Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#40048) Karima válasza filózoli (#40025) üzenetére


Karima
őstag

Kb pár száz hozzászólással ezelőtt már megkérdeztem, és továbbra is kíváncsi vagyok rá. Ha ezt gondolod: "és egyszerűen nem hiszem el, hogy itt jobban értenének hozzá az emberek. Sőt, valójában épp ellenkezőleg gondolom...", akkor miért boldogítasz még mindig minket? Mindenki jobban járna, ha megmaradnál a fotorace-en. Te nem kapnál negatív kritikákat, megmaradnál az überprofi fotós hitedben, minket meg megkímélnél a profi képeidtől, amiket sajnos mi nem nagyon tudunk értékelni ezek szerint.
Nem is értem - de komolyan -, hogy minek teszel fel ide képeket, hisz ha valaki kritizálja - márpedig ezeken a képeken bőven van mit - , akkor te makacsul ragaszkodsz ahhoz, hogy nem jó a kritika, meg rosszul látja az, aki épp véleményezi.
Olyan jól megvagyunk mi nélküled, és az irritáló stílusod nélkül, szerintem jobb lenne, ha ez így is maradna.

A többiektől bocs, de én filózoli stílusát, meg fotorace-en többszörös díjnyertes képeit már rég nem találom viccesnek, sokkal inkább felb@sznak, és csak az időnket rabolja, hisz az építő jellegű kritikákat sem fogadja el. Én a képeit ezért nem is értékelem. (mondjuk nem is nagyon lehet rajtuk mit)

Bocs

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.