Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2051) #Morcosmedve válasza Yllgrim (#2050) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

Egyebkent en se vettem at az X-et, pont mert pl nalad se oldodott meg az AIO hangja, illetve gyenge a performance. :( Sajnos nem gyozott meg, mert pl elvezne, a GTA 5-ot is stb. Az, hogy egyszer lehet jo lesz, az keves. Ehhez draga.

[ Szerkesztve ]

© asszongya'hogy

(#2052) #45185024 válasza Yllgrim (#2050) üzenetére


#45185024
törölt tag

Naja ha így adnák de jó is lenne.
Naked version leszámítva a vízhűtés árát.
Meg az a vékony is nagyon mutatós, ha ezt elképzeled E3 on piros amd logós hátlappal na ez ütött volna Lisa kezében.

[ Szerkesztve ]

(#2053) HSM válasza Ren Hoek (#2047) üzenetére


HSM
félisten

"ha nem jönnek ki vágott nép-Fijikkel."

Pedig Fiji-t nem érdemes egyhamar várni ilyen 80-100K magasságában. Ez egy nagy, és bonyolult építésű GPU a HBM miatt, ebből még nem valószínű, hogy egyhamar olcsó népkártya legyen. :N

Amúgy is a Perf/Watt mániához Maxwell dukál, arra találták ki. :P
Amúgy ami a 390 "kazánt" illeti, nekem teljesen patent volt a 290-em icipicit visszavéve 200W-ot fogyasztva. Azért az nem rossz 900Mhz 4,6Tflops-al. És még csak nem is a jobban válogatott 290X GPU-val. Manapság ráadásul pár cukorkáért utánadvágják őket.
A VR-re ugyan hiányzik belőlük a preempció, minden másra azonban tökéletes. Mondjuk még így is elég komoly ütemező van bennük.

(#2050) Yllgrim: Nekem a Fiji kártyáról a csúcstechnika jut eszembe, maximálisan igényesen tálalva. Végülis, sexy. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2054) #Morcosmedve válasza HSM (#2053) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

Meg mindig kiakasztasz ezzel a visszafojtas mantráddal. :DDD

150k amit el tudok kepzelni, hogy a sima Fury eler. Egyebkent, a melegedesen kivul 970-nel jobb valasztasnak gondolok egy 390(X)-et.

© asszongya'hogy

(#2055) tailor74


tailor74
őstag

Én nem várnék mostanában vágott/selejt fiji kártyát, még a teljes értékűekből sem tudnak eleget gyártani, nem mondhatnánk, hogy telített vele a piac.. A nano-val meg végképp lezárták szerintem a "selejt" gpu lehetőségét.
Változatlanul tartom a véleményem, hogy ezek a kártyák így jók, ahogy vannak, csak mindet feljebb lőtték egy 30k-val a valós értéküknél.. :)

A 3xx sorozatnál meg lassan felejthető lesz ez a kazánozás, legalábbis az én sapphire nitro 390-em ilyen hőfokokat produkál. Másrészt 970-et váltottam vele, és abszolút nem bántam meg. Na de ennek nem itt a helye.

Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.

(#2056) Ren Hoek válasza HSM (#2053) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Mivel légkondi nagyon nehezen oldható meg nálunk, ezért a késő tavaszi, nyári hónapok máris kiestek. Emlékszem még a 270X is megizzasztott alsógatyában éjjel csukott ajtónál... Ehhez képest egy 390 majdnem duplája Wattban. Ráadásul egy ref 980-al hasonlítsuk össze azért, mert annyit megy a G1.

Mindegy, hát bedőltem a marketing slide-oknak, hogy megcsinálták a 2x perf/watt mutatójú kártyát... Ami igaz is, csak nem a "csóróknak". Értelmes VGA árak szerintem 5-8X annyiba kerülnek mint régen. Legalábbis én 25K-nál sosem vettem drágábban, és teljesen jól elvoltam velük. Dugják fel a 200 ezres kategóriájukat, tényleg lassan konzol felé terelnek mindenkit ezzel.

