Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#136101) forceberg válasza kacsyx (#136100) üzenetére


forceberg
veterán

Sry, ez sem ilyen egyszerű... A Vasas csak maradjon szépen az embékettőben, a deszkások meg az alsóházban, de a Pufkáf is remélem nem gyűjt koeff. pontokat. :))

A többi OK!

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#136102) venember83 válasza kacsyx (#136100) üzenetére


venember83
nagyúr

Az Atalanta a negyedik kalapból jutott el a BL-negyeddöntőig, az Inter pedig az EL-döntőig. Szóval nem tudom ezeket az érveket elfogadni, most attól tekintsünk el, hogy az említett magyar csapatok milyen messze vannak a nemzetközi kupaszerepléstől. Aki szerint pedig ez a mesterségesen felpumpált rendszer (amely a teljesítményt teljesen figyelmen kívül hagyja finanszírozás tekintetében) megfelelő a magyar labdarúgás felemelésére és nívós futballisták kitermelésére, az nem tudom, hogy mit látott az európai sportszíntéren az elmúlt évtizedekben. Ez az egész rendszer ellentmond a piacalapú finanszírozásnak. Nem kívánom, mert sok embernek fog fájni, és sok nagyon drága létesítmény elpazarolását fogja eredményezni, de nagyot fog pukkanni ez a lufi, és sok klub fog borzasztóan nehéz helyzetbe kerülni.

Ettől teljesen függetlenül természetesen elismerés illeti a Fradit, ez nem is kérdés. Nem a klubok hibája ennek a fenntarthatatlan rendszernek a megléte, ők csak adott kereteket próbálják a legjobban kihasználni.

[ Szerkesztve ]

(#136103) mephi666 válasza forceberg (#136099) üzenetére


mephi666
nagyúr

Dibusz-on azért elég sok múlt tegnap és ő nem magyar? :) ha máshol nem is, kapus fronton szerintem nem vagyunk rosszak: Gulácsi is megállja kint a helyét

...meg úgy igazából magyarként a szintén légiósokkal megrakott celtic-nek kellett volna szurkolni? Ilyen ez a klubfoci: megye2ben is volt nálunk pár játékos, aki a szomszéd faluból járt át, mégsem b*sztatta őket senki :D pedig ugyanez a helyzet, csak kicsiben

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#136104) Tibiajax válasza kacsyx (#136098) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

halvány fingotok sincs, mire gondolok...
(forcebergen és hobizolin kívül) egészen elképesztő mennyire nem értitek, miről próbáltam siránkozni az este :)

de hát, ennyire vagytok képesek, eddig juttok el csak gondolatban. nincs ezzel nagy gond. max most már csak mosolygok, a szesz is kiment már belőlem :)
igaz, véncsi? :)

[ Szerkesztve ]

(#136105) #16741888 válasza Tibiajax (#136104) üzenetére


#16741888
törölt tag

Mindenki érti hogy mire gondolsz, a többiek csak arra próbáltak utalni hogy a modern labdarúgás megváltozott... így működik a világ. Az nem oké hogy a Fradit fikázod mert tele van külföldivel de akármelyik külföldi csapatot meg támogatod mert az az Ajax, Barca, Juve akárkicsoda.

Én abszolut egyetértek azzal amit írsz de ez nekem azt is jelenti hogy elfelejtem a labdarúgást a g@cibe mert ez már nem az ami volt egykoron.... ezt is teszem egyébként, max az eredményeket megnézem, örülök ha a Fradi nyer, vagy a Real, de már egy ideje nincs egyik csapathoz sem szurkolói kártyám... meg nem követem a klub specifikus csoportokat... stb.
Ez az én döntésem nem kell vele egyetérteni.

Összefoglalva, nem lehet egy csapatot fikázni mert tele van külföldivel, akkor amikor semmiben nem különbözik bármelyik ország top csapatától...

(#136106) mephi666 válasza #16741888 (#136105) üzenetére


mephi666
nagyúr

Az egész világ így működik: mindenki ott és úgy boldogul, ahogy tud. Nagyon könnyen mozog az ember bárhova és lehetősége van letelepedni/dolgozni is. 20-30 éve ez annyira nem volt még jellemző, de mostanra már azon sem kell meglepődni, ha a helyi kisboltban bevándorló szolgál ki. Nincs is ezzel semmi probléma. Fociban miért lenne más a helyzet?

