Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Óbudai Egyetem (volt BMF)

Hozzászólások

(#3001) moha21 válasza #41635072 (#3000) üzenetére


moha21
addikt

TVSZ-t érdemes olvasgatni kredit ügyben. 26 kredit, akkor akkreditálva lett valami nem?

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#3002) #41635072


#41635072
törölt tag

Majd valamikor összerántom magam és beleások ebbe a TVSZ-be. :R
Amúgy nem hiszem h bármi is akkreditálva lenne nálam. Egyeltalán mi számít ide?

(#3003) buherton válasza #41635072 (#3000) üzenetére


buherton
őstag

Kredit rendszer: A mintatanterv úgy vagyon megalkotva, hogy átlagosan 30 kredit legyen egy félévben, amit ha 7 félévvel beszorzunk akkor kijön a 210 kredit. Tanterv. Itt láthatod hogy nem 26 hanem 29 kreditnek kellene felvéve lennie neked. Ha nem akkreditáltál semmit és a tárgyfelvétel alatt nincs több felvehető tárgy akkor bizony neked kell megkeresned. Erről később.

Átlagok: Tanulmányok -> Tanulmányi Átlagok: ez egy összesítés minden félévről.

Átlag: avagy súlyozott átlag. Ezt úgy számolják, hogy az adott tárgyhoz tartozó kredit összeszorozzák az érdemjeggyel, majd hozzáadják a többi eredményhez végül elosztják az adott félévben felvett krediteddel.

Kumm. Átlag: halvány lila fingom sincs, de am lényegtelen sehova nem kell.

Ösztöndíj index: úgy számolod mint az átlagot csak nem az adott félévben felvett kredittel osztod hanem kereken 30-al.

Tanulmányi ösztöndíj osztás: Ösztöndíj indexet megszorozzák a teljesített és a felvett kredit hányadosával. És ezt állítják sorrendbe, majd meghúzzák a vonalat valahol.

Idegen nyelvvel kapcsolatos dolgok: Saját Adatok -> Képzettség -> Nyelv (fül)

Tankör: Tanulmányok -> Féléves adatok

Tanulmányok:
-> Órarend Itt majd lehetőséged lesz egy hétre lenézve hogy mik lesznek. Ez első sorban a páros/páratlan hetes tárgyaknál lesz hasznos. Könnyen rá lehet jönni hogy működik ;) .

-> Leckekönyv: ugyanúgy tanulmányok menüpont alatt találod. Itt lesznek láthatóak az aláírások, vizsga és évközi jegyek.

-> Tárgyfelvétel: Tárgyak -> Tárgyfelvétel

Lehetőségek:
- Mintatanterv Tárgyai: csak azok jelennek amik a mintatervedhez hozzá tartozik, de mivel a TO az TO ezért néha pár tárgyat nem tesznek be, és akkor az neked kell kikeresni...
- Egyéb szabadon választható tárgyak: ha nincs meg a mintatervesbe, akkor itt tuti megtalálod, csak hát ugye keresni kell, mert sok-sok tárgy van.
- Következő menüpontok hülyeségek.

Vizsga:
-> Vizsgajelentkezés Itt leszek felsorolva a vizsgák és értelemszerűen fel lehet jelentkezni. Vizsgajelentkezésnek nincs előfeltétele viszont ha nincs aláírás, akkor vizsga előtt lefog dobni. Aláírás pótra, évközi jegy pótlásra csak akkor jelentkezhetsz ha le vagy tagadva/tiltva és befizetted az aláíráspótért a lóvét. Ismétlővizsgáért pedig az első két vizsga után kell fizetni, mert addig nem enged fel.

-> Felvett vizsgák. Asszem értelemszerű.

Pénzügyek:
-> Befizetés: Itt látod mennyi lóvé van befizetve. Itt tudod befizetni a kolit (ezt automatikusan írják ki), és tudod befizetni az általad kiírt tételeket (aláírápót stb...). Tétel kiírás kék kis betűvel van írva a szűrés ablak alatt. Itt tudod kiírni a tételeket.

Ügyintézés: Van egy pár dolog ami majd fog kelleni, de addig már tudni fogod, pl. szakirány és később modul jelentkezés.

