2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A Windows csodákra képes

    Sziasztok!

    Azért ragadtam pennát... izé... billentyűzetet, hogy leírjam az élményt amit ma a Windows okozott nekem. Egy Windows 7 Home Premium 64bit-es volt eddig a gépemen (lásd cikkem a Lenovo S205-ről). Kb 2 hónapja találtam elfekvőben egy 4 gigás noname pendriveot (noname mert lekopott róla :D ), és gondoltam kipróbálom ez a Win7-es Ready Boost cuccot.

    Azt olvastam róla hogy gyorsítja a gépet, bár akinek 3-4 giga memóriája van, annál nem igen lesz változás. Ennek ellenére belevágtam a fejszém... izé szóval bedugtam a pendrive-ot és rácsaptam a ReadyBoost használatára.

    A tapasztalatom szerint érezhetően pattogósabb lett a gép. Az ablakok sokkal hamarabb ugrottak a helyükre és ha pl merevlemezen másolgattam jobbra-balra akkor attól a böngésző sem lassult le mint eddig. Szóval pozitív hatásokat könyvelhettem el.

    Ma sajnos kénytelen voltam Format C-t nyomni, mert feltettem pár programot amit nem kellett volna és ezért a gépem gyakran lassult, fagyott.
    Az első dolgom volt a telepítés után (bitre ugyanazt a Win7-et tettem fel mint anno) visszadugni a 4 gigás pendrive-ot és rácsapni a ready boost-ra. Ekkor ért az első pofáncsapás:

    Folytatás...

    Romvr 13 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.