(#2055) tailor74 Akkor csendes és hűvös kazán :D de érted engem a kijövő hő zavar, nem a hűtés. Az 290X-nél azzal is volt gond... Valakit nem zavar. Valakit meg igen. Tápom sem szeretne annyira egy 300 Wattos egységet a gépbe.

A nano-val meg végképp lezárták szerintem a "selejt" gpu lehetőségét.

Akkor vagy alapból nagyon keveset gyártanak, vagy én nem tudom mit csinálnak a tényleg selejt GPU-kkal... mondjuk ahol a negyede rossz, vagy akár a fele is az SP-knek. Azokkal mi lesz? Kuka? Kiadhatnák 8 GB GDDR5-el, nekem nem kell a HBM :D

[ Szerkesztve ]

(#2057) Abu85


Abu85
HÁZIGAZDA

Preempció mindegyik GPU-ban van. Az a kérdés, hogy milyen. Egyértelműen a finomszemcsés preempció adja a legjobb eredményt, mert gyakorlatilag akármikor elindítható egy magasabb prioritású feladat. Valamivel rosszabb, amikor meg kell várni, hogy a wavefront lefusson és utána lehet váltani. A legrosszabb, ha a preempció a batchhatárokhoz van kötve, ugyanis nem minden rajzolás egységes, így vannak olyanok is, amelyek 5-7 ms-ig is tartanak.

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#2058) Ren Hoek válasza Abu85 (#2057) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Utolsó verzió gondolom a Maxwell2-ős... :(((

[ Szerkesztve ]

(#2059) Yllgrim válasza #Morcosmedve (#2051) üzenetére


Yllgrim
őstag

Ahogy erzed :) En nem cserelnem el semmire. A lenyeg hogy elvezd vele a jatekot, a tobbi sallang.

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#2060) tailor74 válasza Ren Hoek (#2056) üzenetére


tailor74
őstag

Lehet én gondolom rosszul, de 66 fokos gpu, vrm, szerintem nem ad ki annyi hőt, mint amikor 95 fok környékén dolgoznak (ref 290/290x) Na de ez tényleg nem ide való

Lehet van selejt gpu-juk elraktározva, de szerintem nem számottevő mennyiségben, egyenlőre valami gyártási gebasz lehet ott, hogy ennyire nyögve nyelősen tudják a piacot ellátni..

Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.

(#2061) Ren Hoek válasza tailor74 (#2060) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Lehet én gondolom rosszul, de 66 fokos gpu, vrm, szerintem nem ad ki annyi hőt, mint amikor 95 fok környékén dolgoznak (ref 290/290x) Na de ez tényleg nem ide való

Jobb hűtéssel csökkenhet a szivárgó áram, de akkor a fogyasztás is csökkenne. Itt ez nem számottevő, mert ugyan annyit fogyaszt mint egy 290X kb. Csak jobb a hűtés, jobban elvezeti ugyan azt a hőmennyiséget.

Ettől még egy teljesen jó kártya, nem szólom le egy percig sem. Ha DX12-ben bizonyít, vagy a Maxwell2 csúnyán lebőg akkor lecserélem rá a 970-et, ezt megígérem :) Nyarat meg majd átvészelem valahogy... csak azt a split kültérit sehová se tudjuk nagyon tenni :(

A baj az, hogy Nano-ra akartam cserélni, ha borulna az async bili. Hát ez van, lehet megvárom a Greenland-ez és a Pascalt.

[ Szerkesztve ]

(#2062) Joshi válasza Yllgrim (#2044) üzenetére


Joshi
titán

"Mi bajod van az X-el? ha nem sipol a pumpa (amit kicserelnek gariban) akkor csendes es huvos, az enyim is 32C-on megy Kombustor stress teszt alat..."

A vizes topikban nem ezt írtad :B , idézem.
"Vegul kimentettem az alol az atkozott pumpa alol, eleg vadul zugott es mar a javitott valtozat volt... "

[ Szerkesztve ]

(#2063) HSM válasza #Morcosmedve (#2054) üzenetére


HSM
félisten

Hát nézd, a gyári sebességének megtartottam a 95%-át, miközben a fogyasztását lenyomtam az eredeti 80%-ára, nem kicsit javítva a sebesség/fogyasztás arányomon. Amúgy észre se lehetett venni a sebességen, 900mhz-en is hasított szépen a 290, viszont a gép belső hőfokai is jócskán csókkentek és a VGA is igencsak csendben dolgozott, míg gyárilag azért hajlamos volt hallatni a hangját.

