Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Google Chrome (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-06-05 12:00:38

LOGOUT.hu

Google Chrome

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15347) Pukkancs


Pukkancs
tag

Ma kicsit besokalltam az új chrome frissítésen, először arra kellett rájönnöm, hogy az új mostanában bezárt lapok opciót semmire sem tudom használni, eddig az volt a jó, hogy bezártam chrome-ot 10-20 megnyitott oldallal együtt, és amikor legközelebb megnyitottam, az új lap alján a mostanában bezárt lapok között bennvolt, hogy pl 18 lap, rákattintottam és megnyitotta mindet, de most ha bezárom és később megnyitom, akkor bogarászhatom ki az előzmények közül a dolgaimat, mert üres a mostanában bezárt lapok.
Másodszorra: játék alatt elindítok egy youtube lejátszási listát, és szaggatnak a zenék, ilyet sem csinált a frissítés előtt, elég frusztráló főleg online játék alatt.
És harmadszorra amit leginkább nem értek: az új lapon van egy nagy google felirat meg fehér keresősáv, eltakarja a fél oldalt, ha a keresősávba kezdek el írni, akkor pedig a google felirat meg keresősáv eltűnik, és a fenti keresősávba írja, ahol a weboldalakat nevét is írja azt, amit gépelek, hát normális? Akkor meg minek oda a google felirat meg a keresősáv? A gyakran látogatott weboldalakat meg összekicsinyíti a keresősáv alatt, a témám hátterét meg perfektül kitakarja, hiába kicsinyítem vagy nagyítom...
Ott járok, hogy most már a chrome mint böngésző, többé már semmiképpen sem felel meg nekem, de ennél jobbat sem tudok találni, úgyhogy megpróbálom helyrehozni ezt a katasztrófát, amiről úgy gondolták, ha gondolkodtak egyáltalán, hogy jó lesz, van valami módja, hogy olyan legyen újra, mint frissítés előtt?

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Google Chrome (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.