Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
rigo88
üzenetére
Csak a locálisan csatolt eszközöket mondja meg neked.
Valahogy biztos lehet rá faragni fdisket. Sajnos distronként változik a hely. Én is alternatív linuxot használok a routeren és míg tplink alatt simán /dev/sda /dev/sdb és hasonlók vannak addig asus alatt sokkal cifrábbak.
Esetleg az linux distro oldalán nézz körbe kell hogy legyen manual/how-to hozzá.Más: Vbox alatt vagyok most a debiannal és hostname gondok vannak vele. Telepítéskor a debian-at adtam meg neki, végződésnek meg .lan-t
Szóval elvileg el lehetne érni a debian.lan címen is de semmi...
Illetve ez most nekem több gondot is okoz sajnos, többek között az proftpd is panaszkodik rá.A hostname -f parancsra azt írja, hogy ismeretlen host. Hogy lehetne egy localhost alatt megoldani, hogy minden működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest