Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-19 16:30:21

LOGOUT.hu

Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1301) gabe válasza Pierre75 (#1294) üzenetére


gabe
csendes tag

Papwerwhite-on JB után van elválasztás, margó állítás, és betűméret-finomhangolás is. Plusz egymásba ágyazható collection-ök, és több szótárban keresés is.

(#1302) doc válasza ABal (#1296) üzenetére


doc
nagyúr

nekem rovid ujjaim vannak, a 6" pont idealisan "atfogasi szempontbol" nekem :D
egyebkent a tul szeles olvasokkal pont az a baj amit irtam kicsit korabban: a nagyon szeles oldalt nehezkes olvasni, farasztja a szemet, konnyebb a viszonylag keskeny szoveg, ezert is jo a 6"
bar nagyobb betumeretnel meg mar tul rovid lesz egy-egy sor, szoval ott mar inkabb a 7-8" lenne talan idealis

(#1303) Pierre75 válasza gabe (#1301) üzenetére


Pierre75
senior tag

Igen, 6.-a óta tényleg van. Kösz a javítást!
Te feltetted? Ha igen, milyennek találod?

[ Szerkesztve ]

(#1304) Pierre75 válasza axioma (#1295) üzenetére


Pierre75
senior tag

A "szélesvásznú" tabi kompromisszumos megoldás e-book-ra, engem az lcd kijelző nem zavar, 30 könyvet azon olvastam, csak soványka az üzemideje és nem 4:3-s. A 6"-s ebook-nál a "zsebkönyvmérettel" kell megalkudni. Most PW-n a 4. legkisebb betűmérettel elvagyok, mert az 5. betűméretet már nagynak érzem a 6"-ra. A kettő közötti lenne számomra az ideális. A 7" nem növelné számottevően a méretet, de az van, ami van.

(#1305) axioma válasza doc (#1302) üzenetére


axioma
veterán

Hat, ezzel most eppen nem ertek egyet.
1. Az ebook olvaso nem tapizni van, hanem olvasni - miert is kene aterni?
2. Nalam rovid ideig volt egy 6" ebook olvaso (vadaszom az utodjat), DE vagy rossz a szemem (vegulis igen, minuszos kontaktlencses), vagy mas oka van, de a nekem kenyelmes betumeret eseten mar annyira keves karakter jutott egy sorra, hogy jol meg lett tordelve, es persze a justified se igazan kellemes. Volt amit kb. konyvnyi darab karakterrel nem tudtam kenyelmesen olvasni - igaz, vizplex, es nyilvan a kontraszt hianya volt a gond, tekintve, hogy a netbook-omon tok kicsi betukkel is elvagyok, szoval talan pearl eseten egy picivel mashogy lenne.
Az a baj, hogy azt az olvasot eladtam, mielott kiprobaltam volna a 4:3 tartasban (bar konkretan annak nem is voltak ahhoz jo helyen a lapozo billentyuk). De azt kijelenthetem, hogy az a 9x12 centi kb. az nagyon kicsi, NEKEM, ezzel a technologiaval.

(#1306) axioma válasza Pierre75 (#1304) üzenetére


axioma
veterán

A pandawill-en epp a napokban neztem, 8 inch tabletek 4:3-asok altalaban... jo, hat uzemido probl. ott is van.

Opsz raadasul kulon hsz., szerkeszthettem volna...

[ Szerkesztve ]

(#1307) doc válasza axioma (#1305) üzenetére


doc
nagyúr

1) nem KELL atfogni, de nagyon kenyelmes ugy tartani, en pl. kimondottan szeretem bizonyos testhelyzetben 'marokra fogni' az olvasot (sokkal kenyelmesebb mint huvely- es mutatoujj koze a tenyerhez 'csipni')

2) pont ezt irtam :) nagy betumeretnel kicsi a 6", oda nagyobb kijelzo kell (es pont errol szolt az elvalasztasos vita is a masik topicban, ahol vegul azt hoztak fel ervnek az elvalasztas ellen, hogy minek az, hiszen nem nagy betumerettel kell olvasni). anyukam is nagyon nagy betukkel hasznalja az olvasojat, es tenyleg nagyon hulyen nez ki a 2-3 centis szokozokkel szethuzott sor, de o imadja, az a lenyeg :D egyebkent ajanlanam hogy ha van lehetoseged, nezz meg egy olyan olvasot (vagy akar valamilyen hazilag gyurt firmware-t a Kindle-hoz) az altalad hasznalt betumerettel, amelyik tud elvalasztani is, ugy SOKKAL kevesbe zavaro!

