Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2784) Dany007 válasza Melack (#2777) üzenetére


Dany007
veterán

Akkor jó.
Én már tényleg azt hittem, hogy valamit rosszul tudok. Mert kb mindenki ment a buszsávban még valami idős nénit is láttam kis gyufásdobozt vezetve. Nem sok tartott vissza tőle, hogy ne menjek ott én is. Ahogy néztem kb órát biztos megspóroltam volna a 1,5-1,75 órából amennyit összesen álltam.

Egyébként nem lenne hülyeség ilyen esetekben ideiglenesen megnyitni a buszsávot is. Mert konkrétan buszt alig-alig láttam ott menni. Meg még 1-2 taxist. De a többség így is normál autó volt, akik ugye szabálytalanul használták. De esetleg valami állítható jelzőlámpa rendszerrel meglehetne oldani, hogy ilyen esetekben lehessen használni azt is. Röhej volt látni, hogy ott állunk a sorban majd egy órája, a buszsáv meg tök üres... és akik elmentek ott, azok már rég a "túlpartra" értek. Kivéve az alagút előtt. :D Ott tényleg bedugult még a buszsáv is...

A másik ami nagyon "tetszett" az a tipikus pesti kikanyarodás. :D Mikor kitoljuk az autót a forgalomba, nem számít van-e elsőbbségünk, csak lesz valaki aki kienged... Persze tudom, bizonyos esetekben másképp várhatna az ember estig is, mire valaki jószándékból kiengedi.

Kedvencem... álltunk a dugóban - szintén az alagút felé vezető úton. A szemből jövő sáv aránylag jól ment, de ott is piszkosul sokan voltak. Éppen kereszteződéshez értünk, szemből piros, a mi sávunkban összefüggő kocsisor és kb 5 percenként haladunk előre 10 centit.
Szóval a szemből jövők pirosnál állnak, kereszteződés. Balról jön egy autós, akinek semmi se számít. A mi sávunkba akart bekanyarodni. Simán beállít keresztbe a kereszteződésbe, hogy majd valaki a mi sávunkból beengedi... De, mint mondtam összefüggő volt a mi sávunk, alig haladtunk pár centit, esély se volt beengedni. Csávókám szépen a menetirány szerinti bal oldalon, a kocsisor előtt keresztbe áll és index-szel bőszen... Kb szarik bele mindenbe.
Aztán egyszer csak zöldet kap a szemből jövő sáv... :U Persze mi továbbra is állunk, a faszikám meg mellettünk keresztbe, szépen elzárva a szemből jövők sávját akik kezdtek is szépen dudálni, meg járdára felmászva kikerülni azt a barmot aki csak úgy lájtosan beállt eléjük, mert akkor majd őt biztos beengedi a dugó ami amúgy moccanni se tudott...
És nem zavartatta magát, eszébe nem jutott visszatolatni, hadd menjenek akiknek legalább zöldje van és tudnának...
Szóval eszméletlen... Itt Vp-ben szvsz már rég kiszálltak volna páran és kirángatták volna a faszit a kocsiból ha ilyet mer csinálni csúcsforgalom idején.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.