Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  iOS alkalmazások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-06-07 15:56:53

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5391) sirszevenap válasza ittakary (#5389) üzenetére


sirszevenap
addikt

Nos. Ez igen csúnya volt véleményem szerint. A warez miatt tartunk ott, ahol? Akkor ilyet kijelent azt kérem(!) soha de soha ne JB-elje a készülékét! SOHA! Kíváncsi lennék én, hogy amint lehetőség nyílik rá, hányan fogják egyből feltörni a készüléküket.

Hozzáteszem, eddig mindig JB párti voltam , viszont most biztosan nem fogom jb-zni a telefonom. De hozzáteszem, hogy ennek ellenére, gyűjtögetek (gyűjtögettem amíg adott valamit) FMA-n illetve egyéb helyeken. Mert ahol lehet, spóroljon az ember.

Attól , hogy te veszel egy Gamer gépet, meg is veszel hozzá minden játékot amit szemed,szád kíván? Vagy xbox, ps esetében ugyan így? Kétlem...
Ne haragudj meg, de látszik, hogy nem voltál abba a helyzetben amikor azt számolgatod, hogy: Már csak 10 ezer forintot kell gyűjtenem és megvan! Már csak 5 ezer! És így tovább. Mert gyerekkoromba nekem nem adtak meg mindent amire kinyitottam a számat így ÉPPEN kigyűlt a pénz az áhított dologra. Ami példa kedvéért legyen egy iPhone. Épp megvan rá a pénz, innen , onnan, de még mondjuk tanulsz közép iskolában, egyetemen, főiskolán és nincs kereseted, akkor miből veszed rá az appokat?

Több kategória van. Vannak akik összeüzletelgetik maguknak az ilyen luxus cikkeket, mint pl az iPhone , iPad etc.. Meg vannak azok, akik lépést nem tesznek érte, hanem anyuci, apuci vesz nekik mert (legtöbb esetben) pökhendi sz@r emberek voltak csak a szülőknek nyalnak, ők pedig elfogultak és mindent megadnak a kicsikének!!!!

Nos, Nyilván akik összeüzletelték és örülnek neki mint majom a farkuknak, azok jobban meg is becsülik azt. Na de ez nem ide tartozik. Lényeg a lényeg, hogy ők próbálnak majd ezen felül nem költeni, mert nem csücsülnek milliók a számláikon.

Inkább tartozok ebbe a csoportba, mint az elkényeztetett tinik körébe, akik "ANYU ÁFÓN KELL !" csatakiáltásra már a zsebükben tudják a telefont.

De egyébként ami nagyon kell azt meg veszem kpra is. Ilyen volt a Fifa13 , NFS MW például. Azt rögtön megvettem. JB-vel csak annyit érnék el, hogy ha kell ha nem alapon minden rajta lenne a telefonomon , a bőség zavara miatt.

[ Szerkesztve ]

Bankkártyával? Hát persze!

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  iOS alkalmazások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.