[ Szerkesztve ]

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#3004) #41635072


#41635072
törölt tag

Nagyon szépen köszönöm! :R
Az akkreditáció itt mit takar?
Ugyebár nekem most csak 26 kredit van felvéve, tehát majd érdemes valamit még manuálisan felvennem, vagy még ne buzeráljak vele?
Még egy kérdés: minden tantárgyhoz az van írva, hogy nincs kurzus felvéve. Ez baj?
:R :R :R

Ilyen órák vannak most felvéve:

[ Szerkesztve ]

(#3005) proradeon válasza #41635072 (#3004) üzenetére


proradeon
őstag

Mikor en kezdtem 2009-be, ugyanezeket a targyakat vettek fel nekem + a "Természettudományok alapjai" (KMETT11TNC) targyat, amivel kijon a 29 kredit, mivel 3 kredites.

Lehet azert nem vettek fel, mert nincs meghirdetve ... nem tudom.
A "Nincs kurzus felvéve!"-re sincs tippem...

Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

(#3006) Tomics válasza #41635072 (#3004) üzenetére


Tomics
addikt

Szerintem az első féléveseknek megoldják a tantárgyfelvételt, nem kell piszkálnod és lesznek majd kurzusok idővel. Max majd reghéten (első tanítási napot megelőző hét) variálhatsz, de addigra sok minden már világos lesz.

Úgy látom a kötelezően szabadon választható tárgyad hiányzik, amik ezek lehetnek:

KMETT11ONC Természettudományok alapjai
KMEKR11ONC Komplex villamos rendszerek
KMEOK11ONC Ökológikus műszaki konstrukciók
KHTSV53ONC Adat és információvédelem
KAUSZ11ONC Szervóhajtások

Ezekből szerintem a Természettudományok alapjai a legsanszosabb, elsősök közül biztos azt választják a legtöbben és első tárgynak jó lesz az. Egyébként itt van a mintatanterv, (mind1 hogy melyik szakirányét töltöd le, mert az első 4 félév tárgyai mindenkinek ugyanazok) ebből látod hogy melyik félévben milyen tárgyaid lesznek, melyik mennyi kredit, hány óraszám stb. és hogy melyik tárgynak mi az előkövetelménye (vagyis melyik tárgy teljesítése kell ahhoz hogy fel tudd majd venni)

Szerk.: megelőztek :)

[ Szerkesztve ]

PH! addikt since 2004

(#3007) buherton válasza #41635072 (#3004) üzenetére


buherton
őstag

Elméletileg a TO veszi fel nektek nem?

Akkreditáció: már tanultál valahol felsőoktatásban és elfogadtak pár tantárgyat, amit hallgattál és sikeresen megcsináltad az előző iskolában.

Órarendbe nézd meg összevont formában, és ha ott lesznek akkor szerintem fel vannak véve. Ilyennel még nem találkoztam am.

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#3008) #41635072


#41635072
törölt tag

Köszönöm fiúk a segítséget!
Lehet még állítgatnak rajta, ha aug utolsó napjaiban sem lesz változás, akkor rákérdezek még a HÖK-nél.

butheron: Igen, a TO rendezi.
Összefont nézetnél szép fehérség fogad. :DDD

Amúgy facebookhuszárok szerint azt mondták a veteránok, hogy ne buzeráljuk a neptunt. Majd biztos elhintenek még némi infót.

[ Szerkesztve ]

(#3009) C^^ válasza #41635072 (#3008) üzenetére


C^^
őstag

A neptunt tényleg ne buzeráljátok, nekünk is így volt az első félévben. Igaz, én NIK-es vagyok, de gondolom nálatok is ugyanaz a rendszer.
Minden tárgyad fel lesz véve időben, és lesz kurzusod is. Sajnos változtatni/felvenni/leadni hiába enged a neptun, a TO úgy is ledob/áthelyez, úgyhogy nem tudod első félévben befolyásolni az órarended.