egyebkent ez alapjan Neked valoban 7-8"-os olvaso a jobb valasztas :K

[ Szerkesztve ]

(#1308) axioma válasza doc (#1307) üzenetére


axioma
veterán

Na de hat 7-8 olvaso nincs (jo, valahol kinai weboldalon 600 dolcsi kornyeken a szines 8-as, de vszinu csak elorendeleskent). A sony 950 se tekintheto annak, mert 600x1024, a szelte pont nem valtozik.
Egyebkent lehet, hogy a jobb technologia es jobban customizalhato betutipusok eseten talalnek nekem illo beallitast. Most elsore ugy dontottem, hogy ha lesz ebay-en valami olcso pearl 6" olyan, ami elforgatva is elerheto helyen van (sony prs-t1 peldaul, lapozas bal alul ami valoszinuleg nem olyan jo, de elforgatva jobb szelen alul, az meg mar alkalmasnak tunik), akkor a fektetve olvasas talan megoldas lesz. Ha nem, eladom, ezert kell olcso legyen. De ehhez folyamatosan monitorozni kene... arra meg nem sok idom van.
Masik vonal, hogy legyen 9-es, de ehhez tenyleg eleg nagy betuket kene akkor allitani, es messzebb tartani.

Amugy az elvalasztas valoszinuleg javitott volna adott esetben, annyit nem kiserleteztem. De pl. a sortav is fix, elegge egymasra irt volt (mar nem tudom, melyik formatumnal). Ezert lenne jo valami olyan valtozat, amelyik alatt android van, mert arra egy cosmo minden (es sok meretre gondolva) meg van oldva...

(#1309) doc válasza axioma (#1308) üzenetére


doc
nagyúr

Na de hat 7-8 olvaso nincs
attol meg lehet(ne) Neked az optimalis meret :DDD

olyan olvasot nem hiszem hogy talalnal amin allitva es fektetve is "pont jo" helyen vannak a lapozogombok, szoval en egyertelmuen az erintokepernyot javasolnam, az minden helyzetben a legkenyelmesebb

Kindle-n sortavot sem lehet allitani? :F ez fel sem tunt...

egyebkent az altalad leirt szempontok, ha jol foglalom ossze a kovetkezok:
1) legyen fektetve is kenyelmes a lapozas
2) lehessen sortavot allitani
3) tudjon elvalasztast
4) lehetoleg androidos legyen

lehet reszrehajlassal vadolni, de a Nook Simple Touch az OSSZES pontot teljesiti :D
ok, azert azt el kell mondani hogy a fektetett modhoz rootolni kell (sot, talan a magyar elvalasztashoz is, bar ebben nem vagyok biztos), illetve a magyar elvalasztas nem mindig hibatlan

esetleg nezd meg a Sony olvasoit, azok is Androidosak, de sajna nem ismerem oket :(

[ Szerkesztve ]

(#1310) gabe válasza Pierre75 (#1303) üzenetére


gabe
csendes tag

Felraktam, nekem nagyon tetszik. A margóállítás eddig nagy hiányossága volt a PW-nak. (A másik nagy hiányosság a többszintű collection kezelés volt, de szerencsére már ez is a múlté.) A többi javítás már csak nyalánkság :)

(#1311) axioma válasza doc (#1309) üzenetére


axioma
veterán

Jogos, attol me'g optimalis tenyleg az a meret lenne ;)
Vegulis nem kell mindent teljesitsen, foleg ha a legfontosabbat, a gazdasagossagot veszem elore :)
Az a baj, hogy nemigen jarok olyan helyen, ahol kezbe lehetne ezeket rendesen fogni, meg kicsit probalgatni. Ahol van kirakva (karacsony tajekan mediamarkt es hasonlo uzletek), azon sokat nem lehet latni, plusz ugye altalaban 1 kindle egy olcso noname.
Root nem gond, a telefonomon is fozott rom van, azon nem mulik, ha van hozza nem ertoknek szolo leiras rola.
Ezekkel a sok o betus markakkal meg ugy vagyok, hogy sajna keverem. Ebbol a Nook-bol van a glowlight, nem? (Jo, nem az en arkategoriamban, csak azonositaskent. Bar az is szep atveres, hogy a gyarto mas de abban is ott az o-s jelleg, barnes&noble...) Van a Kobo, amit jumbo-junior vonal letezesevel lehet megkulonboztetni, van a bookeen amit plane nem tudok, persze a pocketbook is amit arrol jegyeztem meg, hogy itthon hivatalosan aruljak. Jo, nyilvan az angol book-bol kiindulva kapott mind ilyen nevet. Na de egy ilyen nevsorozathoz a tulajdonsagokat hozzarendelni, hat ez most nagyon nem megy, hiaba olvastam mar oket kulon-kulon szepen osszeszedve. Gyakorlatilag most vagy veszek valami "majd jo lesz" (ugyse tudom, mit szalasztottam) valtozatot, vagy el kene kezdeni par het adatgyujtest...

