Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-09 14:16:34

LOGOUT.hu

Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51824) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.

Mindenkinek további jó fórumozást!

Hozzászólások

(#50242) Raymond válasza Rowon (#50241) üzenetére


Raymond
félisten

Lehet, a valosag meg az hogy FF-et hasznalok, napi sok YT is benne van es a 4+ eves rendszer SSD-n (amire az osszes download is ment, van rajta valami game library is stb.) 42TB iras van ugy hogy ezt a gepet egesz tavaly marciusig evente parszor kapcsoltam ki amikor tobb napig nem voltam otthon, egyebkent ment allandoan. A lenti idezet szerint ezen 120TB+ kene hogy legyen csak FF tevekeynsegbol (hogy ne szamoljam az utolso egy evet amikor nem ment 24/7). A diszkrepancia oka az lehet hogy ez - "Idling with just two tabs open, Facebook and a YouTube video on pause will keep it firmly over 1MB/s 24/7." - nem felel meg a valosagnak. Meg egy YT videot is tettem Pause-re a teszt kedveert. Igaz hogy FB nincs nyitva mert nem FB-zek, de van haromjegyu tab mennyiseg ( :B ) es az aktualis iras 0MB/s es 0.1MB/s kozott ugral par masodpercenkent ugy hogy itt-ott bejon egy 0.3MB/s is.

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.