Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#66601) kavalkád


kavalkád
aktív tag

tudja valaki mi ennek a produktumnak a hazai elnevezése?

(#66602) thomgrande válasza kavalkád (#66601) üzenetére


thomgrande
tag

Azt sem nagyon értem hogy mire jó. Leginkább munkalap összehúzásra tudnám elképzelni de akkor az egyikből a menetet ki kell fúrni. Te mire használnád?

"Magyarország rég nagyobb volt, De ennél nagyobb már nem lehet. Magyarország beteg nagyon, Nem szereti magát, rágja a gyűlölet. Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, Ez már Európa?"

(#66603) Viperator válasza kavalkád (#66601) üzenetére


Viperator
őstag

Nútanya is lehet.

"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell

(#66604) kavalkád válasza thomgrande (#66602) üzenetére


kavalkád
aktív tag

jó nyomon jársz!

vettem egy használt ágyat és ilyennel van összefogatva. nyeklett az egész, gondoltam meghúzom a csavarokat, de annyira silány minőség, hogy az összehúzó csavar eldeformálta az egyiket, a másikból meg kitépte a menetet. el nem tudom képzelni milyen anyagból gyártották, kézzel összenyomtam az egyiket :)

így jobban meg lehet érteni hova kell:

lecseréltem tönkanyára, kíváncsiságből érdekelne mi ennek a neve.

update: Viperator, köszi az infót!

[ Szerkesztve ]

(#66605) thomgrande válasza kavalkád (#66604) üzenetére


thomgrande
tag

Én ezt úgy oldottam meg hogy passzoló félcső darab és lazulás mentes anya.

"Magyarország rég nagyobb volt, De ennél nagyobb már nem lehet. Magyarország beteg nagyon, Nem szereti magát, rágja a gyűlölet. Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, Ez már Európa?"

(#66606) pali923 válasza kavalkád (#66604) üzenetére


pali923
aktív tag

Tartsd meg ez a tönkrement cuccost alátétnek, és a csavarra csavarj rá egy rendes anyát, alátéttel természetesen. De a tönkanya is jó lehet természetesen.

[ Szerkesztve ]

A helyzet reménytelen, de nem komoly.

(#66607) gaboka75 válasza MDMA (#66593) üzenetére


gaboka75
tag

Ha még aktuális, a kék Bosch-ra van egy hétvégi akció a Zákánynál.

(#66608) pacman_123 válasza MDMA (#66588) üzenetére


pacman_123
tag

Na bocsi, ritkábban fórumozok, de akkor álljon itt más porszívókról vélemény :) Nagyon más ... de annyira mégsem.

Tfe írt ugye egy elpusztíthatatlan Makitáról, akkor én is írok egy szintén elpusztíthatatlan OBI "sajátmárkás" NTS 25 L névre hallgató pornyűvőről. Bocsi csak így tudom linkelni mert tán "discontinued", de hasonszőrű tesót lehet ma is kapni.

9 éves, ez már mindent is szívott, tényleg, még betoncsiszolatport is (burkoló melósok ba**tak hozni magukkal porszívót, hát odaadtam nekik, a cikonos leválasztóval együtt. Visszajövök, látom dolgoznak vele a ciklon nélkül! mondom ba***átok meg, miért kötöttétek le??? "Há főnök, mer nem szív úgy" Nem-e ... na mostazonnal visszateszitek, miután kifújtam az összes sz*rt a szűrőből, a lamellák teljesen betömődve, eltűnve, porszívó persze már hajszárító melegségű levegőt fújt ki. Azt hittem megüt a guta. "NEM!! veszitek le a ciklonról, ha már az enyémet használjátok!" Na ennek volt kb 3 éve). De azóta is szív, megállás nélkül. Hangján se lehet nagyon hallani hogy csapágyas lenne, vagy nagyon melegedne .... teszi a dolgát.