Ui. ja sortavra, nekem nem kindle volt, hanem egy nemet konyvaruhazas, konkretan OYO reader. Annak eleg szegenyes a beallitas menuje... es konyvformatumonkent mashogy nezett ki ugyanazzal a betuvel is, nyilvan sajat forrasukbol vasarolt konyvre optimalizaltak.

[ Szerkesztve ]

(#1312) doc válasza axioma (#1311) üzenetére


doc
nagyúr

igen, a Nook a GlowLight, sot, az volt a legelso vilagitassal ellatott eInkes olvaso, bar ezt hajlamos mindenki elfelejteni, es csak a Kindle-el foglalkozni :U az arrol meg annyit, hogy ebayrol 130-140 dollarert mar kapni vadonat ujat, bontatlan csomagolasban, szoval gyakorlatilag 30.000 Ft (plusz az esetleges AFA, inkabb az a kb. 8000 forint az ami kellemetlen), ennyiert meg nem-vilagitos olvasobol is alig kapsz normalisat

a tobbi felsorolt markat en sem nagyon ismerem, a Kobot nezegettem meg anno, sot, hajszal hijan vettem is, de sajna a Best Buyban meg a Future Shopban csak babakek szinben volt a Zakcios, occso :DDD

az ekonyvolvaso blogon szoktak ismertetoket irni roluk erdemes ott elolvasgatni oket, bar az teny hogy eleg nagy, Kindle feliratu szemellenzo van azon az oldalon szinte mindenkin :D

[ Szerkesztve ]

(#1313) axioma válasza doc (#1312) üzenetére


axioma
veterán

Koszi az infokat. Majd kiderul, hogy mennyi idom lesz eppen akkor az elemezgetesre, amikor mar nagyon akarok egyet:)

(#1314) Libretom válasza gabe (#1301) üzenetére


Libretom
aktív tag

A JB-vel kapcsolatban sok helyen azt olvasom, hogy mindenki a saját felelősségére csinálja meg, mert nem garantálható a siker, és gondot okozhat. Nem tudom ez mit jelent!? Mennyire volt bonyolult felrakni, és valójában mi a kockázat?

(#1315) doc válasza axioma (#1313) üzenetére


doc
nagyúr

ha gondolod en fel tudom ajanlani a Nookomat egy kis taperolas erejeig :D
(bar tekintve hogy folyamatosan uton vagyok, ezt osszelogisztikazni nem feltetlenul lesz konnyu :DDD)

(#1316) biga válasza Libretom (#1314) üzenetére


biga
senior tag

Nem bonyolult. Kövesd a leírást. Kockázata mindig van az ilyennek természetesen, de szerintem nem sok.

''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'

(#1317) axioma válasza doc (#1315) üzenetére


axioma
veterán

En magam viszont eleg kieso helyen vagyok folyamatosan, konkretan Pomaz-Budakalasz. A Bp. csak azert van benne az adataimban, mert piacozashoz jo az is, ha a ferjem mikor megy be a "nagyfaluba", magaval viszi. Taperolast nem tud hazahozni ;)

(#1318) doc válasza axioma (#1317) üzenetére


doc
nagyúr

na arrafele meg vegkepp nem jarok...
igy viszont a taperolast nelkulem kell hogy elintezzetek, bocs :D

(#1319) axioma


axioma
veterán

Tudja valaki, hogy a tobb helyen reklamozott Prestigio PER3464 az sipix, vizplex vagy pearl? Bar az, hogy mar a gyartonal se talalhato meg ez az adat, erosen gyanithatova teszi, hogy nem pearl.

doc: talan megoldhato... :U

(#1320) lorcsi válasza axioma (#1317) üzenetére


lorcsi
veterán

most már szinte bármelyik médiamarktban meg lehet tapizni a kindlet vagy a nookot
(nekem a nook győzött torony magasan..hihetetlen jó érzés megfogni )

(#1321) doc válasza lorcsi (#1320) üzenetére


doc
nagyúr

az egyebkent tagadhatatlan, hogy a Nook anyaghasznalata telitalalat!
eleg izzados vagyok sajnos, a tenyerem foleg, ugyhogy tudom ertekelni :)

(#1322) axioma válasza lorcsi (#1320) üzenetére


axioma
veterán

Koszi! Na akkor majd egyszer, ha bemegyunk nagyfaluba...

