2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • K&H Bank online stop

    Kedves Ügyfeleink!

    Technikai okok miatt a K&H rendszerének egyes elemei, úgymint mobilbank, e-bank és Elektra átmenetileg sajnos nem elérhető, így Ügyfeleinket jelen pillanatban ezen csatornákon nem tudjuk kiszolgálni. Ügyfeleink számára az ügyintézés bankfiókjainkban, valamint az ATM és bolti kártyás vásárlási szolgáltatás továbbra is rendelkezésre áll.

    Kollégáink folyamatosan és elsődleges figyelemmel dolgoznak a hiba mielőbbi elhárításán, hogy az Ügyfeleinknek okozott esetleges kellemetlenségeket a minimumra csökkenthessük. Ügyfeleinktől ezúton is szíves elnézésüket kérjük a korlátozott szolgáltatásért és nagyon szépen köszönjük megértésüket.

    Üdvözlettel:
    K&H Bank

    djculture 9 éve 0

  • Plakátozás..

    djculture 9 éve

  • Pécsi labdarúgás eltemetése..

    MLSZ döntésének ( Csányi Sándor) döntésének értelmében a Pécsi MFC liszencét megvonták így csak a NB III-ban indulhatnak.
    Különös rituáléval bucsúztak a labdarúgók és rajongók..

    djculture 9 éve 5

  • Raiffeisen stop

    Technikai okok miatt a Raiffeisen Bank szolgáltatásai nem elérhetők az ügyfelek számára, beleértve az ATM készpénzfelvételt, a bankkártyás vásárlásokat és az internetbankot. A fiókok jelenleg zárva tartanak. A bank munkatársai megfeszített erővel dolgoznak a probléma kijavításán. Az ATM készpénzfelvét és a bankkártyás vásárlás várhatóan kora este állhat helyre, az online banki felület este indulhat újra. A Raiffeisen Bank Zrt. elnézést kér a kellemetlenségért.

    Ez a hivatalos tájékoztató szöveg, de érdekes hogy ezért miért kellett a fiókokat is bezárni?

    Mai update:
    Újraindultak a Raiffeisen Bank egyes szolgáltatásai - közölte éjszaka honlapján a bank. Hétfőn délután váltak elérhetetlenné a bank szolgáltatásai az ügyfelek számára, beleértve az ATM készpénzfelvételt, a bankkártyás vásárlásokat és az internetbankot - még a fiókokat is be kellett zárni. A szokatlanul nagy horderejű informatikai problémát jórészt sikerült elhárítani a keddi nyitásra: a kártyás vásárlás, az ATM készpénzfelvétel és a Raiffeisen DirektNet internetbanki felület éjfél előtt néhány perccel újra elérhetővé vált.

    A bank elnézést kér érintett ügyfeleitől, a további szolgáltatások újraindulásáról folyamatos tájékoztatást ad.

    djculture 9 éve 22

  • Becsület vagy halál...

    Kedden kellett volna megkezdenie börtönbüntetését, szerdán főbe lőtte magát Gárer János ozorai polgárőr. A 35 éves férfi, akit zsarolási kísérletért és csalásért ítéltek el, búcsúvideót készített az öngyilkosság előtt, amelyben deklarálja: nem követett el bűncselekményt, és mindenki gondolkodjon el, jogállamban élünk-e.
    Nol.hu-n jelent meg az erről szóló irás és youtube-on a videó..

    djculture 9 éve 29

  • Merkantil bank

    djculture 9 éve 4

  • Ma is aktuális...

    djculture 9 éve

  • Ingóságok értékesitési szabályai NAV módra.

    Ingóságok értékesítése az interneten
    Az utóbbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre népszerűbb az interneten keresztül bonyolított használtcikk-kereskedelem (Jófogás, OLX, Vatera, Facebook, stb.), egyre többen adnak-vesznek ingóságokat (pl. használt gyerekruhákat, elektronikai eszközöket, háztartási kisgépeket) az interneten, ezért indokolt az ingó értékesítéssel összefüggő adózási szabályok ismételt áttekintése.
    Az ingóságok értékesítése során a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény (a továbbiakban: Szja tv.) 58. §-a alapján kell a magánszemélynek megállapítania a jövedelmét, kivéve, ha ezt a bevételt egyéni vállalkozóként vagy mezőgazdasági őstermelőként szerzi meg. Az ingó vagyontárgy értékesítéséből származó jövedelmet úgy kell meghatározni, hogy a kapott bevételt csökkenteni kell az igazolt, elszámolható költségekkel, és az így kiszámított jövedelem után 16 százalékos mértékű adót kell fizetni. Az ingó vagyontárgy átruházásából származó jövedelem után az adót a magánszemélynek az adóbevallásában kell megállapítania és az adóbevallás benyújtására előírt határidőig kell megfizetnie.

    Folytatás...

    djculture 9 éve 15

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.