(#2056) Ren Hoek: Amd oldalon a régi Tahitikkel lehetett még csodát tenni, ami a hatékony működést illeti, főleg a fullos csippel. Kis alulfesszel nagyon jó teljesítmény/fogyasztás arányt tudtak. A 290 sajnos mindenképp magasabb ligában játszik fogyasztásban, márcsak a több memóriája révén is.

Amúgy én még reménykedek, hátha jön egy 384bites 380x fullos Tongával. Kedvemre való kártya lenne, és továbbvihetné a Tahiti hagyományait. :)

Amúgy ha bejön jövőre a 16nm és lejjebb szivárog a HBM memória, még lehetnek számodra jó kártyák, ez a Nano csak a kezdet.

[ Szerkesztve ]

(#2064) #45185024


#45185024
törölt tag

Nano ár ebuy

(#2065) Joshi válasza #45185024 (#2064) üzenetére


Joshi
titán

Még jó hogy lehet kapni. ;]

(#2066) Televan74 válasza Joshi (#2065) üzenetére


Televan74
nagyúr

Vehet magának egyet tesztelésre a TPU is. :DDD

Az ilyen hivatalos eladás előtti Ebay -es árak mindig is túlzóak voltak. :)

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#2067) Yllgrim válasza Joshi (#2062) üzenetére


Yllgrim
őstag

Nem erzekelted az ironiat :)

"HA nem sipol"... Nem volt kedvem ujra kuldozgetni, inkabb csinaltam rendes vizet, a 32 fok meg mar rendes viz alatt ennyi :)) Javitottnak kellett lennie, volt rajta matrica, bar mostmar mind1 :) Vissza nem tudom kuldeni, vagy lehet neznenek csunyan :P

Nincs ezzel gond, nem volt szerencsem a pumpaval, annak sincs ertelme hogy ne beszeljek rola, az nem fedne a valosagot, ha rossz garizod es kesz, csak az ido... :)

Majd meghajtom es megnezem igy mit csinal, most tovabb kellene birnia :)

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#2068) Joshi válasza Yllgrim (#2067) üzenetére


Joshi
titán

Én elsősorban a pumpa hangjára gondoltam, a két hozzászólásod üti egymást. :B

(#2069) Ren Hoek válasza Yllgrim (#2067) üzenetére


Ren Hoek
veterán

..és nem sajnálod a garit? :D Ilyen árú kártyánál, még ha amúgy dollár WC papírom lenne, akkor sem merném buherálni nagyon :N

Bár ha megunnád, szívesen átveszem jó áron : :))

Amúgy durván jól néz ki a masinád :)

[ Szerkesztve ]

(#2070) #Morcosmedve válasza Ren Hoek (#2069) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

Aki vizezni akar, aligha tud gariban maradni. Evga-nal meg talan a zotac eseteben egy ket termeknel...es kesz

© asszongya'hogy

(#2071) Joshi válasza #Morcosmedve (#2070) üzenetére


Joshi
titán

Giga+EVGA+Zotac, ez a három jöhet szóba ha a gyári hűtőt le akarja venni az ember garivesztés nélkül. Mondjuk Yllgrim fórumtársnak nem a matrica a legnagyobb baja a gari miatt, hanem a törött gyári műanyag hátlap. Most már nincs kártya csere-bere marad a harag a harag mellé. ;]

(#2072) Yllgrim utólag már lehet mondani bármit. :D

[ Szerkesztve ]

(#2072) Yllgrim


Yllgrim
őstag

Nem banok en semmit, kulonben bele sem kezdtem volna. Az elet tul rovid ahhoz hogy hagyjuk elszaladni melletunk a lehetosegeket. Ha teheted ragadd meg es ne ereszd. Ennyi. Carpe Diem!

