2016. május 30., hétfő

Gyorskeresés

djculture blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

 • Afrikai csalók garázdálkodnak telefonon.

  Ha +22-es, vagy +23-as +24 +25 előhívójú telefonszámon csörgetnek meg valakit az ne hivja vissza a számot. Ezekben a hálózatokban igy lehet feltöltést szerezni, aki visszahívja annak kiszámlázzák a feltöltést.

  Blogbejegyzés 1 hónapja 13

 • Az élet néha szép gyomrosokat tud adni.

  Az élet rendje az élet és halál is. Az élet néha szép gyomrosokat tud adni az embernek.
  Nyitom az ajtót délután szólítom kedves apámat se kép se hang csak a rádió szól. Volt már igy egész este tv-t nézett, aludt sokáig. Viszont később kezd gyanús lenni a dolog mert nem hallom a lélegzését. Á nem létezik biztos csak mélyen alszik. Később megnézem nem látom mozogni sem. Nézem szólítom fognám a karját ahogy minden máskor szoktam ébreszteni. Semmi válasz, kedves édes apám eltávozott :( ...
  ID Héda László 1946.jan 16-2016 április 9.

  Amivel kiegészíteném:
  Ami nem mindegy hogy az ember hogy búcsúzik el a szeretteitől. Én nagy mafla lassan 40 éves férfiként bőgtem mint egy kisgyerek és gyertyát gyújtottam édesapámért. Azt mondják nem érdemes benn tartani az érzelmeket mert sokkal fájdalmasabban tör ki később. Így sem egyszerű elfogadni.

  Blogbejegyzés 2 hónapja 31

 • tankkal sárdagonyázás..


  Azért elég szépen beletud ragadni még a legerősebb tank is a sárba.

  Blogbejegyzés 2 hónapja 2

 • Oscar díjat nyert Saul fia ennek apropóján Bud Spencer is gratulált a hazai rajongóinak.

  Oscar díjat nyert Saul fia ennek apropóján Bud Spencer is gratulált a hazai rajongóinak.

  Blogbejegyzés 2 hónapja 2

 • 86 éves korában meghalt Psota Irén, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő.

  86 éves korában meghalt Psota Irén, Kossuth- és Jászai Mari-díjas "a magyar színész királynő
  Rengeteg magyar korszakalkotó filmben szerepelt de engem leginkább gyermekként a Frédi és Béni a kőkorszaki szakiban a Vilma hangjaként fogott meg.
  Utolsó színházi munkája Psota, Psota, Psota! című önálló estje volt a Madách Színházban.

  Blogbejegyzés 3 hónapja 3

 • Kórházi kaják sorozat.

  Ismerős újabb kaját fényképezett az egyik megyei kórházban. Találgatás indul. Ez vajon mi lehet:

  Szóval az ismerősöm szerint ez: krumplifőzelék turmixolva hozzá sült hús ami nagyon rágós és még a kés se vágja..

  Blogbejegyzés 3 hónapja 30

 • CBA nevével akarja egy szingapuri cég megtéveszteni a figyelmetlen interneten szörfözőt.

  CBA nevével akarja egy szingapúri cég megtéveszteni a figyelmetlen interneten szörfözőt.

  150 ezres vásárlási utalvány nyerésével kecsegtetnek de gyakorlatilag a szokásos telefon egyenleg leszívása garantált.. Lehetőleg ne szopja be senki mert utána futhat a pénze után.

  Jobb későn mint soha bekerült a dolog a tv2 tények műsorába is..

  [link]

  A riport szerint volt akik beugrottak...

  Blogbejegyzés 4 hónapja 6

 • win10 gerilla marketing újabb felvonása.

  Windows 7 és 8 konfigurációkon a win10 frissités javasolt beállitással automatikusan települ tegnap este óta. Ha nem figyelünk oda a telepitőkészlet automatikusan letöltődik és csak a frissítéskor kapunk erről üzenetet.

  Egyébként legnagyobb kedvencem az amikor egy win10-es frissítés végigmegy, utána derül ki hogy a hardver túl régi meg nem támogatott egy része..

  Blogbejegyzés 4 hónapja 13

 • Elhunyt Versényi László magyar színművész, szinkronszínész, a Nemzeti Színház örökös tagja. K.I.T.T. magyar hangja

  Elhunyt Versényi László magyar színművész, szinkronszínész, a Nemzeti Színház örökös tagja. K.I.T.T. magyar hangja.
  1948-ban érettségizett. Pályáját 1958-ban kezdte a Nemzeti Színházban, melynek azóta is tagja volt. Művészetét pontosan kidolgozott epizódalakítások jellemzik. Egy nemzetközi pályázat első díját nyerte el a Dany und sein Haus c. musical szövegkönyvével (Bécs, 1986). A Nemzeti Színház örökös tagja. F.Sz. Koszih Dmitrij (Csehov: Ivanov); Rozgonyi (Vörösmarty M.: Czillei és a Hunyadiak); Fáraó (Madách I.: Mózes).
  Szinkron színészként is kiemelkedőt alkotott, Magnum sorozatban Higgins-nek a hangja volt, Knight Rider sorozatban meg a hangja összeforr a K.I.T.T.-el. [link]

  Blogbejegyzés 3 hónapja 0

 • Szilágyi János médiaszemélyiséggel verték át a szerencsétlen idős embereket

  [link]

  Olyan céghez adja az arcát az egykori tévés-rádiós Szilágyi János, amely a Gazdasági Versenyhivatal szerint megtévesztette az embereket.
  A tv műsorok között vetített reklámban azzal etették az idős embereket hogy napi 100 ft megfizetése mellett haláluk esetén több millió ft kézpénzt kaphatnak majd a rokonok a temetési költségeikre.
  Azt is megállapították, hogy a biztosítást a közvetítő 4Life Direct Kft. nyújtja, ám a szolgáltatást a valóságban a Ma­gyarországon képviselettel és fiókkal nem rendelkező Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited biztosítja.