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#136107) ZavaBalazs válasza Tibiajax (#136016) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

jóvanmá, hadd örüljek kicsit a sikernek :B

és bár már a többiek is leírták, én azért számszerűsítem is: gyere szurkolj a bayernnek, ha Thiago tényleg lép, akkor a gálakezdőben 7 német lesz, további 3 (+ifik) a padon ;]

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#136108) venember83 válasza Tibiajax (#136104) üzenetére


venember83
nagyúr

Nem tudom, én is csak vakon pofázok a nagyvilágba, fingom sincs, mire gondolsz. :)

(#136110) omfgk


omfgk
addikt

A véget nem érő pletykaözön részeként íme egy újabb kis morzsa.

Sergio Aguero just changed his Instagram username from “kunaguero10” to “kunaguero”.

(#136111) Tibiajax válasza omfgk (#136110) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

ha megy, city vagy inter.
de ugyanennyire esélyes az is, hogy marad..
háromesélyes

(#136112) máyköl válasza Tibiajax (#136111) üzenetére


máyköl
veterán

Internel nagyon felborulna a fizetesi rendszer, sztem City eselyes. De inkabb marad.

(#136113) mephi666 válasza omfgk (#136110) üzenetére


mephi666
nagyúr

megkapja helyette a 10es számot? ...én még mindig tartom, hogy pl-ben bedarálják a védők rendesen

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#136114) omfgk válasza máyköl (#136112) üzenetére


omfgk
addikt

Az látszik már ,hogy Bartomeu és Messi duó tuti ,hogy nem fog már működni...

Tegyük fel ,hogy Bartomeu-t megbuktatják.
Az egyik jelölt, Font már most kijelentette ,hogy ha őt választanák meg akkor Koeman már most kuka...
De a fő esélyes Laporta.

Ha Bartomeu menne és Messi-t meggyőzik ,hogy maradjon akkor a helyzet az ,hogy újjá kéne építeni a csapatot. Na de miből?
Kiköltekeztek elég rendesen az elmúlt években.
Nem nagyon tudnak eladni játékosokat jó pénzért. Vagy azért mert nincsenek jó formában a játékosok (Dembelé, Coutinho, Griezmann), vagy azért mert már öregek és baromi nagy a fizujuk (Suarez, Pique, Busquets, Alba).

A másik gond ,hogy már lassan itt a szeptember. Idejük se lenne semmire.

Ja és akkor még ott a harmadik probléma. Megbuktatják Bartomeu-t. Az utódot nem lehet egyik napról a másikra kiválasztani. Lehet ,hogy késő ősz mire normalizálódna a helyzet. Ennek a transfer ablaknak kampec rögtön...

Csak akkor jöhet ki ebből a Barca jól, ha sikerülne mondjuk 100-150-ért eladni Messi-t.
Akkor legalább vehetnének abból egy darab jó játékost.
Csak hát látjuk ,hogy ilyen áron sem biztos az instant siker. A fenti hármas jó példa. De akár Hazard is a túloldalt. Felix szintén.

(#136113) mephi666 : Messi bárhova is megy, ott meg fogja kapni a 10-es számot. :))
Kicsit olyan a helyzet mint amikor pár Juve szurkoló elkezdett azon gondolkozni ,hogy akkor most mi lesz Cuadrado 7-es mezével. Mi lenne? Volt két lehetősége.
- Átadja önként, kap egy szép fotót ,hogy milyen rendes fickó, hajrá CR, stb bullshit.
- Vagy mehet füvet nyírni.

Aguero kapcsán a sok firkász erre az apróságra most nagyon ráugrott, merthogy ez tuti jel ,hogy odamegy szerintük. Mondjuk az időzítés érdekes. De lehet ,hogy Aguero csak szívatni akarta a piócákat.

[ Szerkesztve ]

(#136115) DeathAdder válasza omfgk (#136110) üzenetére


DeathAdder
veterán

Tankönyvien gyönyörű példa lenne ez, hogy hogyan kell szétbarmolni, és nulláról újraindítani egy tökéletesen működő csapatot.
A 34 éves Messi kedvéért az évek óta 100+ gólt termelő sziti gépezetet átvariálni, De Bruynet Messi kiszolgálójának hátrébb küldeni, Mahrezt, Jesust vagy Bernardót kipörgetni, Fodennek továbbra sem adni oda a pálcát, Agüerót nyugdíjazni. Mindezt a nulla mezőnymunkára képes világ legdrágább játékosáért, akire az égvilágon semmi szüksége a csapatnak.

Neymarra még lehetett mondani, hogy majd köré épül az új PSG. Messi köré mi épüljön, hogy kb. 3 évvel a kiszállás előtt életében először bekerül a PL-be? Egy olyan koszfészekbe, ahol nem beszéli a nyelvet, és nem tiszteli mindenki istenként.

(#136116) Napfénysüti válasza omfgk (#136114) üzenetére

Én amondó vagyok hogy inkább legyen 1-2 ínségesebb év trófeák nélkül de valami megújulás induljon már el mert ez nem állapot.
Persze fura egy Barcáról azt mondani hogy nem bánom ha nincs semmi trófea de el kell fogadni hogy most kicsit újjá kéne építeni az egészet mélyebbről. Próbáljanak ki fiatalokat a La Masiáról (akiket még nem adtak el) hátha lesz olyan aki beválik.
Amúgy se lehet rörökké a csúcson lenni, ez kivétel nélkül az összes csapatnál így van, időnként jönnek hullámvölgyek.

Més que un club!

(#136117) forceberg válasza DeathAdder (#136115) üzenetére


forceberg
veterán

Az eredmények nem azt támasztják alá, hogy hiánytalan lenne a City. Pont azért van realitása a Citynek, mert nem kell felépíteni a csapatot. KdB szellemileg rendben van, ő Messi mellett is megélne. Az említett nevek bármelyikét lecserélné bárki Messire, akár 2 az 1-ben is.
Aztán Jesus és Kun Suárez posztja, így őket annyira nem érintené az ügy.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#136118) omfgk


omfgk
addikt

Én azért szívesen meghallgatnám Messi angolját. ;]

Szerintem amúgy lenne értelme a leigazolásának.
Ugyanazok a pontok amik a Juve - CR kapcsán felmerültek itt is érvényesek.

Rengeteg szurkolót hozna. Az Etihad többé nem lenne Emptyhad (ha egyszer a koronának vége).
Rögtön újra lehetne tárgyalni papíron a mezszponzorációt. Úgyis egyik zsebből megy a másikba. Meg kell duplázni aztán csókolom. Ezt a részt is vizsgálták amúgy, vagy nem? Ott is volt egy-két érdekes részlet, de a végén egy körmöst kaptak csak.

Facebook, insta, ajándékbolt, anyám kínja... Lehetne pörgetni a bizniszt.

És ha már úgyis az FFP küszöbére szarnak akkor igazolják le Koulibaly-t is. Egyelőre vele kapcsolatban a pletykák kicsit megálltak. Lehet azért mert Messi a No.1

Sané elment, Aguero öregszik, Jesus nem lő elég gólt.
Szerintem elférne ő ott elől. Kíváncsi lennék ,hogy miként működne a KdB - Messi páros.

Foden... Hát ez van. cserének jó lesz. HG kvóta.
Mahrez-t meg el kell adni. Ő volt eddig is Pep fő cseréje. Most Foden lesz.

Szerintem ha Messi-n kívül a többiek védekeznek rendesen (például Jesus ebben nagyon jó), akkor simán működhet a dolog. Ameddig ennyit tesz hozzá a támadásokhoz addig nem lesz gond.
KdB, Silva, Rodri, Jesus, de még Sterling is melózik ott rendesen.
Azért ők nem kicsit jobbak letámadásban mint mondjuk a Busquets, Suarez, Dembelé, Pjanic, meg a tököm tudja ki lesz jövőre benne a csapatban.

[ Szerkesztve ]

(#136119) máyköl válasza mephi666 (#136113) üzenetére


máyköl
veterán

Ez amolyan "ezen a szinten mar nuanszok dontenek" tipusu klise, kozel sincs akkora fizikai daralas a PL -ben amennyire ezt a kozvelemeny kepes kommunikalni, vagy csak szimplan felulpozicionalni a PL -t.

Raadasul pont a City -ben van jonehany hasonlo stilusu labdarugo mint Messi, megis evek ota komoly serules nelkul kepesek hozni jobbnal jobb szezonokat.
Ja, az Athletic Bilbao vagy az Atletico Madrid ellen nem daraltak be Messit?

