Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6340) DeFranco válasza emmm (#6335) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Nekünk ilyen leteszelénordítok akkor volt, amikor növekedési ugrása volt, vagy front jött. Előbb-utóbb kidől, ne aggódj, addig röhögjetek magatokon hogy így jártatok jobbat úgy sem tudtok csinálni. Esetleg ha van autó akkor kocsibabe, aztán körözgetni kicsit, hogy ráalszik-e. Általában szeretik.

Nekünk is volt már simán ilyen, hogy egész álló nap nem aludt, meg 9-10 órát aludt egy nap, persze szar érzés, nem szeretem én sem, de nem tudok mit csinálni. Most jobb, mert rendben van, meg látom is hogy egészséges, úgy fejlődik, hogy kicsattan, csak reménykedni tudok, hogy tényleg elég neki ennyi.

Nem vagyok ott, nem látom mit csináltok jól vagy rosszul, nem nagyon tudok tanácsot adni, annyi van, amit írtam, hogy előbb-utóbb kiüti magát. Nálunk ilyenkor a végső megoldás az volt, hogy szülői ágyba be, cicire cupp, aztán amikor ott lement már tényleg mélyálomba, akkor be a kiságyba. Persze full sötét, csak egy irányfény.

Ezzel faszán elértük, hogy ez már a napi rutin része lett, és valszeg ágybaszoktattuk a gyereket, de még mindig jobb, mint ha egymás haját tépnénk, majd megoldjuk. Nem lustaságból csinátuk, nem volt más választás. Ha ringatod, az se jobb, mert akkor meg ringathatod 10 kilósan is, 1 hónapos gyerekre meg ne csapd rá az ajtót akármit mond a cihológus, majd fél éves korában ráérsz nevelni.

Ha sír, nem alszik, annak oka van. Azt kell kielégíteni. Kaka rendben, kaja rendben, csekk. Hasa nem fáj, csekk. Akkor valami más van, vagy bealtatjátok, vagy kerestek valami random módszert. Lehet melege van. Nyissatok rá ablakot, semmi baja nem lesz 10 perctől, csak takarjátok be.

Csak ha egy dolgot megpróbáltok, akkor azt ne variáljátok, nyomassátok egy óráig azt a trükköt. Ha sokat kavartok, hogy először cicinaltatás, aztán zene aztán ablak aztán ringatás, attól lesz ideges, és azért nem fog aludni.

szerk: mondjuk nálunk alapból keveset alszik a pici, este 9-10-től 7-8-ig, aztán nappal van hogy csak egy óra, van hogy három. az barátok között is 11-12. seggünket a földhöz vertük, hogy most bezzeg vendégségben aludt mint a bunda, főleg amikor kicsaptuk az udvarra. szerintem itthon unatkozik. két hónaposan. fasza tinédzserkorunk lesz szerintem. vagy elmegyünk vándorcirkuszosnak. nemtom.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.