Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#27001) priti válasza TopaMo (#27000) üzenetére


priti
addikt

Miért kik az érdemi posztolók és ki mondja meg, hogy ők azok? Hagyjuk már. Feldobtak pár fényképet a pc-style.hu-ra, nagy kaland, ráadásul a fele már valami régi szarnak számít, most ettől minek kéne történnie? Mi legyen a sorsa, bazz az a sorsa, hogy írnak bele. Attól mert indítasz egy topic-ot az még nem a tiéd, ha készítesz egy weblapot hozzá akkor sem lesz a tiéd, ez a PH! és minden regisztrált érdemi posztoló.
UFF

Hardverlesen

(#27002) priti válasza jones965 (#26999) üzenetére


priti
addikt

Ennek a kezdeményezésnek amúgy akkor lett volna értelme, ha nem kivételeztek és bárki gépét felteszitek, aki kéri és legalább tag vagy fantag, vagy őstag mittomén, amennyi időtök van rá, így később talán be lehetett volna linkeli az adatlapra a cuccok mögé a képeket, de ti olyan elitista lapot akartatok, ami halálra van ítélve, mert egyszerre két feltételnek kell teljesülnie, az egyik, hogy azért beletesz az illető némi kp-t a gépbe mondjuk ki nyíltan, így a csóróbbak, illetve a zsebpénzből élő fiatalok kiesnek, másrészt totál fanatikus is legyen az illető annak ellenére, hogy már saját állása, családja van ergó van más dolga is, szóval ilyen ember nem sok van. Nekem is bevallott hobbym a gép és korom ellenére szeretek játszani, tetszik is ha egy gép rendezett, de pont leszarom, hogy a ház ami nekem tetszik telitálcás és így látszanak a kábelek, emiatt nem fogom lecserélni, mert úgy sem látszik mi van belül. Ez már egy elfajzott faxság így, hogy szerintetek attól van stílusa egy gépnek, hogy nem látszanak a kábelek az egyik oldalán vagy hogy moddolt a ház vagy hogy valaki a pöcsére is harisnyát húz, hogy egy színű legyen a tápkábellel.
Vagy nyitni kell a többség felé és a szemetekben ütős gépeket külön kategóriába tenni a weblapon, vagy csendben elmúlni. Az én gépem se egy fos, de nem kezdem fikázni másokét, max az ilyen hsz-ekre reagálva, mint a tiéd. Egy lelkes tizenéves kedvét nem kéne elvenni ilyen lesajnáló dumával. Meg amúgy annyira nem nagy dobás egyikőtök gépe sem. Nézz körül külföldi lapokon, kb. pont annyira vagytok sehol, mint az aki a sulinetes házát festegeti alkoholos filctollal, nem kéne ekkora arc pár kábelharisnyához.

Hardverlesen

(#27003) AndrewTdi válasza priti (#27002) üzenetére


AndrewTdi
addikt

Hát ehhez csak gratulálni tudok Neked!
A hozzászólásodból az is kiderült, hogy nem sokat látogattad ezt a fórumot, de ennek ellenére osztod az észt.
Pont az ilyen kommentek is hozzájárultak ahhoz, hogy ez lett a fórumból!
(és nem kívánok vitába kavarodni Veled, csak a véleményem írtam)

[ Szerkesztve ]

(#27004) jones965 válasza priti (#27002) üzenetére


jones965
Modder

Ekkora nagy baromságra, amit itt összehordtál, nem igazán tudnék mit mondani, ha csak annyit:- pontosan Te vagy az, aki kritizálja a gépeket. Ennyi!

(#27005) priti válasza jones965 (#27004) üzenetére


priti
addikt

Duzzogjál, leszarom, akkor sem kell a hiszti, és ez a hsz-ed [[(#26999) jones965]] nettó hiszti, semmi több. Gondolom miközben megírtad marha fontosnak érezted magad. Van egy rendezett géped, láttuk, de ettől még ne oltsál már le senkit, mert használni meri a topicot. Menjél töröltesd egy modival a hsz-t, mert csak egy smile ... és akkor mi van? ...tiszta óvoda, ahogy előadod itt a topictulajdonost. Erre így felfeszülni öregem...