[ Szerkesztve ]

(#1323) gabe válasza biga (#1316) üzenetére


gabe
csendes tag

Egyáltalán nem bonyolult, csatlakozom. Az ekonyvolvaso blogon van egy összefoglalás róla, nem túl részletes, de a lényeg benne van.

(#1324) Atti0925


Atti0925
tag

Mennyire használható egy teljesen átlagos 7 colos tablet ebook olvasóként?Mik az érvek,és ellenérvek ellene?
Csak azért kérdem,mert visszaolvasva pár száz hsz-t az ajánlott ebook olvasók ára magasabb,mint egy átlagos tablet.És a tudást nézve azért a tablet-tel több mindent lehet kezdeni.

Realme Narzo 30 5G

(#1325) doc válasza Atti0925 (#1324) üzenetére


doc
nagyúr

ervek ellene:
nevetseges uzemido
eros szemfarasztas

mellette:
kb. semmi, talan annyi hogy abrakkal gazdagon tuzdelt PDF-et valamivel kenyelmesebb rajta olvasni

arban nem hiszem hogy lenne szamottevo kulonbseg, egy jofajta, uj e-book olvasot megkapsz boven 30K alatt

[ Szerkesztve ]

(#1326) Alex91 válasza doc (#1325) üzenetére


Alex91
félisten

Azert egy Retina kijelzos tablet... :) (De teny, az nem 30k...)

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#1327) doc válasza Alex91 (#1326) üzenetére


doc
nagyúr

pont ugyanazok a hatranyai mint amiket az elobb leirtam
meg az elonyei is :D

(#1328) leslieke válasza Atti0925 (#1324) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Érvek mellette:
másra is használható, nem csak olvasásra. :K

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#1329) doc válasza leslieke (#1328) üzenetére


doc
nagyúr

"Mennyire használható egy teljesen átlagos 7 colos tablet ebook olvasóként?"
a kerdes nem az volt, hogy mennyire hasznalhato NEM e-book olvasokent :D

(#1330) leslieke válasza doc (#1329) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

És a tudást nézve azért a tablet-tel több mindent lehet kezdeni.

:P

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#1331) Pierre75 válasza Atti0925 (#1324) üzenetére


Pierre75
senior tag

Kompromisszummal használható. Az olcsóbb (20-40E ft) tablettek üzemideje 6-7 óra e-book-kal. Ezeknél az alacsony felbontás miatti pixelesedés ellen jó az FBReader élsimítása (valóban hatásos). A drágább (80-100E) ugyan jobb felbontást és képminőséget kapsz, de a "szélesvásznú" multifunkciós kijelző miatt ez is kompromisszum, vmivel jobb üzemidő: 9 óra körül. Kérdés az is, mennyire érzékeny az lcd vibrálására a szemed.
Azért az ajánlott tablette, ami kevesebb megalkuvással használható az a Nexus 7-nél kezdődik, ami hazai garral 80E, míg egy jó minőségű, világítással ellátott e-olvasó 40E-ből meg van Amazon garral.

doc:
ervek ellene:
nevetseges uzemido (ha nem napi szinten olvas, el lehet vele és akkor a többletfunkiók miatt akár érdemesebb is lehet)
eros szemfarasztas (egyénfüggő, negyedévig napi szinten 2-3 órát olvastam rajta, nem volt fárasztó)

mellette:
kb. semmi, talan annyi hogy abrakkal gazdagon tuzdelt PDF-et valamivel kenyelmesebb rajta olvasni (színes így képregényeket, magazinokat olvashat a jobb pdf kezelés mellett, plusz multimédia)

arban nem hiszem hogy lenne szamottevo kulonbseg, egy jofajta, uj e-book olvasot megkapsz boven 30K alatt (ez meg pénztárca és igényfüggő)

[ Szerkesztve ]

(#1332) axioma


axioma
veterán

Na itt egy hatranya a vilagitasos megoldasoknak: [link]

(a kepek kozul az utolsot nezve az, amit az elado "ein paar Kratzer"-nek emlit, vilagitas hasznalatakor eleg jol ki van emelve...)
Hasonlo tapasztalat van itt, vagy ez valami nagyon durva nyuzas eredmenye lehetett?

