2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Napi agyérgörcs

    Most untam meg a Paypal hírleveleit, úgyhogy nekiálltam keresgélni az unsubscribe linket az emailben, nagy nehezen meg is találtam.

    A leiratkozó oldalt rögtön megette a reklámblokkoló, úgyhogy engedélyeztem ideiglenesen. Maga az űrlap elég érdekes volt, mivel kicsit fordítva működik: ha be van pipálva, akkor iratkozol le, s ez csak tüzetesebb szemmeresztgetés után derült csak ki. Sebaj, ez még elfogadható.

    De amit a submit gombra kattinva kaptam:

    Miii?! Komolyan, 2017-ben 10 nap átfutási ideje van egy hírlevél leiratkozási kérésnek? :DD :DDD :O :W

    lezso6 7 éve 19

  • Chrome - mi a franc van?

    Egyre ratyibb ez a böngésző. De én persze azért sem váltok. :D

    Először volt a görgetős bug. Vagyis van. Itt a PH-s bugreport topikban is írták már, de persze ez nem rios probléma. Nálam amúgy PH-n sosem volt. Csak facebook chat kis ablakában, ott viszont elég sokszor, s ideggörcsöt kapok tőle. Szerencsére elég ritkán használom a facebookot.

    Aztán, van a másik: memória-zaba. Sokszor egyszerűen újra kell indítani, mert összehalnak a lapok. Azt mondja, hogy "a manóba, elfogyott a memória". 16 GB RAM van a gépemben, de na, legyen csak 12 GB, mert van egy VM is. S nincs megnyitva 30-40 lap. Eennek azért elégnek kéne lennie...

    S akkor a mai napi bug: éppen fejlesztek, s arra leszek figyelmes, hogy elég lassan töltődnek be a teszt-szerveremen. Kis kutatás után kiderül, hogy nem cacheli a chrome a JS, CSS fájlokat. Pár órát el is tököltem azzal, hogy kiderítsem, hogy mit csesztem el a rioson. Aztán megnéztem Firefox-szal, ott cachel. Csak a Chrome nem. Na, akkor nézzük a másik PC-men. Aha, ott meg jó a Chrome. Verzió egyezik, minden ugyanaz. Ok, akkor újraindítom a Chrome-ot az elsődleges gépen, hátha.

    Éééés: megjavult, cachel. De miért? Kifutott volna a memóriából, ezért nem tudta cachelni a fájlokat?

    lezso6 7 éve 46

  • Jujujujjjj, krízis van!

    Hajajajjajj, ehhez képest a sáskajárás, özönvíz, csernobil, alientámadás smafu. 101, azaz SZÁZEGY HETE nem frissítettem az adatlapom a frászon. Zucky bácsi, legközelebb jobban odafigyelek. A végén még nem leszek méltó tagja a cukorhegyi birodalomnak. Egy senki leszek. Gyorsan-gyorsan, frissíteni kell. Meg postolni. Nincsenek nyaralós képeim, úgyhogy azonnal fotosoppolnom kell szelfiket. Vennem kell cuki kutyuskát, s óránkénti ömlengő postokat gyártani róla. Csatlakoznom minden csoporthoz, trollparádézni. Kéretlen játékmeghívokat küldeni mind az 50 millió nemistudomhonnan ismerősömnek. Megmutatni milyen szépen élek, hogy én sosem búslakodom. A színtiszta pozitivitást kell sugároznom, ez teszi igazán jobbá a világot!

    Ó, Te lájkolandó Cukorhegyi Úr! Kérlek bocsáss meg, hogy az utolsó 2 évben nem avattalak be a magánéletembe!

    lezso6 7 éve 51

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.