2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Concorde SmartPhone 5005 NFC (Frissítve aug.18)

Ha osztályoznom kellene az eddigi készülékeim után, akkor a tíz pontból kapna hatot a jelenlegi szoftveres hiányosságok miatt.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Egy új telefon vásárlásának több oka lehet a mai világban. Haladunk a korral, nagyobb teljesítményre van szükségünk, esetleg nagyobb méretre, jobb kameramodulra, dual SIM is közbejátszhat, vagy egyszerűen csak ráuntunk a régire.

Az én esetemben az történt, hogy a régi telefonom szörnyű kínhalált halt. Igen, ez az egyik legnyomósabb érv.

Nyáron amúgy is le akartam cserélni, ezért már egy hónapja megnéztem, mi a felhozatal. A főbb szempontok a legalább HD felbontás, maximum öt col, vállalható kameramodul voltak. A tervezett árat pedig száz-százhúszezer forintra saccoltam.

Hamar eljutottam a Samsung Galaxy S4-hez, ami szinte mindenben megfelelt, illetve kis spórolással a vállalhatóbb méretű Z1 Compact telefonhoz a Sony műhelyéből. Legnagyobb bánatomra, a korai halál miatt viszont csak maximum hatvanötezer forint állt még rendelkezésemre. Cserekészüléket nem tudtam, vagy akartam szerezni (ami volt, azt bottal nem piszkálnám már), így maradt a gyors vásárlás.

A fenti igényeknek legjobban idomuló készülékek közül kettő is a szemem elé került. Mivel nem vagyok ragaszkodó a márkákat illetően, ezért az első találat az iNew V3 volt, onnan pedig csak egy klikkeléssel eljutottam a Concorde SmartPhone 5005 NFC-hez, ami ugyanez, magyar köntösben.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • K-Touch Nibiru Mars One H1 teszt

    Mivel ez a teszt eddig hozzászólásként szerepelt, úgy éreztem, megérdemelne egy külön cikket itt a Logouton. Best Buy telefon 50 ezerért.

  • ConCorde tab AMAZON bemutató

    37.000 forintért kapunk egy kellemes sebességű hardvert, közepesen jó WiFi-vel, jó összeszerelést, egy év garanciát.

  • ConCorde SmartPhone 5500

    40.000 Ft környékén egy hazai garanciával és szervizhálózattal rendelkező, kifejezetten jó készüléket kapunk.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.