Szamomra legalabbis kicsit unalmas ez a duma, "PL -ben ugyis bedaralnak". Kozel sem ennyire egyszeru helyzet ez.

(#136120) Tibiajax válasza DeathAdder (#136115) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

koszfèszek.. :) ez tetszett

jól beszèlsz, mint általában (kiv.amikor a barcát v messit lehurrogod), de guardiola miatt, meg ugye h nagyon más ‘valós’ célállomás mégse lehet számára, a barcán kívül, mégis előfordulhat az hogy igen, felforgathák miatta a csapatot

(#136121) mephi666 válasza máyköl (#136119) üzenetére


mephi666
nagyúr

akkor mit szól a "masszív, technikás" védők ellen? :) bayern ellen is elég szépen semlegesítették, ugyanígy 1éve az anfielden sem tudott nagyon virgonckodni... aguero meg szerintem egy komolyabb felépítésű, kevésbé technikás játékos... de a puding próbája az evés: menjen a city-be és nézzük meg, hogy mennyire fekszik neki... nyugdíjas éveire kapna bőven lehetőséget a bizonyításra, mert a pl-ben annyi leállás sincs, mint a laligában

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#136122) DeathAdder válasza forceberg (#136117) üzenetére


DeathAdder
veterán

Csak pont nem azért esett ki mindenhonnan a sziti, mert ne lennének gólfosói. Egy konzisztensen 100+ gólos csapatba elhozni egy olyan embert aki a csapatmeló nagy részéből nem veszi ki a részét, nem védekezik előrefelé de hátrafelé sem, kizárt, hogy előrelépés legyen. Egy Utd-n nagyot lökne, mert azon a rendszer nélküli csapaton a hozott 30 góljával rengeteget lökne.

Bár arra 30 gólra sem mernék nagy összegben fogadni, életében nem volt futballista barcelonán kívül (válogatottal meg láttuk eleget mire ment), így őt azért kicsit lehet félteni a kultúrsokktól, ha esetleg tényleg lép (pláne ha angliát választja).

Erősen szkeptikus vagyok, hogy lehetsz-e úgy a BL/PL-ben contender, hogy kiheréled a játékodat Messiért, akinek mezőnymunkában 0 a hozzáadott értéke.

[ Szerkesztve ]

(#136123) máyköl válasza DeathAdder (#136122) üzenetére


máyköl
veterán

"Erősen szkeptikus vagyok, hogy lehetsz-e úgy a BL/PL-ben contender, hogy kiheréled a játékodat Messiért, akinek mezőnymunkában 0 a hozzáadott értéke."

Ezt te sem gondolhattad komolyan.

(#136124) máyköl válasza mephi666 (#136121) üzenetére


máyköl
veterán

Most semlegesítették, néhány éve meg épp Boatenget cigiztette, és ejtette ki a Bayernt. Nem lehet egy meccs alapján ennyire megítélni.

(#136125) forceberg válasza máyköl (#136124) üzenetére


forceberg
veterán

+ a másik HSZ-edre is: edző és csapatmunka.
+ a Citynél semmit sem kell kiherélni, egy az egyben mehetne a jobb oldalra.
A bárkában játszott mellette az utóbbi időben legalább 3-4 még Messinél is gyengébben védekezni képes tag, aki mára már előrejátékban sem az igaziak.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#136126) DeathAdder válasza máyköl (#136123) üzenetére


DeathAdder
veterán

Mármint mit?

Hogy a szitinek miért érne meg egy olyan játékost megpróbálni beilleszteni a játékába, aki a csapatmeló nagy részéből nem veszi ki a részét, azért hogy 90 perceket a pályán legyen, mert nem lehet lecserélni, és lehet hogy villanni fog 2 meccsenként egyet?

Senki nem a zsenialitását kérdőjelezte meg, de Európa leggólerősebb csapatába egy olyan gólfosót hozni, aki sem előre sem hátrafelé nem védekezik biztosan jobb csapat lenne a sziti, akinek legnagyobb problémája most is az hogy a transitionokat nem tudja elég hatékonyan levédekezni, és a legkevésbé az, hogy ki szállítja a gólokat.

