de sokat tudó rendszert kap.
Az appok beszerzését mindenki oldja meg magának. Ha nagyon nincs ötlete valakinek, írjon egy privátot! (de jb-zéssel kapcsolatban nem magyarázok szájbarágósan senkinek semmit, alapfeltétel a jb. ;] )

Remélem így említésképpen lehet az appokat megemlíteni :B

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  iPod Touch (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.