2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Poweramp - Google Play-ről szeretettel UPDATED!

    A história egészen 2013 novemberére nyúlik vissza. Ekkorra lett igazán Társam a mindennapokban a Galaxy S4. Az előd egy KM 900 volt, szóval érthető, hogy gyorsan egymásba estünk.
    Történt aztán, hogy egyik vasárnap a Pestig tartó vonatos zötykölődéshez száguldozáshoz (IC) egy flac albumot másoltam az SD-re útravalónak. Persze sok haszna nem volt a gyakorlatban hisz nem használok sem profi fülhallgatót, sem profi hangkeltőt, dehát egyszer élünk. :))

    Sikerült mindent bepakolnom, emberi formát varázsolnom magamra és mindezt időre! A pályaudvarra érve aztán urasan vártam a vonatot, hisz látszólag minden a legnagyobb rendben volt. Ahogy felpattantam a vonatra, már csobbantam is le a helyemre és izzítottam a fülest. Bedug, izgul, zenelejátszó indít...Adele 21 c. albuma pedig néma. Pár hónapja valamelyik topikban felvilágosítottak, hogy a droid kezeli a flac formátumot egy régebbi verziótól (talán 2.3...?) kezdve, éppen ezért kb. úgy néztem a telefonomra, mint Noé a harmadik elefántra. Gyorsan átfutottam az S4 topikot ahol is a legnépszerűbb a Poweramp volt. Első indulásnál rögtön figyelmeztetett, hogy bizony trialkodik, szóval van 30 napunk együtt. Nem izgatott a dolog, úgyis max. 2 hétig hallgatok egy albumot hetente 2-3 alkalommal, az meg belefér.

    Folytatás...

    Petyyyyy 10 éve 20

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.