A zindekszes hobbiasztaloson volt egy vita/elmélkedés mi hogyan ront egy porszívó hatékonyságán (függetlenül a márkájától). Ciklon nélkül, ciklonnal, cső fajtája, stb. Korábban a vákumhatás változását teszteltem Bernoulli-csöves módszerrel, érdekes tanulságokat hozott. Cső hossza, milyen cső, belül sikfalú vagy bordázott-flexibilis, 2x45 fok irányváltás <> egyszer 90 fokkal, stb.

Aztán ez a hobbiasztalos elmélkedés szült a napokban egy videót is, ahol az NTS 25-öt összeeresztettem egy szintén "obis" Einhell-el (TC-VC 1930 SA), ez utóbbi 2 éves de ment eddig max 20-30 percet, tehát vadiújnak tekinthető. Mindkét porszívó 1500W-os papíron, hát nézzük mit mutatnak a számok (bár ugye, nem a számokkal szívunk, hanem porszívóval ...). Egy anemométerrel megmértem különböző körülmények között a:

- szélsebességet (m/s)
- szállított levegő mennyiségét. (CMM, Cubic Meter per Minute, azaz magyarul m3/perc)

https://www.youtube.com/watch?v=_GF5BRhyV_A

Ha nincs kedved a videót megnézni, a végén van egy táblázat de itt is betettem:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=166986295&t=9104263

A lényeg: a számok azt mutatták, hogy, igen, romlik ciklonnal a hatékonyság, de nem annyira, hogy ne szívná el így is tökéletesen a fűrészport. De azt is mutatták, hogy nagyon nincs szégyenkeznivalója, egyik porszívónak sem a kétszer-háromszor-ötször-tízszer annyiba kerülő társaihoz képest. Nagyon nincs :) Össze kell hasonlítani a gyárilag megadott értékeket (már amelyik porszívóhoz megadják), és lesz meglepi.

Illetve az is nyilván egy téveszme, hogy ha 30%-kal romlik ciklonnak pl. a szállított levegő mennyisége, akkor az 30% el nem szívott port jelent. Hát nagyon nincs ilyenről szó (egyik fórumtárs így elmélkedett), ezt 9 év tapasztalata mondatja velem.

OK, ebben nincs blútúsz, hogy akár telóról is rá tudj nézni, meg indítani. Meg wifi hogy berendelje magának a porzsákot ha elfogyott (nem tudom van-e ilyen, de hűtő már tud rendelni tejet, ha kifogyott, ilyen miért ne legyen :D) . Meg nem, nem rázza le a szűrőről a port, meg nem, nincs 6 szintű előszűrés benne. Meg igen, lehet hogy 75 dB a zajhatás, nem 60.

De: az alapkövetelményt, ami az hogy port szívjon el/fel, annak tökéletesen megfelel, 9 éve (OBI-s porszívó: "5 év gari?? Fogd meg a porzsákom ..."). Tudnak ők is szerszámról indulni.

Nem mondom hogy ilyet vegyél, meg ezek a Maki/Bosch/Festool porszívók biztos , hogy bitangjók, szervízhátterük jobb lehet, alkatrészellátás, stb.

De .. na :) (OBI-hoz is mai napig lehet szűrőt, porzsákot kapni, és egyelőre 9 év után annyit "kért", hogy cseréltem benne szűrőt, ezt a videóban is elmondtam)

[ Szerkesztve ]

Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

(#66609) generatoros válasza MDMA (#66588) üzenetére


generatoros
tag

pacman nagyon jól leírta amit erről gondol, csak megerősíteni tudom. nem érdemes 5x ös pénzeket költeni porszívóra. az enyém is 7 éve hiba nélkül teszi a dolgát. igaz nem obi hanem lidl . szerintem csak a címke más.

(#66610) kavalkád


kavalkád
aktív tag

görgős állványhoz görgőt hol lehet olcsón beszerezni?