(#27003) AndrewTdi

Hsz írása nélkül is lehet látogatni egy topicot. Egyébként a vélemény olyan mint a segg, mindenkinek van. Elfogadom.

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

(#27006) total90 válasza priti (#27002) üzenetére


total90
veterán

Nem nagyon szeretnék belefolyni a vitába, de azt, hogy mindenki gépe kerüljön fel az úgy nem OK. Van aki gányol és van aki komoly munkát fektet a gépébe. A kettőt érdemes különválasztani. Style-on azért ha megnézed nem gány munkák vannak és igen is válogassák meg, hogy milyen gép kerül oda fel. Dolgozz meg, hogy felkerülhess. Ennyi, csók a családnak :R

Ha nincs jó, ló a szamár is.

(#27007) D1Rect válasza priti (#27002) üzenetére


D1Rect
félisten

Sztem jobb ötlet a gépek kinézete alapján válogatni, mint "rang" alapján, vagy a konfig teljesítőképességét figyelembevéve.

(#27008) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

Üdvözletem a moddereknek!

Egyrészt szomorúan konstatálom, hogy még mindíg nem változott itt semmi, másrészt -bár már biztos sokszor elhangzott- szeretném tudakolni, hogy milyen feltételeknek kell a gépnek megfelelnie, hogy felkerüljön a PC-Style-ra?

És itt nem elsősorban arra gondolok, hogy "legyenek a kábelek elrendezve", "szép állapotban legyen", meg "ne legyen poros", mer -legalábbis számomra- ezek magától értetődő dolgok.

A kérdés inkább azirányba szól, hogy vannak-e technikai specifikációk, vagy előírt stílusirányzat, ami szükségeltetik.

Előre is köszönöm a választ, ami jöhet akár privátban is, ha nem akarjátok itt újra leírni/belinkelni/akármi.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#27009) #19617792 válasza priti (#27001) üzenetére


#19617792
törölt tag

Nem szeretnék kötekedni, de érdemi posztra, érdemi posztolókra úgy "gondolunk", hogy nem csak egy cél nélküli hsz-t ír, benne egy darab sámlival.

"Feldobtak pár fényképet a pc-style.hu-ra, nagy kaland, ráadásul a fele már valami régi szarnak számít, most ettől minek kéne történnie?"

Nem az a lényeg, hogy vadiúj legyen, meg méregdrága, meg brutál erős. Legyen nagyon szép, igényes kinézetű és minimal modding stílusú legyen (mint pl. autóknál a Cult, vagy Clean), azaz a hardver látszódjon, szép legyen, de a kábelek (amik ált. tarkabarkák) kevésbé látszódjanak, mert rontják az összeképet, ha meg látszódik, akkor legyen szép. Minimalista kinézetűek a gépek.

A topikkal utóbbi időkben az volt a gond, hogy sok volt az OFF, ami nem feltétlen baj, ha legalább részben a tartalomhoz kapcsolódik. De sok volt a hülyeség, meg topik züllesztés, egymás oltása. Akinek nem minimal modding, meg PC-Stylehoz való gépe van/volt, páran lehurrogták, amit nem kellett volna. A PC-Style a topiknak csak egy darabkája. A gép akár szép, minimalista, akár zsúfolt, akár gányolt, megjelenhet, de a PC-Style mint a topiknak egy darabja, csak a gépek egy darabját lehet oda feltenni, ami illik az adott stílushoz.

"Ez már egy elfajzott faxság így, hogy szerintetek attól van stílusa egy gépnek, hogy nem látszanak a kábelek az egyik oldalán vagy hogy moddolt a ház vagy hogy valaki a pöcsére is harisnyát húz, hogy egy színű legyen a tápkábellel."