(#3010) Tomics


Tomics
addikt

Gyerekek, nem tudja valaki hogy a Mikroelektronikai és Technológia Intézet-nél mikor van ügyfélfogadás? Vagy van egyáltalán? (mai-n és keletin van, onnan már jött válasz) A honlapjukon sehol sem találtam erre vonatkozó információt és az email-emre se válaszoltak még.
Hitelesített tárgytematikáért kellene bemennem a kreditátviteli kérelemhez, mert csak személyesen lehet, aztán nem akarok feleslegesen 160km-t utazni ha nincsennek ott...

[ Szerkesztve ]

PH! addikt since 2004

(#3011) Studiossrác válasza #41635072 (#3008) üzenetére


Studiossrác
aktív tag

Ne csinálj semmit! TO felvesz mindent..... az is lehet, hogy a hiányzó tárgyad regisztrációs héten lesz csak felvéve, nem kell aggódni.

Pihenj, nyaralj, bulizz... szórakozz, és ne a sulival törődj. Ráérsz majd ezzel fél év közbe törődni!

(#3012) Gyurike


Gyurike
tag

Sziasztok!
Olyan embert keresek, aki távoktatásban csinál villamosmérnök szakot a KVK-n.
Most tervezek pótfelvételizni, és érdekelne az oktatás minősége, vélemény, használhatóság, bármi! (vacilálok egy debreceni levelezős villanymérnök és e között, ezért érdekel, hogy megéri-e a havi felutazgatás Debrecenből)
Már elvégeztem nappalin egy mérnök informatikus szakot Debrecenben, ezt egészíteném ki egy villamosmérnökkel.
Érdekelne még, hogy mennyire tudnám a közös tárgyakat elfogadtatni, hogy leredukáljam a képzési időt.

Minden segítség jól jönne.

Előre is köszönöm!

(#3013) Tücs78


Tücs78
újonc

Sziasztok!
Remélem, Ti tudtok segíteni. Lécci-lécci! Kicsit összekavarta az agyam az egyetemtől nemrég kapott levél...
Villamosmérnök távoktatásra jelentkeztem (nem volt túl nehéz bekerülni - de a munka miatt max ez maradt).
1. Invitálnak egy matek felzárkóztatóra - érdemes becuccolnom oda majd' egy hétre? OK, elég rég jártam már középiskolába, de sok minden megmaradt. Nagyon zűrös az a bizonyos szintfelmérő? És annak van valami következménye? (Van már egy nagyszerű bölcsész diplomám, ott semmi ilyesmivel nem találkoztam.)
2. még valamikor a tavasszal nagyon gyorsan telephelyet kellett választani - én debreceniként az óbudait választottam - egyszerű szimpátia miatt. Kérdés: nagyon bebuktam - ha esetleg eljutok a szakirány-választásig - a híradástechnika szakirányt szeretném választani, ami a Józsefvárosban van?
3. sokkot kapok a követelménytől - és szado-mazo klubban érzem magam, hogy ennyi pénzért még kínoztatom is magam?
Köszke!

(#3014) Tomics válasza Tücs78 (#3013) üzenetére


Tomics
addikt

Szia! Én is most kezdem (újra) távon, de nappaliról van némi tapasztalatom:

1. Én részt vettem a tanfolyamon, semmit nem ért. Végülis attól függ melyik tanárhoz kerülsz (ezt sajnos nem befolyásolhatod, ahova sorolnak), de véleményem szerint nem ezen a tanfolyamon fog múlni, hogy majd sikerül-e teljesítened a Matek I-et vagy nem. Ha bejársz a konzultációkra és hétről hétre gyakorolsz, akkor nem lehet gond. Szintfelmérő? Én nem olvastam ilyet, szerintem nem lesz.

2. Nem baj hogy óbudát válaszottad, majd szakirányválasztás után ott folytatod a tanulmányaid.

3. Nem könnyű, nekem a matekkal akadtak gondok nappalin, de nem is foglalkoztam vele eleget. Tanulni kell, gyakorolni, készülni, nem a vizsgaidőszakra (utolsó pillanatra) kell hagyni mindent. Matek és a villamosságtan a nehezebb, de kellő szorgalommal teljesíthető. Ha meg már szakirányon leszel valószínűleg olyat tanulsz ami érdekel is.

[ Szerkesztve ]

PH! addikt since 2004

(#3015) Tücs78 válasza Tomics (#3014) üzenetére


Tücs78
újonc

Köszi! Bár még mindig gondolkozom, hogy egyáltalán elkezdjem-e. Talán majd találkozunk..

