Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3301) DanteLe


DanteLe
újonc

Ennél a cégnél mindig likviditási problémák voltak, kb. 3 éve a munkavállalók mondhatni 2-3 hónap kivételével egyszer sem kapták meg időben a fizetést, illetve az elmúlt 4 hónapban semmit, de ez már amúgy sem újdonság.(Jelenleg már amúgy is alig van ember aki még ott dolgozik) Amikor ki is lettek fizetve a munkavállalók az is úgy jött össze, hogy a Takács tesók fűtől-fától kunyerálták össze a pénzt, leginkább belső tulajdonosi körből, mikor a tőzsdére kerültek vagy amikor a kötvény kibocsátás zajlott akkor sem tudták időben fedezni a kiadásokat, így mindig csak ment a pénzek összekaparása. A nagyobb szolgáltatóknak is meg a többinek is állandóan csak tartoztak..késve fizettek, már ha fizettek, leginkább nem. A kötvényeket kifizetéskor az újabb kibocsátásból fedezték. Olyanokat nyilatkoztak, amik abszolút nem voltak valósak. Az xprime regisztrációk száma is teljesen valótlan volt! A Sat tv, Sat net többe került mint amennyi bevételt hozott, arra mentek hogy látszatra minden király legyen, valamint mindegy volt ezek hova épülnek ki és hogy bevételt nem hoz, a lényeg a létszám volt amit tudtak bizonygatni..mint ügyfélszám. Ezzel is etetve a népet, hogy fejlődik a cég. Ezek a hírek mind manipulatívak és valótlanok voltak! Mindig hazudtak és fognak is míg azt hagyják nekik! Most is csak húzzák az időt..mindig kitalálva valami újat amivel lehet még etetni a népet, míg ők próbálják eltakarítani a szennyest és magukat bebiztosítani minden formában, hogy a legjobban jöjjenek ki a szutyokból amit összehoztak. Akinek van egy kis sütnivalója az felméri, hogy ennyi pénzt amellett, hogy nyilván a kiadás sem volt csekély, azért csak úgy lehetett elfogyasztani ha a saját külföldi bödönüket előtte nagyon rendesen teletöltötték! Már pedig azt megtették elég rendesen!

(#3302) Deller2010


Deller2010
tag

Remek.

"A Magyar Nemzeti Bank a 2015. január 10. napján kelt határozatának megküldésével arról értesítette a tőzsdét, hogy a Btel kibocsátó törzsrészvényei, a Btel részvényekre vonatkozó határidős kontraktusok, és a BTEL 2016/A kötvényei tőzsdei forgalmazását - mivel a felfüggesztésre okot adó körülmény megszűnt - az MNB a 2015. január 12. napi tőzsdenap kezdetétől visszaállítja. "

A Btel örökös tagságot fog nyerni a Tőzsdére, s akkor is maradnak, ha 1 Ft alá esik a részvényárfolyam?
Vajon a büntiket megfizették már? Ha igen, vajon miből??

| regular IT guy |

(#3303) Deller2010


Deller2010
tag

A BÉT vizsgálja a hiánypótlás valóság tartalmát? Vagy be lehet adni bármit, és aztán minden oké?
Mert a cég rendkívüli tájékoztatója tele van ellentmondásokkal... meg egy eléggé szánalmas befejezéssel:

"Továbbá az Igazgatótanács elhatározta, hogy a Befektető, ellen, amennyiben az Igazgatótanács felszólítására nem teljesíti az 1/2015. (I.9.) számú igazgatótanácsi határozatban megjelölt határidőre, az abban foglaltak szerint a Társaság alaptőkéjének megemelésére vonatkozó kötelezettségét nem teljesíti, vagy a tőkeemléssel kapcsolatban a közgyűlés időpontjáig, mind a Társaság, mind a Befektető által elfogadott megállapodás ezzel kapcsolatban nem születik, akkor az Igazgatótanács javasolja a 2015. január 30-án 13.00 órakor tartandó rendkívüli közgyűlés napirendi pontjai közé felvenni a Befektető ellen polgári peres eljárás megindítását azon az alapon, hogy a 2014. október 31-én a Befektető önálló cégjegyzésre jogosult képviselője által a Befektető nevében és képviseletében aláírt tőkeemelési kötelezettségét a Befektető nem teljesítette, mely teljesítését a Társaság érvényesíteni kívánja, továbbá a Társaság által indított per keretében a Társaság követelje nevezett tőkeemelés elmaradásával a Befektető által a Társaságnak okozott kár megtérítését."