Ennek a stílusnak pont az lényege, hogy minél kevesebb látszódik a kábelekből, stb. Ezt jelenti a minimal modding, minimalista stílus. Ez nem elfajzott faszság.

"Vagy nyitni kell a többség felé és a szemetekben ütős gépeket külön kategóriába tenni a weblapon, vagy csendben elmúlni."

Akkor ezzel az oldal kezdeti elképzelését dobnánk a kukába. Minimalista design gépek vannak az oldalon, ez a lényeg. MDPC-n sem jelenik meg minden gép, csak a roppant szép, igényes, sok munkát igénylő gépek.

"Meg amúgy annyira nem nagy dobás egyikőtök gépe sem."

Nem a teljesítmény a lényeg, hanem hogy hogyan néz ki. A külföldöt meg ne keverjük ide, mert ott kicsit mások a lehetőségek mind hardver, mint pénzügyi szempontból. Ott kicsit több ember engedheti meg magának ezt a fajta luxust.

[ Szerkesztve ]

(#27010) #19617792 válasza #19617792 (#27009) üzenetére


#19617792
törölt tag

Hozzáteszem, szubjektív kinek mi tetszik. PC-Style szempontjából a minimalista, sok munkát a kinézetbe belefeccölt gépek a szépek. Míg másnak lehet a zsúfolt, mindent bele gép tetszik...

(#27011) priti válasza D1Rect (#27007) üzenetére


priti
addikt

Nincs ezzel bajom, ki lehet emelni szép gépeket, de itt a topicról volt szó. Most vagy elfogadja, hogy használják és olyan hsz-ek kerülnek bele amilyenek, olyan emberektől amilyenek, vagy nyit a többség felé és amolyan képmegosztás irányt szab a topicnak a weblapot pedig kategorizálják és lesznek PH-s gépek amik közül párat beemelnek a style kategóriába, de attól még a többi is megtalálható. Ha meg tudnák oldani, hogy mindenki tudjon feltölteni képeket a feltétel nélküli "PH-sok gépei" kategóriába az lenne az ideális, mert csak annyi lenne a dolguk, hogy szemezgetnek belőlük szebbeket. A rangot csak azért kevertem bele, mert nyilvánvalóan vállalhatatlan feladat rangtól függetlenül mindenki képét feltenni egy weblapra, mert úgy rengeteg júzer van, egyéni arcképet sem kérhet bárki, vannak feltételei érthető okoknál fogva. 23 gép van feltöltve ha jól számoltam ennyi idő alatt ez elég sovány, nem csodálom ha haldoklik a dolog. Az ilyesmit akkor látogatják ha dinamikusan változik, ki nézegetné minden nap ugyanazt?

Hardverlesen

(#27012) Gaben01 válasza priti (#27011) üzenetére


Gaben01
őstag

"Ha meg tudnák oldani, hogy mindenki tudjon feltölteni képeket a feltétel nélküli "PH-sok gépei" kategóriába az lenne az ideális"
És a tárhelyért ki fizetne?Mert gyanítom azok nem,akik tolnák föl a telós ("bocs a minőségért,de nem volt kéznél fényképező"),zajos,elfuserált képeket.A pc-style oldal nem azért jött létre,hogy bárki gépe megjelenjen rajta,arra itt a topik.

"23 gép van feltöltve ha jól számoltam ennyi idő alatt ez elég sovány, nem csodálom ha haldoklik a dolog. Az ilyesmit akkor látogatják ha dinamikusan változik, ki nézegetné minden nap ugyanazt?"
MDPC-re (ha már külföldi oldalakat említesz) milyen gyakran is kerül föl új gép? :U

http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.

(#27013) jones965 válasza priti (#27011) üzenetére


jones965
Modder

Látom nem érted. Nem baj.
Ez még nem jelenti azt, hogy bennem van a hiba.