[ Szerkesztve ]

(#1333) Atti0925 válasza doc (#1325) üzenetére


Atti0925
tag

Engem meggyőztetek.És mit tudtok ajánlani 30e alatt?Néztem a Prestigio,Myaudio,Wayteq,stb-k 20-25e körüli készülékeiket,ezek jók lehetnek?
Jaa,és köszönöm a válaszokat,mindenkinek :R

[ Szerkesztve ]

Realme Narzo 30 5G

(#1334) doc válasza Atti0925 (#1333) üzenetére


doc
nagyúr

olvass vissza :)
ennyiert egyebkent kapsz ismert, elterjedt, megbizhato, ha ugy tetszik "markas" olvasot (pl. Kindle, Nook, Sony)
persze nem zarom ki hogy az altalad emlitettek is jok lennenek, de azokrol joval kevesebb a tapasztalat...
de ha leirod minel pontosabban az igenyeidet, a hasznalati modot, akkor valoszinuleg konnyebben tudunk egy-egy tipust ajanlani

(#1335) Pierre75 válasza Atti0925 (#1333) üzenetére


Pierre75
senior tag

Felsoroltad a futottak még kategóriáját.
Kindle, Nook, Kobo, Onyx stb tipusai közül kéne igény szerint választani. Akarsz-e este olvasni olvasólámpa nélkül, milyen formátumot preferálsz (bár ezt a Calibre nagyrészt feleslegessé teszi)?

[ Szerkesztve ]

(#1336) Pierre75 válasza doc (#1334) üzenetére


Pierre75
senior tag

Usb adapter kapcsán merjem-e ezzel tölteni a PW-t: Beilkin BJ0020, output 500mA?

(#1337) doc válasza Pierre75 (#1336) üzenetére


doc
nagyúr

a Belkin azert eleg markasnak szamit, es ha a Kindle-re 500mA van irva akkor elvileg nem lehet gond, de en szeretek mindent tulbiztositani, szoval ha van keznel egy 600-750 mA-es, inkabb azt adnam neki
(de tekintve hogy papiron az USB is csak 500mA, ez eroteljes tulbiztositas)

(#1338) Pierre75 válasza doc (#1337) üzenetére


Pierre75
senior tag

Ez az egy usb-s adapterem van most, a Kindle-ben egy 1420mAh-s rating 3,7V, 5,25 Wh lith. polymer van. Nem akarnám elfüstölni, de a pc-t sem akarom feleslegesen járatni.

[ Szerkesztve ]

(#1339) doc válasza Pierre75 (#1338) üzenetére


doc
nagyúr

elfustolni nagyon kicsi esellyel fog, nyugodtan radughatod (csak en elegge paranoias tudok lenni, azert mondtam hogy ha van masik, erosebb... :D)
az akksi ilyen szempontbol mindegy

(#1340) Atti0925 válasza doc (#1334) üzenetére


Atti0925
tag

Ha én azt tudnám,h mik az igényeim!?Mármint ebookok terén :DD
Úgy látom,hogy leginkább pdf formátumú ebookokhoz van hozzáférésem :) nyelvkönyvek,regények leginkább(bár nem tudom,h ez számít-e),sötétben nem szerettem olvasni.Használati mód?hmm,leginkább itthoni természetes v villanyfénynél,de a buszra várásnál,és buszon is lehetséges.
Erről egész jó véleménnyel vannak,leszámítva az első két hsz-t.Na,meg nem utolsó sorban olcsóbban meg tudom szerezni :C

Realme Narzo 30 5G

(#1341) Pierre75 válasza Atti0925 (#1340) üzenetére


Pierre75
senior tag

Ha csak pdf-t használsz, jobban jársz egy tablettel, e-olvasón csak szenvedni fogsz vele (ilyen margók, olyan betűtipusok).