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#2073) #45185024


#45185024
törölt tag

Nézzetek ide mit találttam:

Fury

[ Szerkesztve ]

(#2074) #45185024


#45185024
törölt tag

Na az egyetlen érteles fury ajánlatnak is vége ipon a 189 ezres asus furyt felemelte 220 ra boldog karácsonyt
Na de már csak egyet kell aludni és jon a nano

(#2075) CsonkaImo válasza #45185024 (#2074) üzenetére


CsonkaImo
addikt

Sokminden emelkedett most, ilyen az árfolyam biztos. 6700K is 110-ről 130-ra nőtt pl.

(#2076) Televan74 válasza #45185024 (#2074) üzenetére


Televan74
nagyúr

Másik nagykertől szerzik be és ott drágább. :D

(#2075) CsonkaImo Nem mindig az árfolyam a bűnös,Máshonnan szerzik be.Meg olyan érzésem van,hogy a kevés eladotton akarnak sokat keresni.

[ Szerkesztve ]

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#2077) Crytek válasza CsonkaImo (#2075) üzenetére


Crytek
veterán

Egy ft-al nem rosszabb a dollár mint amikor 110k volt.
Ez a kinek milyen napja vn ma úgy árazza a szarjait inkább és nem az árfolyam függvénye.

Next PC Upgrade: 2022

(#2078) #45185024


#45185024
törölt tag

Én ebben az egészben azt nem értem hogy ha
itech árul 174 ezerért Furyt
Akkor ipon miért nem tole vesz mert eddig 207 ben árulta
Érted tegyen rá 10 ezret 184 ben rácsapnák én is mint a tyuk a takonyra
Ez az egy bolt árulja csak 188ban csak oket meg nem ismerem
Mindenki más joval 200 folott pl 207
Láttam még egy jo ajánlatot de az kint van
THIS WEEK ONLY OFFER
Sapphire Radeon Fury Tri-X OC £439.99
Az ugy 189 korul van itthon meg 214 iponon

[ Szerkesztve ]

(#2079) CsonkaImo


CsonkaImo
addikt

Nem nézem napi szinten az árfolyamot, így csak egy tipp volt. Engem egyik termék megvétele se fenyeget egyenlőre. Karácsony körül mérséklődhetnének az árak, akkor talán meglépném a cserét.

(#2080) smkb válasza #45185024 (#2078) üzenetére


smkb
őstag

- Miért vásárolna az Ipon egy másik kiskertől?
- Az Ipon a készlet egyben a nagykernél elérhetőre van mappelve. Azaz, nincs olyan elvileg, hogy te látsz egy terméket, azt kosárba teszed, de közben nincs is egyik nagykernél sem.
- Mindig a legolcsóbban elérhető forrást teszi ki azonos terméken belül, ha az elfogy, akkor a következőre vált.
- Az általad linkelt kiskerek jóég tudja honnan szerzik be, mennyire hivatalos úton, és lemerem fogadni, hogy nem is lesz nekik, mikor meg akarod venni.

(#2081) -Solt- válasza #45185024 (#2078) üzenetére


-Solt-
veterán

Rendeld meg, és várd meg mi lesz a vége... meglepne, ha ennyiért megkapnád. A másik variáció, hogy szürkén, feketén került az országba, így egy ÁFA körből kimaradt.

Amikor a nagyokhoz képest (PCX, iPon, stb) ekkora eltérés van, ott tuti van valami a háttérben. Egyébként iPon esetében amikor a személyes átvételnél nem másnapot látsz, abban az esetben valamelyik külföldi nagykerből jön a termék, így az ára is olyan. Ha jól láttam jelenleg csak a Giga Fury X van magyar nagykerből, látszik is az árán, 218K.

www.smart-bus.hu

(#2082) #45185024


#45185024
törölt tag

Érdekesek amiket irtok és akkor valoszinu én csak egy kis vidéki szám tech bolt fejével tudok gondolkozni
Neki mindegy kitol van ha kap rola hivatalos számlát az jogtiszta
Nagyban akkor ez máshogy megy tulajdonképpen akkor a kulfoldi szavakat használva bármi amire megrendelést adok le az a nagy cégeknél pre order van és nem in stock

(#2083) -Solt- válasza #45185024 (#2082) üzenetére


-Solt-
veterán

Így van, az esetek 99%-ban nincs raktárkészlet, csupán azoknak a nagykereknek a raktárkészlete van ár szerint listázva, akikkel kapcsolatban állnak.