(#66611) tfe válasza pacman_123 (#66608) üzenetére


tfe
tag

A bosch-ban pont az a szép, hogy nem kell hozzá porzsák. Soha ilyen tiszta szűrőt nem láttam, mint abban. (előszűrő FTW)

A makihoz, festoolhoz ofcoz mai napig kapható porzsák, pedig egyik sem mai darab. Vicces, hogy fajlagosan a festool porzsák az olcsóbb (asszem jelentősen)

Mindegyik hangos, baromira, felteszem a fülvédőt általában.

Ha építkezni kellene megint, akkor a makitát venném, azt szerintem már lépcsőn is ejtettem le. Szívtam vele a betonportól kezdve a glett/vakolaton át a fa csiszolatig mindent is. Az asszony a térkövet is porszívózta vele. Elpusztíthatatlan, asszem most 8 éves és kis karbantartással hozza ugyanazt a szintet, mint újkorában.

A kézi gépekhez az alap porszívóm a festool (a csöve világbajnok, ahogy nézem a parkside is megirigyelte). Más dimenzió, kényelmes, szív, praktikus, és az összes sajátmárkás gépre mindenféle átalakító nélkül felrakható (ez baromi fontos, ezert hanyagoltam a makit egy idő után)

De ha egyetlen porszívót vehetnék, akkor az tuti a bosch lenne. Valahol a kettő között van, mindenféle szempontból.

(#66612) MDMA válasza gaboka75 (#66607) üzenetére


MDMA
tag

Faaak. Tímár szerszámnál megrendeltem előbb.
Na sebaj, visszautasítom a vásárlás utáni kognitív disszonanciát. :DD
Köszi az infót azért.

Bocsköszi

(#66613) MDMA válasza pacman_123 (#66608) üzenetére


MDMA
tag

Köszi pacman, nagyon jól összeraktad. Kár, hogy nem hamarabb, de majd a következő érdeklődő megtalálja és tanul belőle.
Én már berendeltem a Bosch-t, ami biztos szintén jó lesz csak sokkal többet fizettem érte. Majd a következő randin mondom a csajnak, hogy én kék Boschal szívom fel a port. :))

Bocsköszi

(#66614) ViktorSz válasza tfe (#66611) üzenetére


ViktorSz
tag

Én is porszívó vásárlásán gondolkozom és meggyőztél a kék géppel kapcsolatban,de ha azt mondod ugyanolyan hangos,mint egy parkside,akkor lehet inkább hanyagolom.
Nekem már fültokkal együtt is lerobban a fejem,pont ezért is váltanék már valami jobbra.
Ahogy nézegetem a gyári dB adatokat teljesen lényegtelen mit írnak,mert minden yt-videón sokkal magasabbat mérnek...

A telefonom 86dB-t mér a PS-nál,de az semennyire sem hiteles,szóval nehéz mihez hasonlítani :F .

[ Szerkesztve ]

(#66615) tfe válasza ViktorSz (#66614) üzenetére


tfe
tag

Fogalmam sincs, nincs PS porszívóm.
A Bosch kb annyira hangos, mint a makita vagy a festool, annyi előnye van, hogy fixen a szekrénybe van építve a gérvágó alá, szóval halkabb :)

Ha tippelnem kellene, akkor a PS hangosabb ezeknél, ez ilyen mezei ipari porszívó hangerő :)

(#66616) kavalkád válasza ViktorSz (#66614) üzenetére


kavalkád
aktív tag

ha műhelybe kell - és van rá lehetőség - akkor építs egy kis "kuytaólat" mellé és tedd ki oda. süketüljön meg a szomszéd :)

(#66617) ViktorSz


ViktorSz
tag

Igazatok lehet,jó ötlet ez a kuckóépítés.Pont elférne beépítve a munkaasztal alá,onnan pedig elérné a gérvágót+egyéb rácsatlakoztatott gépet.
A PS meg marad majd a körfűrész alatt,az egyébként is annyira hangos önmagába,hogy a rákötött pirszívó már nem /*-oz.

(#66618) Skillet


Skillet
addikt

Hali
Kis segítséget kérnék. Egy ajtók nélküli falra fúrt szekrény tervéről lenne szó.
Magassága és mélysége 30-35cm körüli, szélessége (hossz) 252cm lesz. Hátfal bútorlap. Függőleges lapok: 3db (az oldal lapokon kívül), vagyis nagyjából 60cm-enként. Összeszerelés lapostiplivel. Kérdés: a megrendelő úgy szeretné, ha az alsó és a felső lap futna végig, vagyis az alsó és a felső lap fogná közre az oldalsó lapokat (is... tehát mind az 5 függőleges lapot). Ez így mennyire szerencsés? Én felső szekrényt sosem csináltam még így, mindig úgy szereltem, hogy a két oldalsó fogja közre az alsó és felső lapokat.

Teljesen másik kérdés: van egy bükk vágódeszka, amit rendeltem és megjött, de picit meg van vetemedve, ezért billeg az asztalon. Lehet valamit csinálni vele, vagy cseréltessem?
:R

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

(#66619) NeoPampalini válasza Skillet (#66618) üzenetére


NeoPampalini
senior tag

Szekrényhez: semennyire sem szerencsés, szimpla fizika. Ha akarod, mutasd meg neki ezt a videót: [link]

(#66620) Skillet válasza NeoPampalini (#66619) üzenetére


Skillet
addikt

Én is így gondoltam. Múltkor egy tolóajtós cipős szekrényt kellett javítani, szétesett. Nem volt szerencsés úgy tervezni, hogy az oldalsó lapok fogják közre az alsó és felső lapokat. Az ajtót ahogy nyitja/csukja és ezzel nekicsapkodja az ember az oldalsó lapoknak, kilazul a ragasztás és szétesik a szekrény.
Szóval ja, nem lenne okos megoldás szerintem sem, csak gondoltam rákérdezek, hátha van valami, amiről nem tudok :B
Én a hosszát sem értem amúgy, mert semmi sem indokolja, hogy 1 darabból legyen a szekrény, de ragaszkodnak hozzá.
A többi része amúgy jó lehet? A hátfal is 18-as bútorlap.
[kép]
Az alsó az eredeti terv volt.

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

(#66621) NeoPampalini válasza Skillet (#66620) üzenetére


NeoPampalini
senior tag

Szerintem jó, bár nem tudom, a hátfalat hogyan akarod rögzíteni. Én normál hátlapot tennék, körbe bemarva, csavarozva (a válaszfalakhoz szintén). Ez így atom stabil, nem robbantja le semmi, a szekrényt is merevíti rendesen. :D
Bútorlapból is működhet, igaz, úgy még nem csináltam.

(#66622) Skillet válasza NeoPampalini (#66621) üzenetére


Skillet
addikt

Bútorlapból lenne a hátfal, és csavarozva lenne az egész bútor a mostani felállás szerint. Nyilván a hátfal is hozzá lenne csavarozva mindenhez, amihez lehet.

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

(#66623) generatoros válasza Skillet (#66620) üzenetére


generatoros
tag

biztosan jól írsz a tolóajtós cipős szekrényről ? kezdek bele zavarodni. nem arról van szó, hogy az oldalsó lapoknak kell közre fogni a felső és alsó lapot?

(#66624) Skillet válasza generatoros (#66623) üzenetére


Skillet
addikt

Biztosan jól írtam. Tolóajtósnak nem szerencsés, ha az oldalsó lapok fogják közre az alsó és felső lapokat. Ahogy csukod be a tolóajtót, mindig nekicsapod a bútor oldalának, a ragasztás idővel meglazul és kijön a bútor oldala, beesik a polc, stb. Ha a felső és alsó lapok fogják közre a két oldalsót, akkor ez a móka nem jön elő. Mondjuk alsó szekrénynek amúgy is szerencsésebb ezutóbbi megoldás.

