Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-27 22:26:28

LOGOUT.hu

Hasznos információk, fogalommagyarázat

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26751) simonjoe válasza zsiz (#26748) üzenetére


simonjoe
őstag

Én is aggódtam először miatta, meg a fűtőszálak miatt is, de tűrhető a képe. Érezhetően sötétebb, de értékelhető a képe.

Joe

(#26752) bela85 válasza bela85 (#26738) üzenetére


bela85
aktív tag

Support válasza: "Ez a készülék nem támogatja az élő nézet funkciót, és sajnos biztosan nem is fogja a későbbiekben sem."

Szomorúan olvasom...

(#26753) sambenez válasza bela85 (#26752) üzenetére


sambenez
Topikgazda

Akkor ez HW probléma lesz.

(#26754) Essejó válasza zsiz (#26748) üzenetére


Essejó
veterán

Nekem a P+ gyárilag sötétített a hátsó ablak, és semmit nem szól hozzá a hátsó kamera, teszi a dolgát, és annyi.

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#26755) Essejó válasza bela85 (#26752) üzenetére


Essejó
veterán

De miért akarod élőben nézegetni, foglalkozz a vezetéssel.:DDD

[ Szerkesztve ]

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#26756) zsiz válasza Essejó (#26754) üzenetére


zsiz
őstag

Köszönöm a választ neked és a többieknek is 🙂 Ez megnyugtató, vásárlás előtt ebbe nem is gondoltam bele. Megvan a kamera, meg a kártya hozzá, majd este kerül kipróbálásra. De a beszerelés nagyobb feladat, arra még nem tudom mikor kerítek sort.

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#26757) WaterWave válasza bela85 (#26752) üzenetére


WaterWave
veterán

Én mondjuk attól kapok agyérkövet, mikor látom, hogy világít a kamerája a színskála minden színében éjszaka.

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#26758) at11 válasza sambenez (#26706) üzenetére


at11
tag

Légzsák van a kocsidban? Tök felesleges, mert nem ütköztél az elmúlt 10 évben, tehát nem kell? :) Az hogy neked személy szerint az a tapasztalatod, hogy nem gyulladt ki az akkus kamera, nem azt jelenti, hogy a szuperkondenzátoros nem biztonságosabb, hanem azt, hogy szerencsére nálad nem volt gond. Ha más fokozott biztonságot szeretne, akkor vesz szuperkondenzátorost, amit minden komoly gyártó használ, nem véletlenül.

A hőmérséklet tűrése és az élettartam a kondenzátornak jóval magasabb, mint a Li-Po és Li-ion akksiknak. Meg kell nézni az üzemi hőmérsékletet, akkumulátor? 60 fok felett kakukk, kondenzátor? 100 fok felett is üzemel. Sütheti a nap bátran, nem gyullad.

Olyan márkát tud valaki mondani, ami autós kamera gyártó (tehát nem Garmin, 70mai, és egyéb, ami kompresszort, órát, navigációt, turmixgépet és egyebet is felcimkéz az éppen aktuális termékre, amit nem is ő fejleszt), és akkut használ kapacitor helyett?

[ Szerkesztve ]

(#26759) sambenez válasza at11 (#26758) üzenetére


sambenez
Topikgazda

Azon csodálkozom, hogyan mersz egy mobil telefont a fejed mellé emelni.
Egyébként nem unod még ezt a témát? Megértettük akku szar kapacitor jó.
Mindenki hülye aki akkus kamerát használ. De engedd meg hogy aki akar hülye legyen.

