2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mass Effect: Andromeda - Trial első benyomások

    Igyekszem a történetre vonatkozó spoilerek nélkül írni. Ahol nem tudom elkerülni ott majd jelzem.

    Tudom hogy az efféle gondolatok inkább a fórumra valók, de mégis ide írom. Hogy miért? Mert szeretnék magamnak is egy jegyzetet hagyni hogy amikor / ha végig játszom majd a teljes verziót akkor az milyen szájízt hagy maga után a tiralhoz képest aminek még friss az élménye bennem. Tekintve hogy alig 1 órája fejeztem be az ízelítőt úgy 7 óra játék után, leírnám a vele való találkozásomat.

    Kontra:

    Nos a neten ugyebár meme -é változott a játék, hiszen sokaknak csalódást keltett a játék motor váltása. No nem a látványra panaszkodnak a legtöbben, mert az méltó egy 2017-es játékhoz, hanem inkább az animációra, mimikára és a szövegre. Azok akik panaszosak joggal vártak valami hatalmas durranást ami méltó azt előző három részhez.... leszámítva a harmadik rész végét, mert az egyértelműen a ME rajongók arcon-csapása volt... amit a Bioware nem feltétlen teljesített.

    Igen a mimikára láttunk már jobb példákat, igen a mozgás animációja néha a legjobb indulattal is nevetséges, de hogy a szöveggel mi a baj azt én nem tudom. Teljesen illett a karakterekhez, egyszer sem éreztem hogy kiesnek a szerepükből.

    Folytatás...

    Romvr 7 éve 9

  • ASUS Transformer Book T101HA

    Kisméretű Windows 10-es táblagép, amit bárhol előkaphatsz munkára vagy akár szórakozásra is.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 7 éve 78

  • Galaxy S7 vs Galaxy S5 vs iPhone 6S rövid Kamera teszt

    Nemrég hozzájutottam a régi Galaxy S5-ömet váltó Galaxy S7 Edge készülékemhez így gondoltam összemérem hogy az egyértelműségeket leszámítva (két generációnyi különbség) mit nyújt a méltán vagy méltatlan híres új kameramodul. Referenciának pedig kölcsön vettem egy ismerősöm iPhone 6S-ét mert őt is érdekelte mit tudnak a közel azonos korú készülékek.

    Szóval kibaktattam a kertbe és lőttem pár képet a három telefonnal, igyekezve több környezetet szimulálva. Mivel szerencsére verőfényes napsütés volt ma így ideális körülmények is rendelkezésre álltak.

    Pár technikai adat a kamerákról képáradat előtt. Akiket a készülékek tudása érdekel egyéb területen annak csak annyit mondanék hogy az S7 az S6-hoz mérve fénysebességgel üzemel. Az iPhone 6S-hez mérve viszont már nem mindig egyértelmű az előnye. Ennek ellenére a képkészítési sebesség messze az S7-em a leggyorsabb és a fókuszálás is azonnali.

    Galaxy S7
    Primary: 12 MP, f/1.7, 26mm, phase detection autofocus, OIS, LED flash
    Features: 1/2.5" sensor size, 1.4 µm pixel size, geo-tagging, simultaneous 4K video and 9MP image recording, touch focus, face/smile detection, Auto HDR, panorama
    Video: 2160p@30fps, 1080p@60fps, 720p@240fps, HDR, dual-video rec.

    Folytatás...

    Romvr 7 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.