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

(#66625) generatoros válasza Skillet (#66624) üzenetére


generatoros
tag

nehezen tudom követni. mindegy is bennem van a hiba.

(#66626) varsam válasza generatoros (#66625) üzenetére


varsam
őstag

Móricka rajz, de talán így érthető. A nyíl az ajtó csukódási irányát mutatja, a piros kör pedig a kérdéses pontot, amit az alsó esetben kiszabhat, meggyengíthet a sok ütés miatt, ha nincs csillapítás az ajtókon.
Tolóajtós szekrénynél én is mindig úgy csinálom, ahogy a felső képen van.

Az eredeti problémára reagálva, nyilván ott jobb lenne az alsó megoldás. Magyarázd úgy nekik, hogy így oldalról nem látszik a bútorlap éle, hanem szépen végigfut... Amúgy ha jól megcsavarozod mindenhol (felső kép szerint), pláne ha teli lapot teszel hátfalnak és ott is végig csavarok mondjuk 20-30 centinként a 250-es hosszon, akkor nem fog leszakadni. Annyi, hogy a falra legalább 4, de inkább 6 helyen megfogatnám, mert lesz súlya a teli hátlap miatt.

[ Szerkesztve ]

(#66627) Skillet válasza varsam (#66626) üzenetére


Skillet
addikt

Köszönöm a szemléltetést, így így!

Végül az alsó megoldás lesz, az oldalsó lapok futnak végig, illetve csavarokkal lesz összerakva a szekrény.
Azért is lett telibe bútorlap a hátfal (szintén ők kérték), hogy bárhol lehessen rögzíteni a bútort, ne csak a függőleges lapoknál. Tehát a hátfal szolgál majd rögzítésre. Illetve tréfás is lesz, mert gipszkarton falra kell rögzíteni :DD bár szerencsére nem az enyém e nemes feladat, de mondtam, hogy segítek benne. Illetve a bútor két oldalánál beton fal van, oda is lehet rögzíteni, sőt, oda kell csak igazán :K

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

(#66628) thomgrande válasza Skillet (#66624) üzenetére


thomgrande
tag

Lehet hogy csak egyedül vagyok a véleményemmel de ha megfelelő mennyiségű lamellókeksz és megfelelő mennyiségű ragasztó használata esetén kb 1% esélye a szétesésnek. Pár szekrényt már szétütöttem de csak roncsolással jöttek szét. Ezt a ragasztás kilazul dolgot nem tudom értelmezni.

"Magyarország rég nagyobb volt, De ennél nagyobb már nem lehet. Magyarország beteg nagyon, Nem szereti magát, rágja a gyűlölet. Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, Ez már Európa?"

(#66629) generatoros válasza thomgrande (#66628) üzenetére


generatoros
tag

nem vagy egyedül, teljesen jogos amit mondasz. a 66620 hsz egyébként szerintem ellentmondásban van saját magával. azt írja nem volt szerencsés úgy tervezni, hogy az oldalsó lapok fogják közre az alsó és felső lapokat. ugyanakkor a megrendelő azon kérését sem fogadja el ami ennek az ellenkezője lenne.

[ Szerkesztve ]

(#66630) pali923 válasza generatoros (#66629) üzenetére


pali923
aktív tag

Mivel fel lesz akasztva, ahhoz meg nem szerencsés az a megoldás. A lényeg, hogy bármilyen lesz, szét fog esni. :D

A helyzet reménytelen, de nem komoly.

(#66631) ViktorSz válasza Skillet (#66627) üzenetére


ViktorSz
tag

Én a saját konyhámat is úgy csináltam,hogy a felsőszekrény alsó lapja végigfut,csak mert így jobban néz ki szerintem.Egyéként kb semmi értelme,mert úgysem nézegetek alá :D .
Van benne 4db lamello/oldal és rengeteg pohár/tányér, egyelőre 10 éve nem szakadt le.
Ha egyébként csavarozod is,akkor végképp felesleges aggódni és az ügyfél is boldog lesz.

