2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • LG Arena FAQ

    Részletes leírás, és GYíK az LG Arena-ról!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 14 éve 59

  • LG Arena FAQ

    Az oldal átköltözött a

    [LOGOUT-Telefónia] lapcsaládhoz és ott el is érte a final verziót! Ez a lap arhív.

    LG Arena - KM900 - FAQ!

    Gyakran feltett kérdések órája, ne kelljen annyiszor elismételni, amit már minden Arena tulajdonos tud. Amennyiben megfelel, mindenhez hozzá lehet szólni itt is, de nem szándékom az Arena topicot kiváltani, csupán kiegészíteni és összefoglalni szeretnék több ezer oldalnyi tapasztalatot.

    blog beta4

    Ajánlom e leírást mindazoknak, akik hozzám hasonló cipőben járva egy ilyen készüléket választottak és szeretnék megtudni, mit tud a készülék a hosszú felsorolásból amivel reklámozták vagy vásárlás előtt állva kíváncsiak, mit lehet még kihozni az LG Arena-ból.

    - Nekem való ez a telefon?

    Folytatás...

    olbaidhun 15 éve 26

  • Playstation II emulator

    Playstation II Emulator - pcsx2 - PC

    Rengetegen vagyunk, akik szeretnének konzolos, sokszor igazi kis arcade játékkal játszani számítógépen. Ez megoldható, de sajnos nem sok jóval kecsegtettek a ps2 emulátor készítők az elmúlt néhány évben. Azonban a feltörekvő pcsx2-nek hála, mégis változás történik! Megismétlődni látszik a hajdani PS1 emus korszak, hála a nagy teljesítményű 2 magos prociknak, lassan a PS2 játékok is mind sorra következnek!

    Őszinte leszek, én nem sok játékot fogok elővenni a polcról, de ami megérdemli a FULL HD újrajátszást, azt tuti ki fogom végezni. Ismét! :DDD

    Mi is kell egy régi játék újbóli futtatásához?
    Kezdetnek elég, ha az ember átlátja az alapokat:

    - Kell egy "virtuális környezet", ami elhiteti a régi programmal, h nem történik ámítás ez maga a platform, amire írták a kiválasztott kedvencünket.. ezt nevezzük EMULATOR-nak.
    - Szükségünk van magára a játékra is, amit egyszerűen ROM-nak hívunk.

    Folytatás...

    olbaidhun 15 éve 0

  • Sega Megadrive, Genesis Emulator

    Sega Megadrive, Genesis Emulator

    Ha már emulator, (felkerült a napokban egy érdekes cikk az új star trek DAC játékról ennek apropóján) essen kicsit szó a mega drive-ról. Minden idők legjobb konzolja, megismertette velem a mortal kombatot, zero tolerance és az összes többi felejthetetlen JÁTÉKOT. De a cikk fellázított.. mégis mit akarnak eladni az embernek manapság? Se kihívás, se grafika.. eszembe jutott az én régi kedvencem, és a jó kis zenéje, ó ! youtube betekintés itt figyeljétek 2:05-nél a víz effektet! :D

    Akkoriban (1993) 20.000ft lett volna egy alapgép és további 8-10e ft egy kazetta, nem is kell mondanom, mit adtam volna ezért és egy játékért, pl:

    SUB terrania MD box

    Folytatás...

    olbaidhun 15 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.