Érted: a fiúk nagy valószínűséggel kamuztak a leendő befektetőnek, aki értesülvén a csalás-gyanús folyamatokról, mentve a saját vagyonát, visszalép, s erre mit csinálnak a fiúk? Befenyítik emberünket igazgatótanácsilag, hogy: "itt b+ per lesz, ha nem adsz pénzt!"... Totális a sötétség a fejekben a btel-nél. Vajon mennyire mélyre tudnak még süllyedni??

Idézek magamtól:
"Összesen 11 cég és - ha jól számolok, akkor: 1.934.393.346 Ft-nyi tartozás!!
És ezek csak a már végrehajtás alatt álló tételek - vajon mennyi lehet még a bíróságon?
Az elmaradt munkabérekről nem is beszélve... Mert az is megvan még pár millió.

Szólni kellene a T-fiúknak, hogy a 2.000.000.000-os tőkeemelés kevés lesz. Kunyerálniuk kellene még gyorsan úgy egy millárdnyit valakitől, különben most már tényleg igazán komoly bajban lesznek!"

És a beigért tőkeemelésből nem lesz semmi, marad a 2 milliárdnyi mínusz, meg a heti rendszerességgel érkező pár milliós bünti... szép kilátások 2015-re.
De majd beindul a zikszprájm biznisz, dőlni fog a frencsájz díj, lesz itt kánaán... :( Csak győzzük kivárni.......

| regular IT guy |

(#3304) TOBY29 válasza DanteLe (#3301) üzenetére


TOBY29
csendes tag

Ha ez így van (és miért ne lenne) akkor egyértelmű, hogy csak a pénzek megszerzése töltötte ki az életüket. A dolgozókat is ugyanúgy leszarták, mint az össze többi hitelezőt, akik csak a nehezen megszerzett pénzüket akarták kihúzni belőlük. A szolgáltatások látszat fenntartása a pénzpiacnak, befektetőknek szólt nyugodtan adjátok ide a pénzeteket nálunk biztonságban lesz. Ezért mondtam meg kell megvizsgálni a btel és a köré épült cégek teljes létét, mert a látszat fenntartása csak több céggel közösen működhetett. Az abszolút látszik, hogy semmiféle üzleti tervük nem volt. Már olyan, amit komolyan is lehet venni. Ha kellett üzleti szolgáltató voltak, ha kellett lakossági, vagy ha az a duma kellett a 4. mobilszolgáltatóra címre hajaztak. Mikor milyen sztorival etették a befektetőket.

2013 az üzleti szolgáltatás volt soron, mert jött a szakmai befektető

[link]

Közben ment a nagy duma előkészítve a terepet,most a kis Takács volt a „szakértő”

[link]

[link]

[link]

Aztán nem lett ebből se semmi és a mikor a svájci befektető meghallotta az xprime marhaságot menekülőre fogta a dolgot. Nekik nem ezt mondták még egy évvel ezelőtt

[link]

2014 már újra a lakossági szolgáltatás éve lett és gyorsan kitalálták az xprime-ot
Szóval a képlet marha egyszerű a btel vagyonvesztése hogy van arányban a vezetők vagyongyarapodásával.

[ Szerkesztve ]

more beer,more the boss "Come back home to the refinery Hiring man says "Son if it was up to me" I go down to see the V.A. man He said "Son don't you understand"

(#3305) jzola válasza Deller2010 (#3302) üzenetére


jzola
tag

átkerülnek standardba. ott már 20% esések is lehetnek. de előbb meghal egész minthogy 1 ft elérjék

[ Szerkesztve ]

"De nyelvelnek, zsibongnak, ûznek S nekihajtanak önvesztükre Mindig új hitnek, dalnak, tûznek."

(#3306) Deller2010 válasza TOBY29 (#3304) üzenetére


Deller2010
tag

"A döntést a gazdálkodási problémák, "az értékteremtő képesség korlátai", valamint az új üzleti megoldások iránti elkötelezettség hiányával indokolta az Elastoffice AG-t képviselő Illés és Társai Ügyvédi Iroda pénteki közleményében. Az iroda közleményében kifejti: az együttműködés elmúlt fél évének tapasztalatait értékelve döntött úgy a cég igazgatótanácsa, hogy felmondja az együttműködést, valamint a tulajdonában lévő részvénycsomagot és egyéb követeléseit értékesítésre ajánlja fel.

A közlemény szerint a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett BTel és az Elastoffice 2013 májusában kötött stratégiai együttműködési megállapodást, amelynek értelmében az Elastoffice AG egymillió eurós közvetlen tőkeemeléssel megvásárolta a BTel által újonnan kibocsátott, 250 ezer darab 100 forintos névértékű törzsrészvényét négy eurós részvényenkénti árfolyamon."

