Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3338) TOBY29 válasza Waikiki (#3323) üzenetére


TOBY29
csendes tag

Köszönjük Waikiki a részletes észrevételeidet. Már már oknyomozó újságírókat megszégyenítő módon vezetted le simli lényegét. Az tisztán látszik, hogy az orosz pénzének a megszerzése volt a lényeg (2014 biztosan erről szólt). Igaz nem túl profi módon, mert többször korrigálni kellett. Az valószínűleg soha nem derül ki mi lett volna, ha az orosz utal. Tovább megy a buli vagy jön a hassüttetés a Bahamákon. Közben beütött a krach és így nem sikerült a projekt.
A befektetők felhajtása leginkább egy modern itt a piros hol a piros játékoz hasonlóan működhetett. Dr. Menyhei Ákos is említette az interjúban volt, aki megkapta a pénzét a kötvények lejártakor és volt, aki nem. Az itt a piros hol a pirosnál is voltak un. beépített játékosok.
Tőzsdei alapokra helyezett pilótajátékhoz hasonlít az egész. Viszonylag magas beugró viszont kiemelkedően magas kamatot ígértek.A beültetett befektetőkben most tudatosult, hogy a nagy semmibe fektettek be. A Btel soha nem volt milliárdos sztori
Kíváncsi lennék a véleményedre szerinted érvényes e ebben a formában kötelezettségvállaló nyilatkozat?

more beer,more the boss "Come back home to the refinery Hiring man says "Son if it was up to me" I go down to see the V.A. man He said "Son don't you understand"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.