2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Újgenerációs blogbejegyzés

    Az iPhone az újgenerációs fényképezőgép.

    A Beats fejhallgató és az okosóra az újgenerációs ruhakiegészítő.

    Az facebook és az instagram az újgenerációs közösség.

    A márka az újgenerációs vallás.

    A cég az újgenerációs egyház.

    A hipsterek az újgenerációs hívek.

    Az Apple termékek és kiegészítők halmaza az újgenerációs megváltók.

    Én pedig az újgenerációs senki, akinek most épp a mostjólmegmondomazuniverzálisigazságotblogbejegyzését olvasod.

    lezso6 7 éve 25

  • LED! RGB LED! Zenére!

    Ma már minden RGB LED-es. Kutya, egér, billentyűzet, fejhallgató, videokártya, cpu-hűtő, stb., nincs olyan kütyü, amiből ne lenne ilyen verzió is. És természetesen van ilyen hangszóró is, zenére pulzál, szép színesen, bazárian. De mi közöm nekem ehhez?

    *** Akit nem érdekel a történet, görgessen le a videóhoz. ***

    Anno, még 2013 nyarán egyik barátom felvetette, hogy milyen jó lenne egy LED-szalag majd a kolibszobába hangulatvilágításnak. Nekem pedig rögtön az jutott eszembe, hogy mekkora nagy vérpista dolog lenne, ha ez zenére villogna. Akkoriban még nem volt akkora divat ez a ledezés, legalábbis én nem tudtam róla, így elindult a projekt.

    Az ötlet az volt, hogy az egyes frekvenciákat különböző színek képviseljék. A mély legyen piros, a közép zöld, a magas pedig kék. S az ezek között lévő átmenetek pedig a megfelelő színeket kapják, azaz a mélyközép az sárga, a középmagas pedig ciánkék legyen, stb. Értelemszerűen ha több freki van egyszerre, akkor keverednek a színek, pl mély + magas az lila, a fehérzaj meg... ...fehér.

    Folytatás...

    lezso6 7 éve 52

  • Ekcéma - az őrület határán

    Aki esetleg nem bírja gyomorral, az most még visszaléphet. Nekem ezt egyszerűen csak muszáj kiírom magamból.

    Az ekcémának ezer oka lehet, annyi biztos, hogy az egyik - ha nem a - legkellemetlenebb, legundorítógusztustalanabb betegség, ami az emberrel történhet. A testen több helyen kiszárad, kipirosodik a bőr, s viszket, súlyosabb esetben nedvedzik, megkeményedik. Ráadásként a mozgástól pedig az apró kemény bőrdarabok a a húsba hatolnak, mintha több száz apró tű szúrnkálná az ember testét.

    Nekem most kb 1 hónapja, cirka 12 év után kiújult. A test szinte teljes felületén jelen van, s a végtagokon a legsúlyosabb. Éjszakára kényszerzubbony kellene, az ember önkéntelenül is kihámozza magát bőréből, aztán reggel ébred hogy tiszta seb és éget, csíp, fáj mindene. Nagyon idegesítő. Ingerlékenyebb is vagyok, s a viszkető érzés néha olyan szinten erős, hogy már csak zihálva tudok annak ellenállni.. Pár óránál többet képtelen vagyok aludni, mivel alapból is nehezen alszom el, illetve eléggé ráparázok arra, hogy szétvakarom magam, mivel szörnyű a következmény. Nem egyszer volt olyan, hogy arra riadtam, hogy rohannom kell zuhanyozni, különben megőrülök. Persze a víz is csak addig jó, ami folyik, a törölközés.egy újabb rémálom, aztán megszáradás után kezdődik előről.

    Folytatás...

    lezso6 8 éve 64

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.