Beruháztak kb. 300.000.000 Ft-ot, majd fél év után leléceltek, mert - szerintem(!) - világossá vált számukra, hogy a Btel valójában a nagy semmiért tette zsebre a pénzt. Azaz - ha jól értem - akkor nem teljesítettek semmit sem a szerződéses feladataik közül, azaz 0 munkával akartak sok milliót keresni.

Ezt muszáj idéznem:
"a projektnek köszönhetően 2014-ben mintegy 2,5-szeres árbevétel-növekedéssel számol: a tavalyi négymilliárd forintot meghaladó éves árbevétel után az idén több mint 10 milliárd forint bevételt vár. Három év múlva, 2017-ben pedig már 15 milliárd forint árbevétel szerepel a társaság üzleti tervében, amely az idén 1,2 milliárd, 2017-ben pedig 3,6 milliárd forintos adózás utáni eredménnyel számol.

A társaság szlovák, osztrák és német leányvállalatai várhatóan az első negyedévben megkezdik működésüket. A BTel összesen hét európai országban szeretne közvetlenül megjelenni még az idén, további országokban pedig tárgyalásokat folytat a termék franchise jogainak értékesítésére. Az Xprime az európai piacon jogvédett."

A leányok vajon "megszülettek"?

| regular IT guy |

(#3307) TOBY29 válasza Deller2010 (#3306) üzenetére


TOBY29
csendes tag

Ha tiszta üzlet volt rendesen behúzták az Elastoffice –ot. A Btelnek fogalma sem volt a vállalatirányítási rendszerekről. Meg is látszott, mert nem történt semmi a fél év alatt. Pedig ment a nagy duma (ehhez értenek) közösen kifejleszthető termékek hazai és nemzetközi értékesítése. A Btel és az Elastoffice nem egy ligában játszik az tisztán látszik.

[link]

„Új vállalati termékfejlesztés indulhat a BTelnél” 2013. május ehelyett 2014 február xprime irány a lakossági szektor.
A havercégek kaptak volna munkát rendesen, ha ilyen árbevételeket álmodtak meg?
„A leányok vajon "megszülettek"?” Papíron egész biztosan. Sőt lehet, hogy már számlát is kaptak?

more beer,more the boss "Come back home to the refinery Hiring man says "Son if it was up to me" I go down to see the V.A. man He said "Son don't you understand"

(#3308) DanteLe


DanteLe
újonc

millasreggeli.hu/9-10-ora-cserkelunk-barkacsolunk/#t=46:36.663

Ezt is érdemes meghallgatni, Menyhei Ákos ügyvéd beszél a valós tényekről :((
Én korábban is írtam, hogy mindig hazudtak,hazudnak és hazudni fognak :(

(#3309) TOBY29 válasza DanteLe (#3308) üzenetére


TOBY29
csendes tag

Ez nagyon durva. Lehet,hogy még ez nem minden. Hogy mentek a dolgok bteléknél?

more beer,more the boss "Come back home to the refinery Hiring man says "Son if it was up to me" I go down to see the V.A. man He said "Son don't you understand"

(#3310) Deller2010 válasza DanteLe (#3308) üzenetére


Deller2010
tag

Segítsetek már egy picit: jól értem, hogy a MNB-nek és/vagy a BÉT-nek hivatalból már 2014-ben büntető feljelentést kellett volna tennie a Btel ellen?!?! :F

Ha lesz egy pici időtök, majd kattintsatok (""megújult"" a btel weboldalának nyitólapja) :D !

[ Szerkesztve ]

| regular IT guy |

(#3311) DanteLe


DanteLe
újonc

Igen, meg kellett volna tenni a feljelentést. Lehet meg is tették, csak ez nem lett közérdekű hír ezidáig, de ha ők nem is a beszállítók, hitelezők, biztosan megteszik!

(#3312) DanteLe


DanteLe
újonc

Ha a hatóságok picit, jobban beleássák magukat a Btel valós működésébe, biztos találnak majd finomságokat.
Ahogy Menyhei Ákos is elmondta kilátásban van a büntetőeljárás.
Nem mellesleg, nemrég tett sikeres szakvizsgát T.K. felesége büntető jogból, végülis jó ha házon belül is van jogi infó :C

[ Szerkesztve ]

(#3313) TOBY29 válasza Deller2010 (#3310) üzenetére


TOBY29
csendes tag

A régi új weblap a minimalizmus elemeit hordozza magában. Törekedtek az egyszerűségre és mégis mennyi információ. Nekem abszolút kedvencem a HOPPÁ…:( ez nem jött össze. Ezzel a szlogennel minden szolgáltatás megrendelésekor találkozhatunk.