Mondjuk én örülnék neki. Végre látnánk barszelónán kívül is, és a szitinél is borulna az idilli morál, a showbiznisz miatt viszont nagyon megérné, hatalmas joker kártya lenne, mert a szurkolók, tv-k, szponzorok megőrülnének messitől, és senkit sem fog érdekelni, hogy kettékúrja-e egy csapat fejlődését vagy sem

(#136127) mephi666 válasza DeathAdder (#136126) üzenetére


mephi666
nagyúr

...meg talán a 'poolnak is meglett volna az előző szezon, ha messi a city-nél van :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#136128) Tibiajax válasza forceberg (#136117) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

a kesehajú de bruyne-et kellett volna áthozni barcelonába.. el lett baszva

(#136129) Datsyuk válasza DeathAdder (#136122) üzenetére


Datsyuk
aktív tag

Egy Messi minden csapatba jó lehet. Az igaz, hogy nem fog sokat futni, de neki nem is az a dolga. A city is betömörülő csapatok ellen fog játszani amit passzokkal és egyéni megmozdulásokkal kell majd feltörni, Messi erre jó lesz.
Szerintem elég egyértelmű ha megy akkor City: Guardiolával csinál egy last Dance-t, van egy csapat körülötte ami bajnok és BL esélyes könnyedén, Agüero mint haver már ott van, Txiki Begiristain is ex barcás és jól ismeri, revansot tud venni a Liverpoolon stb...
Egyébként szerintem a fizetése meg nem lesz olyan magas mint a barcában. Ő már nem pénzt akar keresni, azt a barcában is megtudná. Itt már csak valami bizonyítási vágy van a háttérben illetve a kilátástalanság a jelenlegi helyzetével.
Ha tényleg létezik a 20 év után szabadon mehetsz ahova akarsz szerződés részlet akkor még a financial fair play-el sem lesznek gondok.
Még hoznak egy Koulibaly-t a védelembe azt szevasz.

(#136130) ZavaBalazs válasza DeathAdder (#136126) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

"Európa leggólerősebb csapatába"

khmmmm

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#136131) máyköl válasza DeathAdder (#136126) üzenetére


máyköl
veterán

Arra utalok, hogy lehet bar Messi vedekezeseben van nemi kivetnivalo, de hogy a mezonymunkaja 0, az egyenesen ostobasag.
Epp 3-4 evvel ezelott mikor nem kapott normalis labdat a kiherelt es teli serult Barca kozeppalyajarol, Enrique kitalalta hogy hatrebb viszi, meghatrabb mint a 10 -es, es elkezdett labdakat osztogatni elore, gyakorlatilag hiba nelkul, amit a mai napig meccsrol meccsre tesz. A mezonymunka nem csak a vedekezest jelenti.

Griezmant is szorta iden jobbnal jobb labdakkal, aki alig volt kepes nehanyszor azokat befejezni.

Guardiola ugy fogalmazott, hogy a Barca egyetlen baja, hogy Messi nem tudja magat inditani.

(#136132) omfgk válasza ZavaBalazs (#136130) üzenetére


omfgk
addikt

Na mond ki.
khmm... Bayern - Lewa

De magad is láthatod ,hogy Lewa annyira gáz ,hogy még aranylabdát sem fog kapni. :))

(#136133) ZavaBalazs válasza omfgk (#136132) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

minek mondjam ki, úgyis tudja mindenki ;]

azért én még szurkolok, hátha Rummenigge kihisztizi neki.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#136134) omfgk válasza ZavaBalazs (#136133) üzenetére


omfgk
addikt

Láttam pár napja Lewával Head n Shoulders reklámot...

Rögtön az ugrott be ,hogy ilyen focista tuti nem fog aranylabdát kapni. :))

(#136135) sh4d0w válasza Datsyuk (#136129) üzenetére


sh4d0w
félisten
LOGOUT blog (1)

Az első mondatod annak fényében érdekes, hogy az argentín válogatottal egy vb-döntőt tud felmutatni, semmi többet - hozzátéve, hogy ott mindenki tőle várja a megoldást. Nem lehet őt akármilyen játékrendszerbe beilleszteni, csak akkor, ha van, aki védekezzen helyette.

A Barca legázolásánál is az egyik gólnál labdát vesztett a saját térfelén és nekiállt sétálni...

https://www.coreinfinity.tech

(#136136) Tibiajax válasza máyköl (#136131) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

kibszott grizmann..... hányingerem volt már akkor amikor lehozták, hogy csak jön a barcába..