(#3016) Petike6


Petike6
tag

Sziasztok!

Új vagyok még a topicban mivel most szeptembertől kezdem csak a tanulmányaimat.
Nem tudok menni GT-be ezért valaki nem tudna megdobni pár tanáccsal így kezdésnek?Milyen tárgyra,tanárokra ill. milyen infókat tartsak észben?
A másik kérdésem pedig,hogy én elvégeztem már máshol az informatika I et.Érdemes elfogadtatni?Vagy inkább frissítsem fel a tavalyiakat? Kicsit tartok a Programozástól mert mindenki idáig azt mondta,hogy nehéz meg ilyenek. Tavaszmezőre vettek fel amúgy

(#3017) Tomics válasza Petike6 (#3016) üzenetére


Tomics
addikt

Informatika I. alap dolgokról szól (hardver, szoftver, ilyesmik...), programozásról itt még nincs szó

PH! addikt since 2004

(#3018) Petike6 válasza Tomics (#3017) üzenetére


Petike6
tag

És ha nekem egyben volt a gyak+ea, tehát 1 kódszámot kapott akkor kilőttem első 2 félévre az infót? Mert néztem a mostani tantervet és elég meleg lesz a 2. félévben az a 30 óra.:)
Amúgy ezt az aktuális tanár bírálja el,hogy elfogadja e vagy sem? Vagy nem is neki kell vinnem?

[ Szerkesztve ]

(#3019) Tomics válasza Petike6 (#3018) üzenetére


Tomics
addikt

tanulmányi osztályra kell beadnod a kérelmet, és minden tárgyhoz kérned kell a sulidtól hitelesített tantárgytematikát, amiben le lesz írva részletesen mit tanultál.

elvileg egy bizottság dönt arról hogy engedik-e vagy sem. de ha egyben volt akkor elvileg a gyakot is el kéne engedniük, bár ott mi már programoztunk.

PH! addikt since 2004

(#3020) Imy válasza Tücs78 (#3013) üzenetére


Imy
veterán

Ha híradástechnikára mész, érdemesebb tavaszmezőbe kezdeni, hiszen akkor egy összeforrt csapatban folytatod tanulmányaidat szerintem....
Az első félév nagyjából így néz ki:
-Matekot nyomatsd az elejétől, a vektorgeometria, mátrixok könnyűek, a deriválás-integrálás, függvényelemzés lesz a húzós. Nálunk alig volt olyan ember, akit nem vágtak meg egyszer matek1-ből, matek2-re jobban felkészültünk, s a matekot vettük a legfontosabb tárgynak, s nem is volt vele már sok probléma.
-Villamoságtan1 nem húzós, csak gyakorolni kell, és megtanulni, közepesen nehéz
-Informatika1, hardveres elmélet, csak magolni kell...
-Közgáz, megtanulod, és megvan
-Villamos anyagismeret, ez szintén magolós, nem lesz vele probléma

(#3021) Imy válasza Gyurike (#3012) üzenetére


Imy
veterán

Szia, IDE leírtam az első féléves dolgokat.
A nappalinál gyengébb az oktatás, mert nincs idő semmire, magadnak kell utánajárni nagyon sok dolognak. Nálunk az egész csapat összedolgozik, úgy könnyebb. (levelező lista)
A követelmények lehet nem, vagy esetleg valamivel kevesebbek, szóval tanulni kell rendesen. Azért az ember jobban komolyan veszi, mert itt pénzbe kerül minden, illetve munka mellett így nagyon be kell osztani az időt.
A laborok gyengébbek, mert első 2 félév után tantárgyanként 1 nap van, ami nagyon kevés az összes dologra...

