2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Így is lehetne...

    A téren tömeg gyülekezett, vártak valakire. A figyelmes szemlélő sem láthatott semmi többet mint ami...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 37

  • Zene & Emlékek?!

    Hihetetlenül jól érzem magam. Mit?! Ja nem nem szívtam semmit köszi. Egyszerűen csak jó.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 10

  • A leendő elnök aláírása a kétszázason

    Hát ez a hétvége nagyon durván jól sikerült. Tegnap Rákban voltunk. Te Atya ég mekkora party volt. Iszogattunk elég szépen. A pultnál ült 1 srác nyakkendőben meg zakóban, és valahogy előkerült, hogy Ő egyszer elnök lesz. Nosza Dani barátomnak sem kellett több, full ismeretlenül kért 1 tollat valakiktől, hogy a sráccal aláírathassa a kétszázasát mert, hogy az majd egyszer még sokat fog érni, amikor a srácból tényleg elnök lesz. A srác barátnője eközben már a pult alatt fetrengett annyira röhögött rajtunk, hát én sem fapofával néztem a nem mindennapi helyzetet.

    Nem vagyok egy nagy táncos, tulajdonképpen azt is mondhatnám, hogy nem tudok táncolni. Olyan szinten van falábam, hogy egy kalóz sírva könyörögne érte, de ez még annál is jobb, tavasszal meg kell metszeni, és rügyet hajt. A legnagyobb poén a egészben, hogy a tegnap éjjelt végigtáncoltam, és utólagos beszámolók szerint nem is rosszul ami tőlem azért meglepő, még akkor is ha számba vesszük az elfogyasztott alkoholmennyiséget is. A másik pozitív tényezője az volt az estének, hogy nem egyedül táncoltam, de erről részleteket egyenlőre sajnos nem árulhatok el. :P

    Folytatás...

    Sir Riccio 15 éve 4

  • Szellemi Szint

    Már megint nem tudom hol kellene kezdenem. Ez a személyes blog útvesztője vagy mi a fene. Na de kezdjük az elején. Hétfőn voltam vizsgázni Kalkulus I-ből, ezt is letudtam, még a végén egészen normális átlaggal zárom ezt a félévet, még így is, hogy három tárgyam nem lesz meg. Zavar persze, zavar, hogy a fenébe ne zavarna, de egy ilyen elbaszott időszak után csoda, hogy ennyire képes voltam összekaparni magam. Nevetséges ez a képmutatás is, na de mindegy hanyagoljuk a témát nem idegesíteném fel magam rajta ma már többször, ha nem muszáj. A fotómániám úgy látszik nem akar visszavenni, sőt újabb oldalakról támad.

    Előástam a szekrényből a család régi fényképezőgépeit, és igencsak meglepett amit találtam. Volt egy régi turistáknak szánt Mamiya 135AF, aztán egy Zenit-E Helios objektívvel kb. 1980-ból, de ami még durvább egy MOM Mometta III-as is az 50-es évek környékéről. Ha sikerül értelmes árat kapnom a Momettáért akkor talán meg is fogom tudni venni a kiszemelt Nikon D60-ast. Az egyik pécsi szórakozóhely tulajdonosa meghallgatta az egyik minimixem és tetszett neki, érdeklik a további munkáim, és nem zárja ki, hogy a közeljövőben együtt is dolgozhatunk, zsíros. Kezdenek alakulni körülöttem a dolgok.

    Folytatás...

    Sir Riccio 15 éve 1

  • 730

    730. Pontosan ennyi telt el. hétszázharmincszor kelt fel a Nap azóta, hogy először karoltam át.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 29

  • Szalagavató after meg ilyenek

    Ez lesz az első személyes bejegyzésem, nem is tudom, hol kezdjem.
    Na talán a péntek délután. Már egy hete a Babits gimi szalagavató after partyra készültünk. Vártam már nagyon, mert régen voltam már úgy bulizni, hogy nem csak egy kocsmatúra lett a vége hanem igazi diszkós, táncolós, ugrabugrálós, lányokkal ismerkedős ahogyan én igazából szeretem. Hemy barátommal már megbeszéltük jó előre, hogy fél 11-kor találkozunk a bejáratnál, feljön értünk és így nem kell majd belépőt fizetnünk(erről majd még lesz szó). Dani feljött MSN-re, kérdésemre elmondta, hogy rosszul van, elcsapta a gyomrát valamivel, nem tudja, hogy mi lesz pedig jönne szívesen, már bevett egy deci söricilint a gyomorrontás ellen, várjunk. Ez volt délután négy óra felé.

    Vigyázat most nagy ugrás következik már ami az időt illeti. Az utóbbi időben most fordult velem először elő, hogy időben el tudtam indulni a buszhoz. Odakint nyálkás, ködös hideg idő fogadott. Fél tíz előtt nemsokkal találkoztunk az Árkád-nál ahonnan kocsival mentünk fel a sörházhoz. Amint beálltunk a parkolóba megállt mellettünk egy rendőrautó, elkérték a sofőr iratait, és hozták a szondát. A kocsiból kiszállva valami csipogó hangra lettem figyelmes. Mondom - Ezek tetriseznek a rendőrautóban vagy mi a f@sz?!

    Folytatás...

    Sir Riccio 15 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.