Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:47:21

LOGOUT.hu

Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26035) csana


csana
senior tag

Lenne pár kérdésem:

1: Steamen nem hagyhattam ki a leárazást, így beneveztem egy GTA CE-re. Viszont korábbról olvastam valahol (meg 1. hsz-ben is fel van tüntetve) hogy nemcsak live fiókot igényel a játék (amim van: angolos), hanem a RS oldalán is regisztrálni kell valamilyen community féleségbe. Most vettem először steam-en gamét, és semmilyen "kulcsot" nem láttam sehol most így hirtelen, csak megjelent a 2 játék a játék listámon. Ebből arra következtettem, hogy elég lesz steam-esként csak a "live"-os accountom az online mókához. Vagy tévedek?

2: Jó rég voltam fennt a GFWL-os accomon, és az érdekelne, hogy az ottani live-os accounton belül kell-e valamit alkotni, hogy tudjak online játszani, vagy elég csak "online" lennem, és enged multizni (ahogy a SF4 pl) a játék.

3.: Igaz még külföldiként vagyok regelve a "live" accounton, de ha jól tudom pár hónapja már nálunk is van ez a szolgáltatás. Át akartam "honosítani" (ingyen ms pontok végett is), viszont valakinél olvastam, hogy továbbra sem engedte fel a rendszer magyarként. Most hogy itt a GT4, hagyjam a külföldi-n a live accountom, vagy nyugodt szívvel "honosíthatom" (és nem lesz fennakadás)?

Előre is köszönöm! :R

szerk: remélem nálam is eldöcög valahogy natívba a game (1280*1024)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.