Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11046) Morris


Morris
veterán

Csak egy-két példa és nem magyarázom tovább:

"Kedves Hitel Nélküli Jóember!
Azt azért elfelejtette, hogy mindenki nem lakhatott a szülői ház nyári konyhájában, mert nem olyan a családi háttere. A döntő többség, ahogy én is, úgy gondolkodtam, hogy annyi pénzért amiért albérletben lakom, a saját lakásom is fizethetem!!!! No, nem a belvárosba, hanem a város szélén, de ez nekem nagyon megfelel. Szép is volt ez pár évig.... De ugye Ön sem gondolja azt komolyan, hogy ez a devizás dolog nem szándékosan megrendezett volt a bankárok részéről??? Mert akkor elég naiv ember lehet!!!
Azok, meg akik nyakra főre vették fel a hitelt mindenre, azok meg is érdemlik a sorsukat.
"

"remélem a hitelnélküli nem veszti el az állását, és ha mégis, a semmiből tudja majd fizetni az olcsó rezsijét, iskolát, és mindent, természetesen a társadalom segitségét elutasitva, hiszen nem szorul empátiára, szimpátiára, és együttérzésre"

"Igen tisztel Hitel nélküli! Jó önnek!
Tudja utólag könnyű okosnak lenni még diplomásan is. Gratulálok,hogy ennyi év hosszú napjai során sikerült ezt az irományt megszülnie! Csak minden hitelnél más és más volt a háttér,melyet sem ön sem más nem vizsgál,ugye?"

"Gondolom, a levelet író közgazdász (Úr, vagy Hölgy) készen kapott az élettől mindent. Ha pedig eléggé érett korú akkor abban az átkos rendszerben, nagyon közel ülhetett a tűhöz és nem az átlagember keresetét vitte haza, hanem mint "jó katona" lényegesen többet. Így lehetett hitelmentes életet kezdeni. Nem SZOT üdülőben nyaralni, átlag feletti jó keresettel rendelkezni. No és persze most okosnak lenni..... "

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.