2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A zongorázás 10 szintje

    Na ki melyiktől kapott egy életre hülyét? :D Azoktól kérdezem, akik jártak zeneiskolába vagy annak közelébe. A 4-5. szinttől persze azért komolyodik már a dolog. :)

    A 10. helyezettet nem nehéz kitalálni. Én sokakkal ellentétben nem a Tom és Jerryből ismerem, hanem egy midi-alapú zeneszerző programból (Voyetra Digital Orchestrator Plus), amit 6-7 évesen rendszeresen használtam. Volt benne egy halom demo zene, s egy liszt2.mid nevű fájl tartalmazott belőle egy részletet, a második felét, rendszeresen hallgattam. Főleg úgy volt vicces, hogy ha átállítottam, hogy dobon játssza le. :DDD

    Nem semmi ember, nagy tehetség, a kezét érdemes figyelni. :Y Ugyan ő sem játssza le teljesen hibátlanul, de hát eleve egy csoda már ez a teljesítmény is, nem láttam még ennél jobbat.

    lezso6 5 éve 24

  • Ganajköpések

    A ganajköpés nagyon hasonló az aranyköpéshez, azzal az apró különbséggel, hogy nevetés helyett szekunder szégyenérzet vége. Maga a ganajköpés az író szempontjából legtöbbször egy ártalmatlan szövegrész, észre sem veszi, de ha mélyebb értelmet keresünk benne, akkor megnyílik a pokol kapuja.

    Szóval egyszerűen fogalmazva: vannak bizonyos kifejezések, félmondatok, melyeken csak bambán nézni tudok, hogy WTF. :F Persze most páran biztos fennakadnak majd ezeken, hogy mit törődök ilyen apró hülyeségekkel, hisz...

    "Afrikában meg éheznek!"

    Persze, hisz ha róluk beszélünk, akkor ők azzal nagyon jóllaknak, ezzel a probléma meg is van oldva. Az überelés a vérpistikék egyik különleges képessége.

    "attól jobb"

    Miért nem annál? Ez honnan jött? :F Az "attól" a különbség oka, nem pedig az összehasonlítandó tárgy. Tehát: "Az Szomszédoknál jobb az Aranyélet.", mivel "A kiválóan megírt forgatókönyvtől jobb az Aranyélet." Hülyeség: "A Szomszédoktól jobb a Aranyélet." Nem, nem a Szomszédok miatt jobb a Aranyélet, Vágási Feri ennek semmi köze, hiába lépett be az internetbe.

    Folytatás...

    lezso6 6 éve 65

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.