(#26760) simonjoe válasza at11 (#26758) üzenetére


simonjoe
őstag

Bár nem nekem válaszoltál és sokáig is gondolkodtam rajta, reflektáljak-e, de nem bírom megállni.
Először is, nyugodj le, az megnyugtat!!
Rohadtul elméleti síkon mozogsz és nem a gyakorlati oldalról nézed a dolgokat. Igazad van, papíron ismétlem, papíron és tartós extrém körülmények között sokkal jobb a capacitor. (Itt emeljük ki a hőfaktort amin lovagolsz.) Ez így igaz!
Akkor nézzük a gyakorlati oldalt. Butaság volt, vagy ahogy Ferink fogalmazna, böszmeség volt a légzsákot felhoznod példának, mert annak az a foglalkozás, h adott esetben berobbanjon, kinyíljon. No, az akkumulátornak nem.
Milyen komoly das cam, bocsánat, autós kamera gyártó céget ismersz?
Melyek azok kik hosszú évtizedek óta gyártanak és kellő tapasztalattal rendelkeznek, h relevánsak legyenek a piacon?? Nem nagyon tudsz, hisz maga a termék sem tekint vissza nagy-hosszú múltra. Ugye, h ugye!!
Továbbá a Garmin-t mint gyártót se tedd a "felcímkézős" polcra, mert ők igazán nem azok. Kevés az olyan nagy múltú cég, ellenben ilyet a Te "komoly" gyártóid közül nagyítóval sem találni.
Kicsit fussunk neki az akku gyakorlati, alkalmazásának. Csak egy néhány alkalmazás közbeni viselkedését szeretném megemlíteni. Viszont nem elhanyagolható ehhez némi adalék, csak, h más is értse. Az akkumulátorok paraméterei nehezen megfogalmazhatóak, definiálhatóak. Ilyen pl. az, h teljesen fel van töltve. Na, ezt még senkinek nem sikerült meghatároznia. (nem megyek bele a részletekbe, aki ingerenciát érez, és ezek után érezzen! Az gúglizza meg) Lépjünk a következőre, pontosabban a hőfaktorra amin Te lovagolsz és az Istenért sem bírsz leszállni erről a lóról. Nincs olyan, h egy akku 60°C-nál kakukk!! (szavaiddal élve, mert ugye klasszikusokat csak szó szerint) Szintén nem lehet meghatározni egy akku működési tartományát hőfok függvényében. Behatárolni, azt, h hol optimális, azt is úgy nagyjából. Tehát működni fok 60°C-on is!! Az más kérdés, h milyen hatásfokon és milyen elektrokémiai folyamatok indulnak meg abban a tartományban. Mielőtt felszívnád az orrod, tisztelettel kérlek olvass ennek is utána. De, hogy tényleg a gyakorlati oldaláról írjak, biztosan mindenki használt már mobiltelefont navigálásra, aktív GPS használat mellett, ráadásul nyáron, szélvédőre kibiggyesztve, ott a telefon már messze nem hatvan fokos, és láss csodát működik! Pedig ahogy Te említette, ott már nem szabadna! Vagy csalsz és nem mondasz igazat!! :P Nagyon elterjedtek az utóbbi időben az e-bik-ok, azt ha tartósan a legnagyobb rásegítéssel használod, annyira felmelegszik az akku, h a brutál nagy aluházas akkut nem bírod megérinteni. De, még akkor sem tilt le, tudja vinni a hátsód. Ezek a gyakorlati alkalmazások egy-egy területről, ami azt bizonyítja, h hiába forró a pite, bocsánat, az akkumulátor, az attól még fogyasztható.
Mint írtam, a kondenzátor annak ellenére, h ezen a konkrét felhasználási területen biztonságosabb(nak tűnhet, ez az én szakmai véleményem), ezt kihangsúlyozva a gyártók keresnek olyan réteget mint Te, h el tudják adni a terméküket. Hidd el, olcsóbb konstrukció, mint az akkus megoldás. Arról viszont nem szól a fáma, h milyen problémái lehetnek a kondenzátoroknak. De, miért is írnának negatívumokat róla, hisz akkor esetleg meginogna a bizalom. Ez a fogyasztói társadalom egyik kényes oldala, a xarról senki sem beszél(het)! Érdekes, egyébként, h amióta megy itt a szájtépés erről a témáról, senki nem jelentkezett, h b@...szátok meg, ne vegyetek akkus kamerát mert felrobbant és levitte a fejét a hátsó ablakban lévő bólogatós kutyának. Ennyi erővel csesztethetnénk Tesla-s Elon-t, is, h milyen dolog már az akkus autó!
Akkor Boldog Karácsonyt minden akkus és kapacitoros fórumtársnak!!
Ámen! :D

