Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60818) Borote válasza Dhampir (#60813) üzenetére


Borote
addikt

A felhasználói felülettel nekem sok problémám nincs. Kapott egy startmenü alkalmazást, és máris majd' minden úgy működik, mint Win7 alatt. (Muszáj volt hosszabb távon is kipróbálnom, hogy legyen róla véleményem).

Az mondjuk már sokkal idegesítőbb, hogy altatásból felébresztve közvetlenül storahci hibát dob az eventviewerben, ami azzal jár, hogy kb 15 másodpercig nem lehet semmit se kezdeni a géppel, hálózatot sem jelez, majd hirtelen észbe kap. Van, amikor a monitort sem kapcsolja be azonnal... Majd még keresgélhetek a neten, ha lesz időm, hátha valakinek már sikerült ilyen problémát megoldania.

Ja, mindez asztali gépen...

De hogy mondjak pozitívumot is, a Task Manager baromi jó :D És az ezeréves UltraNav billentyűzetem is használható rajta (manuális drivertelepítés után persze :P), csak újraindítás után valamiért nem mindig akar működni, és ki kell húzni + visszadugni a kábelét, hogy működjön rendesen.

Hogy ha nem lennék lusta visszatenni a Win7-t, és lenne időm is rá, akkor megtenném? Nagy valószínűséggel igen... Sok értelmét nem láttam nekije.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.