Közben megint összeült a banda egy kis péntek esti sörözésre

[link]

Folyamatosan lesik a fura bankszámlát hátha megjön a pénz. Persze a zsé csak nem akar jönni ezért lássa, ország- világ hogy milyen kemények vagyunk adunk még 5 nap haladékot. :DD
Tehát jövő héten, szerdán este újabb sörözés.
„Társaságunk jogi állásfoglalása alapján” talán szerencsésebb lett volna a véleményünk szerint. Biztos vagyok benne, hogy magasan képzett jogi végzettségű személyek lebzselnek a trükkös bratyók körül, de mégis milyen jogkövető magatartás az mikor kamu bankszámla kivonattal rohangálunk a járásbíróságra, hogy töröljék a felszámolást?
Azért valamelyik jogász szólhatna nekik, amit rajtuk kívül mindenki tud, azaz a kötelezettségvállaló nyilatkozat ebben a formában nem érvényes.[link] Lehet, hogy a 3 összeg közül inkább a 9.5 mrd-ot kellet volna választani.Elhiszem, hogy nagyon kell a pénz ennyiből még új életet is lehetne kezdeni az univerzum másik felében,meg az utolsó szalmaszál, de mégis mondhatnák nekik hogy ez a hajó már elment.
Vagy bételesen HOPPÁ…:( ez nem jött össze. Hát fiuk üdv a való világban ez most nem jött össze :)

[ Szerkesztve ]

more beer,more the boss "Come back home to the refinery Hiring man says "Son if it was up to me" I go down to see the V.A. man He said "Son don't you understand"

(#3314) notafa3


notafa3
tag

Nektek ez a munkátok vagy a szabadidőtöket ba***átok el erre a cégre? :D

(#3315) TOBY29 válasza notafa3 (#3314) üzenetére


TOBY29
csendes tag

A többieket nem tudom de nekem nem. Persze ha van felvétel megyek :DDD Hátha jut a zséből :DD

more beer,more the boss "Come back home to the refinery Hiring man says "Son if it was up to me" I go down to see the V.A. man He said "Son don't you understand"

(#3316) ha3oem


ha3oem
csendes tag

A 72 es körzetben 2015 01 15.én 11.10 kor megszünt a NET szolgáltatásom .
Talán ismét szabad ember lettem :C

ha3oe/Misi

(#3317) BaLee


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Na írtam nekik, hogy az előre kifizetett 1 évemből fennmaradó (szerencsére csak) fél hónapot majd fizessék vissza. Most már válasz emailt sem kaptam, hogy fogadták a levelemet, vagy xy számon rögzítették az igényt.

Szerintem ezeknek már kampó...

(#3318) PainKiller13 válasza BaLee (#3317) üzenetére


PainKiller13
őstag

Szerintem annak már meszeltek, mekkora szerencse, hogy csak fél hónapod volt hátra, gondolhatod, hogy annak akinek fél év...

(#3319) kisselandras


kisselandras
senior tag

Most mi a helyzet kampec lett tényleg ezeknek ?értesítés :Y nem jött mobil net halót :D weboldal halott

Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !

(#3320) Deller2010 válasza TOBY29 (#3313) üzenetére


Deller2010
tag

A befektetőknek szóló oldal tartalma még mindig a régi... minden során nagyot lehet röhögni.
A BÉT-en megjelentetett közlemények már csak muszájból készülnek, mert mindezt ők maguk sem gondolhatják komolyan...

| regular IT guy |

(#3321) Deller2010 válasza notafa3 (#3314) üzenetére


Deller2010
tag

Nem a munkám és lehetőség szerint a munkaidőm egy aprócska hányadát szabom el erre a cégre. Jó, hát néha a szabadidőm is, de ekkor már tényleg nem tudom mással elütni az iődm. :D

| regular IT guy |

(#3322) Waikiki


Waikiki
tag

(Egy modi törölné ezt? Köszönöm.)

[ Szerkesztve ]

Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1

(#3323) Waikiki


Waikiki
tag

TL;DR:

- az oroszt - részben saját hibájából - csúnyán megszivatták;
- az IT az elmúlt 2 évben többször is szabályellenesen, felhatalmazás nélkül emelt alaptőkét.

A történet 2013. április 30-án kezdődik, a 6/2013-as közgyűlési határozattal, ami az egész gebasz gyökere:
Link

Ebben arról határoznak, hogy az Igazgatótanács 2014.04.30-ig (azaz a határozat napján) legfeljebb 300 millió Ft-tal megemelheti a Btel alaptőkéjét, ami meg is történik még aznap:
Link

25 millió Ft-tal megnövelik, amit 2013. július 8-án be is vezetnek a tőzsdei kereskedésbe:
Link

A következő havi tájékoztató mutatja is a részvények számát és az alaptőke nagyságát:
Link

Aztán eljutunk 2013. december 19-ig, amikor is 15,6 millió Ft értékű törzsrészvényt vezetnek be a tőzsdére.
Link

A kérdés az, hogy mi alapján? Merthogy Igazgatótanácsi határozat nincs feltöltve a BÉT-re, ha pedig született volna is, az is milyen felhatalmazás alapján született meg? Merthogy a legutolsó, tőkeemelésre vonatkozó kőzgyűlési határozat, a 6/2013-as 2013. április 30-at jelölt meg véghatáridőnek.