[ Szerkesztve ]

Joe

(#26761) bul07 válasza simonjoe (#26760) üzenetére


bul07
nagyúr

Amúgy ez az akku para még nagyon régről származik, mikkor a gyártók még csak úgy a polcról megmarad kis akkukat raktak a kamerákba majd előfordult hogy a polcon olyan volt ami úgy volt gyártva hogy nem bírta a meleget, és igen púposodott
De ez olyan 2012-2013-2014 környékén volt
(Akkor még a kamera hamisítás is igen gyakori volt, na és egy hamissal bármi megeshetett, G1W kamerák na azt hamisították rendesen)

Azóta már sok víz lefolyt a Dunán és a gyártók elkezdtek direkt autós kamerákba szánt akkukat használni, aminél már gondoltak erre
Persze előfordul hat bármi, akku púposodás, de a kapacitor púposodás is

Így mára már akku vagy kapacitor oly mindegy

Amúgy talán a kapacitor a téli használtba jobban számít főleg mondjuk Finnországba ahol nem január hónap a tél, és ott azért van tartósan -10 alatt, mert az akkumulátorok az tényleg nehezebben viselik(hideget), mint egy kapacitor, és az nem igazán jó ha baj esetén nem tudja lezárni a felvételt mert hidegbe meghalt az akku

Nálam 2018-ban került a szélvédő mögé egy 70Mai (D01) (1S elődje), télen hidegben szokott panaszkodni hogy az akku már gyenge
De köszöni szépen jól van

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#26762) Yamahás


Yamahás
junior tag

Most akkor mit kérjek jövő karácsonyra a jézuskától?
Akkut vagy kapacitort? :W

(#26763) simonjoe válasza Yamahás (#26762) üzenetére


simonjoe
őstag

..én a helyedben hagynám a pics@..ba, látod mekkora vihar van körülötte. :D

Joe

(#26764) Yamahás válasza simonjoe (#26763) üzenetére


Yamahás
junior tag

Akkor marad a napelem! :-)
És elköltözök Afrikába! :-)

(#26765) Hauptmann válasza sambenez (#26759) üzenetére


Hauptmann
addikt

Engedd el, ha a csodakamerájában akku lenne, akkor az lenne az isten, a kapacitor pedig veszélyes. :DDD

(#26766) BBéci válasza Hauptmann (#26765) üzenetére


BBéci
titán

Ebben lehet némi igazság. Furcsa emberek vannak közöttünk.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#26767) Bogyó bá' válasza Yamahás (#26762) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Szerintem nyugtatót - és a többi topiktársnak is. :))

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#26768) sambenez


sambenez
Topikgazda

Azt gondolom teljesen kiveséztük ezt a kapacitor vs akku témát.
Térjünk vissza a gyakorlati tapasztalatokhoz.

(#26769) zsiz válasza sambenez (#26768) üzenetére


zsiz
őstag

Akkor rögtön kezdenék is egy kérdéssel :D Az A500s nem tudja egyszerre megjeleníteni az első és hátsó kamera képét? Akár a kamerán, akár a telefonos appban? Váltani tudok köztük. De egyszerre nem lehet nézni? Vagy csak én nem jöttem rá?

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#26770) sambenez válasza zsiz (#26769) üzenetére


sambenez
Topikgazda

Nem lehet egyszerre.

(#26771) WaterWave


WaterWave
veterán

Itt a nagy zúgolódásra felpattintottam egy sört egy alig használt kapacitorral... Egészség.

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#26772) zsiz válasza sambenez (#26770) üzenetére


zsiz
őstag

Oké, akkor nem én vagyok tök hülye hozzá. Köszönöm :)

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#26773) Hauptmann válasza WaterWave (#26771) üzenetére


Hauptmann
addikt

Egészség. :DDD

(#26774) Bogyó bá' válasza WaterWave (#26771) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Akkor nekem most muszáj lenne akkuval sört nyitnom? :D

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#26775) WaterWave válasza Bogyó bá' (#26774) üzenetére


WaterWave
veterán

Mindeképp

De egy akkus jäger is megteszi :DD

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#26776) #21346560


#21346560
törölt tag

Egyébként épp most próbálom, hogy egy "régi" munkahelyi powerbankomról mennyi ideig megy a kamera.
Picit több, mint 2 órája megy, és még több, mint 50% van benne!
Elgondolkodtam, hogy nem vezetgetem a madzagot, hanem erről üzemeltetem a kamerát.
Úgy tűnik, a hosszabb utakat is kibírja!

