2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A Magyar Posta =???

    Sziasztok!

    A napokban belefutottam a Magyar posta szuper rendszerébe.
    Ugyanis e hét Csütörtökén feladtak nekem Tiszaújvárosban egy csomagot (24 órás Üzleti) melyet Postán maradóként az Újpesti főpostára kértem.
    Na hát jött a Péntek, dörzsölgettem a tenyerem, nemsokára jön a cucc :D Haha hát nem jött. Estig vártam. Este 8-ig van nyitva a főposta. Na 7 órakor odalátogattam. Nézem, a csomagfelvételnél az utcán áll a sor vége, illetve kígyózik, hohó ez príma lesz. Konstatáltam magamban. Na sebaj, bemegyek a levélfeladós részbe, mondom egy kérdést csak feltehetek valakinek. Nem jól gondoltam. Ha valamelyik ablak nyitva is volt, ott tömeg volt, máshol meg egy lélek sem.
    Na vissza a csomagfelvételre.
    15-en álltak előttem. Szépen végigvártam a soromat, annyira nem volt vések körülbelül fél óra...
    Egy kedves idősebb hölgy volt ott egyedül. Elmondtam neki mi a probléma, kérte a küldeményazonosítót megnézte és ő is azt látta amit én a neten, hogy az OLK pöcegödrében ragadt. Országos Logisztikai Központ, amit én Modern kori disznóólnak hívok csak. Nemcsak a postánál van ez így egyébként.
    Na hát mondta, hogy gyorsan menjek át a levélfeladási részre és keressem a hivatalvezetőt.
    Egy kedves hölgy volt ott is. Azonnal nézte, hogy mi van.

    Folytatás...

    Lalikiraly 5 éve 17

  • Sony Xperia L3

    Sziasztok!

    Szülinapomra kaptam, akarom mondani megvásárolhattam magamnak az új telefonomat, mely a Sony Xperia L3 lett. Hogy miért esett rá a választás? Hmm sokan furcsállni fogják, miért lett ő.

    Először is közlöm, hogy az ára 62990 Forint volt. Tudom, hogy sok jobb ajánlat is van, de ő tetszett és páromnak is Sony ja van és ahogy megláttam élőben, tudtam hogy nekem ez kell és kész.

    Kezdjük is a bemutatását.
    Ez a Sony új alsókategóriás telefonja és egyben a legfrissebb is. Viszont sajnos csak Android 8.1 van rajta, azt nem tudom miért. Ha valaki megmondja megköszönöm.

    Xperia L3 – A Sony hivatalos webhelye - Sony Mobile (Magyarország)

    Folytatás...

    Lalikiraly 5 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.