(#66632) Skillet válasza generatoros (#66629) üzenetére


Skillet
addikt

Nincs ellentmondás. Az alsó szekrénynél amúgy is az a helyzet, hogy a két oldalsó lap ráül az alsóra. Gondolom ez alap! Ha mégsem, és még a bútorlábakat sem viszed ki a bútor széléig, simán leszakadhat. Láttam már ilyet, nincs is benne semmi csoda.
Felső szekrénynek meg inkább az az alap, amikor a két oldalsó lap fogja közre az alsó és felső lapokat. Statikailag így helyes. Sajnos nem értem, mi ebben az ellentmondás!

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

(#66633) Skillet válasza ViktorSz (#66631) üzenetére


Skillet
addikt

Egy irodában lesz ez a bútor. Túl van lihegve. Ők sem fogják nézegetni. Senki sem nézeget semmit. Ezt csak az elején hisszük, hogy majd az ilyen piszlicsáré dolgokkal fogunk foglalkozni... utána a tárgyak beleolvadnak a mindennapokba, jobb dolgunk is van annál, mint hogy azt nézzük melyik lap fut végig?! Vagy hogy milyen hihetetlenül csúnyák azok a csavartakaró matricák!
:N ki nem tojja le?!
Köszönöm amúgy az infót. Fel is fogtam. Nem ez a normál felállás, de meg lehet így is csinálni, csak nem 150 év múlva szakad majd le, hanem 149 :C
Addigra meg már ki is dobják vagy 20x.
Köszönöm :R

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

(#66634) generatoros válasza Skillet (#66632) üzenetére


generatoros
tag

ha nem érted akkor hiába magyarázom. írtál egy nagy hülyeséget. bocsi de még te vagy megbántódva. világos magyarázatot adtam te még is azt mondod nincs ellent mondás. a hülyeség a szétesésre vonatkozik. az egyik kolléga szakszerűen leírta: kb 1% esélye van szét esni egy szakszerűen összerakott ilyen szerkezetnek. A hsz-odat olvsad vissza és rájössz , hogy első esetben azt írod egyetértesz a megszólaló kollégával aki a videót linkelte a következő mondatodban az ellenkezőjéről írsz ez bizony ellentmondásos volt. részemről a téma befejezve. sértődés ne legyen, ha kérhetem én sem bántó szándékkal írom a bejegyzést

(#66635) Montesantos


Montesantos
senior tag

Sziasztok!

Konyhabútort cserélünk, de elvesztem a bútorlapok minősége között, mely cégek bútorlapja elfogadható minőségűek?

Köszönöm a segítséget.

Gabi

(#66636) pacman_123 válasza kavalkád (#66601) üzenetére


pacman_123
tag

Nem tudom erre miért most válaszolok :D (mert most láttam meg). Nem tudom aktuális-e még, de egy tipp a jövőre: google képkereső. Meglepően hasznos tud lenni (most épp nem úgy hasznos, de ...)


Elég változatos néven illetik, de gondolom a cél magyar forrást találni, az meg .. vagy van, vagy nincs :) Itt pl minden találat külföldi oldalra vezet, még ha "magyar" neveket is fordítanak hozzá. Szerintem rendelj onnan ahol találtad, ha még nem tetted meg.

Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

(#66637) kavalkád válasza pacman_123 (#66636) üzenetére


kavalkád
aktív tag

köszi, az alkatrészt én is megtaláltam a képkeresővel, hasznos találmány valóban, szóval a "half moon nut"-ig eljutottam. pusztán szakmai kiváncsiságból érdekelt, hogy ennek a magyar neve mi lehet, rendelni nem akartam, már kiváltottam alátéttel és tönkanyával.