Ekkor 885 milliónál tartunk:
Link

De valamit érezhettek a srácok, mert 2014.02.05-én rendkívüli közgyűlést hívnak össze, többek közt az ominózus 6/2013-as közgyűlési felhatalmazás módosítására, amely kiderül a 12 nappal később becsatolt közgyűlési határozattervezetekből:
Link
Link

Csakhogy még mielőtt megtörténne a határozat módosítása, 2014. február 11-én 50 millió Ft-tal megemelik a 6/2013-ra hivatkozva az alaptőkét:
Link

(Ez az időben egymásmellettiség azért keményen felveti az IT rosszhiszeműségét.)

Ahogy rögtön ki is derül, micsoda: a SkillInvest 500e darab részvénye:
Link

A változásról a tájékoztatás:
Link

Eljön 2014. március 10, amikor is hozzányúlnak a 6/2013-as határozathoz, mégpedig a 8/2014-es határozattal: a 300 millió Ft-ot 1 milliárdra emelik és 2015. április 30-ig kitolják a határidőt.
Link

De nagyon fontos, hogy hogyan: technikailag az történik, hogy a 8/2014-es határozat módosítja a 6/2013-at: átírják a 300 milliót 1 milliárdra, valamint a dátumot. Azaz a 6/2013 úgy néz ki, hogy 2013. április 30-án felhatalmazást ad a közgyűlés 1 milliárdos tőkeemelésre 2015. április 30-ig. Most nézzük meg a 7-es napirendi pontot, amelyben a módosítás egyik indokaként leírják, hogy a 300 milliós keretből 209 millió áll rendelkezésre, azaz 91 millió már elment. A 6/2013 módosítása után az előző mondat úgy hangzik, hogy az 1 milliárdból 91 millió már elment. (FONTOS bizony!)

Aztán áprilisban több alkalommal is megnő az alaptőke, csak épp igazgatótanácsi határozatok nélkül, ekkor már csak tájékoztatás történik róluk:
Link

(A hivatkozás itt már rossz, mert a 8/2014-re hivatkozik, pedig mint láttuk, a 6/2013-ra kellene.)

Aztán eljutunk 2014. október 31-ig:
Link

Ekkor kerül sor a SkillInvest részére 50 + 950 millió Ft értékben privilegizált részvények kibocsátása. Ezzel csak 2 probléma van:
- a 6/2013-as határozat fenti mód szerinti módosítása miatt az 1 milliárdból 2014. tavaszi közgyűlésre már lement 91 millió, majd utána még egy olyan 50 millió körüli. Ezért az 1 milliárdos keretösszegből 2014. novemberére már csak olyan 850 millió állt a rendelkezésre, ebből pedig legfeljebb az 50 milliós tőkeemelés tudott megvalósulni, a 950 milliós már nem. (Számszerűsítve: 2013.02.28-án 845.288.000 Ft volt az alaptőke, 2013. március 10-én kap az IT - utólagosan módosítva - 1 milliárdos keretet, de ebbe sehogyan sem fér bele a 2014. október 31-i IT-i jegyzőkönyv szerinti, tervezett 2.003.065.100 Ft-nyi alaptőke.)
- az Alapszabály 9.2-es pontjának i) alpontja kimondja, hogy a részvénysorozathoz fűződő jogok megváltoztatása a közgyűlés hatásköre, így az IT nem adhatott a SI részére elsőbbségi jogokat a tőkeemelés során.

(A két probléma közül az első majd csak a december 29-i közgyűlésen fog megoldódni visszamenőleg, a 17/2014-es határozattal, amelyben felemelik 1-ről 2 milliárdra, valamint kitolják 2015. végéig. A második pontot viszont a mai napig nem orvosolták.)

De az orosz ügyvédjei trehányak voltak és nem csinálták meg a házifeladatot: simán belementek az üzletbe és az orosz aláírta a kötelezettségvállalást. Közben IM jött és ment, az orosz elkezdett belelátni a Btel nevű szarkupacba és valószínűleg jogosan visszarettent és elkezdett kitáncolni belőle, csakhogy ezt a Btel nem akarja hagyni.