(#27014) ollie


ollie
MODERÁTOR

A topik címét megváltoztattam. A továbbiakban kérnék mindenkit, hogy fejezze be az offolást, a személyeskedést és az egyéb, ide nem illő hozzászólások gyártását. Köszönöm!

***

(#27016) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

Kitöröltem, ment PÜ-ben.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#27017) priti válasza jones965 (#27013) üzenetére


priti
addikt

Egyesült erővel leírjátok, hogy minden úgy jó ahogy van, de közben meg panaszkodtok, hogy nem jó így, ahogy van. Ezt nehéz érteni. :U Igaza van ollienak, hogy kivette a kérdést a címből.
Igazából ott a bibi, hogy a PH! egy komplex oldal amihez nem is nagyon kell/lehet másik oldalt kapcsolni. Fölötted egyel leírta a tutit a srác, amikor azt mondta, hogy "arra itt a topic", teljesen igaza van, meg kell állapodni egy pixel x pixel méretben és egy formátumban és bele lehet írni az első hsz-be, hogy aki ide felteszi a képét az hozzájárul ahhoz, hogy azt esetlegesen a pc-style oldara feltegyék és teljesen automatikusan ami tetszik az oldal szerkesztőjének azt átveszi. Szerintem egyébként minimális tárhely elég ha csak xy formátumú és felbontású képet enged feltölteni az oldal, de mindegy, ezen nem veszünk össze, mert tényleg jó erre végülis a topic is.
Egyetlen pech, hogy a sávszélesség korlátai okán van akinek problémát okoz az oldal letöltése, ha rogyásig van képekkel a topic. Kérjétek akkor inkább azt, hogy a topic-ot állítsák be úgy, hogy csak 50hsz-t listázzon egyszerre a felhasználói beállításoktól függetlenül, kérni lehet, aztán ha nincs rá mód, akkor max nem tesznek eleget a kérésnek.

Hardverlesen

(#27018) jones965 válasza priti (#27017) üzenetére


jones965
Modder

Csak hogy tudd, ki kezdeményezte azt, amit ollie moderált.
Nézd meg a hsz időpontját is.

Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#27019) spuros


spuros
őstag

Ilyen patáliát csinálni egy szmájlimból kedves jones965.. Akkor hagy magyarázzam meg mi jött le nekem az itt lévő "nagy emberekről"..

Én pár hónapja kezdtem figyelni ezt a topikot. Megtetszett amit az emberek a gépeikkel csinálnak.. Bele-bele írtam és én is próbálkoztam, csinosítgattam a sajátom.. Kaptam rá véleményeket. Rengeteg jót és építőt..összeismerkedtem pár jó fej emberkével és gyúrtam, hogy esetleg a gépem egyszer oda kerüljön... Azt hittem ennek ez a lényege. De nem!!! Pc-style.hu! Ha nem róluk beszélsz nem vagy szívesen látott!

...és képzeld azért "tapsikoltam", (mert neked ez is fájt, hogy csak tapsikoltam) mert jól éreztem magam egy témával amit tothgerával beszéltünk.. Egyszerűen kivédhetetlen, hogy néha ilyenek is becsússzanak. Ez egy közösség. Lehet, hogy neked egy korbács való a kezedbe és ha rajtad múlna ostorral vernél mert "tapsikoltam" és jól éreztem magam aminek egy darab szerencsétlen szmájlival adtam jelét és nem pc-styleoztam....
Még ha anno én indítottam volna a topikot akkor sem zavart volna ha páran elkanyarodnak itt a dolgoktól néha néha.. Hanem örülnék, hogy pörög a dolog....

Beszélgessen csak az a szűk kör akik a pc-style-ra felkerült mert a topik címe addig az volt...? Kellett volna jópofizni nektek, mert überfarankón megcsináltátok a gépeteket? Hát igen, ezek szerint azt kellett volna... Továbbá ha vki olyat ír ami nektek nagyon nem tetszik akkor leveszitek a fejét... Még ha igaza is lehet mint Pritinek... Miért nem csináltatok akkor egy zárt topikot?

