2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • facebookon hirdetés nyereményjátéknak álcázott adathalászat..

    NYERJ SZUPER DÍJAKAT AZ eMAG-gal cimű hirdetés jelent meg pár napja a facebookon aminek elolvasva a szabályzatát az egész egy adathalászatra utal. Román cég csinálja és románia törvényekre és Romániai Személyi Adatfeldolgozó Nemzeti Hatóságnál kezelik az adatokat . új Retina iPad nyereménnyel keccsegtetnek de már a szabályzatba is bennevan hogy ha nem kapja meg valaki a nyereményét más okok miatt azért ők nem felelnek. Ne szívja be vele senki.

    13. SZEMÉLYI ADATOK VÉDELME
    13.1. A Kampányban való részvételhez minden résztvevő feltétlen módon elfogadja, hogy a személyes jellegű adatait nyilvánosan közöljék, és a szervező használja reklám célra, területileg és/vagy időlegesen korlátozás nélkül, valamint bármilyen más módon (pl. internet, utcai felirat, stb.).

    13.2. A Kampányban való részvétel révén a részvevők feltétlen módon elfogadják, hogy a személyes azonosítói adataikat az adatbázisban tárolják, és a Szervező és alvállalkozói felhasználhatják, utólag hasonló alkalmazások közvetlen vagy közvetett marketing célra, a törvény által megkövetelt adatok közléséhez a díjak kiadásához, stb. révén, Ugyancsak a részvevőknek, akik a részt vesznek ebben a promócióban, a www.emag.hu oldalon fiókot hoznak létre.

    djculture 11 éve 0

  • Costa Concordia hajóroncsának felállitása élő közvetités.

    [link]

    A tavaly januárban szerencsétlenül járt, zátonyra dőlt óceánjárót kétezer tonnának megfelelő húzóerővel emelik ki a szakemberek tőbb órás munkával.

    djculture 11 éve 1

  • Hynix gyár Wuxi Kína

    Wuxi városában teljesen megsemmisült a hynix gyár két létesítménye, ahol ddr3 és 5 ramokat flash memóriákat gyártottak

    djculture 11 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.