2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kálvária FÉG céggel.

    Ez a kis történet onnan indult ki ,hogy a fűtést korszerűsíteni szerettük volna mert a régiek már kiszolgálták idejüket. Nincs más mivel a márka bevált eddig akkor maradunk is nála , nézzük hát a kínálatot. Az üzletbe érve meg is rendeltünk három legmegfelelőbb konvektort és megkaptuk a hozzá tartozó szakemberek telefonszámát akik garanciálisan kiépítik.
    Megrendeléstől számítva egészen korrekt időben meg is érkeztek. Szakemberek is ígért időpontban megérkezve kezdődött el bonyodalmak sorozata.
    Szakik elkezdték kicsomagolni a készülékeket a harmadiknál nagyobb festék hiányosság ötlött meg a szemünkben meg. "Nocsak ez nem jó" hangzott el a mester száján majd beült az autóba vissza vitte az üzletbe és jelezte hogy garanciális cserét kér, ennek az üzlet eleget is tett és jelezte a gyártó felé a dolgot.

    Közben folytatod kiépítés . Minden a helyén, jöhet a tesztelés. Az egyik szobai kütyü vezérlője úgy gondolta hogy mivel őt péntek este rakták össze, nem fog üzemelni. Remek....
    Alig ért vissza a mester már a munkatársai közölték neki a "jó hírt" hogy akkor mehet is vissza.
    Szakiknak meg köszöntünk mindent és megbeszéltük hogy amint az üzlet hívja őket és megérkeztek a csere alkatrészek jönnek.

    Folytatás...

    Luck Dragon 3 éve 30

  • Pali bácsi a szerelő.

    Cégnél bejött egy régi ügyfelünktől egy nagy megrendelés ami tegnapra kellett volna természetesen. Mit is várhatnánk felgyorsult világunkban. De eleget tettünk kérésüknek . Hisz őrölünk mindennek ami ebben a nehéz időszakban csak kaphatunk.
    Kiküldetés meg lett szüntetve hála a második hullámnak így magam is cégen belül kaptam munkát. Megmunkálásnak segítek ügyeket intézni.
    Kollégák jelezték hogy nem sokáig bírja az adott gép a munkát és mi máson kellene a fentieket legyártani ha nem ezen. De hát a nagy főnök akit nevezzünk APU-nak nem lehet eltántorítani és kiadta hogy akkor is meg kell próbálni rajta legyártatni.
    Reggel megkezdődött az átállás ,majd a gyártás. Rá egy másfél óra múlva megmunkálásért felelős személy jelezte hogy a gép feladta a harcot.
    Kimentünk a géphez megmutatták mi a baj , majd továbbítottam APU-nak aki nem volt boldog finoman szólva sem.
    Nincs mit tenni ,ki kell hívni a géphez tartozó szervizt aminek eleget is tettem, annak ellenére hogy a megmunkáláson dolgozók csak negatív dolgokat hoztak fel ellenük, igazából köpködték őket mert hiába vannak ott, ugyan olyan rossz ha nem lesz rosszabb. De sajnos ez a protokoll.
    Itt jegyezném meg hogy kollégák már szóba hozták Palibácsit.
    Itt még nem tudtam hogy személyesen is meg fogom ismerni.

    Folytatás...

    Luck Dragon 4 éve 35

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.