Innentől kezdve magasról teszek a topikra, a tagjaira (tisztelet a kivételnek, mert azért vannak bőven) és mindenkire akinek fájt az az egy "tapsikolós" szmájli...

Tiltsanak ki, rúgjanak ki, verjenek meg vagy lőjenek le.. Ha itt ilyen egy közösség akkor nem kérek belőle..

Van itt most olyen ember akiben hatalmasat csalódtam... Remélem ilyenkor azért boldogok vagytok!

(most már lehet a torkomnak ugrani, meg utálni.... meg amit ilyenkor szoktak a nagyok...)

[ Szerkesztve ]

(#27020) D1Rect válasza spuros (#27019) üzenetére


D1Rect
félisten

Huhú, ha te tudnád én mit kaptam egy moditól, mert az aznapi 160 hsz.-ből, 1, azaz egy darab ezt tartalmazta egy poénkodás lezárásaként válaszban, egy hírhez nyitott 2 nap alatt örökre elsűlyedő topikban.: " :D :R "

Na ez jó értelmetlen lett, tessék kibogozni. :))

MOD: egyébként sztem jones-nak is kicsit tele van a hócipője a topik körüli mizériával, és kicsit túlreagálta a hsz.-eset. ;)

[ Szerkesztve ]

(#27021) jones965 válasza spuros (#27019) üzenetére


jones965
Modder

Mivel megszólítottál, válaszolok!

Nem tudom, mit hogyan olvastál ki, és értelmeztél az eddig eltelt hónapok folyamán, de valószínűleg keveset, hogy ilyen következtetéseket vontál le. Amennyiben vetted volna a fáradságot - ami még nem késő-, és visszaolvasolnál, szerintem nem azt vetted volna észre, hogy én bárkit is leszóltam volna. Sőt! Pontosan a topik eddig elért - sport nyelven fogalmazva - eredményei kapcsán kardoskodtam a védelme érdekében.
Nem egy esetben volt moderátori figyelmeztetés pontosan olyan hsz-ek kapcsán, amire neked is felhívtam a figyelmedet.
Az hogy itt most Te és mások "nagyokat" emlegetnek, nem tudom mire vélni, magamra értelmezni meg legfőképpen nem tudom. Amit eddig csináltam, és csinálni fogok, azt mind a magam szórakoztatására teszem, és pontosan olyanok miatt publikáltam, mint Te is, hogy kedv esetén tudjatok esetleg ezeknél is jobb és szebb munkákat alkotni.
Amennyiben azt hiszed, hogy én lebecsmérlő vagyok a feltörekvő nemzedékhez, akkor nagyot tévedsz. Pontosan a modderek miatt karoltuk fel többen ezt a fajta szórakozást-időtöltést, és pénzt fáradságot nem ismerve szervezzük most is a Budapest Gameshow keretén belül a Mod-tech Hall kiállítást, ahol minden kedves moddertárs, aki úgy gondolja hogy szeretné megmutatni a munkáját a nagyérdeműnek, ezt megtehesse.
Akkor most megkérdezem:- szerinted nagyképű vagyok, és lebecsmérlő? Lehet, bár akkor saját magamban kellene csalódnom.
Nem akarok én most ars poeticat folytatni, csak gondoltam ne egysíkú legyen ez a történet, legfőképpen ne 1 hsz alapján véleményt formázni másról, akit valójában nem is ismersz.

(#27022) spuros válasza jones965 (#27021) üzenetére


spuros
őstag

Itt elsősorban a hangnemen és a kultúrán volt a hangsúly... Nem azon amit és ahogy csinálsz/csináltok... Én senkinek nem vonom kétségbe az eredményeit. Tisztelem mások munkáit.. De te az én helyemben mit reagálnál?