Hogy mivel húzták a csőbe az oroszt?
- a 8/2014-re 6/2013-ra hivatkozással és az 1 milliárdos alaptőke-emelés jogszerűségével, pedig mint látható, a 950 millió már nem fér bele a keretbe; ilyen körülmények közt kiadni a 950 milliós kötelezettségvállalást, hááát kicsit a biankó csekk kategória...
- a cég valós helyzetének feltehető eltitkolásával (amire csak az IM tevékenysége kapcsán jön rá);
- az október 31-i, 3/2014-es határozatban azzal, hogy a 950 milliós tőkeemelésre 6 hónapon belül, alkalmankénti _legalább_ 50 milliós emelést írnak, amit aztán 5 napon belül be kell fizetnie. December 30-án az 1/2014-es határozatban egy összegben tolták ki rá a 950 milliót, ami megfelelt mind a legalább 50 milliós emelésnek, mint a 6 hónapon belüliségnek.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1

(#3324) subset


subset
senior tag

Sziasztok,

Jan 15.-e óta nincs t-com területen (budapest) adsl "szolgáltatásuk".
Mintha említettétek volna itt a 15.-ei dátumot, mit lehet erről bővebben tudni....?
Ügyfélszoli nem veszi fel a telefont.
THX

Használj Te is szabad szoftvert !

(#3325) ha3oem válasza subset (#3324) üzenetére


ha3oem
csendes tag

Nálam sincs azóta (PÉCS)

Közlemény

A Business Telecom Nyrt., tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Magyar Telekom Nyrt. szolgáltatói területén (körzetszámok: 1, 22, 23, 26, 34-37, 42, 44-49, 52-54, 56, 59, 69, 72-79, 82-85, 87, 92-94, 96, 99) nyújtott lakossági és vállalati ADSL, vezetékes telefon és IPTV szolgáltatások nyújtását a Business Telecom Nyrt. 2015. január 15-i dátummal megszünteti oly módon, hogy lehetőséget biztosít a fenti szolgáltatást igénybe vevő előfizetőinek a szolgáltató váltásra. (A körzetszámok területi elhelyezkedését jelen közlemény mellékletét képező „Magyarország egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatói, számozási körzetenként" címet viselő dokumentumból ismerhetik meg)

Tájékoztatjuk T. Ügyfeleinket, hogy a szolgáltató váltás folyamata az Önök által igénybe vett szolgáltatásnál nem érződik, a szolgáltatás zavartalan igénybevételéhez lehetőséget biztosítunk minden előfizetőnknek, folyamatos lesz a szolgáltatás nyújtása, szolgáltatás kiesése az átállás miatt nem fog történni.

Tájékoztatjuk T. Ügyfeleinket, hogy a Business Telecom Nyrt.-vel előfizetői szerződéssel IPTV szolgáltatást igénybe vevő előfizetők a Magyar Telekom Nyrt.-hez, ADSL és vezetékes telefon szolgáltatást igénybe vevő előfizetők esetében pedig a Vidanet Zrt.-hez kerülnek át.

Vidanet sem jelentkezett ...

"2015. január 15-i dátummal megszünteti oly módon, hogy lehetőséget biztosít a fenti szolgáltatást igénybe vevő előfizetőinek a szolgáltató váltásra."

én nem élek a lehetőséggel azaz szabad !!! vagyok ...

ha3oe/Misi

(#3326) subset válasza ha3oem (#3325) üzenetére


subset
senior tag

thx

Használj Te is szabad szoftvert !

(#3327) fánkmester


fánkmester
csendes tag

Szisztok létezik hogy a 27-es körzetben ismét szolgáltat a btel???

(#3328) boj


boj
újonc

Üdv!
December eleje óta nincs netem. Az itt és a portfolio.hu-n olvasottak alapján nem reménykedtem már a szolgáltatás újraindulásában. Ma délelőttől ismét van netem! A speedtest szerint továbbra is a B-tel szolgáltat.
57-es körzet, egy évre előre kifizetett NDSL.

(#3329) taki01 válasza fánkmester (#3327) üzenetére


taki01
őstag

En mar reg probaltam kb 2 hettel ezelott akkor meg nem volt, de ha van akkor elkuldom a szerzodes felmondasomat mivel tobb mint 30 napig nem volt szolgaltatas.

(#3330) PainKiller13 válasza taki01 (#3329) üzenetére


PainKiller13
őstag

Én 25-ös körzetben lakom, 1 hete még nem volt tutira net, de most megnéztem, nálunk is visszajött, elküldöm a szerződés felmondásom énis, viszont nekem még több mint 1 év hűségidő hátra van, remélem nem lesz belőle károm.

(#3331) Abrion


Abrion
senior tag

Hali

Btelnél van/volt neten és telom, fehérvári "22 körzet" vagyok, a kérdésem, jan 15 megszűnt a szerződésem? vagy le kell mondanom? Nem értem a közleményt, abban átállás van, nem érthető ez a jogi írás, valaki világítson fel a tényállásról.