(#3022) Petike6 válasza Imy (#3021) üzenetére


Petike6
tag

A tavaszmezőben ha automatizálás szakirányra megyek az mennyire jó?A járműelektronika az ami engem nagyon érdekel.Jobban meg akarom ismerni a diagnosztikát mert idáig még csak vizsgáló programhoz volt szerencsém (MB DAS,DIS) Beavatkozni zöldfülűként inkább nem akartam:)

(#3023) Money001 válasza Petike6 (#3022) üzenetére


Money001
csendes tag

Sziasztok!Én most akarom kezdeni a történetet gazdasági szakirányban.Kinek milyen jellegű tapasztalata van ebben a műfajban?Költségtérítésesen fogok kereskedelem és marketinget tanulni...és vajon mik lehetnek majd a kilátások a jövőben? :R
Sorry véletlen a válasz gombra mentem :)) de nyilván új kérdés akart lenni :DD

[ Szerkesztve ]

(#3024) moha21 válasza Petike6 (#3022) üzenetére


moha21
addikt

Tavaszmezőben műszer automatika van, a sima automatika az Óbudán van.

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#3025) Petike6 válasza moha21 (#3024) üzenetére


Petike6
tag

Értem.De gondolom ha majd oda kerül a sor akkor mehetek óbudára nem?Csak mert több mint másfél órára van tőlem az óbudai csoda...:(

(#3026) moha21 válasza Petike6 (#3025) üzenetére


moha21
addikt

Persze, hogy mehetsz csak megemlítettem, hogy automatika és energetika szakirány az ott van.

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#3027) Petike6 válasza moha21 (#3026) üzenetére


Petike6
tag

Jólvan.És véletlen nem tudod,hogy mennyire kemény az automatika?

(#3028) moha21 válasza Petike6 (#3027) üzenetére


moha21
addikt

Vannak "light-os" szakok, mint az épület, de PLC vagy hajtások azok izgibbek. Én nem tudom, mert tavaszmezőben vagyok egyébként. [link] nézelődj az oldalon.

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#3029) Imy válasza Petike6 (#3027) üzenetére


Imy
veterán

Nappalin?

(#3030) Petike6 válasza Imy (#3029) üzenetére


Petike6
tag

Igen,nappalin

(#3031) Imy válasza Petike6 (#3030) üzenetére


Imy
veterán

Íratkozz fel a oeKÖTÖJELkandoKUKACgooglegroupsPONTcom levelező listára, és ott biztosan tud valaki választ adni. ;)

[ Szerkesztve ]

(#3032) vidékiürge


vidékiürge
tag

Sziasztok!
Én is most felvételiztem a Kandóra, sikeresen. Levelezős leszek, lenne pár kérdésem ;]

Az első konzultációs órák (hétvégén amikor be kell menni havonta 1x) időpontjairól honnan és mikor lehet tájékozódni? Beiratkozás alkalmával?

Igazából olvasgatom a fórumot mióta felvettek, s ha jól olvastam, nekünk elsősöknek nem kell semmilyen tantárgyat felvenni a Neptun rendszerben, ezzel nem kell foglalkoznunk. De a későbbiekben mi alapján vegyem fel a tantárgyaimat? (kredit szám alapján, szakosodás szerint, vagy a lényeg hogy a minimum kreditet elérjem?)

Ha jól tudom, a konzultációkon van katalógus. Előfordulhat (munkahelyem miatt) hogy nem tudok ott lenni 100%-ban. Milyen szintű a tolerancia?

Nagyjából ennyi, előre is köszönöm a válaszokat! :)

Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!

(#3033) Tomics válasza vidékiürge (#3032) üzenetére


Tomics
addikt

Levelezőn nem hétköznap vannak az órák?

PH! addikt since 2004

(#3034) vidékiürge válasza Tomics (#3033) üzenetére


vidékiürge
tag

fogalmam sincs. szerintem az estin van hétköznap, levelezőről eddig azt tudom hogy péntek szombat :F

Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!

(#3035) Tomics válasza vidékiürge (#3034) üzenetére


Tomics
addikt

Levelező és távoktatás van.
Felvi szerint levelezőn így lesz:
(5) A levelező munkarendű képzésben az érintett hallgatókkal kötött megállapodásnak megfelelően a hallgatók tanóráira havonta három alkalommal hétköznapokon kerül sor.

Távon van szombatonként.
(6) Távoktatáson a képzés szombati napokon folyik.

[link]

[ Szerkesztve ]

PH! addikt since 2004

(#3036) Imy válasza vidékiürge (#3032) üzenetére


Imy
veterán

Az órarendedet majd a NEPTUNban tudod megnézni.
Első félévben felveszik neked automatikusan, de ha akarsz tudsz még felvenni más tárgyat is.