Idejövök és azt hiszem itt mindenki jó arc és ilyen dolgokon bukik el a dolog.. Pfff..
Írj egy privátot, ha vmivel gond van és megjegyzem és egy életre figyelek rá.. De ne így, mert ez rohadtul gáz.

(#27023) Tomate


Tomate
veterán

Íme 3 kép a csillió dolláros PC-mről :D :

Hülye fehér DVD író berondít, de addig marad amíg él, mert jó kis darab. :)

[ Szerkesztve ]

(#27024) Atke válasza Tomate (#27023) üzenetére


Atke
senior tag

Végre valaki túl lépett a hisztin!

Elég letisztultnak tűnik,nekem tetszik nagyon! Bár SZERINTEM csinálhattál volna oldalról is képet,hogy látszódjon mennyire is rendezett. Ha nem akarod cserélni,de zavar akkor elég sok megoldás van hogy eltüntesd a fehérséget, pl (tapéta matrica,fólia,spray)

Én a vinyóimra öntapadós matt fekete tapétát tettem, bár nem lett túl esztétikus,de nem virít a fehér szöveg rajtuk, idővel meg jobban bebugyolálom majd őket

[ Szerkesztve ]

(#27025) D1Rect válasza Tomate (#27023) üzenetére


D1Rect
félisten

Erre még emlékszem fehér korából, 4770 CFX-el.

(#27026) sebo


sebo
tag

Anno nem volt szívem így eladni a tápot /nem is vitték :U /, most így áll. Már csak egy sata csatlakozó kell.

Atke: Mennyivel melegednek így jobban?

[ Szerkesztve ]

(#27027) python1 válasza Tomate (#27023) üzenetére


python1
veterán

Faszányos kis vas!Annyira nem zavaró a DVD szine,írjon aztán jól van.De legalább rendezett a belseje foglalkoztál vele. :DDD

Atke:Jó kis HDD keret!Gumit azért rakjál csillapítás végett!

[ Szerkesztve ]

(#27028) Atke válasza python1 (#27027) üzenetére


Atke
senior tag

Gumi a felfogató sínre került,ami a házhoz van rögzítve, de már dolgozom egy jobb megoldáson! Köszönöm

(#27029) #97544192 válasza Atke (#27024) üzenetére


#97544192
törölt tag

hadd kérdezzem meg, a teljes gépről várhatóak képek a közeljövőben? múltkor nagyon tetszettek a képeid, ahogy mindenki másnak is.

(#27030) Tomate


Tomate
veterán

Belsejéről kép:

Sok a vinyó sok a kábel a hely meg kicsi :)) De elfér minden. Mostani újításom a jobb alsó sarokban lévő HDD hűtő 12centis.

Építés közben:

De volt ez ilyen is:

[ Szerkesztve ]

(#27031) Atke válasza sebo (#27026) üzenetére


Atke
senior tag

a legmelegebb vinyóm 35C szokott lenni

Ha minden venti forog maxon,akkor meg ez a helyzet

(#27032) Atke válasza #97544192 (#27029) üzenetére


Atke
senior tag

Nem tudom sajnos :S úgy volt hogy jelentkezek MTH-ra DE TETVES G..ik ellopták a kocsimat!!!! Bár meglett,de egy raklap pénzbe kerül mire olyan lesz mint rég :((

(#27033) Atke válasza Tomate (#27030) üzenetére


Atke
senior tag

Szerintem egy rászánt nappal meg egy kis kötegelővel mindent megtudsz oldani :)

Kérdés: A sok habszivacstól,ha fent van az oldallap,akkor nem melegszik nagyon?