A kis vidéki bolt azért vásárol mindenhonnan, mert a kevés forgalma miatt minimális engedményt kap a nagykertől, így előfordulhat az, hogy drágábban kapná a nagykerből, mint amennyiért mondjuk a PCX listázza a vásárlóknak.

www.smart-bus.hu

(#2084) Televan74 válasza #45185024 (#2078) üzenetére


Televan74
nagyúr

Az Itech magánszemélyeknek nem add el. :N

Az iTech-sales Kft. az áruit és szolgáltatásait (termékeit) kizárólag a magyar Ptk. 685. §. d) és e) bekezdésében meghatározott értelemben vállalkozóknak, cégeknek (vagyis nem fogyasztóknak), valamint egyéni vállalkozóknak, társaságoknak és egyesüléseknek (ügyfeleknek) ajánlja.

Őt mint boltot el lehet felejteni. :P

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#2085) rocket válasza #45185024 (#2078) üzenetére


rocket
nagyúr

Angliaban 7%-kal alacsonyabb az AFA, plusz egyedi akcio van oc.uk-en, plusz alacsonyabb a fizetokepes kereslet Magyarorszagon=realis az Iponos ar (a 214k VGA-k hivatalos forrasbol szarmazhatnak, nem szurke import)

Jol emlekszem az Ipon Sapphire partner, es kint van a Francia uti boltjukban a tabla amiben a Sapphire elnoke koszonetet mond a jo egyuttmukodesert.

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#2086) #45185024 válasza Televan74 (#2084) üzenetére


#45185024
törölt tag

Igen neked meg nekem igen, ezért is vetettem fel hogy más cég miért nem vásárol tőlük.
Amit a másik link valszinű meg is tesz és így adhatja 187.9 ben.
Ergó van egy cég ami azt használja ki hogy az EU.n belül áfa nélkül adhatsz vállalkozóknak cégeknek dolgokat
(teherautóknál ezt ugye bevett szokás) a másik cég meg tőlük vesz és továbbítja eladóknak.
Ez egy jogi kiskapu nem ?

rocket : igen csak a fejed fogod mikor látod hogy angliában 800 ezret keresnek és 189 ezer itt meg 100 at és 214 és elönt a "fury" érzés :)

(#2087) rocket válasza #45185024 (#2086) üzenetére


rocket
nagyúr

174k-ra brutto arat irnak, netto ar 137k.

Az nem a termek arazasok hibaja, hogy kis piac vsgyunk es alacsonyak nalunk a fizetesek sok EU orszaghoz kepest, ugyhogy ezt felesleges ide keverni.

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#2088) gyiku


gyiku
nagyúr

ha TPU nem is kapott, de Jayznel mar van egy nano [link]

hüllő

(#2089) Komplikato


Komplikato
veterán

- Intel Xeon E5-2699 V3 (18C 36T)
- ASRock Rack EPC612D4I (C612 chipset / ITX form factor)
- Micron Crucial DDR4 PC4-17000 8GB x 2
- AMD Radeon R9 Nano 4GB x 2 Crossfire
- AMD Radeon R7 SSD 240GB x 2 RAID 0 (OCZ Vector 150 OEM)
- SilverStone SFX Series SX600-G (600W, SFX form factor)

Ezek szerin a 8x PCI-E nem fogja vissza? Csak mert ha riseres megoldással kettőbe osztja az egyetlen 16-os csatlakozót ... Mondjuk ez a zsebkendőnyi alaplap se piskóta. :Y

"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)

(#2090) Joshi válasza Komplikato (#2089) üzenetére


Joshi
titán

Az már rég nem téma hogy a PCIE3.0 8x sebessége is elég a jelenlegi csúcskártyáknak mint pl a R9 290 v 980Ti-nek. Anno még én is próbáltam a 290-el és tényleg nem volt számottevő különbség. Ugye ehhez még hozzájön az, hogy a Nano nem egy teljesítmény bajnok, akkor már tényleg nincs miért aggódni. ;)

(#2091) Ren Hoek válasza Komplikato (#2089) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Régebben valami 5%-nyi különbség volt...
Kérdés, hogy egy Nano CF 4K-ban mondjuk megelégszik-e 2x8-al... DX12-ben meg még nem tudjuk mit hoz a jövő...a multiadapter miatt esetleg visszafoghatja, ha összeadódik a memióra és PCI-E-n keresztül kell dolgozni...? Erre még nem tudni a választ.