(#136137) Datsyuk válasza sh4d0w (#136135) üzenetére


Datsyuk
aktív tag

Igen, az argentin válogatott kb a jelenlegi barca. Szia Leó! Légyszi lőj gólt vagy adj egy gólpaszt. Ha megcsinálod ok. De ha nem, akkor túl vagy értékelve. Nah, találkozunk a következő meccs előtt. Kösz! :D
Tény, hogy sok védelmi munkát nem fog végezni. Nem is az a dolga.Ezért kell mögé valaki aki tisztogat és fut.

(#136138) Tibiajax válasza Datsyuk (#136137) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

csak egy nevet mondok: mascerano..

(#136139) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Bene Ferencet kibaszták a Vasas együtteséből. Felkészül? Pinyő? :C

Amúgy lehet azon ""sztárocskáknak"" egy ilyen edző kellene, aki szétcsapna köztük, és rendet is rakna az öltözőben. Mert ott angyalföldön biztos vannak most klikkesedések is rendesen.
Radó, VernesHentes, Feczesin, Balajti, ""sztárfocisták"" stb.
De ebből valamelyik edzőkeringős ember lesz, mégha nem is pont Pinyő. Amúgy várom tippjeiteket. :D Leendő edző angyalföldön, és miért? :R

[ Szerkesztve ]

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#136140) venember83


venember83
nagyúr

(#136141) salesman


salesman
őstag

A nap kérdése:

Vajon repül ma kormánygép Stockholmba?

Türűűűdrááá!

(#136142) mephi666 válasza salesman (#136141) üzenetére


mephi666
nagyúr

mire gondolsz? hogy viktor királyunk baráti társaságával megy megnézni? apropó melyik adó adja a meccset? esetleg az egyik királyi tv-csatorna? ...nézem 7-es szorzója van a pafc-nak: eléggé túlértékelik ahhoz képest, hogy a lyon/lipcse ilyen 11-12-es szorzókat kapott

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#136143) LyonnaisFan1 válasza mephi666 (#136142) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Duna World ha jól tudom. Upc digitálon SD minőségben. :C Pont illeni fog a meccshez. ;]

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#136144) salesman válasza mephi666 (#136142) üzenetére


salesman
őstag

Jaja, Fehérvárra csak nem megy repülővel. ;]

Türűűűdrááá!

(#136145) bagyulajuve


bagyulajuve
addikt

gratula a Fradinak, hogy leverte a "Keltiket" (by m1 :DDD )

Resistencia eterna

(#136146) mephi666 válasza LyonnaisFan1 (#136143) üzenetére


mephi666
nagyúr

ha meg megb*sszák őket, mint a lovat, majd bánkódnak, hogy nem a megfelelő csatornára tették mégsem :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#136147) DeathAdder válasza máyköl (#136131) üzenetére


DeathAdder
veterán

És a zseniális labdaosztogatásain kívül, ha többet is kellene csinálni akkor csak kóvályog a pályán, látjuk a BL kieséses kálváriáit is már évek óta.

Tehát ebben kitúrná De Bruynet, a liga toronymagasan legproduktívabb középpályását, aki majdnem olyan zseniális labdaosztogatásban, azon felül visszalép, felveszi a labdát, cipeli, letámad, védekezik, becsúszik, párharcot nyer, labdát szerez, területet nyit, labdavesztés utáni labdaszerzésben egyik legjobb, ahogy támadó párharcok tekintetében is.

Bravúros lenne mindezt feláldozni a 20%al jobb vertikális labdák, és kulcspasszok árán, úgy hogy minden más kardinális mezőnymunka megszűnne.

Griezmant meg eleve ott kurták el, hogy tök felesleges volt leigazolni, mert Messi posztján lenne a helye :)

Ellenben mekkora Firmino update backup lehetne, te jó ég :))

[ Szerkesztve ]

(#136148) salesman válasza bagyulajuve (#136145) üzenetére


salesman
őstag

:R

Türűűűdrááá!

(#136149) omfgk válasza DeathAdder (#136147) üzenetére


omfgk
addikt

Van benne kockázat bőven. De azért ezt a felállást én szívesen megnézném.

Loptam a képet.

Aguero helyett talán inkább Jesus.

[ Szerkesztve ]

(#136150) Napfénysüti válasza DeathAdder (#136147) üzenetére

Mondjuk ha Messi lép akkor Griezmannak lesz helye. De én is hót fölösleges igazolásnak tartom.

Més que un club!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.