Bocsi azt előbb kihagytam hogy nekem fent van az oldalap, de a plexi helye üres még :)

(#27034) Tomate válasza Atke (#27033) üzenetére


Tomate
veterán

A habszivacsos dolog már a múlté. Amin fekete a gép az az aktuális állás. Oldala, akkor sem volt fent és most sincs. Szétbarmoltam :DD Melegedéssel szerencsére nincs bajom.
Igazság szerint nagyon nem tudom hova kötegelőzni. Mert csak az a kábel van elől ami kell, csak mivel kicsi a hely és sok a kábel káosz érzet van. :)

[ Szerkesztve ]

(#27035) moho-jojo


moho-jojo
tag

Üdv.
Most ilyen:

(#27036) gooool válasza moho-jojo (#27035) üzenetére


gooool
őstag

Szia!
Erre csak ennyit tudok reagálni: :Y
"Egyszerűen kell nekem!"

Üdv, Balázs

(#27037) jones965 válasza moho-jojo (#27035) üzenetére


jones965
Modder

Szép.
Esetleg több képpel, nagyobb felbontással nem tudsz szolgálni?

(#27038) Gaben01 válasza moho-jojo (#27035) üzenetére


Gaben01
őstag

Gyönyörű és brutális gép.Gratulálok,nagyon igényes összeállítás lett.További képek engem is érdekelnének. :R

http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.

(#27039) jones965 válasza Atke (#27032) üzenetére


jones965
Modder

Megvan már, honnét vagy ismerős! :K
Másik fórumin is jelen vagy. Csak BR4D kérését tudom tolmácsolni: több képet.
A MTH jelentkezésed pedig remélem hogy evidens.

(#27040) moho-jojo válasza jones965 (#27037) üzenetére


moho-jojo
tag

Ide szoktam néha rakni fel képeket [link] :R

(#27041) jones965 válasza moho-jojo (#27040) üzenetére


jones965
Modder

Ezeket már korábban láttam. Engem-minket- a mostani állapotról készült friss fotók érdekelnének.
Szerintem mondhatom többes számban. :K

(#27042) moho-jojo válasza jones965 (#27041) üzenetére


moho-jojo
tag

Utolsó három a legfrissebb :)

(#27043) TomiLi válasza moho-jojo (#27042) üzenetére


TomiLi
addikt

Ez a besza....ás kategória!
Ha megengeded: gratulálok hozzá! Nem "csak" jó gép, hanem még szép is! :C

Bogyóka

(#27044) jones965 válasza moho-jojo (#27042) üzenetére


jones965
Modder

Akkor légyszíves bővitsd a képtáradat. Van még hely a tárhelyen. ;)

(#27045) albert8 válasza moho-jojo (#27035) üzenetére


albert8
addikt

Nagyon király
és szépen el is van rendezve grat hozzá :R

Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/

(#27046) pottyantós válasza moho-jojo (#27035) üzenetére


pottyantós
aktív tag

Na, csak be lett vizezve a kari! :) Gratula nagyon jó lett!! :K

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#27047) moho-jojo


moho-jojo
tag

Kösz-kösz :R még a kábeleket kell rendeznem, utána készítek pár jobb képet.

(#27048) total90 válasza moho-jojo (#27047) üzenetére


total90
veterán

... valamint áruld már el a házad pontos típusát :B Egyébként atomburál a gép :R

Ha nincs jó, ló a szamár is.

(#27049) #97544192 válasza total90 (#27048) üzenetére


#97544192
törölt tag

silverstone tj07 a ház, kis olcsóság. :P

(#27050) priti válasza #97544192 (#27049) üzenetére


priti
addikt

Jaja, ebben lehet pancsolni. Ez sem rossz Mondjuk ez a két pumpás divat már kiveri nálam a biztit, de hát ez van. Mocskosúl tele vannak páran. Kényelmesebb külön rendszeren a VGA, meg szebben állnak így a csövek, hmm legyen mindjárt két rendszer akkor, nem számít, elfér. SSD szendvics milyen már? Behehh ...áhh, balkán van itt gyerekek...

Hardverlesen

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.