(#26777) WaterWave válasza #21346560 (#26776) üzenetére


WaterWave
veterán

És akkor minden indításnál rádugod?
Épp az automatikusságot nyírod ki vele...

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#26778) #21346560 válasza WaterWave (#26777) üzenetére


#21346560
törölt tag

Akkor vesz, amikor akarom!
Ha pl kimegyek az osztrákokhoz, nem szerencsés, ha megy!

(#26779) Bogyó bá' válasza #21346560 (#26778) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Pontosabban akkor vesz, amikor eszedbe jut rádugni. Tehát valószínűleg pont akkor nem, amikor tényleg szükséged lenne rá....

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#26780) #21346560 válasza Bogyó bá' (#26779) üzenetére


#21346560
törölt tag

Megszokás kérdése. Ahogy becsatolod az övet, bedugod a kábelt is! ;)

(#26781) bul07 válasza #21346560 (#26780) üzenetére


bul07
nagyúr

Én csináltam ezt, szivartyújtóba dugdossással, nállam állandóan vagy jó ideig feszültség alatt van kulcs kihúzása után, így míg nem jött meg a fixre köhető táp dugdostam

Volt hogy elfelejtettem, főleg ha siettem, megváltás volt mikkor bekötöttem a tápot

Nekem ez a tapasztalatom ilyennel

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#26782) #21346560 válasza bul07 (#26781) üzenetére


#21346560
törölt tag

Értem, köszönöm!
Mondjuk én soha nem sietek sehova!
Általában időben elindulok, ha meg nem érek oda valahova addigra, amikorra valaki szeretné, majd vár! ;)

(#26783) simonjoe válasza #21346560 (#26778) üzenetére


simonjoe
őstag

Semmi baj az osztrákoknál. Folyamatosan járunk ki, többször ellenőriztek amióta a két kamera fent van, és egyszer sem szóltak érte, pedig észre is vették. Szabad már használni, csak a készített anyagok felhasználását korlátozták le.

Joe

(#26784) trebrona válasza simonjoe (#26783) üzenetére


trebrona
nagyúr

+1, nekem sem szólt érte az osztrák rendőr.

------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------

(#26785) liksoft válasza liksoft (#26612) üzenetére


liksoft
nagyúr

Köszönöm a segítséget, a végén mégiscsak felplusszolt keretből egy 70mai A500S lett hátsóval kiegészítve. Az éjszakai különbségek a teszteken keresztül meggyőztek. Majd kiderül.

Kellemes Ünnepeket!

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#26786) BBéci válasza liksoft (#26785) üzenetére


BBéci
titán

Jót választottál, apósom és én is olyat használunk, az enyém már 13 hónapja üzemel.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#26787) liksoft válasza BBéci (#26786) üzenetére


liksoft
nagyúr

Ajándék lett. Csak előre meghatározott keretösszeg esetén azt átlépni............

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#26788) bul07


bul07
nagyúr

Csak érdeklődésként kérdezem
Mióta van magyar nyelv a 70Mai appba?

Nem sűrűn szoktam használni mert szerencsére mostanában nem volt semmi amit le kellet volna menteni, most is csak egy ilyen(35sec után, letöltve azért nem ilyen szánalom a minősége), és látom hogy magyarul van az egész

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#26789) simonjoe válasza bul07 (#26788) üzenetére


simonjoe
őstag

..hűűű de xar a világításod. :D
A telefonon nekem amióta megvan (cc. két éve) honi az app.