CF Nano ekkora lapra riserrel, szerintem agyrém :D de ha valakinek a mini a fétise...

(#2090) Joshi: Mennyi is lesz a Nano első körben? 240K? :D Kb Fury Pro felett kell hoznia...

[ Szerkesztve ]

(#2092) Joshi válasza Ren Hoek (#2091) üzenetére


Joshi
titán

"(#2090) Joshi: Mennyi is lesz a Nano első körben? 240K? :D Kb Fury Pro felett kell hoznia..."
Egyenlőre csak árban fogja hozni az F Pro-t. ;]

ui.: szerintem a Nano úgy fog működni, hogy ha ideálisak a körülmények, akkor akár mehet úgy is mint egy Pro. Ha túlmelegszik a cucc, akkor biztosan vissza fogja venni az órajelt.

[ Szerkesztve ]

(#2093) #45185024 válasza Joshi (#2092) üzenetére


#45185024
törölt tag

Jó reggelt kivánok ezen a Nano fényes nappalon. Ma mindenről lehull a lepel.
A videocards még hírtelen na de ami késik...
Ami a telesítményeket illeti, van egy Fury X ami 208 és gyors.
Van egy Fury OC ami lassabb és 214
Meg van egy Nano ami 240 és még lassabb.
Nem lehet hogy mi értünk valamit félre ???

"Hívd Pikár kapitányt egy anomália van előttünk ":)

(#2094) Malibutomi válasza #45185024 (#2093) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

De biztos te ertesz valamit felre, mert sima Fury mar 190 korul is kaphato volt.

(#2095) #45185024 válasza Malibutomi (#2094) üzenetére


#45185024
törölt tag

Sapphire OC sose volt 190 de még a legolcsóbb fury X nél se volt soha olcsóbb !
csak a PH által lehordott hangos ventis asus volt 190 ami most ugyanott (ipon) 220 ezer.

megjegyzés: a Sapphire OC furyban dupla kétsoros csapágyazás van ami biztosítsa a teljesen halk működést terhelés alatt is

[ Szerkesztve ]

(#2096) -Solt- válasza #45185024 (#2093) üzenetére


-Solt-
veterán

Az a baj, hogy valamiért nem akarod megérteni az egész menetét. A Fury X azért 208K, mert elérhető magyar nagykerben. A "sima" Fury azért 214K, mert nem elérhető magyar nagykerből, ergo feláras. A Nano meg azért annyi amennyi, mert az AMD így látta valamiért jónak.

Amennyiben lesz normális készlet, akkor a jelenlegi gyakorlat alapján a 649 USD-s Fury X és Nano beáll olyan 210K környékére, a "sima" Fury pedig olyan 175-180K környékére.

Amíg nem lesznek tele a raktárak, amíg hiány van, addig bármilyen anomália előfordulhat. Szerintem levezettük már ezt nem egyszer, nem kétszer. Engedd el a témát... ;)

www.smart-bus.hu

(#2097) actival63


actival63
aktív tag

Mikorra várható valami teszt a neten?

Phenom II X4 B97, 3200 MHz. ATI Radeon HD 4200

(#2098) Crytek válasza actival63 (#2097) üzenetére


Crytek
veterán

Amint elérhetőek lesznek! Délutántól 4-6 ra tippelem az olyan szép időpont.

[ Szerkesztve ]

Next PC Upgrade: 2022

(#2099) #45185024 válasza Crytek (#2098) üzenetére


#45185024
törölt tag

Ha jól emlékszem eddig mindig délután 3 órakor volt vége a hírzárlatnak.
Az egy jó kérdés hogy melyik időzóna szerint.

(#2100) gyiku


gyiku
nagyúr
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.