2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Csonti Car - a legjobb ár!!!

    Tökéletesen felépített marketing gépezet, vagy mégsem? Van ugye ez a Facebook oldaluk 250 000 követővel, ahova "vicces" képeket raknak ki általában. Rámész a 'rendes' honlapjukra és egy totál igénytelen valami jön szembe (oké, a fejléc nem vészes), ráadásul nagyon gyér választék fogadja a nézelődőt, többnyire lepusztult autókkal, amiken láthatóan nem tudnak továbbadni (régóta ugyanazok).

    Na most felmerül a kérdés, hogy vennél itt autót? Szerintem ez a nagy Facebook-os marketingelés pont az ellenkező hatást éri el, azaz ha valaki megemlíti ma nekem, hogy Csonti Car, akkor nem a szakértelem jut eszembe, ahová szívesen mennék, hanem "ja igen, az a Facebook oldal, amire idióta képeket posztolnak egy cég nevén". A helyzet az, hogy az állandó baromkodás egy idő után inkább komolytalanná tesz és kevésbé humorossá.

    Jhonny06 9 éve 18

  • iPhone 6 Plus 1 nap után

    Legutóbbi smartphone-om egy iPhone 3G volt, azóta nem igazán éreztem szükségét a dolognak, meg drágának is tartottam. A zenehallgatást és egyéb multimédiás tevékenységet egy iPod Touch 5G-n végeztem, előző hétvégén azonban hirtelen ötlettől vezérelve ("egyszer élünk!" kijelentéssel) megrendeltem egy 64GB-os Space Gray modellt. Kicsit örülök, hogy nincs 32GB-os verzió (a Touch 5G ilyen volt), így rá voltam kényszerítve a dupla kapacitásra, ami nagy szabadságot ad. A 32GB már kellemes, de a zenéim és ideiglenesen néhány film rámásolása után már necces még mondjuk hosszabb videókat is felvenni vele (nem titkolt célom a vételár egy részét visszahozni azzal, hogy timelapse videókat készítek). A 16GB pedig manapság egyenesen használhatatlan véleményem szerint.

    Szóval ezt letudtuk, a rendelés nem ment túl simán (egyrészt hiánycikk ez a modell, másrészt csak központi raktárból szállítják + karácsonyi őrület, stb.), de ma végre átvettem a készüléket. Hozzátenném, hogy soha nem fogtam a kezemben még 6 Plus-t, tehát teljesen vakon rendeltem meg; kicsit makacs módon direkt akkor se néztem rá, amikor pár perccel a vásárlás előtt beugrottam az iStyle-ba venni hozzá egy bőrtokot, így teljes meglepetés volt a kibontás.

    Folytatás...

    Jhonny06 9 éve 26

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.