Joe

(#26790) bul07 válasza simonjoe (#26789) üzenetére


bul07
nagyúr

Hmm akkor lehet nállam nem volt áttálítva, csak most hogy új telefonra költöztem pár hónapja magyar nyelven települt, mert most használtam azóta először az app-ot

Ha jól értem így éjszakai munka után irónia volt a lámpára ugye.
Szerintem elég jól villágít annak ellenáre hogy 2005 a kocsi és a lámpa is, mattulva még nincs de pöttyök vannak rajta.
És még extra izzó sincs benne hanem egy olcsó

De a tompítottat én már feljebb tekertem mert nekkem túl közelre hordott.

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#26791) Yamahás válasza bul07 (#26790) üzenetére


Yamahás
junior tag

Az autóddal nincs semmi baj.
Bár az enyém 2007-es volt,7 év alatt 600e km-t mentem vele. :)

(#26792) victorhun7 válasza bul07 (#26790) üzenetére


victorhun7
tag

Hát igen nem egy xenon meg egy led mátrix de legalább ég.
És igen akinek több pénze van lát tisztábban.
Amúgy a 1991-es BMW 7-es sorozat volt az első olyan autó, amely xenont használt.

(#26793) bul07 válasza victorhun7 (#26792) üzenetére


bul07
nagyúr

Aha
Öcsém kezel egy 5-6éves ford kisbuszt azt hiszem xenon, nem led az tuti és nem is halogén
De azon olyan rossz a tompított hogy mintha vakon menne az ember, félelmetesen rossz

Ledes is jó dolog míg nem kell javítani
Sok autóba lámpatest cserével lehet javítani az meg nem simán lehet fél millió is, sőt BMW esetén még a milliót is ütheti 1db

És ugye egyszer ezek is lesznek öreg autók
Elromlik, betörik(egy fácán megcsapja) a led lámpája és majd gazdasági totálkár lesz, persze lehet bontózni de az is lutri lesz meddig bírja
De jó világ lesz

(#26791) Yamahás

Én mostanában elég keveset megyek
Régen sokkal többet mentem 2002-2003 volt a csúcsom az egy évben megtett kilométerbe
(2002 március és 2003 szeptembere között sikerült menni 93e Km országon belül, egy 60lóerős F Astra kombival)

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#26794) victorhun7 válasza bul07 (#26793) üzenetére


victorhun7
tag

Hát igen ami új korában királyság az már hibásan nem :)

(#26795) #21346560 válasza victorhun7 (#26792) üzenetére


#21346560
törölt tag

"világít" ;]

(#26796) Ciccuka válasza bul07 (#26788) üzenetére


Ciccuka
veterán

Jó a mjuzik :)

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#26797) TheProb


TheProb
veterán

Sziasztok!

Vettem egy Viofo HK3 HW kit-et a 70mai A800S-emhez, mert a 70mai kábellel már ugye 2x lemerült az akksim...
Mivel ezen mini USB fej van, így levágtam a 70mai-ról és átforrasztottam a Viofo-ra.
Beszerelve viszont valami nem oké, metr a kamera csak néhány mp-ig működik, után se kép, se hang. Kimértem és jön az 5V a megfelelő pin-en. Viszont az "ACC jel" nemtom melyiken kellene, hogy jöjjön. Azt próbáltam, hogy a bekötés és a micro usb pin-ek közt végigzongoráztam egy szakadás tesztet, de sehol sem "sípolt" a multimeter (természetesen gyújtáson volt ekkor az autó). Nemtom, hogy ez jelent-e valamit.

Van esetleg tippetek, hogy merre kéne keresni a hibát?

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#26798) GALARDO


GALARDO
addikt

Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy a DDpai Z50, megéri +20k felárat, a Z40-el szemben?

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#26799) Dolphine válasza GALARDO (#26798) üzenetére


Dolphine
addikt

Ha jól látom, akkor annyi a különbség, hogy a Z50 4K-ban rögzít

Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!

(#26800) Upo válasza TheProb (#26797) üzenetére


Upo
addikt

Ezt én rajzoltam vissza a saját 70mai hardwire kitemből, elvileg a micro usb 4-es pinre adja az 5V-ot az ACC.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.