[ Szerkesztve ]

(#3332) Drenadar válasza Abrion (#3331) üzenetére


Drenadar
veterán

"2015. január 15-i dátummal megszünteti oly módon, hogy lehetőséget biztosít a fenti szolgáltatást igénybe vevő előfizetőinek a szolgáltató váltásra."

Tehát értelmezzük ezt.

Jan 15-el megszűnik minden olyan előfizetés, ami ADSL alapú.

...lehetőséget biztosít a fenti szolgáltatást igénybe vevő előfizetőinek a szolgáltató váltásra.

Ez meg azt jelenti, hogy ha nem akarod, hogy net nélkül maradj, a Btel minden szolgáltatói kikérést jóvá fog hagyni, még akkor is, ha határozott idejű szerződés van.

Vagyis konklúzió:

Igen megszűnt, ha csak nem csesztek el valamit, nálad nincs bteles adsl.

Amennyiben nem kerestél magadnak másik szolgáltatót, hogy szolgáltató váltással áthozzon, akkor nincs neted... Kereshetsz szolgáltatót magadnak most már szabad vagy... csak kérdés mikor lesz neted?

(#3333) Abrion válasza Drenadar (#3332) üzenetére


Abrion
senior tag

Na ez az, van netem a tcomnál :D, de nem átváltással :)
Új net kapcsolattal :), csak tudni akartam hogy lesz e valami problémám ebből :), de ezek szerint nem xD.

(#3334) PainKiller13 válasza Drenadar (#3332) üzenetére


PainKiller13
őstag

Ez így nagyon vérzik, én próbáltam a szolgáltatóváltást, nem engedélyezték, ezért köttettem be új netet az invitellel. Most pedig írtam nekik felmondó levelet.

(#3335) Drenadar válasza PainKiller13 (#3334) üzenetére


Drenadar
veterán

invitel? t-com szolgáltatási területen?

jó, előfordulhat, csak rohadt ritka parajelenség :D
(feltéve, hogy ADSLről beszélünk és nem valami korszerűbb internetszolgáltatásról)

(#3336) PainKiller13 válasza Drenadar (#3335) üzenetére


PainKiller13
őstag

ADSL, invitel területen.

B-tel volt, elfogyott a szolgáltatás, kértem szolgáltatóváltást, nem engedélyezte a B-tel a hűségidő miatt, bevezettettem így az új szolgáltatást. Most pedig felmondtam a szerződést, azt hogy mi lesz belőle, isten tudja.

Tegyük hozzá, hogy előtte felhívtam a vidanetet, hogy átvesznek e, mert nincs szolgáltatás 1 hónapja, ott azt mondta a hölgy, hogy nem, keressek valami helyi szolgáltatót.

(#3337) Drenadar válasza PainKiller13 (#3336) üzenetére


Drenadar
veterán

nah... most nem tudom, hogy az invitel és upc fővonali területeken mi a helyzet az ügyfelekkel...

Az a tájékoztató ami be volt másolva az csak t-com területekről szólt.
Úgyhogy sajnos téged ez az eszmecsere nem érint. (Vagy én értek félre valamit nagyon)

(#3338) TOBY29 válasza Waikiki (#3323) üzenetére


TOBY29
csendes tag

Köszönjük Waikiki a részletes észrevételeidet. Már már oknyomozó újságírókat megszégyenítő módon vezetted le simli lényegét. Az tisztán látszik, hogy az orosz pénzének a megszerzése volt a lényeg (2014 biztosan erről szólt). Igaz nem túl profi módon, mert többször korrigálni kellett. Az valószínűleg soha nem derül ki mi lett volna, ha az orosz utal. Tovább megy a buli vagy jön a hassüttetés a Bahamákon. Közben beütött a krach és így nem sikerült a projekt.
A befektetők felhajtása leginkább egy modern itt a piros hol a piros játékoz hasonlóan működhetett. Dr. Menyhei Ákos is említette az interjúban volt, aki megkapta a pénzét a kötvények lejártakor és volt, aki nem. Az itt a piros hol a pirosnál is voltak un. beépített játékosok.
Tőzsdei alapokra helyezett pilótajátékhoz hasonlít az egész. Viszonylag magas beugró viszont kiemelkedően magas kamatot ígértek.A beültetett befektetőkben most tudatosult, hogy a nagy semmibe fektettek be. A Btel soha nem volt milliárdos sztori
Kíváncsi lennék a véleményedre szerinted érvényes e ebben a formában kötelezettségvállaló nyilatkozat?

more beer,more the boss "Come back home to the refinery Hiring man says "Son if it was up to me" I go down to see the V.A. man He said "Son don't you understand"

(#3339) PainKiller13 válasza Drenadar (#3337) üzenetére


PainKiller13
őstag

Én a problémámat szeretném csak orvosolni, esetleg új információkat megtudni.