(#1342) doc válasza Atti0925 (#1340) üzenetére


doc
nagyúr

a PDF a leheto legrosszabb :(
ha nem valamilyen abrakban gazdag cuccrol van szo, hanem pl. regenyrol, akkor vagy valamilyen androidos olvasot tudnek ajanlani, amire fel tudsz rakni PDF olvaso appokat, amik tobbet tudnak mint barmelyik gyari, vagy esetleg Kindle-t, amire emailben elkuldve tudsz PDF-et konvertaltatni (viszont hogy ez milyen minosegu lesz, azt nem tudom, raadasul ott meg csak az a lehetoseged sincs meg, hogy a parametereket allitgasd)

szoval ezzel nem jutottal elorebb :D

par kerdes ami segithet szukiteni:
- kell-e audio (tehat akarod-e MP3 lejatszonak hasznalni a konyvolvasot)?
- kell-e nagy/bovitheto tarhely, vagy eleg a gyari fix (ez szerintem nem nagyon szokott tobb lenni mint 1 vagy 2 GB)
- kell-e/johet-e erintokepernyo, vagy ragaszkodsz a fizikai gombokhoz?
- problema-e, ha adott esetben jailbreakelni/rootolni kell a keszuleket a rugalmasabb hasznalathoz?
- kell-e konyvtarszerkezet, vagy eleg ha omlesztve latod az osszes konyvet?
- kell-e angol es/vagy magyar elvalasztas, vagy elviseled-e ha a hosszu szavaknal 'toredezett' lesz a kepernyokep, nagy ures szokozokkel?
- kell-e 3G, amin tudsz (ingyen) wikipediat olvasgatni illetve konyveket vasarolni?
- kell-e hogy kozvetlenul magarol az eszkozrol tudj konyveket vasarolni? ha igen, angol vagy magyar nyelven?

[ Szerkesztve ]

(#1343) lorcsi


lorcsi
veterán

rákerestem az ebay-en a nook tokokra és elég sokhoz fülhallgatót is adnak :F de hogy minek ?

(#1344) doc válasza lorcsi (#1343) üzenetére


doc
nagyúr

azok nem a Nook tablethez vannak?

(#1345) lorcsi válasza doc (#1344) üzenetére


lorcsi
veterán

a nook simlpe touch-ra kerestem rá és úgy dobott ki ilyet

(#1346) doc válasza lorcsi (#1345) üzenetére


doc
nagyúr

na jo, de tenyleg ahhoz van, vagy csak kidobta talalatkent? :D
linkelj egyet, aztan megszakertjuk ;)

(#1347) Atti0925 válasza doc (#1342) üzenetére


Atti0925
tag

Tehát a pdf a lehető legrosszabb ebook szempontjából :(
Gyorsan átnézve a lehetőségeimet, a pdf volt a leggyakoribb.De mindenféle formátumot be tudok szerezni :)
Válaszaim:
-mp3 lejátszás nem kell,arra ott a telefonom
-ahogy látom,nem vmi sok helyet foglal egy-egy könyv,és mivel nem szokásom,csak nagyon ritkán többször elolvasni egy regényt,így nem fontos a nagy tárhely,de jó ha van bővíthetőség
-jó az érintőképernyő,már nagyon megszoktam a telefonon
-nem gond a rootolás,ha érthetően le van írva a menete:)
-lényegtelen a könyvtárszerkezet,ömlesztve is jó lesz
-elválasztás is lényegtelen
-3G sem kell
-nem szükséges,hogy közvetlenül tudjak vásárolni a gépről,de csak magyar nyelven szeretnék olvasni
Elgondolkodtam a részletre vételen is,ennek tekintetében a nagyobb áruházakban lévő olvasók is számításba jöhetnek(ezáltal a magasabb összegű is lehet).
És nagyon köszönöm a segítséget :R

Realme Narzo 30 5G

(#1348) lorcsi válasza doc (#1346) üzenetére


lorcsi
veterán

például ez

gondolkozom még led lámpán
ez a legvacakabb

ez már egy fokkal talán jobb

de szinte ugyanezt a modellt láttam már 2 leddel is..az lehet az igazán tuti

ez sem tűnik nagyon rossznak

bár valahogy a 2 ledes tűnik a legfrankóbbnak

[ Szerkesztve ]

(#1349) doc válasza lorcsi (#1348) üzenetére


doc
nagyúr

"Listen to your favorite music on the MP3 player"
szoval csak sima arukapcsolas, tul sok ertelme nincs egybecsomagolni oket
viszont nagyon jo aron van a tok :K

(#1350) lorcsi válasza lorcsi (#1348) üzenetére


lorcsi
veterán

meglett végre a 2 ledes.. :DD

tuti hogy hamarabb meríti a mini akksikat,d e ha jobban látom a kijelzőt akkor megéri :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.