  A versenyhivatal ezért 63 millió forintra büntette a céget

  Blogbejegyzés 4 hónapja 9

 • Uber vs taxisok

  Éjfél óta tiltakoznak a taxisok Budapesten. Az Uber nevű közösségi közlekedési szolgáltatásból lett elegük. Betiltást lekapcsolást követelnek.

  [link]

  Én egyébként megértem mindkét felet. Taxisok szeretnének pénzt keresni, de az Uber szolgáltatásával meg jóval olcsóbban lehet utazni és senki sem a pénztárcájának az ellensége.

  Update: Fővárosba rendelték a tűzoltódarukat Nagykanizsáról, Szegedről, Székesfehérvárról, Szolnokról, Debrecenből, Nyíregyházáról, Pécsről, Győrből, Kecskemétről, Miskolcról, ahol szolgálati feladatot látnak el.

  Lánglovagok.hu szerint a taxis tüntetések miatt hozták meg ezeket a döntéseket.

  Blogbejegyzés 4 hónapja 9

 • 131 hektoliter hamisított és rossz minőségű bort zárolt a NÉBIH egy Bács-Kiskun megyei borászati üzemben

  Nébih MTI-hez eljuttatott pénteki közleménye szerint a laborvizsgálatok során több mint 8500 liter bor bizonyult hamisítványnak, mivel azok alkoholtartalma - 47 százalék és 71 százalék közötti arányban - nem szőlő eredetű cukorból származott. További több mint 4500 liter bor hibásnak, közfogyasztásra alkalmatlannak minősült. A hatóság munkatársai a pincészet teljes készletét zárolták, így azok már kereskedelmi forgalomba nem kerülhettek.

  Blogbejegyzés 5 hónapja 7

 • Leesett az idei első hó, ennek örömére be is állt mindenhol a közelekedés.

  Leesett az első hó ennek örömére be is állt mindenhol a közlekedés. Máv járatok is csak 70-100 perceket késnek de akad ilyen is:

  Blogbejegyzés 5 hónapja 19

 • B.U.É.K minden fórumtagnak

  Blogbejegyzés 4 hónapja 5

 • Ittasan kerékpározott elvették a jogosítványát (absurd sorozat)

  [link]
  " történetem egyszerű, kerékpárra szálltam – ez egy elektromos bicikli –, de előtte alkoholt fogyasztottam. Nem éreztem úgy, hogy mindez akadályozott volna a biztonságos kerékpározásban. Mentem, amikor megállítottak a rendőrök és megszondáztattak. Ezt követően mondták, hogy feljelentenek és el fogják venni a jogosítványomat. A rendőr annyit mondott, hogy ha sima kerékpár, akkor semmi gondom nem lett volna, de így ugrik a jogosítványom."

  "Valóban egy különös esetről van szó, hiszen sem a kerékpár, sem az elektromos kerékpár nem engedélyköteles, azonban van egy olyan kúriai döntés, amely véleményem szerint alkotmányellenes, és kimondja, hogy bevonható annak a személynek a vezetői engedélye, aki 300 wattot meghaladó teljesítményű elektromotorral szerelt járművet vezet alkoholos befolyásoltság alatt. Én javasoltam Sáros úrnak, hogy adjunk be egy méltányossági kérelmet a bíróságra, amelyben kérni fogjuk azt, hogy visszakaphassa a vezetői engedélyét. Reményeim szerint erre hamarosan sor is kerül – mondta a tapasztalt szakjogász."

  Blogbejegyzés 5 hónapja 10

 • Nincs karácsony Kevin nélkül.

  Elérkezik nemsokára a meghitt karácsony és vele a reszkessetek betörők összes részének vetítése a kertévékben. Ha valakinek esetleg hiánya támadna angolul is megnézheti alig 910forintért a youtube-on: ;] [link]

  Boldog reszketés és betörés mentes karácsonyt mindenkinek! ;]

  Blogbejegyzés 5 hónapja 7

 • Intel vs asrock 0:1

  Skylake nem k-s prociknál sikerült megkerülnie az Asrocknak a mesterséges tuning korlátozást. A vállalat tájékoztatása szerint a következő BIOS-frissítés után az összes Z170 chipsetes alaplapjával megoldható lesz a tuningolás. Az AsRock alaplapjaiban tuningolhatóvá váló processzorok: Pentium G4400, G4500, G4520, Core i3-6100, i3-6300, i3-6320, Core i5-6400, i5-6500, i5-6600 és Core i7-6700.

  Blogbejegyzés 6 hónapja 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.