Én is elolvastam, és ott van, hogy van aki átkerül a vidanethez, a többieknek pedig marad a szolgáltatás.

Na már mivel szolgáltatás nem volt, a vidanet aztmondta, hogy hozzájuk nem kerülök, ezért következtettem, hogy nálunk is megszűnt a szolgáltatás.

(#3340) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Üdv. Segítséget szeretnék kérni. Meghalt a Pirelli DRG A225G típusú router, így vett az ügyfelem egy másikat. Ez működik DE, az lenne a kérdés, hogy a BTel hogyan osztja az internetet? MAC címre? Mert hiába állítom be a jó csatlakozási adatokat, nem megy, se a net, se a telefon. Sőt a telefon Voip rész disable-d is, át sem tudom állítani. A dátum is 2003, de azt sem tudom állítani. Vagy van a 3play/3play kombó felett egy nagyobb admin? Köszönöm!

(#3341) Drenadar válasza PainKiller13 (#3339) üzenetére


Drenadar
veterán

Lehet van aki tudja az infót én nem... nem lehet tudni hogy az invitelesek & upc & mobilnetesekkel mi lesz/van.

(#3342) PainKiller13 válasza Drenadar (#3341) üzenetére


PainKiller13
őstag

Max járhatok bíróságra, mert tőlem pénzt már biztos nem fog látni ez a tolvaj banda.

(#3343) KaiotEch válasza KaiotEch (#3340) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Ja most olvasom, hogy megszüntették a netet... Korrekt...

(#3344) taki01


taki01
őstag

Nekem már vonalam sincsen. 27-es körzet Kismaros

(#3345) imee01


imee01
csendes tag

Ma be akartam lépni a Webcare-be, hogy megnézzem történt-e már valami a november-decemberi számlával. (Már egy párszor megreklamáltam, hogy kiszámlázták a november-december hónapot egyben, pedig december 6-án felmondtam a szerződést. Természetesen nem fizettem be a számlát. Ha a novemberit és a decemberit külön-külön számlázták volna, akkor a novemberit simán befizettem volna.)
A következő üzenet fogadott:
A szerver nem tudta bizonyítani, hogy valóban a(z) webcare.btelnet.hu domainbe tartozik; biztonsági tanúsítványa 1 nappal ezelőtt lejárt. Ennek oka lehet konfigurációs hiba, vagy hogy egy támadó eltérítette az Ön kapcsolódását.

(#3346) Deller2010 válasza Waikiki (#3323) üzenetére


Deller2010
tag

Szép összegzés! :C
Köszönjük!

| regular IT guy |

(#3347) DanteLe


DanteLe
újonc

Az EuroSys Telecom Távközlési Kft.(6000 Kecskemét, Mindszenti körút 27/A.) cégnél is szétnézhetnének a hatóságok ugyanis ott is a Takács tesók a tulajok, csak egy szerencsétlen balekot raktak be ügyvezetőnek a cég élére aki takarítja nekik a sza.... :C

[ Szerkesztve ]

(#3348) Csabnett


Csabnett
tag

Sziasztok!

Én Novemberi és Decemberi csekket sem kaptam amit jeleztem feléjük és nem kerestek! Erre itt van 15.-étől nincs internetkapcsolat ! Ez a Btel... :W :W :W
Ügyesek! :C :C :C
Egyébként ez az Xprime-os dolog csak náluk működik? :F

"Minden cél útba esik!"

(#3349) Deller2010 válasza Csabnett (#3348) üzenetére


Deller2010
tag

A varázslatos xprime állítólag náluk működött... méghozzá állítólag olyan nagyon jól, hogy több külföldi szolgáltató is érdeklődik utána, állítólag.

Olvass vissza egy picit, szerintem neked is kellett kapnod egy értesítést, miszerint jan. 15-től nuku ADSL...

A Btel-től már nem is nagyon fog keresni senki, legfeljebb majd egyszer a végrehajtó, hogy az elmaradt havidíjakat fizesd be

| regular IT guy |

(#3350) Csabnett válasza Deller2010 (#3349) üzenetére


Csabnett
tag

Nem kaptam semmilyen értesítést! :(
Azt is úgy tudtam meg, hogy 15.-ével megszűnt, hogy elment a netem (mondom magamba:" oké volt már ilyen majd vissza jön") de amikor már 2. napja nem volt BOSSZANTOTT!! :W :W
Rákerestem és itt a fórumon olvastam és döbbentem :F WTF :F
Ez a nagy helyzet! Kereshetnek majd........Hajtom el a p...csába :K :K :U :R

"Minden cél útba esik!"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.