Én távoktatásos vagyok, ott nem nézik, hogy bejársz-e a konzultációra, csak az a lényeg, hogy menj vizsgázni, de ajánlatos bejárni...(de a házikat ajánlatos beadni, mert pontokat kapunk rá)

(#3037) yosiko


yosiko
újonc

Terminuszról valakinek valami tapasztalat?

(#3038) Tapsi válasza yosiko (#3037) üzenetére


Tapsi
addikt

F.O.S.

(#3039) Khan13


Khan13
senior tag

Sziasztok!
Most vettek fel NIK-ra. Jól indul, elsőre nem jött meg tőlük a levelem, de felhívtak, hogy újrapostázzák a kijavított címre.
Olvasgattam a tudnivalókat itt a fórum elmúlt pár hozzászólásában: az első félévesek tárgyait felveszi a TO, szóval kapunk egy fix órarendet? Vagy ezen belül hogy lesznek tárgyaink, mi állítjuk össze kereteken belül a tanárainkat és óráinkat?
Itt NIK-en mit lehet tudni a tanárokról? Kinél érdemes felvenni bizonyos órákat, illetve kit kerüljünk?
Előre is köszönöm a válaszokat! :R

(#3040) TheMarci válasza Khan13 (#3039) üzenetére


TheMarci
addikt

Felvesznek neked mindent, semmi dolgod nincs, akit majd érdemes elkerülni, -amikor majd magadnak veszed fel az órarendet a későbbiekben-, addigra megtudod. :)

Do You Dream?

(#3041) #41635072


#41635072
törölt tag

Kobali a világ legnagyobb arca! :DDD

(#3042) #41635072


#41635072
törölt tag

A kibe******* postának nem sikerült 2 hét (!) alatt kézbesítenie a szoctámos levelem, ezért ugrott a kolesz!!!! :W

(#3043) subaruwrc válasza #41635072 (#3041) üzenetére


subaruwrc
félisten

:D

(#3044) Tomics válasza #41635072 (#3042) üzenetére


Tomics
addikt

az szép...ajánlottan adtad fel? elvileg másnapra már ott kéne lennie.
remélem a kreditátviteli kérelmem odaért :(((
arról mikor lesz kb eredmény, nem tudja valaki?

[ Szerkesztve ]

PH! addikt since 2004

(#3045) #41635072 válasza Tomics (#3044) üzenetére


#41635072
törölt tag

Sima levélként.
Igazából eddig még nem volt gondom.
Úgy voltam vele, hogyha a csomagok 2-3 nap alatt elérnek a címzetthez, akkor egy sima levél is oda ér 2 hét alatt...

Amúgy még mindig nem ért be, úgyhogy valószínűleg elkeverték a francba. :((

[ Szerkesztve ]

(#3046) moha21 válasza #41635072 (#3045) üzenetére


moha21
addikt

Most érted fontos dolgot elküldesz most az a 200 Ft...

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#3047) Tapsi válasza #41635072 (#3045) üzenetére


Tapsi
addikt

[link]

[ Szerkesztve ]

(#3048) #41635072


#41635072
törölt tag

Megtaláltam a pontozást, gyakorlatilag semmi szoc pontom nem lenne.
60km alatt 0p.
Háztartásbeliségért nem jár pont.
1 főre jutó kereset több, mint 50K --->0p..
Akkor asszem örökre lemondhatok a koleszról. :D

(#3049) Tomics válasza #41635072 (#3048) üzenetére


Tomics
addikt

Ha jól tanulsz bekerülhetsz :) Nekem is 0 pont volt a szoctám mégis felvettek elsőben a felvételi pontok alapján

PH! addikt since 2004

(#3050) vidékiürge


vidékiürge
tag

Tomics
Hmm, ezek szerint hétköznapokon lesz. Havonta három alkalommal, de vajon egyszerre vagy külön-külön? Van egy sejtésem hogy ez majd a beiratkozáskor eldől v kiderül :)

Imy
Ahham. és érdemes még 1-2 órát felvenni? vagy egyenlőre ennyi elég?

Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Óbudai Egyetem (volt BMF)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.