érdekesség képpen: a jófogáson vettem, hibátlan állapotban van a keret, csak gyanítom azért adta el, mert az eladónak is meggyúlhetett a baja vele. az egyik csavart úgy meghúzta, hogy ezt a "bizbasz" aluminium sz@rt nemes egyszerűséggel behúzta a csavarnak szánt furatba, összegyűrve. végtelenül gagyi anyag volt, ráadásul valami kretén menetemelkedéssel gyártott M6-os menet van benne, a hagyományos M6-os bútorcsavar nem jó hozzá.

(#66638) epmd válasza Montesantos (#66635) üzenetére


epmd
tag

Az Egger bútorlapjaival nem lősz mellé.

(#66639) ViktorSz válasza epmd (#66638) üzenetére


ViktorSz
tag

Legtöbbször egger-falco,amit venni szoktam,de a többi lapnál sem érzek semmilyen minőségbeli különbséget,egyedül a kaindl munkalapok felülete olyan furcsa,mintha full gagyi lenne,még a drágább lapok is,ilyen papírszerű,vagy nem is tudom.
De ez csak egy hülye elmélet,lehet hogy a mindennapi használatban teljesen megállja a helyét.

(#66640) Dyingsoul


Dyingsoul
veterán

Sziasztok!
Zsanérlyuk fúró készletből tudtok ajánlani jót, amivel lehet könnyen jól dolgozni? Online vásárlási lehetőség előnyben, mert már elegem van abból hogy 20 boltot feljárok de nem találok egy jót bár biztos én megyek rossz helyekre...

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#66641) thomgrande válasza Dyingsoul (#66640) üzenetére


thomgrande
tag

Zsanérlyuk fúró készlet kifejezés alatt mire gondolsz? Egy fotó vagy link jó lenne.

"Magyarország rég nagyobb volt, De ennél nagyobb már nem lehet. Magyarország beteg nagyon, Nem szereti magát, rágja a gyűlölet. Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, Ez már Európa?"

(#66642) kavalkád válasza Dyingsoul (#66640) üzenetére


kavalkád
aktív tag

ha a forstner fúróra gondolsz abból én Milwaukee-t vettem, eddig nem okozott csalódást, igaz nem ipari tételben fúrok vele.

(#66643) Dyingsoul válasza thomgrande (#66641) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Erre gondoltam.

Köszönöm, megnézem! :R

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#66644) epmd válasza Dyingsoul (#66643) üzenetére


epmd
tag

Blum Ecodrill,de már megfizethetetlen.

(#66645) tfe válasza epmd (#66644) üzenetére


tfe
tag

https://butorkellek.eu/blum-m311000-ecodrill-furosablon-kivetopantokhoz-11309

Szerintem olcsóbb, mint pár éve. 150 körüli árra emlékszem.
Egyébként igen, baromi jó cucc ez, gyors, pontos, masszív.

(#66646) epmd válasza tfe (#66645) üzenetére


epmd
tag

Használom vagy 5-6 éve,mondjuk én még 30 alatt vettem annó.🙂

(#66647) tfe válasza epmd (#66646) üzenetére


tfe
tag

Nekem nem volt ilyen szerencsém, én jó drágán vettem. De mintha egyszer írtad volna, hogy valmai promóban vetted féláron, szóval 5-6 éve sem ennyibe került :)

(#66648) Dyingsoul válasza tfe (#66645) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Igen ez már sajnos az a szint ami túl profi cucc számomra. Csak saját célra kell, pár kissebb bútort összerakni egy kis lakásban. De köszönöm az ajánlást, érdekes mert legalább látok egy valóban komolyat is! :)

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#66649) MDMA válasza Dyingsoul (#66648) üzenetére


MDMA
tag

Hát biztos jó szerszám, ha ennyien dicsérik, de ezen az egy képen, amit felraktak róla egyáltalán nem látszik rajta, hogy miért kerül ennyibe.

Bocsköszi

(#66650) generatoros válasza MDMA (#66649) üzenetére


generatoros
tag

Mert BLUM

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.